Борисов: Големите началници да се оправят с бежанците

Бойко Борисов нападна световния политически елит за неспобността им да се справят с кризата с бежанците и почти ги обвини, че те са източника на проблема.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Големите началници да се оправят с бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре че сме толкова зле , че бежанците бягат оттук като от война

Абе Бойко, какви ги бръщолевиш. Нали Българският народ избра Вас - теб и Плевнелиев - за най-големи началници. Да не би други да са ви избирали , бре , пък аз да не знам. Ако е така, ходи си при началниците , а ние ще си изберем други да ни управляват. Ай по живо - по здраво./ без кютек, ама ако още малко издевателствувате над нас, не се знае.../

Мигранската вълна през 2013-2019.Събитие станало по времето на управлението на Бойко Борисов!

амчи то нали големите началници го направиха това бре...

мм чи тъй я. Колониялната администрация не може да се изявява по важни въпроси.

Този скрит руски поклонник до кога ще ги блещоляви .....!!!! Той не вижда повече от носа си..!!!Не знае кога и кой ни върна Ю.Добружа?!Ега ти политика!Пак ще ни набута на руснаците!!!!Проблема-ИД ще се струпа в Крим! ИД иска да се оформи в СЕверен Кавказ!!!!Б Б добре лакейства на Путин!Стои на два стола.....Докога беден прост и болен българино............!!!!!!!!

Абе този примат до кога ще го държат ,,големите началници"?

Винету, правиш ли четки на тези началници а? Тези твой началници с такива като теб разбиха държавата ни. Имаше ли армия, граница, заводи, летища и самолети, ракети? Къде са? Унищожихте ги и сега мрънкаш че трябват пари за тях. Ами от сметката ти баце, дето я направи за унищожаването на всичко това.

Проблемът с бежанците беше коментиран пред младежите от ГЕРБ, които са на летен университет край Варна. Това що ми се струва познато, от времето на комсомола и атентата в Норвегия срещу младите комунисти които били на лагер!

това ли е цената на съвременната окупация. Предполагам че Османската Империя на времето се е изръсила повече. Интересно и пожарите ли е гасил със заповед от "големите началници"?

С такава тиква отгоре сме ясна картина, лошото е че Станишев, Доган и Гоце са още по зле.Само в Реформаторите има нещо, ако махнем кака Кунева

докато батката се снишава по живковски унгарците пак ще изкрънкат яки кинти от бакалския съюз дето тъй е не се научихме да си искаме и взимаме, а основно даваме

Абе от крънкане не са цъфнали никак унгарците, изобощо говоря

Ние големите началници нищо не чакаме от теб.Ти прогани собствения си народ в името на краденето,та за хора в нужда ли ще помислиш.Отврат.

Е, г-н Борисов, явно имате някакви началници, които не са българският народ! Ами, ходете им лакействайте тогава и освободете мястото на някой БЪЛГАРИН, който го е еня за България и българите!!!

Г-н Борисов, ако вие НЕ можете да кажете "НЕ" на тази простащина, която се шири из българската територия, то защо сте там?! Просто станете и си идете! И дори можете да се скриете в миша дупка, за да сте по-сигурни да не ви утепат... Мен не ме бърка, ще прежаля някак си тези 16 млрд, които си гласувахте - ще ги върнем някак си криво-ляво, но със сигурност велможите няма да са много доволни от моите мерки, които ще взема...

Винаги (още от времето на соца) съм се чудил защо никой от решилите да имигрират (където и да е) НЕ се възползват от възможността да "подкрепят" икономиките на страни от БРИКС (Бразилия, Русия, Индия, Китай, Южна Африка - там на един емигрант ще се паднат по десетки хиляди жители и изхранването им не представлява проблем), а неистово се придвижват към страните от богатия север - Швеция, Германия, Дания, Норвегия, Финландия и пр. и т.н. Единственият, който емигрира в Русия беше Солдън (по понятни причини)!!

И аз незнам и все съм се чудил защо е така.Дали пък не отиват на там ,защото им казват ,че миячи на чиний и гледачки на деца и възрастни хора си имат достатъчно или поне държат да плащат на техни граждани.или е по трудно един тарикат да прцака друг тарикат:)

Този индивид е смешен! Уверяваше ни, че е "неуправляем".Оказва се, че си има "големи началници", дето го юркат.

