Нова авария на правителствения ”Фалкон” с Борисов на борда

Правителственият самолет "Фалкон", в който пътува премиерът Бойко Борисов, не е успял да кацне на летище Пловдив. Самолетът се приземи успешно отново във Варна.

Обратно в новината

Коментари - Нова авария на правителствения ”Фалкон” с Борисов на борда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами той и човека пред самолета не е ББ-ти много реалист падаш май?

Редакторите, сменете снимката, защото това не е Фалкон.

Това е новия самолет за"наште"

Бойко айде сега пак да пратиш инжинерите да пасат овци. Нещо политическо-милиционерските назначения не вършат работа, проблема е от компетенцията на електро-автомобилен специалист , но вие трошете милиони в швейцария , нали сте умни с милиционерското училище, в Пловдив имаше завод за ремонт на турбореактивни двигатели където ремонтирахме всякакви Мигове, затворихте го , сега плащайте на поляците десетки милиони евра на двигател, разруха е вашто управление, масова некомпетентност накацана от Калинки, водите държавата към катастрофа.

може ли тоя самолет да се движи, хем гледката е по-хубава.

ей, хора, гледайте какво пускате в нета, че ще ви изволнят. Работа за 5 ст. не сте свършили.

появии се добронамерена цензура.

Даа, Боко иска нов самолет, за да може като стане напечено бързо и сигурно да избяга при началниците си.

няма линейки, няма болни деца... има крещяща нужда от Фалкон!!!

най-здравите болни в света!

нов "Фалкон",! Правителственият самолет "Фалкон", в който пътува премиерът Бойко Борисов, не е успял да кацне ...... ББ никога не "каца" , ако иска да се приземи- винаги има парашут. Другите путуващи със самолета обаче нямат!

искат да покажат на хората причина за покупка на нов правителствен самолет...но това ли е най-добрия начин ?кой знае...

По принцип не съм вярващ, но като гледам кви работи се случват със самолета, докато вози Боко ... почвам да си мисля, че има някой там горе :))

самолета щот не го приема на ауиденция "големия началник". Сега ще каже е е пропуснал обсъждането щото няма самолет.

Ясно, Боко разиграва театър защото този самолет вече не му харесва и иска нов, нали смени и колата скоро. :))) Защо на стария ТУ на президента не се случваха такива неща, а на модерния Фалкон все нещо му е повредено? Боко иска ново самолетче :))

Кога каза- да се разбират началниците,кога спретнаха проблем начлниците.Подслушват това началниците -и то яко:)

Нито авиоотряда, нито франсетата от Фалкон, нито фирмата за поддръжка в Швейцария. То просто няма електроника на света, която да издържи на тъпото излъчване на батбоцко, равняващо се на 2 ядрени бомби.

А дзно,ама надали!

Тоз Фалкон" нещо не харесва шефа, ами да иде с кола до Пловдив.

Що с кола бре? Има и БДЖ и е по-евтино, па и целата НСО може да земе , ама пък тогаз може да поиска брониран влак...

Препоръчвам му на Бойко да лети с Уизеър. Хем сигурно, хем евтино!

Егати! Бойко не може да си вдига колесника на Фалкона!

Дали пък Путин не му рови из Фалкона? С некой Бук?

Трите колесника не са се отворили, съобщиха от правителствената информационна служба. после пък трите не се прибрали аве боко овча главо научи ги поне да лъжат ве купи си по елегантно нов самолет бе банкянски овчарю

Чета постовете под тази новина и виждам, че е настанала голяма веселба. човек ще си помисли, че ДИР са организирали кастинг за най-остроумен коментар на поредната авария на правителственият "Фалкон". Ето това означава да дадеш зрелище на народа, когато хляба е малко.

Приказката за материала ще се окаже вярна.

ми иска си Боци нов аеропланве кво не се ли сещате...не може такъв велик началник да лети на такъв малък самолет и тва е

Kato go gledam ste se razpadne

Ма това си е нормална европейска практика. Случва се по света, на много самолети да не се отварят колесниците, даже и катастрофи и т.н. Това си е нормално и не е никаква новина,пък и кой го интересува.Хората по света не знаят даже кой им е премиер, напълно нормално.

Нормално е и не е това новината,че колесника не се е отворил или затворил.Новината е че господин Борисов е пропуснал откриването на залата и фонтана в Пловдив,но по уважителни причини.А колко по ефектно щеше да е -така и така е бил над Пловдив един парашут и точно в центъра на залата тъкмо когато прибират лентичката:)

Първия пилот е бил толко притеснен за Втория мандат, че левия му ташак, е бил, полу- сварен?

ЯВНО САМОЛЕТЪТ НЕ Е ЗА ПРЕВОЗ НА ТИКВИ

Може и да е глупост ма си мисля следното тези аварий много зачестяха пък и ББ напоследак се отпусна да приказва.... може някой да го сплашва да са му бъгнали компютрите на Фалкона...! Знам ли...

Понеже съдържанието на статията е абсурдно глупаво, си мисля, че това е рекламен трик на канцеларията на ББ. Те толкова си го могат, пък и нали ги цитират журналистите. Това пък е подигравка с журналистите.

Богаташите карат само нови коли!

Баце, земи си един руски ИЛ и се кефи! Нашите милиардери се возят у тях и са доволни. Мани ги тия хамерикански шитове! Те са за хамериканците! Не са за хора!

самолет "Фалкон"- това е летяща крепост срещу агресора! reference:Всяко яйце - бомба, всяка кокошка летяща крепост срещу агресорите"

калинките сигур са напълнили бикините от зор.

Да оставим настрана основната идея на статията. Не разбрах един ли, два ли, три ли колесника са били, не са могли да се отворят в началото на статията, после пък не успели да се приберат се споменава малко по-надолу. После кацнал аварийно след 4-минутен полет, пък цял час кръжал в небето над София?! Неясно, да не кажа шизофренично звучи целият текст. Може да си скъсате дипломите (предполага се, че трябва да имате такива), за нищо не са ви послужили.

Каква авария ,нали охортата е жива.Повече е предизборен трик

Толкова сме си надвили на масрафа,че ни остана само залички да откриваме.Спортни зали до дупка.Зала до зала,във всяка паланка спортна зала.Само спортни зали .От космоса като се погледне и да се каже :"Е тая България колко спортни зали има,хората ровят по кофите,младите няма къде да работят,сякаш 100 годишна война е имало ,разруха навсякъде,но за сметка на това нови спортни зали.Браво.

Като не може да лети с колелата да ходи по гуми . До Пловдив полицията няма да го спре

А бе в тоя Фалкон беше надеждата, ама нейсе. Пак капо, но след 30-40 пъти ще стане работата...

Защо не дадат на поляците да ремонтират "Фалкона". Те щом от "Мигове"разбират, с "Фалкона " ще се справят от раз.

амолетът "Фалкон" принудително кацнал на летище София заради технически проблем 4 минути след излитането си. Машината кръжила около час във въздуха над София заради технически проблем с колесника. Тези от дира и времето управляват вече.

Пак нямаме късмет!!!!!!!!!!!!

по-ряано борисов събираше по 1200 коментара сега само 500

Намалява населението, намаляват коментарите.

Ми да спре да джитка с тоя самолет, сякаш му е личен. Ей, съдбата предупреждава!

Потресаваща информация. На единия ред - колесниците не се отворили, на следващия - не се затворили! И кое е истина?

Ех ,ако беше истина първото....

пука ли ти?