БСП иска свикване на КСНС заради бежанците

БСП продължава да настоява категорично за свикване на Консултативния съвет за национална сигурност към президента заради кризата с бежанците.

Обратно в новината

Коментари - БСП иска свикване на КСНС заради бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не си пиеш мастичката!И без това нищо не направи за хората толкова години!Просто си като пърдеж!Мирише лошо и после никой не си те спомня!

Миков е готин!Ще го запомним като човека който 25 години търка депутатските банки и накрая едно голямо Нищо!Ебем ти парите ако така ще ме запомнят!Ял крал пил и умрял!Жалък си бе Миков!

Ех Миков!Не изтрезня 25 години!И за какво ти беше да се излагаш!Цял народ ти се подиграва!Нищо не свършихте и ти и дрискавата ти партия!Ще те запомним като един смешен и жалък пияница!Амин!

Силна снимка!Алко-плазмодийй!Има хора които не мислят за че са се насрали тотално!Не ми се живее вече тук!Младите !!!Бягайте!

Господа, както винаги, БСП нито казва в какво се състои, "проблемът" с бежанците, нито предлага решаване, Със сигурност може да се предполага, че соцуправата не знае какво означава думата "проблем" и я използва кръчмарски да означи с нея нечие затруднение. Искането им за свикване на КСНС цели да товарят властта с действия, за които БСП не носи отговорност - никакви предложения не е направила. И все пак ще им напомня, че бежанският трафик тук бе и подпомогнат, и допуснат от тях при тяхното управление. Без соцмафията не е станало, нали!

Най-добре ще да е БСП начело с ПАТОК РАКИЯТА"УО" ДА ПРЕСТАНЕ ДА ИСКА КАКВОТО И ДА БИЛО ДРУГО,ОСВЕН ДА СЕ СКРИЕ В ДЪН ГОРИ ТИЛИЛЕЙСКИ.ДЕБЕЛОКОЖИТЕ НЕ СЕ УСЕЩАТ,ЧЕ ИСКАЛОТО ИМ ОТДАВНА Е ПРЕСУШЕНО. ТЕ СА В ДЪЛБОК ПРЕРАЗХОД НА ТЪРПИМОСТ ОТ МНОЗИНСТВОТО КЪМ ТЯХ.ВСЕКИ НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН ИЗПИТВА ПОТРЕС И ПОГНУСА ДОРИ САМО ПРИ ВИДА НА ЧЕРВЕН ЦВЯТ.ТЕ СЕ ПРЕВЪРНАХА В МЕРНАТА ЕДИНИЦА НА НЕГАТИВНОТО- 1станиш,1миховец,1манолка... ПЛЯЧКОСВАНЕ И КОРУПЦИЯ СЕ СВЪРЗВАТ ЕДИНСТВЕНО И САМО С КОМУНИСТИ И СОЦИАЛИСТИ НА ВЛАСТ.

И Миков, да не забравиш да подсетиш Президента, че когато вашият Овчев се пощипваше и си питаше оная работа КЪДЕ МУ Е, ТОГАВА НИ НАЛАЗИХА ТЕЗИ ГНИДИ, които сега ги ХРАНТУТИМ всички ние!!! И когато Овчев не знаеше какво става на границата ни и беше я оставил НА ПРОИЗВОЛА, тогава ни налазиха терористите и тогава каналджиите се сетиха, че това си е жива далавера....нали така? Сега си се сетил, пред избори, и си мислиш, че ние сме забравили комунистическите ви БЕЗЧИНСТВАаааааа???

Предизборна тупурдия.

Сетила се Мара да се побара. Какъв съвет за национална сигурност? Имитация на дейност. За да се спаси България, нацията и българският етнос трябват сериозни действия. Трябва спешно да се прекрати парламентарната ваканция. Полицейските сили, които не е необходими за обуздаване на циганите да се изпратят на границата. Армията, колкото и малка да е, да демонстрира сила и да респектира потенциалните нашественици. Да се разреши употреба на оръжие. Да се въоръжи патриотично настроеното население в граничните райони. Да се направят лагери за преминалите до сега нарушители. Лагери да има само на границата. Трафикант вкарал в България нашественици да получава минимална ефективна присъда от 20години затвор. Да се обяви в лагерите на турска територия, че България не приема мигранти.

За да стане това, което предлагаш, първо трябва Болен Сидеров на направи военен преврат и да стане върховен и единствен диктатор, веднага след което ще се наложи да излезем от всякакви членства в каквито и да било световни и регионални организации и съюзи... сещаш ли се?!

Отчитане на дейност преди заплата..

