Откриха повредата на правителствения ”Фалкон”

Повреден заключващ механизъм на носовия колесник е причината за принудителното кацане на правителствения самолет „Фалкон“ преди два дни във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Откриха повредата на правителствения ”Фалкон” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може ли някой да разясни? Как така самолетът излита, не му се прибират колесниците, кръжи във въздуха и после пак каца на същото летище, от което е излетял, а вместо да кръжи във въздуха, не измине тази кратка дестинация до Пловдив, където е трябвало да кацне и просто - да кацне? Както във Варна е възможно, така и в Пловдив.

Ей, не се налетя на държавна издръжка!

Дайте го Фалкона, ремонтираме евтино. Ние кви мигове ремонтираме един фалкон ли ще ни се опре? Освен това ние обичаме българския народ и ще помогнем каквото трябва да го избавим от мъките му ;) :)

Държавни разходи за предизборни цели. Разходи за ремонт и експлоатация на самолета. Разходи за лечение на премиера, защото се е уплашил пак. Трябва той да ги плаща.

Държавата , тона съм Аз, ако някой не е разбрал.

Бил на Варна на среща с младежите от ГЕРБ с правителствен самолет. И като отидат после в Пловдив с него, колко лева ще ни излезе едно прерязване на лента? Това ако не е предизборна агитация, здраве му кажи.

това не може да е вярно, щерев ми каза, че само руските самолети са дефектни, а швеицарските летят като часовници!

Бе то туй е ясно, ама на Бат бойко повредата кога ша я открият!!!

Московски каза - компютърна.

Заключението на експертите е, че най-вероятно повредата е станала във въздуха в момента на прибиране на колесника --------------------------------------------- братчеди това да не ви е каруца

Ай чиститу!

Трети път със стомна за водичка и да варим жито с орехи и сухар.

Орешарски е виновен.

Орешарски е толкова некадърен, че не може да бъде виновен.

Аз съм невинен! Аз излязох от задния вход ( и при мама беше така ).

стига вече пиар,когато войната започна.само тук не се прави анализ щракайте минуси, но четете, че от отворените обятия на Германия и Франция ще ни върнат с квоти за заселване бежанци, а руснаците имат законопроект за спирка на долар и евро, защо ли? .

Абе връщайте го тоя таралясник за скрап и не занимавайте повече хората с глупости.

да пътува по магистралите си защо ги строи или не му изнася

Kalin

бойко го закъса с кво ще лети като тече ремонта а....идват избори и той трябва да е на 100 места едновременно;-)

С Еърбъса....

Амчи, сменете го с отключващ механизъм!

Извинявайте, ама това не е новина! Това си е работа на експертите, но ние не мсе ви молили да ни съобщавате за заключващият се механизъм като за космически кораб! Съсредоточете усилията към нещата, от които зависи бъдещето ни.

Наш Путя пътува всегда с парашутом. Медведев тоже! Проблема нет.

Дали правилно съм разбрал ама Премиерът летял за среща с младежите си - т.е. по партийни дела или казано по друг начин да си реди далаверата. Еее що аз , ти и всите други ще му плащаме мурафета по гориво, заплати, амортизация и тям подобни. Пак почна с ползването на държавата за частно -партийни цели. И за друго де сещам - как може гърчолята фалирали да правят избори месец след оставка на правителството, а ние великите мислители да не можем три месеца да направим планирани избори? Ъъъ не е ли това врътка за да може Цецо Лъжецо по прякор Сифоня ( От отходен канал произлиза ) да нареди поредните избори както той си знае - помните президентските и тия след тях, ще запомните и с поредната "гениална ченгесарско-чантаджийска далавера на неосъществения пандизчия. Ама то ще дойде Видов ден тогава ще има китайски привкус на стадиона носещ името на Апостола и дъх на барут от изстрелите на АК7.62.....

В момента всички усилия на народ и държава се впрегнати за задоволяване капризите на комплексиран пожарникар от соца и мутра от кримипрехода!

