Нов разнобой в Реформаторския блок преди изборите

Ново неразбирателство между партиите от Реформаторския блок се очертават преди местните избори, след като за единна регистрация се договориха само три от тях.

Обратно в новината

Коментари - Нов разнобой в Реформаторския блок преди изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То не е смешно. То е жалко.

Кривоглавко и Кривоустка измислиха как да изкарат още един мандат/петилетка/

Рамадане , не умувай без разрешение от Местан ,защото ще те накажат с отнемане на държавен пост , а от там и със по-малки комисионни .

Този руданчо си прави постоянно ташак с т.н. партньори от РБ.

Смешни/ И НЕ САМО/ са двоицата на картинката-комунистически наследствено обременената КУНЕВИЦА И КОСТОВОТО ПРОТЕЖЕ КЪНЕВ.Каква ПАРОДИЯ НА РЕФОРМАТОРСКО е "гражданката"МЪГЛЕНА,която продължава да говори от пиадестала на татковата партия, да си въобразява,че е "пратеник с висше"и да ни поучава.До нея Раданчо,здраво гепен за яката гърбина на Костоф се опитва НЕСПОЛУЧЛИВО ДА СЕ ЗАИГРАВА С ОПАШКАТА НА ЛЪВА.Двамата от снимката с пунт и пластика ИСКАТ/И ПО ПОРЪЧЕНИЕ/да запават статуквото и да ни управляват реформаторски т.е.ИСКАТ ХЕМ Х..В ЗАДНИТЕ ЧАСТИ,ХЕМ ДУША В РАЯ.НЯМА ДА ИМ СЕ ПОЛУЧИ, ЗАЩОТО НЕ ПОПАДНАХА НА НЕОБХОДИМИЯ ИМ ПРЕМИЕР.Подцениха го и се наденаха на скрита лимонка.

Още със създаването на тази коалиция беше ясно, ЧЕ нищо коалиционно, реформаторско и полезно за България (гражданите така и така кучета ги яли) НЯМА да се случи. Отрочетата на Иван Костов (при цялото ми уважение към неговото председателствуване на министерския съвети многото му НЕПРОСТИМИ грешки, нарушения простъпки и престъпления) ще се запомни и това, ЧЕ много успешно успя да взриви синьото пространство, да го маргинализира, да го съсипе и накрая да го елиминира като фактор в политиката. Лошото е, че по този начин съсипа и иначе логичната опозиция в лицето на ДСБ.

"Логичната опозиция" от Бисеров ,Данчо Ментата,/сега дпс/Бонев /сега управител пловдивски панаир- Гергов/и кой ли не интересчия до интересчия.Това ли е опозиция с която да се работи .

ЛОЯЛЕН

Изброените от теб са предателите на Костов, врага с партиен билет на програмираното (от комунистите) СДС.

...

Тия се хващат на работа само по избори....Алоууу къде са ви реформите...

От отношението на този човек към най-близките му съратници ме побиват тръпки. Поредното лице в българската политика, което не бива да получава значителна власт.

Колко и да се напъвате, умните и интелигентните няма как да достигнат 10%. за да управляват България.

добавим- и почтените, може да паднат и под 5 %

До кога ще продължава всичко това . То и при банките - при нас лихвите по - високи и незнайно с колко от Европа. То и горивата , то и храните , то и тока. .

МАЙ СЕ ВЗИМА НА СЕРИОЗНО :) РАДАНЧООО, КОЙ СЕДИ ЗАД ТЕБЕ ОСВЕН МОСАД БЕ, ДУШКО? :) ВЪЗДУХ СИ, ВЪЗДУУУХ!!!

Деформатори - С М Е Ш Н И Ц И

"Реформатори"! Много сте зле, ама много! Нищо не сте научили за последните 25 години!

Създаването на сдс беше една от основните части на проекта "мирен преход на БГ към демокрация" разработен в цк на бкп в периода 1982-89г.Задачите поставени пред него бяха успешно изпълнени: 1)признаването на фалшивите избори на 10 юни,което направи възможно приемането на ТЯХНАТА конституция.2)създаване на подходящи условия в БГ цялата имаща смисъл собственост в БГ да бъде придобита от кръга около тодор христов живков без да бъде платена .... и така на там.Така че този келеш каквото и да приказва е без значение.

Кой е келеш ??????????

Този с голата кратуна.За др.пръмова...кво да кажа???????

