Боец от отряда Сич взривил гранатата в Киев, жертвите са три

Трети служител на реда е починал след сблъсъците вчера в Киев. 30 души са задържани, 18 са в ареста. Боец от батальона "Сич" е хвърлил гранатата пред парламента

Обратно в новината

Коментари - Боец от отряда Сич взривил гранатата в Киев, жертвите са три | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много глупаво изказване!Новата Украйна не зависи от задръстени мурзилки,и пътя по който върви е правилния,каквито и бълвочи да изхвърлят руските тролове!

Антидемократичните сили в страната полагат върховни усилия за да отклонят Украйна от пътя на демокрацията и прогреса. Това обаче няма да стане защото евроатлантическите ценности вече са пуснали здрави корени и украинският народ пое пътя към светлото бъдеще, а Украйна я очаква един по добър свят.

хахаха ти сериозно ли, един по-красив свят, а дано ама надали, то кой се е хванал с янките добро не е видял, за какъв по-добър свят бълнуваш виж България до къде я докараха

Така е!Украйна ще постигне просперитет по бързо от нас!Това което случва сега е обяснимо ,защото протестиращите не вярват на руските намерения,че с даване на особен статут на сепаратиските области,ще се постигне примирие!Положението е деликатно,но така или иначе трябва да се намери решение.Украинците дадоха достатъчно жертви срещу натреслите се окупатори,а руската бойна техника още не е изведена от независимата държава ,затова всяко навеждане към Русия,като статути и прочие е отстъпление и за тях е неприемливо!А реално рускоговорящите нямат никакъв проблем,живеят си там от години,не са мнозинство и какво,измислена схема от Кремъл за да пречи на развитието на Украйна!В крайна сметка езика не може да бъде проблем в никоя държава,не би трябвало!

Най-после се видя, че с фашисти не може да се работи. Сега е редно Чичо Сам да каже к'во правим - безцелно мразене на Русия и крайно радикализиране, или диалог и помирение. Май на Самито му е все тая, стига интересът му да е ОК...

Че кои са "фашистите"?Нещо си зомбиран!Има радикали,или наети от руските служби да създават безредици.Така беше и преди на Майдана!Хиляди искаха присъединяване към ЕС,което е логично,затова руснаците им натресоха този трагичен сценарий!

Ако пуснат руските тюлени на Крешчатник, Киев бързо ще се успокои.. Само десетина самолета скоропостижно ще заминат за Вашингтон.

И какво ще дирят "руски тюлени" в чужда държава!

Настъпва есен, следва зимата ... От днес ел енергията в Украйна отново поскъпва с 25%, а газта за бита - 40%. Това е твърде много за украинците с отънели джобове. Вече няма желаещи да варят чай и да приготвят храна на майдановците. Еуфорията отмина и остана реалността. А тя е много плачевна ... Вижда се, че радикалите са малък брой агресивни и озверели нещастници. Не си изпълниха работата докрай и вече са непотребни за киевската хунта и американците. Даже са вредни и разправата с тях предстои. Иначе над Украйна надвисва Сирийският вариант. Кличко вече не разрешава да се разпъват палатки по киевските площади. Мис Нюланд не обещава нови бисквитки, а фрау Меркел е затисната от безброй европейски и световни проблеми. Както се казва, всичко хубаво предстои ...

Алоо, атакистчетата от DIR-а ...! Много сте докачливи , бе !

Курабийки няма ли кой да им раздаде.

кaквa свободa,който искa дa е перфекциинист,стреля със снaйпер,който гони яко бройки с грaнaтa,чaкaме вклпчвaне нa устaновките Грaд и тежкaтa aртилерия нa 100мм.,те нaли уж ги изтеглихa от фронтa,сегa нямa ръждa дa хвaщaт я !

Тукa е кaто при мaрaтонa,не е вaжно дa победиш,вaжно е сaмо мaсовото учaстие !

Кaто не можaхa дa бият миньорчетaтa от Донбaс,сегa се трепят по - между си ,товa им е духовнaтa хрaнa нa човекоподобните укри !

Е то бива наивитет,ама чак толкова!"Миньорчетата" са руски военни части с танкове и артилерия!Тази техника не пада от Марс,а влиза през границата незаконно!Кой им дава заплати и облекло,да не би да е случайно населението,което е притиснато да търпи нашественици!