Прищевките не са техни. Те са просто инструмент. Маша. Това, че ръмжиш срещу тях, говори, че не искаш да виждаме тоя, който държи машата. Какво като се ежиш срещу машата? Оня има и друга такава, в другата ръка.

Ей, туй що почва с москов, се е специалист, никога нямаше да зная, че заключващия механизъм е електроника.

директно с производителят на самолета , и от там ми отговориха че е забранено на борда да се превозва зарзават . От там идел проблема , разбираш ли ?

Кофти товар вози самолета, затова се разваля постоянно.

онкаралайна

Боко претоварва самолета. Носи на гърба си всички проблеми на държавата. Как няма да се повреди колесника. М!?

Един човек, който няма един ден трудов стаж определя дневния ред на държавата. Върти интриги и сплетни тип СИК и така минава живота му. Тъжна гледка.

Щоо бе? Станишката вече понатрупа трудов стаж, пък и вече не той "определя дневния ред на държавата", а и със СИКаджийчето, което искаше сложи за министърче не му мина номерът!

АЛО МЕДИИТЕ , ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е НОВИНА. КОЛЕСНИКА ТА КОЛЕСНИКА. ДАЙТЕ НЕЩО ПО РАЗЛИЧНО ТА ДА НИ Е ИНТЕРЕСНО.

Не знам дали на вас ви писна от тази сега с френския Фалкон,но на мен ДА/Ми като се разваля така често,като е толкова скъпа поддръжката ,да купуват един ЯК-42 или чисто нов Сухой -100.И с тях вместо да кръжат ,вместо да има директни включвания от всички телевизии,един път ще излетът и няма да се знае къде ще тупне самолета.И ще се успокоят нещата:-)))

От която страна на самолета седне началника от тази страна се разваля и колесника!

На Супермен не му трябва самолет.

В Швейцария пътувах в трамвая с тяхната министър председател, на която всички кимаха с глава за поздрав. Тук една треторазрядна мутра разиграва целокупния народ и го охранява цяла армия, що за държава е това. Харчи народни пари, а народа му тъне в мизерия. На това аз му викам Диктатура, а не Демокрация.

На това му викам наследство.

Ай ся, баба им все на самолет се е возила. Да им раздадат колелета, кът се счупят, ше ги тикат поживо-поздраво.

Да купят един нов какво само се излагаме с този, щом като дава неизправности да го сменят или да доплатят и вземат ПО НОВ МОДЕЛ от този тип Фалкон! Срамота е независимо кой ще е премиер е срамота с този ! ПАРИ ИМА не ревете толкова , че няма защото фактите друго показват!

Извади фактите а не ми плямпай глупости. На мен ще ми затягат колана , а някой си ще си разпасва пояса.

Сляп ли си , я се огледай малко и ще видиш доста факти!

Кажи го на майките, чиито деца чакат пари за операции.

ТНа Ед Чайна, Майк Бруър или на "Каунтинг Карс" и ще ви го оправят, даже ще го премодифицират и за аква-плаване или за шосейни гонки. Кадърници мои. Те за толкова време щяха да намерят, отремонтират и продадат поне пет-шест суперредки коли...

Тоз механизъм ми звучи непоправим! Най-добре да купим нов самолет на летящия Буда!

Каквато държавата, тскива и самолетите и. Следващия път ще е последен с този летящ ковчег

Абе, вие журналисти свободни ли сте или сте хроникьори на ГЕРБ!?сТИГА С ТОЯ фАЛКОН,БЕ, КАК НЯМАТЕ ЧУВСТВО ЗА МЯРКА, ОКОЛО ТОЗИ КОЛЕСНИК СЯКАШ СЕ ВЪРТИ СВЕТА, ЗАЩОТО БАТСЯНСКИЯТ ГЕНИЙ Е БИЛ ТАМ!?

Колко много "писания", а Извода сам се Натрапва между редовете - ще се купува "Ново Хвърчило" за Нашето Всенародно "Слънце".

