Убиецът от ”Кабакум” работил за националната сигурност

Румен Иванов, който е обвинен за убийството на зет си Николай в района на плажа „Кабакум” край Варна на 23 август, е работил за националната сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Убиецът от ”Кабакум” работил за националната сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изверг!!! Застреля Никола, защото в Германия нямаше да може да си размахва револвера и високопоставеността!!! Дъщеря му се казва Виктория /не Елена/ и е съучастник в това убийство! А дали МВнР си е свършило работата и е отзовало синчето от заемания пост?!!! Никола беше заплашван многократно от всички гореизброени!!!

вярно е. саради 2 те деза са го убили тя двамата.

Вярно е, Никола беше невероятен ... умен, честен, лекар, приятел ... а изродката не му давала да вижда децата си - нормално е да избухне, дори и той. Смърт за гнусното ДС животно!

както съм казвал много пъти, цялата престъпност и мафия в България тръгват от комунистическите тайни служби. Факт. В Русия е същото, за това българската и руската мафия работят толкова добре заедно.

Е как пък успя да намесиш Русия в битов скандал у нас... Евала, само Русия ви е в очите.

То колко борчета и мутри от прехода се оказаха със служебни карти от национална сигурност...

Бивш милиционер от Държавна сигурност - сега успешен бизнесмен - свикнал да е недосегаем !!! Ясно е,че ще го оправдаят....

"....като все още не е ясно с колко куршума е застрелян, тъй като балистичната експертиза не е готова. " От 23.08.2015 и незнаят с колко куршума е убит!??! Тези взеха да се подиграват с нас вече! Ще ме извинявате, ма ако това не ви е известно, за уволнение сте всички, начело с министъра и шефа й! Некадърници дето не могат да броят, за какво да работят в МВР???

Ами 'щото Бойко си лети с фалкончето(когато работи -самолетчето де, не Бойко- той само разпорежда), а няма пари да си платят на съдебни лекари, съответно- ясно ти е какви са резултатите...

галко са лекаря. гена му е тая която е нарусила сакона на германя и е отвлекла дезата. и остава ненакасана. бастата е искал само дезата да си виде и всрме та тои е имал правата. ама дядото е нямал исбор като не става по сакон то моге и бес него. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

как го казааааа! Я, повтори, че много добре разправяш.

Да бе,майката на децата ги ОТВЛЯКЛА ??? Много умно..Прибрала се е , защото и е писнало от скандали и нанесени побои и обиди , от "милия и любящ съпруг".. Всеки баща би защитил,детето си..Жалко , че се е стигнало смъртта на млад човек..

НЯМА НИЩО ОБЩО С НАЦИОНАЛНАТА!!!!!!!!!!!!!!!! КОМУНИСТИТЕ НЕ СА БЪЛГАРИ!!!!!!!

Веднъж един такъв ми вади служебна карта и ми се караше, че можел да прави, каквото си поиска и да ми влиза в къщата, ако му се иска! Ченгесарски боклуци!

пък мен един от тези по сигурността ми каза, че ако не си мълча за кражбите им и мизериите ще ме тикнат в затвора. МРЪСНИ ГАДОВЕ! Та цяла година ме тресеше шубето да не ми подхвърлят нещо...знам ли ги....иди после разправяй, че нямаш сестра.

Аз от кога разправям, че под националната сигурност с еприкрива всякаква измет. Особено онази в БАН. Работилите за националната сигурност в БАН с високи постове да им проверят научните приноси. Отчайващи са, но нали работят за сигурността, но най-вече за тяхната. А конкуренцията е разчистват с шантажи и т.н. От времето на соца ги знаят тези работи.

То всеки български бизнесмен е плод на държавна сигурност - или е чичкото с куфарчето, или чичкото получил куфарчето. Даваш бизнес на е такива пионки и цял живот си цицаш 'такса спокойствие' , иначе с 1 обаждане и им събаряш бизнеса от проверки, полиция, даи, данъчни, прокуратура, тормоз, палежи, сплашвания и т.н. А ти си пиеш питието в 'на намиращия се на метри от плажа двор на жилищния комплекс' - като не забравяш преди това да уредиш цялата рода на държавна заплата, синчето работило във Външно Министерство, дъщерята и тя на подобна позиция.

Конкурсите за съдии и прокурори се плащат от ей такива бизнесмени убийци! Ще го освободят, защото нито съдиите нито прокурорите са там на тези длъжности, за да защитят гражданите, а за да изпълняват на богатите желанията, докато убиват децата ни!!!!

