Убит и десетки ранени след взрив пред парламента на Украйна

Човек е убит, а десетки са ранени при взрив и сблъсъци пред парламента на Украйна между силите на реда и противници на конституционната реформа.

Обратно в новината

Коментари - Убит и десетки ранени след взрив пред парламента на Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

според украинските медии вече са починали ТРИМА ДУШИ!

горката меркел започна полека да разбира някои неща, но вече е много късно -- на практика влянието и е много по-малко отпреди 1 година.

Кацапом и москалем вход запрещен.

гого

сала хероям , аxaxa. Айде на мегдана излизай или търси някой паметник за чупене. защо заглавието ти е на украински а съобщението е на руски, свърши запаса от думички ли? Като ... нашите ромите, като не могат да кажат нещо на своя си ... минават на бг ...

Проблемите на тая държава Украйна сега започват-на господаря и не и пука да нея - важно за него е да държи в напрежение Русия и да я отдели от Европа-засега почти успява!

Отново старите майдански номера....... Двама са загиналите. Единият е с изстрел в сърцето?????????? Хамериканските номера са едни и същи по целия свят!! Те ново не могат да измислят!!!

Далеч по-евтино е да пратиш и да платиш на провокатори, за да дестабилизират Украйна, отколкото да хрантутиш и да снабдяваш с оръжие оная сган в Донбас и Луганск, наречена "опълченци".

гого

не са наречени - те са си опълченци , докато ти си примерно Кирчо наречен "Оzzy". Хора се бият и умират за свободата си.

Остави го тоя ,той тъкмо се е върнал от ГУРБЕТ-ТУР и още не е в час};-)))

Моите бойци умират за Путин, не за свободата на рубашките.

Какви опълченци ,това са терористи и бандити!А с терористите по путински...

По славянски, дружелюбно и опрощаващо, президентът на Велика Русия Путин подаде ръка на България, като направи ясно послание, че общите ни корени и цивилизационното славяно-православно единство са по-силни от политическата евро-атлантическа конюнктура. Даде да се разбере, че в Москва знаят, че антируската политика, водена от шепа овластени, не е политика на българския народ, а е проекция на задокеанския диктат.

Оценявам по достойнство иронията в коментара.

гого

това си е мирна демонстрация, гръмнал е пожарогасител просто ....

Абе чудя се едно. Защо вие дето има носталгия по соца продължавате да симпатизирате на русия ? В русия няма нито соц, нито комунизъм. Там е най-дивия капитализъм. По див и от америакнския капитализъм и от китайския. Социални държави има само в Европа...........

гого

ама ти си много примитивен, КОПИ ПАСТ във всички теми , едно и също. защо не се чудиш само на 1 място? за такова масово съобщение плащат ли ? на практика въпроса ти е "чудя се защо пишете, като не ви плащат, както на мен ми плащат за да пиша гадости за русия"

Със социализъм, комунизъм или капитализъм, за българите РУСИЯ е РУСИЯ, а сащ е сащ. Do you understand ?

Фрау Меркел и" телефонен" разговор:О. Сименса и е бъгнат и е в хладилника дълбоко в фризера толкова позволяват германските специалисти. Ако Путин чува някакъв глас отсреща това ще е женското ЦРУ

Нека сега Росен Плевнелиев даде оценка на действията на красивите и интелигентни протестиращи в Киев.

Равнението на протестиращите срещу путин със протестиращите срещу орешарски какво трябва да значи ? Че признавате, че БСП и ДПС са путлеристки партии ? Защо пишещите тука атакисти милеете така за правителството на ДПС (Орешарски) ?

"За приетия проект, който дава повече автономия на проруските териротии настояваха западните държави." Ах, че съм изненадан! Ако така вървят нещата, май Новоросия ще я приемат в БРИКС преди Украйна в Европа.

Това е Руска дезинформация, заблуждаваща чистоплътния Запад!!

Проблемът на украинците е , че пътят на Украйна до Европа беше начертан от ЦРУ само до Майдана и от там нататък те не знаят на къде да вървят.

СМЪРТ НА ФАЩ И ТЕХНИТЕ МАРИОНЕТКИ ОТ УКРО-ФАПИСТКАТА КЛИКА НА ПО-крайнината на РУСИЯ!!!!!

Ало, русофоби, защо правите коментари тук, напишете си в Гугъл САЩ и се кефете там. Нямате място тука. Или просто умирате от злоба, че Путин е голям политик за разлика от вашия бащица Борисов и единствената ви утеха е да бълвате помия.

не знам що за човеци ни управляват, но тази е за лудницата !

Ами то на тея години, нормално е мисля. Ама кой откачалник и се вързва та я допуска до такива постове да заема.

путин е по стар с четири години !

с кое право меркел решава от името на всички хора живеещи в различни страни членки на ес? та тя дори не е избрана пряко от собствения си народ!- що за еврейски посткомунизъм завладя света и го изроди до степен на неузнаваемост.?

фашисти

Но Наши САЩски Фашисти с Власт и Западна подкрепа !

