Франция се издължи напълно на Русия за корабите ”Мистрал”

Франция е компенсирала изцяло платената от Русия сума по проекта за корабите "Мистрал".

Обратно в новината

Коментари - Франция се издължи напълно на Русия за корабите ”Мистрал” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега Франция има възможност да ги превърне в еднопосочни круизни кораби и да закара емигрантите в родината на свободата, майката на емигрантите, обитованата земя САЩ. Билети с такса в злато и валута на касата до Афеловата кула. Линията ще бъде редовна и сигурна!

С'а к'ва е врътката!? Египет ще ги шитне ли на Русия!? Или си остава, както досега, за компенсация за разваленета сделка с Русия, презокенците компенсират като "молят" "приятели си" от Катар да купуват Рафали?!

Това да не е битака да шиткаш и развързваш?

Тук се опитват да ни манипулиратсъс следната фраза. "поддържане на предимно сунитските арабски държави в политически и търговски план за сметка на техния шиитски съперник" И същевременно се внушава, че еда ли не ИД са човекоядци и са сунити. Това са Путинските похвати и дезинформация.

те наистина са сунити, крети!

И турците са сунити. Кво прайм, крети?

Един лев не трябваше да им дават, а да ги приспаднат от репарациите, които имат да плащат руснаците за сваления самолет, анексията на Крим, терорът в Украйна и всички останали неизброими престъпления срещу човечеството, извършени от Империята на Злото и нейния главен жрец Путя късокраки.

Последното изречение е много интересно. Прочетете го, запомнете го и няма да се учудвате защо периодично възникват конфликти в различни райони!

"Евентуална продажба би се вписала във възприетата напоследък стратегия на Франция за поддържане на предимно сунитските арабски държави в политически и търговски план за сметка на техния шиитски съперник Иран. " Бравооооо, значи подкрепят сунитите, които създадоха АлКайда, нещо като общия бизнес на Буш и Осама!

Много ти е черно-бяла картинката, товарищ.

за ЮП? Уж Турция щеше да прибира печалбата от него, НО ТУРЦИЯ СЕ ОТКАЗВА ОТ НЕГОООООО! ЩО ТАКА БЕ ПУТИНОИДИ?

и допълвам - ха-ха-ха-ха-ха! За какво да се издължава говедо? Че некадърниците начело с ББ делегираха правата на ЕС да води ЮП от името на България? Путин да плаща за простотията на управниците ти!?!? Ти си говедо!

То не е лошо човек да сънува, но не кошмари. Ххахахахаха

един стар руски виц, за чукча-писател и казак -физик! Та и за техниката!

къде си сегa,пред джaмиятa в ценрърa нa София ли ?

Под ЛЪВОВ МОСТ събира плюнките на плюещите отгоре};-)))

СТАНЦИЯ НА МЕТРОТО Е, ПОСТРОЕНА И СЪС СРЕДСТВА НА ЕС!

Руснаците не могат сами да си построят самолетоносачи. Украинците им построиха два, единия руснаците го откраднаха по вечерно време и май сега гние в Мурманск. Така че тези им бяха важни, но .. франсетата са пичове.

На Русия не им трябват самолетоносачи.Те имат защитна доктрина при една евентуална война ,затова имат най-доброто ПВО в света.Подобни кораби имат нужда само тези ,дето се канят да воюват по целият свят!Ха сега като казвате думата "агресор", преценете сами на кого подхожа най-добре!Не ги гледай какво приказват -гледай ги какво вършат!

въртолетоносачи?

Според руската военна стратегия,самолетоносачите са необходими за този който има много военни бази извън територията на страната,Но и притежаването им в съвременните условия е опасно,тъй като са идеална мишена за ракетите!При тези условия поддържането на самолетоносачи става много скъпо удоволствие/поне за Русия/ и затова руснаците ползват други средства-предимно подводници!

Не ги мислете рашките. Пак ще са на кяр. Каквото и да каца на тез неща - те ги имат в изобилие - самолети ли било, въртолети ли. Само вижде как се ухажва Египет в последно време. Така, че печалбата им е в кърпа вързана. Дали с тях или без тях, все тая. А всеки самолетоносач се нуждае от самолети. Не се чува египтяните да си имат свои, така, че от кого ли ще си ги купят?! А, познайте от първия път! Ха! Ха! Ха!