А като говоря в т.2 за придобиване на собственост,имам предвид по-скоро че "другарите" придобиха документ за собственост.Щото тя собственоста си беше тяхна и преди 89г.Само дето нямаха документ.А сега вече имат и него.Просто защото терминът "държавна собственост" няма никакъв веществен смисъл.Той служи за прикриване на КРАЖБАТА която комунистическата измет извърши през декември 1947г с така наречения "закон за национализацията".Който си е чиста проба кражба.ТОВА Е ИЗДИГАНЕ НА КРАЖБАТА В РАНГ НА ПРАВНА НОРМА,В РАНГ НА ЗАКОН

Да си го кажем направо: СДС е хунтата от отмъстители, които осигуриха немислимото ограбване на държавата и народа. Оказа де, че бяха няколко класи под нивото на старата комунистическа върхушка и не осъзнаваха защо не трябва всичко да се руши, отрича и опустошава. Пак по тяхно време получиха сили мафиотските структури, ненаказаните уж-банкови грабежи и подмолните шушукания, пирамиди и всякакви простотии. Всичко това се случи в спящата и обезсилена държава. Именно затова България е единствената страна от бившия соцлагер, която все още не може да се отърси от ударите, които и нанесоха. Все още си мечтае за истински преход, истинска пазарна икономика, истинско здравеопазване и образование. Всичко тук не става за работа, а само за показ и афиши. По-добре е да не знаете и да не сравнявате страната ни с другите, които са били в подобно положение, защото ще установите, че след прехода те са запазили качественото и са тръгнали да градят, докато ние сме започнали да копаем надолу към пошлото и деградивното. Защо нямаше един председател на създавателна комисия, а беше гордост да си председател на ликвидационна такава? Благодаря, не ми отговаряйте!

г-н Кънев Вие сте истинските представители на бъдещето на България-Младите образованите професионално изградени предприемчиви и родолюбиви българи.Само вие трябва да реализирате възрожденския повик-Питам има ли власт която дарява любов и мечти за дз я има Древна България.

ех избори, хем знаят предварително всичко е решено, хем театър играят и то много лош

Орешарски за 11 месеца направи 3 реформи. Сбирщината ГЕРБ/РБ/ПФ/АБВ/ДПС за година и два месеца нито една!

Как няма да е смешно? Нали сте смешници! Разгонена банда клоуни!

С Пръмова и Кухарски Толкова

Бай Рамадан, ако сте реформаторски блок, къде са ви реформите?

Правилно си се кръстил! Отива ти.

Скапаняци ! Горе го превърнахте в Содом и Гомор пари , разврат мърсотия. Ни едно читаво семейство , нищо не става от вас.

абе мрънками си не мрънками си бг-то заминава населението бега технологиите умират бг бизнеса се мутризира и угасва доходите са на нивото от преди 25 години когато една система рухна и заради това наоколо се оформя ислямски бърдак отрязани сме от руските пазари една бг банка не остана ценностната система е скапана нормалните хора напускат бг за винаги не знаем за какво ходим на избори волята на народа тип мажоритарен избор се пренебрегна без да им мигне окото присъствието и мнението ни в ес е чисто формално образованието стои на ниво 90-та та и по надолу здравеопазването -пази боже да е нещо по сложно културата-каква култура? апарата - е за рестарт пенсионерите са пред колапс деца не се раждат е и това ако не е сериозно ... ще остане ли бг бизнес? ще останат ли българи в бг? от къде ще вземаме финанси за пенсии? какви переспективи имаме като нация и народ? то е убо да одиш да те светнат в америка ама за 3 дни само задължението за реванширане остава - в главата нищо а иначе всичко е позитивно и готино аиде ...:)

Гласуваш за Борисов, получаваш един разчекнат от Кунева и Костов -Рамадан Кунев Костов Честито БУДАли!

Чи ко му беши при Костов.Дигаши сека година заплати и пенсий и даваши 13 пенция.Бинзиня беши ефтин и хазната се пълниши от данъци и кога фана рускити дипломати чи праят партия ги прогони като мръсни котета и рашкити мълчаха като мушнати гайди

Е, този път Сорос удари на камък с кадрите си тук. Радан Кънев не става за нищо, от него и нищо не зависи. Язък за потрошените по него пари за цял месец обучение в Щатите. Целият РБ е на път да последва съдбата на славното СДС. Взаимно се изпокарват и край. Защо ли е така? Огговорът е един. Това са хора в борба за власт и пари, където ортаците са временно необходимо зло и при първа възможност се пращат по дяволите.

ЗАЩО в РБ членува лицето корман исмаилов-доказан троянски кон на османиста ердоган???? Защо в РБ членува другарката-КуКунева--загробила Атомната енергетика в България??? КЪДЕ е моралът на РБ да приема в партията си такива АНТИ БЪЛГАРИ??? ЗАЩО???

раданов блок и проблемна мрежа,по-голям смях от това може ли да има бе? хахахахахахахахахахахахахахахахахаха

Подскачат разни реформатори и гербери, създават шум и суматоха. Накрая законите се гласуват във вид удобен на ДПС.