Как е възможно запада да гледа как един диктатор Порошенко бие,стреля,избива обикновени хора излезли да протестират свободно срещу власт която не се справя !!?? Къде е ОССЕ ,къде са САЩ ,Германия,ЕС да наложат санкции на този Диктатор олигарх-Милиардер ,и бандата му Превратаджии ?? Кой ??

Предишният президент го изгониха с камъни, че спря Украйна по пътя към Европа. Този, ако не успее и него ще изгонят по същия начин. На всичко отгоре позволява на метежници, да откъсват части от страната му. Кой народ ще търпи това, бе?

АМИ ,ВЕЧЕ СЕ ПОМИРЕТЕ СЪС САМАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ,БЕЗБОЛЕЗНЕНО ОБРЪСНАТИ СИМПАТИЗАНТИ НА ВАШАТА МИЛА ТАТКОВИНА САЩ......ВЕЛИКИЯ ПУТИН СИ ПОСТИГА СВОЕТО...

войната явно е бизнес докато има кой да плаща ще има конфликт 3000 - достатъчни са 30 платени ----------------------------------------- а за спирането на безсмислието се изисква твърдост засега европа я показа възможност за едно по добро начало

Демокрацията в Украйна победи. Вече свободно може да се хвърлят гранати пред парламента! При Янукович това беше забранено...

Тия украинци почти толкова "запалени", колкото фенове на Ботев и Локото.:)

няма какво да ги коментираме украинците щом с 3000 демонстранти пред парламента не могат да се справят....на сепаратистите не им трябва помощ от русия при такава ефективна държавна машина .....ако руснаците наистина им помагаха, то отдавна конфликта да е приключил .....последните 2 години демонстрират как в покрайнините на европа в една огромна държава в сравнение с България не може да наложи ред защото всичките фракции в нея са както е казал Бай Ганьо маскари! .....и целия европейски съюз се занимава с тях и дори страда от това....

Важното е че сега полицаите не ги убиват хората на диктатора Янукович, а нашите си демократични маскари. Абе друго си е да те убият демократично, няма си даже по медиите ще излезе положително събитие.

В бивша Украйна фашагите си спретнаха "кой е по-по-най" пред радата ... и заваляха трупове. Големи успехи жънат по пътя на европейските "ценности", няма що!

Едно обаче е сигурно и всеки го вижда. С тези управляващи уКРАЙНА никога няма да влезне в европа.

Сирийците не са глупаци да бягат в опосканата държава Русия. Защо ли? Защото знаят, че танковете Армата, Калашниците, ядрените ракети и бойните самолети на стават за ядене.

Украйна не трябва да я приемат в ЕС и НАТО, защото тия ще са по - големи троянски коне и от България.

Кой кого къде ще приема бе? Скоро ни ес ни рус гявол няма да остане по тия ширини ти за коне говориш.

Мечката гризли ще глътне ЕС и Русия ли? Едновременно, или поотделно?:)

весел русофилски трол на руски кожен кол се набол и такива бол

че в един момент съвсем ще изперкаш..........цял ден във форума........глупост след гупост......няма ден,няма нощ,трудно е все да си на пост..........явно този ден настъпи

на цената на един барел путин се навел

Ето ви един виц, за разведряване на ситуацията: Некакъв ловджия се натъкнал на мечка в гората, вдигнал пушката, прицелил се и... засечка! Е, казвай сега, да те ям ли или да те опъна? - попитала го мечката на чист руски език. Най-добре би било ако ме опънеш няколко пъти - отговорил ловецът на украински. Опънала го мечката и след това го пуснала да си ходи поживо поздраво. Ловецът се прибрал, направил основен ремонт на пушката, отстранил всички неизправности, купил нови патрони и отново тръгнал на лов. Този път се запътил директно към бърлогата на мечката. Когато пристигнал, видял, че мечката се припича на слънце и без да се бави, вдигнал пушката, прицелил се, натиснал спусъка и ....отново засечка. Мечката на чист руски език го попитала: - Да те ям ли или пак да те опъна? - Ами пак ме опъни - смутолевил на украински ловецът. След като го опънала както си му е реда, мечката го почерпила с ягоди и го пуснала да си ходи у дома. Прибрал се ловецът, изхвърлил старата пушка, купил си чисто нов Уинчестер, взел боеприпаси и хукнал ядосан към бърлогата. Когато стигнал, спрял пред дупката и извикал: - Излизай Мецо! Излязла мечката, почесала се по корема и изгледала с нескрита досада, как ловецът се прицелва в нея и натиска спусъка.....и отново засечка. - Абе ей - казала мечката - Ти ловец ли си или си обикновен педерас. Хайде да те оправям, ама този път по-набързо, че си имам и друга работа!

че си тъпак си тъпак ама поне вицове да можеше да разказваш а и освен проскубаната руска мечка има и мечок гризли

симо

Че си тъпак ,тъпак си.А ако не си--разкажи виц за мечката гризли. Или другата те .............. .

ловецо, мечката те чака, отивай.

Днес на лов ще ходиш ли пак? Давай, щом ти е хубаво!

Не разбирам защо ти и оня отгоре се дразните на този виц. Не цените вие изящната словестност очевидно!