укропитеците се трепят по между си ! хa....хa...

нямал е нерви да се цели със снайпера и за това е решил с гранатата.Ако тези ги пуснат в Европа за мирни протести ще се броят тези с под 15 трупа

""Свобода", сражавал се в един от доброволческите батальони (Сич) в конфликта с проруските сепаратисти в Източна Украйна. ";"привърженици на "Свобода", която има само няколко депутати във Върховната рада.". хм, да. парламентаристи хвърлят бомби по собствения си парламент. резултати от наложената демокрация от въвеждащите диктатури и диктатори по света. .

Не е заради демокрацията,а заради минските споразумения,които са компромис!хората не искат да се дава специален статут на окупирани територии,защото е нелогично и не се знае дали нещо ще се промени!Но въпреки това,такива изтъпления с гранати е недопустимо!

Мъжът е бил заснет от видеокамера как хвърля гранатата между демонстрантите и силите на реда, съобщи bTV. Kato go prochetete tva gasete stranicata

гого

специалния кореспондент на бтв в киев го е заснел това сигурно. след като нямат никъде кореспонденти какви медии са ? преводачи на новини ?

Жалко са хубавата братска страна скоято ни свързва толкова много. Пакрай умните и искрените се пръква каква ли не измет от откачалки.

гого

аха , имат хубави момичета .... с големи хубави .... очи

Кво стана бе разкриха ли дългата повсеместна ръка на Путин или още не са?

А така момчета, млатете здраво. Нема значение Who is Who! Важното е да става шоу на Майдана. И без това немате друга работа. Това си стана нещо като спортуване на Майдана. Излизат там всекакви и се започва патакламата. И така, с бой до дупка, Украйна ще стане един чудесен член на ЕС!

Всъщност украинците трябва ,задължително, да ги пуснат без визи в Европа.Тези ,,нацита" ще изчистят арабелите за нула време.

Благодарение на САЩ и ЕС в Украйна се възцари яка демокрация и стабилни европейски ценности. Който не вярва нека погледне снимковия материал!

Само в Украйна може единия да вика Слава Украина!, другия да вика Слава Украина! и през това време да се млатят един друг.

Майдана е героичен. Или поне така ни представяха предишния. Ако да - да се радваме и на тоя!

На три милионен град като Киев; 3000 протестиращи си е направо световен рекорд! Като нашите дето цяла година сваляха Орешарски. Само че,нашите бяха с пъти по-малко. А как иначе,нали пари трябват за това. От ДАНС така и не казаха кой даде парите. От кое посолство изтекоха,за да имаме сега това смешно управление.

За там се споменаваше.......ама знае ли се. Фондации и НПО-та валяло....

Само за толкова са им стигнали парите, за 3000 души.

украина ще се оправи ! трябва само да избият руските гадове там !

И ние ще се оправим,ако разчистим такива като тебе.....

Един път ги разчистихме през 1944, но явно са останали издънки.

вие комуняги некадърни нищо не можете да оправите ! от 1917 година сте на власт в най богатата на ресурси държава и нищичко ! освен съсипия нищо друго не можете да сътворите , некадърници !

Днес след обяд по "обществената" програма Хоризонт слушах интервю с украйнския посланник по взривената граната. Той горкият човечец на всички въпроси на водещата отговаряше едно и също , че в приетия от Радата документ няма нито дума за особен статут на Донбас и Славянск и започна да развива една смехотворна теория, че хем местните управници щели да имали по-голяма власт, хем президента щял да отменя техните решения, ако не се харесат на хунтата в Киев. Работата доста приличаше на оня виц за краставицата. Явно човека се беше объркал и си мислеше, че се намира на Майдана и говори пред множество укрофашисти с гранати в ръце и трябва на всяка цена да ги успокои. Явно парализата в държавния апарат на Украйна е пълна и разпадането на държавата е неизбежно.

Той този е толкова неадекватен - беше и при Сл. Трифонов като гост. Наистина става за шоу-предаване, за друго - не.