ще си купуват хеликоптери от франсетата естествено. иначе ще стане като с падналите 420 МИг-ове в Индия. Руснаците бяха в Египет за да ги молят да им построят мост от обитованата земя до Крим, но не знам дали им се отвори парашута.

съм ходил при брата в Романвил, Париж !Каквото искате ми дрънкайте, аз съм видял и не съм слабоумен да се лъжа! Франция е страхотна държава, да и дишате прахта преди сравнения!

lu4ka

А Париж е новата столица на Африка.

никой нищо лошо не казва за Франция, пич! И там управляват говеда като тук! Иначе държавата си я бива! Французите последните години някак си по-тъмни станаха, някои даже почерняха! Обратните си имат държава. Супер!

и хич не ти миришеше метрото в париж

Франсетата, Италия, Гърция отчитат спад на руските туристи с над 60%. Явно руснаците се отказаха от сделката защото няма кинти. Между другото за 14 дни в Тоскана не чух нито един път руска реч - това вече е повече от хубаво. Хората си живеят живота и им дреме за руските туристи. Ресторантите и така са пълни с културни хора.

ко да се прави?

! рубла = 2.5 bg стотинки.

сaнитaaaaр..!

ли си забегнал от 4-ти километър и сега си търсиш санитаря ?

Ако не ги купят от Египет, от Столипиново ще лапнат и двата Мистрала. За без пари! От едното голо уважение към Франция ще ги вземат!

сложи им платна и ги закарай на Путин! Ще трябва доста да им духаш в платната докато ги закараш, но тьи МОЛОДЕЦ!

Ти си ниска топка и те оставям да си се мъчиш сам. Нема да те просвещавам!

Тъкмо сега блядовете ще имат пари за да ни платят неустойка по проекта Южен поток. България продължава проекта, а Путин го спря..

руските тролове се оглеждат за други възможности!

Ко каза, ко....

Неустойката ша я плащаш ти ве ЩЕРЮ ГОРИВНИЯ и не само ти, цяла България ще ПЛАЩА слаб ти е информатора!!! А тва че будалите там НЕЩО ровят и копат си е БГ проблема.!.ха..ха Ай да ти е честито новото задължение.!.};-)))

Ти да няма да прибираш парите..ха..ха Може да шиеш голяма торба за парите..ха..ха

нещaдтник....хa...хa......

Франция е богата и готина държава,няма тинтири минтири!

Франсетата са пичове. Не знам кога Русия ще се издължи на страните от източния блок за нещастията които им е донесла през 45 годишната окупация ?

даже и отстоява фалшива история, как те са и длъжни! Долни лъжи разбира се, но.....всеки влак си има пътници!

Тряба да купим тез кораби. Ще ни трябват да направи десант на пристанище Росенец и да го освободим от руска окупация.... Пък като изгоним Лукоил и бензина ще падне.

Французите са пичове....а руснаците нямат късмет. В техните кораби нямат даже топла вода и въшлясват по време на дълго плаване

FuckTheEU

На истинските мъже топла вода не им трябва, мият се със студена. Виж изнеженият глезен еврогей е друго нещо, те без топла вода и розов сапун не могат, как иначе ще си подмиват анала след секс?

Засега Франция е изгубила по линия на Русия към 30 млрд евракис . Яка толерастия я тресе, скоро ще минат и БГ

Ще кажеш ли защо турците се отказват от "печалившия" поток?

Едно добро заглавие на тази статия би било: Франция се издъни напълно пред Русия за корабите Мистрал!

Русия духа супата за Мистралите, а руските тролове-газ пикаят!

Не се нерви копеле! Гледай по-философски на живота!

Пишете във френските форуми и им искайте обяснение за Мистралите!

След като френските ку.ви толкова обичат сунитите е редно да да бъдат товарени на влакове и директно пред елисейския дворец. Нека оная джинка оланд да си ги обгрижва.

А кой ще компенсира загубата на престиж на франсетата! Щом и те се налага да са подлоги на САЩ......