Този е действал под влиянието на алкохола и емоциите, защото да стреляш в гръб си е хладнокръвно убийство нямащо нищо общо със самоотбраната или защитата на друг човек. Ако нещата наистина са били нетърпим тормоз на дъщеря и внуци и толкова е искал да отърве дъщеря си от тоя "изрод" е трябвало просто да го издебне и сгази с колата, за това убийство се доказа, че в България не се лежи и един ден в затвора.

Поредният служител от "системата" или казано с думи прости - милиционер. Ако се направи справка за престъпленията последните години поне аз не си спомням да не е имало замесен милиционер - то това банкови обири, то това убийства ... и какво се оказва: Най-големите престъпници в България са милиционерите :(

Представяте ли си колко лош е бил зетя, та да се стигне до стрелба! Има едни такива невинни овчици - физически и психически насилници, които пред хората са слънчица.То човек търпи, търпи, па му прекипи.

А ако беше се стигнало до друго убийство, зетя ако беше убил дъщерята, всички щяхте да питате, къде е гледал баща и, не е ли виждал какво става и т.н.....

Ми как прецени, драги, че щеше да се стигне до друго убийство. Всъщност, добра идея даваш на адвокатите му. За съжаление абсолютно несъстоятелна... Като е бил толкоз ербап, че и УВАЖАВАН бизнесмен, да си вземе щерката и внуците, пък и разводи има... На 33 годишния човек дали му се е мряло? Аман от приказки на маса, ти би ли го направил и смяташ ли че така трябва, ама честно?

Ми хора, аз съм на 34 и с жена ми не във всички ситуации си гукаме само... Поставям се в ситуацията и някак си не мога да го оправдая. Какво ще стане, ако всеки бивш ченгесар и настояща мутра с оръжие започне да преценява на ПИЯНА ГЛАВА кой е виновен и какво наказание да получи, че и СМЪРТНА ПРИСЪДА! На млад човек? Как пък го реши това, пък сега имал бизнес отношения с партньори, дето на търпели отлагане?!?!?!? Ако не беше толкова тъжно, щеше да е ужасно смешно... АБСУРДИ! Да си лежи за убийство при утежняващи обстоятелства и ако оживее до края на присъдата, да си прави бизнес колкото си иска, на 80 години! Но кой ще върне момчето и баща на 2 деца, колкото и черен и виновен да е бил в ситуацията (ако въобще)!

В страната на Мутрата мутрите заемат "високо обществено положение", ръководят фирми с милиони фиктивен оборот, раздават правосъдие в което винаги те са прави, а жертвите им- криви и мачкат всеки под тях- това да не би да изненадва някого?

не винаги, не винаги....

Ако не ти е къса паметта същото беше и в държавата на червеното знаме и зеления полумесец, само преди няколко години

Адвокатите му са пропуснали да напишат, че е и убиец, които стреля в гръб. Ако всеки започне да убива безнаказано и да обяснява колко е добър всъщност и каква обществено полезна личност е?

А бе в МВнР не се ли влизаше с големи връзки? И аз искам там.... дългосрочни командировки, клатене на краката, служебни квартири, служебни коли, служебно гориво и да не върша работа за 5 стинки. Щом Йорданов и Филчев могат, що да не мога и аз?

Пуснете го да убие още някой в името на националната сигурност. И пак в нейно име да открие още няколко строителни фирми и да лапа обществени поръчки - нали все пак е милиционерче - наше момче.

Така санавързани и боко е в бордове на фирми и чакайте от такива да работят в ползу роду на М У К А В Е Й!!!!!

Щом е публична личност не го съдете иначе ще се създаде прецедент и някой може да со помисли че може да се съдят публични личности.

Ей такъв левент от НС искам да ма пази...

Бати и националната сигурност!Бая плашоци са се набутали там за да вадят карти на катаджиите,като ги спрат.

С държавна закваска... добре че не живея в България вече...

Всичко е техно - на новите богаташи! Дори човешкия живот! И си праввт каквото искат.

какви герои работят за националната сигурност! с моряшката фанелка и мозък колкото шимпанзе! типичен русофилистик и служител в сектор сигурност!!! милиционери!!!

Как часна фирма незнам каква конструкшън пък ,,държавната сигурнос'' тук нещо или не е написано като хората или незнам?

Възмутена ОтДънДуша ( нерегистриран ) 01.09.2015 17:09 . А кога ще оповестите какъв феноменален човек и млад лекар, професионалист беше застреляната като куче жертва?

Зъб за зъб око за око. Това е закона от Господ. Аз ако съм баща на момчето ще му попилея мозъка по паветата.