Търпението като благодетел се възнаграждава! Ако се почака още малко, просто Минските съглашения ще се обезсмислят, защото бойните действия ще се пренесат в Киев без участието на опълченците. Всяка революция е доказала неумолимия си път към самоунищожение на започналите я. Никой не си е направил труда да чете историята - там всичко е записано за всички участници в Майдана. Само историческите имена трябва да се заменят със съвременни от Украйна. Това доказва, че човечеството е неспособно (по-голяма част) да се учи от грешките си. Веднъж допусната е урок и трябва да извлее човек поука, втори път може и случайност да е, но трети и повече пъти след това, това са действия на глупаци! Извинявам се, ако някой го приема лично ..... ако е така, много поздрави на Майдана.

Истината е,че им спретнаха на украинците една "Арабска пролет", дупе да им е яко! Сега се надяват да паднат визите за Европа,но при тези бежанци това е малко вероятно. Меркелица пък призовала да се затегне режима за емигрантите от балканските страни. Това ако не е шизофрения!!!

Жертвите са вече 3!!! Оформят нова сотня. Важното е да има гражданска война!!!

толкова бързо не могат да върнат отпускарите си от ИД. Като видиш че ИД губи позиции значи Путин ги е прибрал и приготвил за Украйна.

види човек че говедата във форума са намалели, значи са отишли на Майдането. Дали?

И доказателство за това е, че използват калашници. А хамърите и другото US оръжие са префасонирани руски оръжия. Самозривилия се ( бързозабравен ) US специалист в нашия полигон всъщност е обезвреждал бомба, поставена от руснаците. и няма никаква връзка с ИД и руското оръжие.

ВСИЧЧИ МЕТОДИ СА ДОБРИ ЗА ПОСТИГАНЕТО НА ЦЕЛТА !!! ТЕ САМОЛЕТА И ТО ЧУЖД СВАЛИХА ЧЕ ТУК ДВАМА УМРЕЛИ - НИЩО ЧУДНО А ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕИ КУЛИТЕ БЛИЗНАЦИ ! ЕДНИ СЪЩИ МЕТОТОДИ ВРЕМЕ Е ДА НЕ СЕ ЧУДИМ

"отпускаря" ли? така е... па "отпускари" свалиха самолета и както знаем над 8000 "отпускари" се преместиха от Домбас в ИД... така ли е? ТАКА Е !!! явно това е някакво ново наименование на военен в акция - ОТПУСКАР :)

МЪНГО ДЖЕРИ КРИМ НАЛИ Е УКРАИНСКИ ЩО НЕ СИ ВЗЕМАТ НАЛИ ДЕСНИЯ СЕКТОР СА МНОГО ЕРБАП !!! ИЛИ МОГАТ САМО С МИРНОТО НАСЕЛЕНИЯ ДА УБИВАТ НАСИЛВАТ КРАДЪТ (ДАЖЕ ОБУЖУРИ !!!!0ф джери мънго продал си си акъла

ДоМбас - коментар от неграмотник с промит мозък. Ти да не си от ония, които Европа организира да се борят с проруската пропаганда? С това ниво на знанията само излагате тази идея.

не е така. Просто се опитваш да свържеш руснаците с ИД! САмо прост говежди мозък може да направи такава връзка. Родното дете на краварите да го връзвате с руснаците!?!? Ся се чудят как да се отърват от изчадието си америкосите и гледат да го пробутат. Бе бащинството е доказано!

В Украйна нямало неонацизъм и фашизъм. Само дето едни хора, с есесовски знаци на гърдите, хвърлят бойни гранати на месо, убиват мирни хора с мини, снаряди и куршуми, колят, палят, разрушават училища и болници ... Петро, а къде по света такива хора не се наричат нацисти и фашисти ???

тоя националсоциалист сигур е опукал 2 шишета уйски преди да отиде и да хвърли там граната.

поръсени с "пудра захар" от Нюланд.

В Украйна няма фашисти. ПО-ТВАРДЕНО!!!

в русия няма ли онея с вдигнатите ръчички какви са :)) я потърси из нета :)) или казваш тубата ви я забраниха :)))

Информатора ми ева макята и освен да му взема ника друго не ми остана.

хахахаха тук си е пълна лудница :))) мурзилки но сте забавни по един извратен начин :)))

Опъни Джак и му лапай пурата.