За какви началници говори ПРЕМИЕРА на една СУВЕРЕННА страна???КАК НИ УПРАВЛЯВА АКО Е ПОДЧИНЕН НА НЯКОЙ,ЗА КОЙТО НЕ СМЕ ГЛАСУВАЛИ???ЕТО,ПРОТИВ ТАЗИ ПОДМЕНЕНА ДЕМОКРАЦИЯ ПО ЩАТСКИ СЕ БОРЯ!!!Оградата ще спре огромния натиск от бежанци и малко ще копаят охраняваната граница!!!

ТАШАК ТИКВА БРЕЙ, ПАК НЕКАКВИ "НАЧАЛНИЦИ" МУ ВИНОВНИ

през 1998, един български държавник, казваше на свой подчинен, който не искаше да подпише един документ - "ако не подпишеш, ще намериме, кой да подпише!, та Боце , май и ти си в тази патова ситуация!

Бат' Боко, ма могоооуу си "зелен" мам'му стара! Не "големите начални" да те "оправят", а ти трябва тях да "оправяш". Иначе ще си ходиш с "шарамбата" и кой от където мине ще те "оправя"!

г-н Борисов издръжката на един от тия / бежанци на месец е 300 лв/ официално уповестена по БНР а на един пенсионер работил цял живот---160 лв Ко става тук г-н Борисов добре/материяла-генетичния/лош а другия добър няма такова тъпо и просто тикве като тебеНЯМА

Политиката на САЩ е да дестабилизира Европа. ЕС е главният икономически конкурент на Америка, а Русия е държавата, която е главния им военен противник, от която те се страхуват.

Stoim i cakame kakvo ste stane. Kakvo ste stane??Koi da ti kaze. Ah ce kef 25 godini vece. Stoim i cakame.

Вечно някой друг му е виновен,и като има проблем другите да се оправят,но като има лентички за рязане,мигом ще долети с фалкона.

стига с тез политици, оставете ги вече. Кажете какво да правят младите, как да свързват двата края, какво бъдеще да им дадем... това да коментираме, съгласни ли сте?

истината се писа: Източна Европа трябва да се прочисти от собствено население и да се засели с бежанци,които до няколко години да са коренно население.Това каза ЕС - Франция на Унгария, а нашия чака началници. Гласувайте за самоунищожение

Що не го каже това лично на големите ББ като го извикат на килимчето в Брюксел?

защото ще стане като едно време с цар борис, на вращане от германия офицялната верция е че е получил инфркт, а всащност е бил убит от германците, защото не се е подчинил

Не го понасям, но признавам, че тук и сега е ПРАВ!

В. Орбан е също от "малките началници", но се оправя както трябва. А ББ я кара само с оправдания!!!

Той Орбан ,не беше ли старозагорски зет.А бати Бойко не е женен.Според мен това обяснява нещата:)))

Боце е много разочарован от началниците си, защото напоследък обръщат повече внимание на бай Рамадан Кунев. И сега взе да ги критикува. Абе да не би да го подготвят да му седне на стола?

Че отдавна всяко решение за България (и не само) се взима от хора извън страната е ясно и на умрелите. Но да се изказва премиер със 'самочувствието' на 'малък началник' е жалко. Но това е целта на 'големите началници' - да няма личности, а само 'периферни устройства'.

и периферните устройства са важни. тук май не става въпрос за ПУ, а за trash-box (кошче за боклук)...

Айде, дано тези думи ти изедат тъпата глава.Само празни приказки фъфли и гербаджиите му се възхищават.Пройдоха.

Бойко Борисов, най сетне каза на глас това , което всички знаят, но не смеят да кажат официално (само ТВ Алфа и ТВ СКАТ говорят открито за причините за проблема). Истината е че САЩ с разпалените от тях конфликти и с подкрепата си за ислямските терористи в близкия Изток и северна Африка съсипаха такива държави като, Либия, Ирак, Сирия, Египет, Авганистан и др. Сега с предизвиканата от тях организираната и финансирана мигрантска вълна ще съсипят Европа. Първо ще съсипят най-силната европейска страна-Германия. Като слушам изявленията на Меркел и на оня куция и кон финансовия министър, че Германия била готова да приеме всички желаещи да се заселят в Германия, направо се ужасявам-те сякаш не са германци. Накъде са тръгнали-да приемат цяла Африка и всички араби. Като се вземе в предвид животинската раждаемост на новите европейци от 6 до 10 деца и религията им- Европа след 5-10 години ще е черна и мюсюлманска. Като реакция на това най-веротоятно ще се появи нов Хитлер и ще има нова световна война.