чужди гробища, мисли Путето като абдикира, какво ще ядеш!

Ох дяца, дяца! Преди два дена генерала командващ Египет беше в Москва и договори руското оборудване на мистралите, а вие тук си плямпате глупости.

И какво по точно оборудване ? Руските хеликоптери летят само назад защото доктрината им е отбранителна ? Не беше ли така ? И какво ще правят те в Египет ? Ще тикат камилите да ходят на заден ход ли ? Ех, дядо, дядо ...

За да угодят на САЩските си господари , Френските Кокошки , продават хеликоптери ,Договорени с Русия , ...на Диктаторският Режим на генерал Сиси в Египет ???? Сбърканяци Западняци !!

Четете ..Хеликоптероносачи !

викаш по-добре на диктатора Путя да ги продадат, че догодина да дойдат с тях направо във Варна или Бургас :)) Ти ще си много превъзбуден тогава, нали мурзилке ?

За да дойдат във Варна , такива корита не им трябват. Колко си тъп :))))

Ушанките са толкова некадърни, че внасят и фитнес уреди за жужаците. И ги внасят от САЩ. Та по този повод те питам, на кого угаждат руснаците, на САЩ или на жужаците?

И тук си ги внасяме фитнес уредите, тъпи ли сме? Явно си тюфлек иначе ако ходеше на фитнес щеше да го знаеш това. В моя фитнес са Техноджим, има и бг самоделки, но са доста нискокачествени.

Няма лошо бе - при некачествена стока или при ненормален продавач следва рекламация и парите се връщат.

не Русия отказва договора, а Франция- продавача. Това е политика, не е рекламация на недоволен клиент!

Мужоците не могат ли сами да си сковат мистрали, толкова ли са тъпи?

ако някой американец си купи немска кола, толкова ли е тъп?

има ли случай на америкосче, което си е купило руска щайга? Е, ако има вече наистина си е тъп човек!

Трябваше да кажеш: Ако някой американец си купи руска кола.....

не това, ами печка, пералня,хладилник. Не могат!

нищо не могат. Даже и летящите им ковчези не ги пускат отдавна по летищата в Европа.

Не могат ли? Баба ми на село има хладилник Саратов, дето е по-възрастен от мен и си работи без проблем. Разправят, че и ние навремето сме правели хладилници и телевизори, че и други техники, ама сега нещо се е променило....

Светът бяга от ушанките, като от прокажени. Сал Сьiдеров се е закачил за Путя, като кърлеж за тестис.

ходи по хората и най-вече по теб!!!!!!

Рушистите сте животни, които скимтят около гоподаря за парче пица.

Голяма излагация за кокошките - петли, ама на политиците им не им пука. Нали плаща данъкоплатеца, що да не платят корабите с техни пари?

и кво са ''платили'' бе тиквоч ? От тия пари 900 милиона са предварително дадени, то само лихвите им за това време са колкото 200-та милиона ''неустойка'' :)) Корабите ще се продадат на по-свестни купувачи, които няма вероятност да предивзивкат трета световна, както Путя. За Путя няма мистрали, а само ръждиви варели, да му дойде акъла в тиквата фашистка.

Много си "облъчен"!

Ето, сега е момента да купим мистралите и с тех Бате Боце да гони мигрантите из Дунава!

Захапе ли ти руснак пръста-режи ръката бързо(ама бързо) и бягай далече.Те са варвари.

От 10 месеца си ми обещал,че Путин всеки момент умира от рак на панкреаса. Какво става ?

Да, ама ти явно не си бягал.

се връщат, няма лъжа! Това че Франция не желае да поддържа отношения с Русия си е техен въпрос! Ние сме последни, дето можем някой да учим!

Ако договора е бил за разсрочени плащания, французите добре са постъпили. Педя човек не е надежден платец.

Нека Френския Холандец продаде Мистралите на Египет. Ония като мостова сделка ще ги препродадат веднага на Русия! Сигурен съм, че цената им ще е доста по-ниска от настоящата. Щото вече са осрани, а руснаците си знаят как да си ги чистят.

За това стават руснаците!

