АБВ излиза с ”Да” на референдума

ПП АБВ взе решение, в което се обявява с позиция „Да” по гласувания от Народното събрание референдум.

Обратно в новината

Коментари - АБВ излиза с ”Да” на референдума | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е този т.н. "референдум", а АБВ са путки.

Окончателно потвърждение ,че т.н. АБВ играе като съюзник на ДПС.Не случайно Доган-Местан твърдяха че те са го направили президент 2 мандата- Първанов. Този кастрираният референдум е поредната заигравка с дпс- бас че техните избиратели най-много ще намажат от това електр.гласуване и от турция и от останалите части на света където има турци че и цигани с български тескерета.Точно АБВ и ДПС се уплашиха от задължит.вот и мажоритален елемент 50/50 например.

за втори път съм съгласен с тебе . то и въпросът е нелеп и резултата ще е като в гърция . нулев !

Шило

Аз пък ще гласувам с "Не". Имам сериозни опасения от манипулиране на вота и затова. Не гоприемайте като призив. Гласувайте както намерите за добре.

тъй като гледам - почти вси сме въпреки . ама а да видим кво ше кажат "преброителите" !

Оставиха само въпроса за електронното гласуване за да може тия в анадола с двойното гражданство да не се разхождат с автобуси и по урните ами от компютрите да си цъкат гласа за ДПС. Онова мекере Борисов излезе най големия предател.

То па един референдум. Махнаха най важните точки с които щяхме да премахнем крадливата вихрушка от власта и ни оставиха някакъв тъп въпрос.

На кое казват "да"? На това, че ГЕРБ под диктата на Доган в последния момент се извъртяха и уж такива промени , уж други важни неща, а в крайна сметка ще излезе един орязан от всякакво съдържание референдум, което идеално устройва всички управляващи, защото хем ще се симулира дейност, хем нищо няма да се промени..... каквото е желанието и за съдебната реформа и за всичко в тази скапана мафиотска държава. Трябва революция, а не благи приказки и празни обещания, за да се научат политиците на кого служат, а не ние да се чувстваме като техни прислужници. Цялата политическа класа е са подмяна, да дойдат нови, неопетнени хора, които ще имат страх за последствията от несвършена работа, а не като до сега- празни приказки и едно голямо нищо.

Дори и турците да гласуват, двата милиона българи в чужбина всички имат компютри и телефони.

Трябва да си пълен идиот, за да си мислиш, че на 90% от напусналите България за едната манджа, им пука какво става в кочината. Иначе е удобно да се манипулира с тази теза.

Решението е просто - премахване на двойното гражданство и така турците от Турция няма да могат да гласуват.

С предателство и пребоядисване милионер се става. А дали тия ще доживеят времена когато ренегатството ще значи мощен шут в трибуквието им?

Някои вече го усетиха. Господ забавя, но не забравя. И на тези ще им дойде реда.

са се загрижили как да се гласува? Ибрикчийска му работа!

ще ми дава тон как да гласувам!?!?! Що не си еве майката?

АБВ реши да се обади, че да не ги забравим. Правят някаква ненатапчиа пиар кампания, но за съжаление това й е единствения минус. Сигналите, които идват от трибуквието са крайно противоречиви, съвсем по гоцевски - русофилът първи натовец, патриот и приятел на ДПС, комунист и милиардер. Ха сега някой да ми каже поради що да гласуваме за него???

Електронното гласуване е АБСОЛЮТНА ИЗМАМА. С електронно гласуване, на следващите Избори може да се окаже че са гласували 700 милиона души, при положение че в България живеят 7 милиона. Заради разни ХАКЕРИ..... Трябваше да забранят да се гласува в Чужбина. За последните 30 години, има САМО една партия която постоянно увеличава броя на гласувалите за тази партия и това е ДПС, зради това че МАСОВО КУПУВАТ гласове в Турция !!!

Колко,колко милиона живеят в България??? Господине лъжете се! Така от години лъжат и всички нас! В България в момента живеят не повече от 5 милиона,а може и по-малко!

Какво е това АБВ,та този не беше ли от БСП-БКП?

Никой не ги иска в селото, а те питат за поповата щерка! Та и АБВ-то така, вече са изпята песен и никой няма да застане зад тях защото в ламтежа си да са на власт предадоха хората от собствената си партия /БСП/ и основаха своя нова партия в която да дърпат конците не всички така като си искат, а те афишират какви кандидатури издигат и какви властови постове и позиции ще заемат?! Смешници!