МИКОВ Е СВАРИЛ НОВА РАКИЯ И СКА СЕ ПОХВАЛИ ПУЩИНЯКА

ИзпУатете Вигенин да постУои стена,мистър Миков....:):)) Когато Вигенин скачаше като нестинар пред същите "партнъори от Шенген" за да ги весели и им "намигваше влюбено" за войната в Сирия и Либия-които предизвикаха тези бежанци,къде бЕхте вие,вашите национални съвети,стени на границата и "мерки?? Много сте разкрачени бе,много...:):))))) Само,да не се събудят вашите гласоподаватели и да разберат как се гаврите с тях,че ще ви нагримират трайно и масово...:):))) социалисти,с най много олигарси...:):)) СоциаГлисти...:):)))))

Тоя Уаоугер пак изпълзя за да се изкаже и да потвърди, че още мърда в общественото пространство... Недей бе, човек, усмири се, ремонтирай си чинията на Бузлуджа, натовари си кохортата (да не забравиш Омбудсмана!) и отлитайте поживо-поздраво - Космос безкраен, електорати всякакви! Ама тук, на Земята, просто не опитвай повече...

След като дори големите началници признаха, че това е проблем номер едно, никой няма да им се кара ако поне един съвет направят. И без това нищо няма да свършат там, най-много до разтегнат едни локуми на тема евросолидарност и световния мир.

БСП залязват и се опитват пак с безсмислени ,напразни ,но упорити напъни да се натрапят,та да ги забележат!Те великите сили не могат да решат кризата с бежанците,а пиян Мишо ли?

Мише, пак си консумирал алкохол, признай си. Ти мене уважаваш ли ме?

Какво Шенгенско пространство бе, Миков, какви 5 лв.?! Дори Цветанов и Борисов се досетиха, че към момента именно заради имигрантския натиск е по-добре да сме извън Шенген. Толкова си смешен с тази куха фразеология, че не е за учудване залеза на партийката ти.

БСП симулира загриженост за страната, това е партията която винаги е управлявала безполезно или във вреда на БГ. Тя вкара корпорация ДПС в политиката, за да правят пари на нашия гръб и най вече на гърба на турското население. БСП пращаше нашите родители в Белене и ги интернираше и репресираше. Най добре да се саморазформироват, та поне малко да измият срама

БСП иска...настоява...Спечелете избори и управлявайте. И ДПС не ви иска. Налягайте си парцалите и си пребоядисайте паметника на Бузлуджа или и за него ще искате...

Разбира се, щото ДПС е с вас. Признак за голяма "демократичност" беше едно време да се дружи именно с тая партия. Че кои ще с й най-големите авери, ако не пребоядисаните комуняги.

БСП много да внимават, какво правят защото за толкова мандата не построиха нищо, Бойко може да има някой кривини, но поне построи някой неща, които ще останат за България! Бойко последните месеци се държи, като истински мъж и печели уважение с независимата си политика защитаваща българските интереси!

?

Смешник, вярваш ли си на глупостите?!

След като извършиха преврата на 10.11.1989г. се преименуваха на БСП, заедно с демокраДите от СДС и продажните си агенти от ДПС, тия врагове на българския род вече четвърт век унищожават България. Според мен са налице симптоми, че ББ може да се окаже патриот и доколкото е възможно в тия тежки условия на зависимост от чужди сили и интереси, до които ни докараха демокраДите, да спаси нещо от опосканата ни родина.

Трафиканти има и сред други народи, така че да не преувеличаваме с това петно. А този съвет трябваше да се събере много по-рано, за да не се допуска нелегалните да влизат безпрепятствено. Сега е малко късно.

Някой да знае колко бройки от бежанския поток са се ориентирали към Путландия последните години, може би сидерастите знаят?

Леулее.Михо пак е прикалил с ракийката.

"Борисов: Началниците в света да решат проблема с бежанците" е откровено признание на Борисов, че не е министър председател на суверенна държава, а е оглавяващ Министерския съвет на България чужд агент и слуга, а това вече е държавна измяна и подлежи на съдебно преследване!!! Цацаров, какво чакаш или те е страх да не пострадаш и ти, че и ти си от същото тесто и същата черга като Борисов?!

Решението е просто всеки бежанец ( нелегален имигрант, търсещ убежище и както там ги наричате), който стъпи на българска територия да бъде връщан в страната си по произход. Тогава набързо ще спрат да идват.

Но трудно изпълнима. Можем да хи върнем само от там от където са се довлекли. Ако съседите подхванат тази мисъл и постъпят по съшия начин на края ще се приберат и в родината си.

тези по цял ден декларации пишат.. на маса.

Нали си имате големите на4алници отвън? Ще 4акате да си ви изберат. Тогава ще ми се събирате.

Никога не е имало по тревожни дни за бъдещето на България, отколкото сега. И

Защо ще правите безсмислени панаири? Чакайте началниците ви от вън да ви наредят какво да правите.

Като отвори в понеделник Козяк и ще ни сведат приказките за следващата седмица.