КЪДЕ ВИ Е РЕФОРМАТА ВЕ, ИЛИ САМО ИМЕТО ВИ - РЕФОРМАТОРИ? 1 ГОДИНА СТЕ НА ВЛАСТ ВЕЧЕ, ПРОМЕНИ - 0!

СЕДЕРАСТКА ИМ РАБОТА! ПОСЛЕ ИСКАТ НЯКОЙ ДА ИМ ГЛАСУВА! КОМИЦИТЕ!

клоун кат даскала си в сянка

Реформа след реформа и пак реформа! Това е реформаторския блок.

Бай Рамадане, къде отиваш може би? На работа едва ли не! Абе нали сте налапали сега кокала? Стискайте здраво и не пускайте! Трябва да захлебите здраво, защото след следващите избори идват нови 10 години самота! Лапайте, защото и не сте много! Един файтон хора сте, без да броим платените от САЩ-ите протестъри, които пък са 20-30 човека.

Радан е новия любимец на Козяк. Затова го бойкотират останалите десняци и най-вече ГЕРБ.

Кънев, знаем ти банковите сметки в Щатите, които ти ги зареди ГЕРБ, за да бастърдисаш местние избори!

Кънев: Смешно е ДБГ и СДС да се правят на изненадани Кънев, на нас не ни е смешно, че няма единна дясна опозоция, а виждаме само едно "смешно" говорене , преплетено с личните амбиции на т.н. десни лидери.

Отлюспването започна!Алчните софиянци не разбраха ли,че когато се делят-губят, както това е ставали и със земеделците преди 9.09.1944 год.

Кога и къде се е срещал с другите две партии? Кога е постигнал съгласие Защо не е поканил и останалите две партии? Защи не е организирал днешната петстранна среща преди да се договоря потделно със само две от тях? Коректно ли е поведението му?

От субсидията на Кунева ли взе парички, за да пишеш такива простотии? Има двама души, които са в основата на 99% от интригите в РБ - Кунева и Даниел Вълчев

Абсолютно.Взе ми думите от устата.И двамата са много злобни хора и завистливи

Много е жалко, че българската завист отново е в основата за разбиването на нещо добро. Кунева и Лукарски не могат да приемат, че Радан е човека.

Кънев да се отърве по най бързия начин от Кунева и Лукарски - и двамата са подлоги на ГЕРБ

че са подлоги на ГЕРБ. Проблемът е, че са скучни и сиви политици, но шампиони по завист и апаратни игрички. Трябва наистина да си заслепен, за да не дадеш шанс на читав човек като Радан, дори и да не е от твоята пишман партийка.

му е доброто? Не могат да правят нищо друго, освен до си играят на политици. Изобщо не им пука за хората, важно е да се наместят във властта. Да не би Кунева, комунистката, да е голям демократ?

Ако това е доброто, по-добре да поемаме групово към Терминал-2!

Да Господин Рамаданчо,наистина е смешно,като самите тях....:):)))) Но и вие не оставате назад,само,че вие сте направо трагичен!!:):))))) Така,че като вашите гласоподаватли и ние ви молим:-"Молим ти се Радане,направи нещо,че твоето присъствие в политиката не се трае вече...":):))) Сега са смешни а?? А,когато се съюзи с тях,са били "сериозни",нали??:):))))))) Айде бе политически трупове,закопахте надеждите и очакванията на цял народ,с празни обещания и политически измами!!

..трябва да си седнем на задниците и да вземем решение -яаа с какво решавали:)

Прав е Кънев, докога няма да знаят и да подават документите, да не би да чакат последния момент, последния ден. В една коалиция трябва да има ред, а г-жа Кунева да не забравя колко пъти заявява за кандидати на ДБГ без да е съгласувала с РБ.. Идват избори и те са особено важни, не е време за сърдене , а за работа и то много работа...

Прав е Кънев, какво се правят на неразбрали, да не би в този блок да има един принципен лидер, не, няма! Всички са лъжци, т.е. е нормално да си подливат вода и да си правят мръсни номерца.

НЕЩАСТНИЦИ, ОТДАВНА ПОЧИНАЛИ В ОПИТ ЗА САМОСПАСЕНИЕ В НЯКАКВО РЕАНИМАЦИОННО ПСЕВДООБЕДИНЕНИЕ ОТ ГЛАД ЗА ВЛАСТ...

someone

сякаш това са хора, които се занимават с всичко друго, само не и с качествено управление. страната няма интелигентен, честен, силен, мъдър лидер с харизма.

someone

жалко, че в днешно време не се раждат хора като васил левски. такъв трябва да управлява.