Ние излизаме с В ГъзЪ.

Е,как няма да са съгласни "политиците" с електроният вот,та тогава на г-н Константинов съвсем няма кой да му ПРЕЧИ! Още по-лесно ще се достига до "НЕОБХОДИМИТЕ "им резултати! Вън МАФИЯТА от ДЪРЖАВАТА!

На хотелиерството ли?

След като ми отнеха възможноста да гласувам на референдум,за това което искам,защо да гласувам за това което те искат-ами няма да гласувам.

а , ми нидей , бе ! кво си мислиш , нема кой те подпише в списъко и да пусне "квато требе "хартийка в урната ли ? има бе !

Електронното гласуване е хубаво нещо,ако е в демократична държава-а не в мутренска като нашата.Това ще даде още една възможност на престъпниците които ни управляват да манипулират изборите.Без да променят изб. закон,който им дава възможност да се самопредлагат и да се самоизбират,без промяна в съдебната реформа,без работещи(за народа) наказателни институции нищо няма да излезе.Стъпили са ни на врата ,и така искат да си остане. Сегашните партии(всички)-са престъпни образувания и трябва да се накажат всичките.Бавно...да се мъчат..

Ето сега циганските барони ще се нагушат като пеликани. За честния българин гласуването ще стане безсмислено. Роско ще го запомнят с това,че поне референдум успя криво-ляво да пробута. А България пак кучета я яли, важна е демокрацията...

Румбата пак се е натикал от сутринта и не знае на кой свЕт е. Като министър на МВР беше известен с това, че след 11 сутринта няма смисъл да се ходи при него, камо ли да го питаш нещо по телефона..

Фонтаният помочко от Плевен и виден ренегат ,просто трябва да мълчи и слушка Гоцето.

Че кой ли ви брои за живи, че да се интересуват хората от вашето мнение? След като влезнахте в колаборация с Боци Боклука и му гласувахте заробващия заем от 16 милиарда лв., още тогава се превърнахте в ПОЛИТИЧЕСКИ ПОКОЙНИЦИ!

До кога ще гледаме тези мутри в политиката вместо в затвора ? До кога в Парламента ще се " самоизбират" крадците и бандюгите ? Време е да построим бесилките на площада - за всички дето управляваха 25 години !!! Какво електронно гласуване бе - не ви искаме нито електронно нито протонно - изпарявайте се от България !!!

Тъпо е да похарчим 51 млн. за т.н. "електр.гласуване". Има смисъл само ако То остане единствения начин да се гласува - тогава ще се отсее голяма част от невежата маса и платената част от нея. Както и много от "комшиите", които не знаят и бъкел български, а "играят" български граждани в изборите. Другото е кухо политиканстване...

Нещо са та объркали, Пацка. Местните избори по принцип са най-скъпите. Към тях се прибавя референдума и общо става 51 милиона лева. Чак после, ако се приеме, ще може да има електронно гласуване. Сега ти стана ясно, нали?

Прав си! Малко късно, ама ми светна... Ами като прочетох "51 млн", ядосах се и се заблудих... Sorry!

Ако електронно гласуване остане единствения начин, то в Турция ще гласуват 99,9% от имащите право на глас, а от гласовете им 99% ще са за ДПС. Такива шашми ще се правят от всички партии, че по-добре да си остане сегашния начин за гласуване!

абв,дпс,протестна мрежа,герб-това са подкрепящите референдума на роско......... всеки да си прави изводи.

Абе, охлюви, защо липсва въпроса за мажортитарния вот бе?! Аман от партийна мафиотщина в тая държава! Хората не гласуват, защото не зная за кого гласуват! Това е основната причина да няма избирателна активност! Някакви хора, в някаква парийна централа се събират и решават кой в колко листи да участва, за да може после с машинации да се реши кой именно да стане депутат. Първо трябва да се забрани един човек да участва в повече от една листа. И е крайно време страната да се раздели на 240 избирателни района, като въ всеки район се избира по един депутат. Тогава изботите ще станат автоматично мажоритарни.

Наздраве другарю Петков!

БРАВО!!! Така трябва!!!

