Българка арестувана в Брюксел за трафик на момче

Българска гражданка е била заловена снощи на брюкселското летище при опит да преведе нелегално албански малолетен с фалшив паспорт.

Обратно в новината

Коментари - Българка арестувана в Брюксел за трафик на момче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво означава израза:'' ..трафик на момче''. Едно и също момче са го прехвърляли незаконно през границата безброй пъти, докъто се е образувал трафик?Пишете по грамотно , бе хора, че дразни...........

оня"хуйдожник" дето беше изтипосал България като кенеф , кой беше ... ами той нямаше плановете на канализацията - обратните води от кенефа се събират именно в брюксел .

Шшшшт ! Нетолерантник такъв !

Де що има престъпление-замесени са българи.Как искаме да ни харесват тогава?

Няма народ без престъпници , но тези мургави "българи" най-често ни излагат

Ясно е, че правописа Ви е провокация, защото едва ли пишете по този начин и с толкова грешки. Питам се само "Защо?", защо го правите? Коментарът Ви ще бъде много по-добър, ако беше написан на правилен български език и не с толкова умишлени грешки /предполагам/, защото едва ли съществува такава неграмотност сега у нас. А колкото за тоалетната Брюксел, то първо погледнете какво става в България, пък после обсъждайте, без да имате представа за чуждите населени места. Звучи грозно, злобно и най-вече некомпетентно. Познавам доста народи, но толкова злобен и невъзпитан народ като българите все още не съм видяла. Дори, за да станат по-интересни изопачават родния си език и пишат неграмотно, без да се замислят, че това е обидно за самата личност. Изобщо, преди всичко, липсва самоуважение. Жалко за такъв народ.

Така де, иронично е! Какво има да се умува над това не разбирам?! Брюкселското зелИ го ядем и тук, но без зъби :-Р

Разбира се, че без зъби. Нали е втора употреба.

кажете си циганка да се знае.

Тая ако е българка аз съм швед. Нека започнат да уточняват етноса че ми писна да ни сравняват нас българите с ония палаткаджии.

Браво, тез наще бългъри юнаци ни прославиха до дъно по света и у нас. Оня ден в афстриа, вчера унгариа днес в центара на таолетната в Европа брюскел. Добре че пак таз нештасна женица са я фанали на трафик на момче, а не на коти, кучи, игоанка, паячи, нежна тарантулчица, сочна мрафчица или влюбена амепка, щото много добре знайми как се зачитът правата животнити в европа. Като ништо да и дадът доживотна присъда в и да я хакнат в некой харем на некой арабин в центара на брюскел. Оня ден един ултра интелегентен гей искал да си фкара нелегално мъшко микропче. Ко да го правиш, влюбил са човека в микропчито и искал да са ожени легално за него, нали тез свадби са разрешени там. Ама го фанали и за наказание му бутнали в килията една жена, а той горкиа едва не умрел от ужаст. То поне да му бяха набутали някоя и друга кончитка с брада, та да не го мисля. Направо да заплачеш от таз несправедливос. Фчера пък ина моя преятелка вкарала оспешно в брюскел вампирчи от меричлерскити села. Ама го замъкнала в ивропейския парлъмент , та ги гледам сия евродупетатити до един замязали на вампири. Само нашто момченце стани шеф държи фронтовата линиа т.е. задниа фронт. Ама тъй кат гледам много други дупетати вече са капетулирали и изпуснали заднити си фронтове, та не знам докаде ще я докарами.... Направо ми се плаче и жестоко ми се ридай..... Ама няма как, ще се мъча, фанала съм се на хорото и ще я бутам някак си в тоз побъркан свят. Ама таз жена можи ли да я наречеми мъшка трафикантка или не можи? Или мъшла тръса или мъшка дойна Мъка, ужаст и духовна ампотация/// Не знам дали да не си метна важето около грацмуля. Ама тогас ще мога ли да ям суроватката си или няма да мога?

Ние, членовете на Националното Единно Сдружение на Гражданите за Защита Интересите на България (съкратено- НЕСЕГЪЗИ), мислим че по-добре нидей ма.

Да не се окаже, че "българката" си е чиста циганка, както се оказа при трафикантите на загиналите в камиона мигранти?

ми че то за цял свят,вече българин=циганен.

Скоро българите ще са най-чистото племе. Не остана нищо за крадене тук и скакалците отлитат на запад.

Добре че сме ние че евроатлантиците демократи кво щяха да праят без нас незнам...?!

Имената , снимките, някакъв анализ за връзките с подземния свят, коментар на проблема, нещо от сорта. Благодаря предварително.

Sm3hurk0

От умрял писмо чакаш ! Може всичко това да го има, но на друго място и друго време, но не и тук и не сега.

Какъв анализ искаш та те си взимат изпитите за журналисти по прашки анализи да правят.

Само исках да уточня, че в най-важните моменти са и без прашки - вземане на стипендия, дипломиране, печелене на конкурс, назначение ....