Синдиците на КТБ се срещат с кредитори

Синдиците на Корпоративна търговска банка (КТБ) са създали организация за срещи с кредитори на банката.

Обратно в новината

Коментари - Синдиците на КТБ се срещат с кредитори | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Кредиторите" ги видяхме, а кога ще видим кой е източил банката и физическите лица с необезпечени кредити за милиони???

Видно от публикувания списък с кредиторите,че в него липсват имена на ПОЛИТИЦИ !!! Вариантите са 2: ПОЛИТИЦИТЕ или отдавна са си взели парите или ТОЗИ списък е ФАЛШИВ!!!!

Крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от влогове, от здраве, от съдби, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Безобразията в държавата продължават. Сега трезорът на КТБ бива освобождаван от хората с хвърчащи документи и без да им се връща депозита ключовете. Посочете ми една държава от ЕС, където да се случват такива неща? Само една!

Всичко ще замине в нафталина!! Нищо ново!!

Какво става с разследването на КРЕДИТОПОЛУЧАТЕЛИТЕ от КТБ? Куче влачи диря няма!

Нищо не разбирам. След като фонда за гарантиране на влоговете е изплатил3,5млд лева ,къде потънаха другите 4,5млд.изтеглени от боко т...то.

кой кой открадна и върна парите на Рашидов от КТБ???КОЙ???

Миналата седмица синдиците са успели да съберат малко над 120 000 лева от вземанията на банката А коко са седмичните разходи за синдиците, а за фирмата , която ще търси източените пари?

Все по зле ще става. Ще започнат да събират по 12 лева месечно/да, без нулите/ и вложителите ще видят пари на куково лято. Пък и депутатите вече направиха така, че ФГВБ да е преди хората, а новия ЗГВБ и промените в Закона за банковата несъстоятелност си плачат за Конституционен съд. Ама кой, кой?