Когато в Германия и Великобритания се разреши електронното гласуване тогава ще е ДА, г-да "демократи". Не може да сме по-католици от папата. Народа си мисли,че пак ще го извозите той от вас само това очаква.

Когато станеш като германците и британците ще можеш да имаш претенции като тях.

Аз съм по-добър от тях.

ако се приеме като "ДА" за демокрация и НЕ за комунизъм, значи ще можем да се преброим

За мен този референдум е пълна пародия и задкулисие. Моя отговор е НЕ.

Знаете ли кой какво прчели, ако референдума мине с "Да"? Това значи един милион гласа от чужбина за ГЕРБ в повече от до сега получаваните. За ДШС също ще има поне 250 хиляди в повече, също от чужбина! Ще оживеят всички мъртви души в избирателните списъци -компютърно! Това са още 13 750 000 лв допълнително субсидии за партийна дейност от държавата, за ГЕРБ ДПС! За тези пари е голямото натискане! А задължителното гласуване да не говорим, колко още гласове ще се умножат по 11 лева всеки!

Бойко е обещал на гоцетата кокалче. Защо ли не се учудвам...

Единствените, които са против, това са турците и комунистите. Не е трудно да се досети човек защо. Електората им се състои само от малоумници, цигани и турци.

А бе не повтаряй едно и също бе. Ако има най-голяма далавера за някоя партия - това е ДПС. Контрола ще е железен и резултата на 100% и в Бълтария, но голямата далавера ще дойде от Турция и гастарбайтерите в ЕС.

Рано или късно всичко ще се прави по интернет. Така, че колкото да де им се иска на ДПС и БСП - неизбежно е.

Докато правиш дете на булката си по интернет, някой някъде си я редносва съвсем реално.

Да не е луд?

А бе смотляк, нали ДПС е точно за това бе, затова остана само този въпрос. Колко добре ще бъде на парламентарни или президентски избори, 20 човека да застанат на компютрите в някоя секция в Турция и да изпукат 100% гласуване за когото трябва.

Понеже на запалката и на гоце им харесва "да", за да могат да си купуват цигани на воля, всички булгаристански скотове са длъжни да гласуват с "да".

са катраник на мутромилиционерите от ГРОБ. Така, че твърдо НЕ.

Бях решил да гласувам с ДА на референдума за електронното гласуване, но след като пикаещият във фонтаните агитира за това ще се корегирам и ще гласувам с твърдо НЕ

и семейството ми ще гласуваме с НЕ, след като ренегатите от АБВ са ЗА.

Кажи как ще го направиш,че да накарам и аз тъщата един път да е съгласна с мен

Ти имаш ПРАВО НА ИЗБОР. Не може да избираш ИНАТА СИ, за пътеводна звезда. Които ни управляват с лъжи и кражби, ще го понесат съвсем скоро отговорността си за сторените деяния.

Какво не ти харесва в постът ми? Или когато "оценяваш", вече си замирисал на ако от страх?

преди да кажеш да на такъв вот помисли възможно ли е технически да се гарантира поверителността... аз ще гласувам за баба пена а десетте ми работници за друг ... как ще стане тоя фокус

Запалката, Гоце, Кирчо Варненски, Гергов Пловдивски, все хубави хора. С такива "лидери" булгаристан е осъден на изчезване.

А пък аз щом АБВ излизат с да, аз НЕ на референдума. и на изборите, защото ББ иска началници да решат. Значи БГ не е суверенна държава. Така ,че НЕ

Умница си ти, Даринче! Не случайно те сложих на касата в магазина ми.

кой си ти, че аз съм пенсия?

Електронното гласуване ще даде възможност на Гоцевата партия да контролира как гласуват купените цигани. Няма да дават пари за публична агитация, защото знаят, че предателите никой не ги харесва. Валентин Златев и Пеевски са дали много пари на Румен Петков за купуване на гласове. Само преди по-малко от година той беше арестуван за това, но след като се договори с ББ бързо го пуснаха.

Щях да гласувам с "Да", ако бяхте поискали задължително гласуване, при което щеше да се намали "наместването". Омръзна ни от вас. Доказахте, че всички, от първия до последния мислите само за джобовете си. Махайте се! Няма да гласувам!Не мисля, че това е най-доброто, но ако всички го направим така, ще ви докажем, че ни ви искаме! ВЪН!

Още един анонимен, дето говори от името на народа.

Ти подкрепи ли подписката за референдума?