ДА НИ СЕ ИЗДЪЛЖИ ЗА : 1.Монополно високите цени на газа. 2. За монополно високите цени на енергоносителите. 3. За надвзетите милиони при ремонта на военна техника. 4. За монопола продължил дълги години на 1 GSM оператор. 5. За пробутания проект за АЕЦ погълнал милиарди и още милиарди искове от Путин, нез да има нужда от него. 6. Пробутан проект за газопровод, от който Турция сега бяга и не иска неговите "печалби".

само дето не сме били длъжни да пазаруваме от тях. една стока има цена в зависимост от пазара. дали ще се продаде за 1 долар или за сто милиона - зависи колко е готов да даде купувача и дали продавача го устройва. видяхме как Кремиковци бе продадено за 1 долар. видяхме наскоро как сделката за 1 евро за сумата и предприятия не устрои купувача и той го върна на гн Василев. не Русия ни е виновна за цените на газта. а ония които са се съгласили да го купуваме на тая цена...

Ами нали знаеш какъв е редът? Чемодан - вокзал София - вокзал Моква. Трябва да си написал предварително едно прошение за претърпените от теб загуби. Ще идеш в канцеларията на Путин в Кремъл и ще си запазиш час. Като те приеме Путин, изложи си мотивите. Най-точно обаче ще направиш, ако си седиш тука и си пишеш писанията. Центовете капят, нали? И нема да влачиш чемодани по гарите!

lu4ka

Иречек, пак ли ти бе?

Руските тролове: чамодан, вокзал, Сибир! НЯМАШЕ ДА ИМАМЕ ТАКИВА ОГРОМНИ ЗАГУБИ ЗА ДЪРЖАВАТА!

И ква стана ?Франция-даул гиби гьотлер,Русия -зурна гиби сиклер,машаллах кьопек франсе!!!!!!!!!!!!!!!

За тоя с минуса превеждам Даул гиби гьотлер-гъзове като тъпани,журна гиби сиклер-хуьове като зурни-анадън му???????????????

Русите ще си внесат от делтата на Амазонка пироги и от Конго лодки еднодръвки. Те не потъват, дори да са пробити. Екипажът ще се спаси - винаги!

Ако некой иска да си купува Мистрали, сега е момента. Много евтино може да си купи. Улов на риба Тон с Мистрали! Незабравими усещания!

Тамън се чудех, дали не са се обадили господарите на Тиквата да му кажат, че току що е изтеглил заем от един милиард евро, за да си купи два Мистрала....

Kalin

Всичко е пунт и пластика.Франция ще ги даде на Египет а Египет ще ги даде на Русия и така формално ембаргото е изпълнено.И вълка сит и агнето цяло.

Ще го пусна в Неновините и във в. Стършел.

И спецоперацията в московския театър, трябваше да спасят 500 души, а умряха само 150! Много добре, много добре!

Да, ама от тогава не смеят много да ги нападат.

теб да те убият, пък после мисли!

Глупако, цял свят призна акцията в театъра, за акция като по учебник... Вземи се образовай малко за антитероризъм и после пиши по форумите

къде е тоя свят? Ти ли ще учиш?Тъпак!

По кой учебник е акция, при която една трета от заложниците загиват? И най-вече, с такива специални сили защо са ни терористи?

Това е положението.

Хайде на Мистралите! Евтини Мистрали! Купувай народе! Купувате един, получавате два!

имаха техника, единия път изтровиха половин Европа/Чернобил/ ,а втория- удавиха 120 момчета в ,,Курск"! Техника!

Три майл айлънд + Фукушима А де

общо има земетресение на което земята поскача 1,5 м. с профилактика на реактор? Едното е природно бедствие, другото човешка простия!

Чернобил е в Украйна, ако не знаеш. Освен това се твърди, че е имало изключителна безотговорност и не било само въпрос на техника.

откога признавате Украйна? То и Крим беше в Украйна!

Той Чернобил е в Украйна, ама като гръмна АЕЦ-а беше в СССР. А за баш наследник на последния се има Русия. Но това няма значение за пораженията дето се получиха- дали чугунената глава дето го сътвори е била руска, украинска или таджикистанска, с една дума - съветска.