ЕВРИКА!!!

Ебати гадното - мръсниците са открили повредата. Вместо да наръчаме един нов Ейрбъс последен модел със всички екстри за некви си 170-200 млн. евро. сега пак с тоя скапан самолет ще возят кадърните ни патриоти - български политици. Тоя малък нещастен самолет не може да качи и половината любовници и роднини като ходят някъде по света. Срамота, излагаме се хора...последни модели джипове и лимузини ги возят, а тоя изпърдян трошляк ще ги излага пред свето. Хайвера до Брюксел не им достига заради тия тесни пространства, трябва да компенсират със скариди и филета. Просто не уважаваме собствените си политици, що за народ сме?

Нашият Путин не можа да се стърпи да последва руския Путин и си пусна нова снимка за пред публиката. Руският Путин се показа с неговия Медведев, а нашият Путин с овчарка. Така поне твърди най-меродавният сайт, който получава вътрешна информация от властта за целите на външната ефект(ив)ност в очите на впечатления народец. Овчарка! Вие какво си мислите, като чуете , че Борисов гушка овчарка? Ако не виждате самата снимка, ще си представите, че гушка ( в случай, че сте повече българин, отколкото мислещ на руски език человек) някоя баба с гега. Защото овчарите и овчарките у нас отдавна са на преклонна възраст. А и Борисов си пада да гушка за снимка избирателки от не съвсем млада възраст. За техен късмет, те са мнозинство сред избирателите.

Отрепко ,тролска-Аре, стига копи -пейства водкаджийските оргазми на веска тимова от афера!

Пвредата му била в метална табелка на която пишело: MADE IN FRANCE

Имам предложение - само едно! Да ремонтират този Фалкон, после да качат на ремонтирания правителствен самолет по-първите депутати, министри, и Политическите партии: БСП, ДПС, Атака и на път за Щатите, Куба или Северна Корея, да кацнат в района на Бермудския триъгълник...И направете анкета: колко българи ще одобрят това "кацане" някъде там - в района на Бермудския триъгълник! Пловдивчани казват: - густо, майна! А иначе неодобрението ще бъде малко под...1%!!!!

Той затова е правителствен самолет за да пренася субекти от правителството. Така че пробвай с други партии.

Това беше ПОСЛЕДНО предупреждение от ГОРЕ до ББ да не ползва ДЪРЖАВНИЯ самолет за ПАРТИЙНИ мероприятия.

Да еб* тоя заключващ механизъм! Навийте му повече тел по български за да работи.

С дъвка и тиксо също става!

Едно време ходехме да си храним прасетата с помия ,със самолет.Наистина съветски ,но беше сигурен.Сега да нямаш вяра на Алианс Франсес.

ТОЙ каза, че помията я вземал от близките столове, а не от Варна и от Пловдив. И после за награда, майка му мажела филия с мас!

Тази повреда я открихте, а повредата в правителството кой ще я открие за да си дойде Станишев. Докога българския избирател ще търпи тези десни изедници. Искаме си предишния строй. ДПС+БСП! ДПС+БСП! ДПС+БСП! Навеки, НАПРЕД!

ужас

h 1

ти майтапиш ли се бре ?????????????????????????????????????????????????

Разбира се, че се майтапи.

Аз пък искам само БКП - навеки!

Следващият път да пробват със снегорин. Въпросът вече е отработен с онова франсе. Даже и сняг нямаше, май а?

този Фалкон коя употреба е ,втора или трета.Жалко ,че не можа да си свърши работата.

Следващият път, като се качиш на самолет, а не на талигата на село с дръгливия катър отпред, си припомни думите си и се моли самолетът да не "си свърши работата", докато ти си на борда.

Та, колко ще струва НОВИЯ самолет? Гледам, използвани Фалкони като тоя вървят по 10-20 милиона долара.

Повредата в правителствения самолет е ... запушена тоалетна. Возените ВИП-ове преяли и дали много материал, та затова се наложило да кацнат.