Аз не чух боко тиквата да обвинява САЩ? Кой ще му позволи такова светотатство?? Той говори за някакви си имагинерни световни виновници...

То не е само да плещиш и да си мислиш, че слушаш, а и да четеш точно и да разсъждаваш. "...тези бежанци не отиват в САЩ, а остават в Европа..", това според теб какво е? Или искаш да се изтъпани и да каже - Обама и САЩ са виновни. Ми той го е казал, само че по дипломатически, изненадващо за него, но не може да му се отрече.

Принципно не мога да го понасям, но трябва да призная, че това е първото що-годе адекватно изказване на ББ по темата. Съвсем друг е въпросът, че е само популистко говорене, без никакви адекватни съпътстващи действия.

...ТОЙ не е дори бившо "полицайче", а само бившо "пожарникарче"... А, известен факт е, че тези, които са се провалили на изпитите за ченгета, отиват да си пробват късмета, като пожарогасители...

Катя

Напълно си прав. А преди година ни надуха главите колко уважавани били пожарникарите в САЩ. Там - може би. В САЩ пожарникарите наистина ежедневно жертват живота си. Но тук... "Поддържайте огъня, идваме".

В случая, изводите на ББ са правилни... Въпросът е, дали САМ е стигнал до тях?!

Ами ти за какъв чеп си там - да режеш лентички и след година да лапш още от ремонт ли?

Бойко Борисов е прав в случая,за съжаление на големите началници така им дърпат конците от зад океана че не могат да предприемат нищо срещу спирането на войната в Африка. И е прав,сам не може да спре войната. А тя е предизвикана с една едничка цел - дестабилизацията на Европа. Дали ще има огради или не е само второстепенен въпрос. Ще спрат 100 000 но други 100 000 000 ще ги преодолеят като вълна, защото населението от цяла северна африка се преселва в Европа.И който не е осъзнал колко близко е арабското бъдеще на Европа, просто е слап.

Картечниците са много ефикасна притурка към оградите. Бързо отминава желанието за прескачане и приближаване.

" България е щяла да бъде много по-застрашена от бежанци, ако беше в Шенген." Добрутру! Ама съвсем до скоро Шенген за вас си беше като мантра, с която постоянно ни надувахте главите. Малко акъл да е, ама наврема да ти дойде. А при вас го няма, та затова никога не идва навреме.

С дявола винаги можеш да се разбереш, но със слугата му никога.

тиква, ти, че си проЗ кат' празен барел за 50 долара, ясно. но твоите съветници явно също за безкрайно некомпетентни селтаци, не визирам география, извинете, а манталитет. ти премиер ли си на суверенна държава, пълноправен член на НАТО и ЕС, или тъпанар-ленторез. и тая фъшкия и предател е втори мандат премиер.

Всякакви хорам минаха през министерския съвет в годините. Ето че един с манталитета на стражарин даже повтаря. Що за олигофрен трябва да си за да гласуваш за такъв?

Щом големите управляват България ти какво правиш на това място ? Подавай Оставка и да дойде друг който няма да чака какво ще му кажат големите , а ще действа според националните интереси !!!!

Бегай при Орбан да се учиш,превърна ни с роско щат на Хамерика.Тошо в гроба ще се обърне .

Вече е ясно, че и ченгета участват в трафика на хора, като покровителстват трафикантите дори и с бездействието си. Но нали не смятате, че сержантите въртят бизнес с трафикантите, а младшите им началници са свети води ненапити. Нали и те са били сержанти. Но средните началници пък са били младши такива, така че и те намазват. Висшите началници пък са били средни началници и те също получават своето. И естестествено, лъвския пай е за този дето е най-отгоре. А това дето го приказва Борисов се нарича тактика!

Да си дойдеме на думата- те са източника на проблема! Те да го решават! Но всички останали страдат...

Да ходят всичките в Меркелрайх, и без това там искат повечето. Да ги наводнят, да им дойде акъла.