Точно на тоя - трудно. Ако и роднините тормозят само жени...

Съпругът тормозел жена си.Ейй голям мъж.Нея кой да я защити,като институциите са само за заплати.Щом е така сами ще се оправяме ,както можем. Всички такива юнаци да си помислят преди да се правят на големи мъже

Дълбоко ме съмнява, че културен и образован лекар е тормозил лигавата щерка на лъжливата мутра от снимката... И то до такава степен, че е трябвало да бъде, едва ли не "справедливо" застрелян в гръб докато е бягал !? Но пък онова за което нямам никакви съмнения е ролята на селските комплекси в "логиката" ти

Не са селски - селяндурски са .

тои е искал дезата да си всеме, понеге е гивеел вав германя но дядо му не ги е дал явно. това са домасня тормооз е глупост. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е как ще си вземе децата,при жива майка ??? Майка,която е също лекар,и която е избягала от домашното насилие,от което е била подложена от мъжа си (бащата на децата и )...Коя жена и майка би лишила децата си от баща им,ако не е имало проблем ? Хайде,помислете малко..Не бъдете толкова първични и елементарни .

А експертизата ще стане като платят възнагражденията на съдебните лекари за половин година.Ако не се лъжа точно във Варна отказаха да работят без пари

Убиецът от Кабакум работил за националната сигурност Този явно работи не само за националната сигурност , но и за тази на дъщеря си.

Чисто съдебно минало, ама алкохола не прощава. Пил е 2 ракии и се е взел за безсмъртен. Щял да гледа внучетата си! Дето ги е направил сираци. Тъпанар. И кво общо има сина му със случая, че го споменават? Дали работи във външно или вътрешно все тая - баща му е убиец.

викат на тези които защитават близките си? Хехе Тъпчо по тая логика и твоите дядовци са убийци освен ако не си някой мангал и не са ходили по фронта...

Да го съберат в една килия със онзи, който застреля банкерката - той също въз даваше справедливост, но ако Светът се оправяше с убийства, досега да се е оправил 1000 пъти, но не това е решението на проблемите ...

Остави две малки деца сирачета, ей тъй като нищо!?И сега кой ще ги гледа тези деца бе, дърта престъпна маймуно!?Ти ли!?Нали утре ще облечеш дървеното пардесю и ще напълниш трапа!?

така е но не озакваи зе един комунист моге да те расбере *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

аз искам да работя в НС за да знаят всички колко съм ГОЛЯМ човек

Нищо нова преди и след 1989 година. Тези от службите се чувстват недосегаеми, с завидно имотно положение /с вили по морето, незнайно чрез чие разрешение/ и на високи постове във Външно и Вътрешно министирство. Накрая от скука започват да раздават и правосъдие, като дори забравят че в България няма смъртно наказание. ПРОСТО ЕДИН СЪВРЕМЕНЕН ДРИСЛЬО-ПРЕСТЪПНИК!

ами, сега и него да го гръмнат, за да не пострада друг????

"Застрелях зет си, за да не пострада друг". щом е решил да убие някои за да не "пострада" друг ... да тегли сега. хяма смисал да го коментираме. ще влезе за малко в затвора, след 5 години е на вън и ще се ражожда между нас. единственото добро е, че не е рецидив и наи-вероятно няма да се повтори.

"бизнесмен, отличен работодател и данъкоплатец...." - а, всъщност е просто поредният десарски боклук. ако не е бил нафиркан до козирката пак би убил но така, че да не го хванат.

А кога ще оповестите какъв феноменален човек и млад лекар, професионалист беше застреляната като куче жертва?

галко зе тоя добар лекар и баста на две деза така гестоко е бил убит. гена му е отвлекла дезата, нарусила е саконите на германя и е отвлекла дезата, престапниза. тои е искал да ги сабере и явно са бастата на викторя е нямало саконен назин да садарги внузите и е ресил по навик да реси проблема по несаконен назин. това е истината. които се гени са дастерята на дон цорлеоне да му мисли ако реси да се расвегда. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

За сведение : Първо Виктория отива и стажува в Германия.После се връща в Бг.,и заедно с мъжа си и детето (момиченцето),заинават ПАК за Германия.След проблемите в семейството,Виктория си взима децата и се ПРИБИРА в Бг. ПРИБИРА,не ги ОТВЛИЧА ! Никой не му е забранявал да вижда децата си ! Всеки баща и дядо,би защитил дъщеря си и внуците си. Винаги се намира някой като теб,който нищо не знае,но се чувства длъжен да да плюе и осквернява хората..Гаден хейтър !!! И се научи да пишеш на Кирилица !