'словесност' се пише А словесТност.....има само в тъпите вицове. Ама ти давай, давай! А онзи отгоре е върху теб. Ти само мъркай, мъркай!

Ако се замислите ще осъзнаете, че всичко е постановка и мимикрия. Протестът на Десен сектор е в услуга на Порошенко и компания. Никой не мисли за хората а за своите властови амбиции. Народът на Украйна се страхува от Десен сектор. Младите се крият да не бъдат въвлечени във военните конфликти. Четете и украински сайтове. Мнго теша ще научите, ако може да мислите.

който сее ветрове жъне рубли

А ти какво жънеш по цял ден бе бибитко. Ходи се лекувай.

Вижте сега,не е възможно г-жа Меркел да пита Путин дали иска да прекрати конфликта в Украйна ,защото знае много добре ,че даже Путин не може вече да влияе така силно на опълченците!Ако сте обърнали внимание напр.кой с какви въоръжения разполага с Украйна,не може да не сте забелязали ,че опълченците са по-добре въоръжени!Украинците напр.имат около 100 системи Град,а -опълченците около 200!подобно е положението с бронетанковата техника!По-скоро тук става дума за обречения пияндур Порошенко /и компания/,който си е чиста марионетка на САЩ и пречи вече и на ЕС!?Който се мисли,че Путин ще продължи да го търпи е на погрешен път!Та и отговорът му е бил -"Нема да го игра,а може и да го утепаме!"

Не виждам разлика между украинец и почитател на наш Бойко, тъпи парчета отсекъде, без надежда.

ти си гласоподавател на Бареков или Сидеров, което е едно и също, и това изчерпва всичко.. няма нужда от обиди - фактите са достатъчни

Тея американци такава помия създадоха в Украйна, близкия изток и Африка, че като чели изхода е само пълномащабна война.

какво сте ревнали. това не е светлото комунистическо бъдеште, където всичко се урежда от само себе си. демокрация не се прави за 1-2 години, и много пути тя се постига с много човешки и други жертви. аман от про-путинови тролове, които нямат грам образование и култура

Това са същите онези, които когато тук започна демокрацията, хвърляха камъни по прозорците на училищата и бягаха от час. Горките, дори не са си мислили, че един ден съдбата им ще зависи от тях самите. Сега съжаляват за глупостта си и естествено, някой друг им е виновен.

какви прозорци бе. хоарата записват имената си в историята на тяхната страна, умират за свободата си. каво толкова иронично има в това?

износът на ,,демокрация,, понякога е все едно да подариш на ,,ескимосите,, хладилник!!!

се запазвала такава голяма държава без акъл! Ми кой е луд да живее нам сред тия ненормалници,секи бяга от там,тя сама се пази! Кат ви харесва бегайте там,ама не бегате,хитреци такива!

Къде са Меркел и Оланд ? Какво правят ,, гарантите" за мир в Украйна и спазване на Минските договорености ? Техните протежета в Киев ще се избият по между си.

И какво сега? Въртяха, сучиха, избиха няколко десетки хиляди (според немското разузнаване BND над 50 хил.), съсипаха страната си и накрая пак приеха онова, което ги съветваха да сторят още в началото.... Не блеснаха с интелект превратаджиите,а?

От къде акъл в държава била толкова време руска колония?!

Акъла си го загуби га тръгна да гони дивото...

Кой е забравил, че "Порошенко" е човешки псевдоним за "богоизбрания" (еврейското моше) с което да подмамва другите Евреина никога не е имал държава и може само да унищожава, но не и да обединява!

о времена о такава глупост не бива!!!! русия си отива а русофилската радост е дива?!

Къде отива?! Не сум чувал държави да се местят!!!

прав е??? мести се през северния полюс!!!

В какво интересно време живеем! Балонът Китай се пука по шевовете, Европа не е единна, джуджето помпа мускули като за последно, страните от третия свят участват във великото преселение на народите, а САЩ стои непоколебимо на върха и мести умело пешките на шахматната дъска.

Успя да им го на.... на всички драскачи тук.:))))

Ако имаха талант да създават нещо добро за хората светът нямаше да е такава кочина а цивилизацията толкова абеплодна. Но зависими консуматори като вас трудно ще ме разберат.

Я ми обясни какво ти разбра, че аз нищо не разбрах от твоите драсканици? :)

а ти какво спечели от тая работа?

Да напишеш коментар за ситуацията в света, не означава, че ще спечелиш нещо.

Относно "балонът Китай"- не четеш ли кой най-много реве за девалвацията на юана?! Май е големият брат,а? Тя и рублата се срина ама има-няма за час- час и половина "жужето" Путин направи удар за 20-22 млрд (впрочем от създаването на световната борса такъв удар не е правил никой). Да не се окаже, че американците са в ролята на "излъганото камилче"?

Това с нищо не променя факта, че живеем в интересно време.

нямат акъл за пет пари,това е истината!

Интересно ми е как без акъл се запазва най- голямата държава в света?!?! И сигурно нямат акъл защото не се поддават на разни фондацийки и зачитат историята си и културата си?!?! А ние сме много умни нали?!?! Укропите също са много умни че си разбиха измислената държала?!?!?