Аааа, и микимаусите нв сте за изхвърляне, големи палячовци сте :)

Те вече имат доста прилика, особено с талибаните и ИД :)) Понастоящем и в Украйна, и в ИД, основното занимание са бутането на паметници и битки между отделните грабителски групировки :)))

Аз съм виновен, да знаете! Аз хвърлих гранатата! Нали това, лошия мат'рял, все мене обвинявате за всичко!

Това, което се очакваше, стана. Започна кървава разправа между майдановците. Отново се разбра, че без Русия няма управия в Украйна ... и в света. Меркел удари на молби за срещи с Руския Президент за намиране изход от украинските дивотии. Готви се и среща на Барак Хюсеин Обама с Владимир Путин по редица световни проблеми. А те са предизвикани именно от САЩ, с помощта на ЕС.

Чапаев си води дневник: Ден първи: Изгонихме белите от гората. Ден втори: Дойдоха белите и ни изгониха от гората. Ден трети: Върнахме се и пак изгонихме белите от гората. Ден четвърти: Дойде горският и ни изгони всичките. Та така...време е народа на Украйна да влезе в ролята на горския!

Преродих се. Долу Гърция, да живее Русия.

никой да не набива нищо тука. още имам авторитета че ме е еня за Гърция.

:)))) в безсилието си русалките започнаха да слагат знак за равенство между интернационала и международното разделение на труда :)))))))) глобализацията на световната икономика е процес който е започнал отдавна и засяга целия свят без значение на идеология и религия социалистическите държави участваха също в международното разделение на труда това е много различно от световната социалистическа революция и износа на революция от сссре :) а никой не кара русия да си изнася ресурсите :))) да си ги държи за тях!!! а и вече фосилните горива са в голям излишък и нарастващ излишък :))) скоро няма и да им ги искат :)))) рублата не я ли виждате??? слепци горката русия дето им точат ресурсите!!!! най-голмямата империя на света! горката все потъпкана и неразбрана :))) мурзилки

Плюсче т мен батка,защото притежанаш дарба!!:):))) Тъкмо помисли човек,че си стигнал дъното и намираш начин да пропаднеш още,с твоите жалки алабалистики....:):))))))) П.П. За ембаргото,к`во викаш??:):)))))))

:))))) някой ден ще разбереш че ти си тъпакът в стаята и явно ще бъде шок и то голям :) много си се самонадъхал а си зле всичко което съм написал горе са факти :)

Без бой призна, че си закърмен с идеите на "политическата икономика на социализЪма" и си бивш "ценен кадър" на Политбюро на ЦК...!!! :::)))

МНОГО СА ТИ ТЪПИ САИБИИТЕ

Мъчително и в кръв Украйна се разделя с Империята на злото Рашка

"Мъчително и в кръв..." 'крайна се самоунищожи само за 5 милиарда долара получени от ФАЩ...!!! :::)))

Пич, това е началото на края на Украйна, такава каквато я познаваме. Не разбрали, че ЕС не иска да им плаща сметката, а Китай показаха преди седмица, кой кара влака, като сринаха борсите - цитат от реномиран източник China is also being pressured by the Obama administration to allow its currency to rise in value against the dollar. Ха сега познайте какво направиха китайците.

Ех тези руски "отпускари" бе...

не ви знам на колко години сте и колко помните ама помните ли момента в който интернационалистите комунисти станаха националисти :)))) карикатури сте :) стига хората да не забравят :)

Я,още една аномалия с твоята памет...:):)) Ти,какво помниш,пА от вчера за днес не помниш а??:):)) Помниш ли,как тези които ругаеха интернационалистите,сега искат "глобализация"??:):))) Помниш ли как,тези които ругаеха комунзма и общата собственост,сега реват и мияукат с едни жалки гласчета :-"ама как така,само и само защото Русия е на това място,ресурсите под нея ще принадлежат на руснаците??Те принадлежат на целия свят"...:):))Помниш ли,как говорят същото и за петрола в Тексас??Е,това си прав да не го помниш,защото не го говорят де!!:):))) Помниш ли,как преди няма и два месеца,същите които са наложили ембарго на Куба от 5 десетилетия насам,плачеха като незадоволени младоженки,че е"неморално,стоките и търговията да се използват за политически цели",когато Русия им завря правите краставици отзад??:):)) Затова ти казвам-плужек...:):))) Скрии се някъде,защото си толкова слабичка ракийка,че по-скоро вредиш на стопанина си....:):)))))

Честита им американска демокрация!

В СССР е така! И Петро Младенович искаше да докара танковете!

Пд-добре да ги беше докарал!

на меркел й пращат вече по 1000-2000 сирийци всеки ден, за да няма време да се занимава с украйна и хунтата там! Иначе можеше да вземе да накара потрошенко да отстъпи да настане мир.

германия е богата мощна държава със силна икономика не им се кахъри :) гледайте си там потъващата бензиностанция

Беше тя.... Ама с чичо сам прокопса, та се не видя...

Чакам да ми се отговори - КОГО ПОДКРЕПЯ ТОЗИ ПЪТ САЩ? Радата и властта или народът? Потрошенко или протестиращите? Тези от полицията или тези с бомбите и молотовките? Бандеровците на власт или крайните националисти на площада?

въпросът е когато рублата удари 100-120 рубли за 1 долар кой ще подкрепя българските русалки :)

Въпросът е къде че одиш да АРБАЙТЕН на ГУРБЕТ-ТУР щот сега тези бежанци и украйнките безвизови пътници ще ти заемат работното място па ти ша дуФФаш лопатата на БГ борсата.!.};-)))

понеже Нюланд не раздава кура-бийки на площада - не мога да се ориентирам на кого дават този път пари САЩ!? !

Гледам Информатора убива >>> без дори да се поти. "Грък мачка соросоид на чист български"- така може да се кръсти форума под тази статия. Срамът идва от факта,че българският патриот в случая е гъркът.

какъв патроитизъм при комунистите бе смешко :))) знаеш ли изобщо какво е комунизъм :)))) а??? знаеш ли??? и какво общо има патриотизма със ситуацията в киев ????? за руския патриотизъм ли говориш??? мдааа точно такива сте - руски националисти :) нацисти които наричат украинците - не хора :)

Аз пък имам повече познати И приятели сред украинците. Готин народ,приличат повече на нас в дребния си тарикатлък понякога. Спри да излагаш народа ми, "КИ 150". Защо предателите винаги сте така ощетени от Природата?

Интересно...:):))) Който ви каже истината за кирливите ви ризи,е "комунист"...:):)) В същия момент,вие не сте нацисти,но нищо нередно не виждате във факта,че руснаците в Украйна се колят масово от гниди с пречупени кръстове по каските...:):))))) Мислех,че едни хора сте жалки,но стигам до извода,че и това ви е много....:):)))))))

Мъдораторчето, коя от думите не я разбра, та ми изтри поста? Професор и магистър са научни титли, а дефекация е термин от медицината, пусни си го в речника да разбереш какво означава!

Настъпва есента, идва зима. От днес в Украйна отново има повишение на ел.енергията и газ за бита с 25 - 40%. Народът става нетърпелив, промени към подобряване няма. Всичко каквото можеше да се продаде на украинска територия е продадено на американците и местните олигарси. Порошенко се клатушка, радикалите се чувстват измамени, народът - недоволен. Европа има много други проблеми, САЩ мълчат. Меркел моли Руския Президент за среща по украинските проблеми ... и т.н. ...

пак започнаха зимните заклинания миналата зима какво стана??? ако за средния украинец ще е зле за тези в донбас ще е ад!!! айде мислете малко с тея кратуни!!! червени бетонни

на мен батка,ако ми поставят условие да избера между "червена и бетонна" и "кафява и ла..няна",ще избера първия вариант,разбираш ли.... Изглежда,че в твоя случай,червените бЕха в дефицит....:):)))))))

понеже ме заплашвате с хората в донецк отидете на майдана и кажете че няма украйна или че са окри - не хора! вие сте нацистите :) наричате украинците - не хора :) вижте там историята :)

Какво за майдана бе майна?? Не разбра ли,че вече няма майдан?? Вече,има "незаконно въоръжени групи"...:):))) Ти к`во?? С престъпници ли ни заплашваш а??:):)))))))

г-н онуфри майдан е името на площад в киев