Кунева: Анонимките няма да са доноси

Анонимните сигнали няма да приличат на познатите от миналото доноси. Ще се предизвикат няколко десетки проверки, с които да може всеки да докаже невинността си.

Обратно в новината

Коментари - Кунева: Анонимките няма да са доноси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

..."В антикорупционното бюро ще работят специалисти, които могат да преценят кога има необходимост от проверка и кога сигналът е пуснат от съсед,"... Ето такива добавки правят всичко до тук неработещо.

Кънев и Лукарски трябва да я изгонят от т.н. РБ докато е време иначе ще загубят поне половината гласове за тях на тези избори-не че са много гласовете.

Абе, в България ще мине. Пак ще я изберат. Ние против закона за НСО не протестирахме, та Кунева.................Кунева НСО ще я пази /и семейството й/ 4 год. след като напусне поста си вицепремиер.

Нищо ново анонимките ще бъдат доноси,а доносите анонимки каква ли е разликата между доносник и анонимник.

Ралзиката е, каквато е ралзиката. Едното касае съдържанието, а другото касае видимостта на авторството на съдържанието. Например доносът може да е неанонимен, а подписан. А анонимна информация може да е важна и вярна информация. Така че са просто две различни неща, които за съжаление често се спрягат в един пошъл акт. Но това не ги прави едно и също. Просто патките, като свикнат с нещо, не можеш да ги отучиш от това нещо - възприемат нещата във видоизменен смисъл.

Пръмке, ходи у Габонския лес да си показваш на маймуните кривата мутра...

Анонимката више право на комунизма! А г-жа Пръвмова явно има контакти с бивши комунисти! Анонимки доноси и народен съд! Белене, Скравена колко му трябва на българина един кол и един лагер един Газдов и един Пръмов.

Коментарът ти е рефлекс от историята и няма общо с темата. Затлачил си мисленето си до клишета и не можеш да издрапаш от тях. Преценката ти е ангажирана с тежки исторически поражения за нацията. Мислейки по този начин, загробваш живота си.

Виновни няма...

Истината е една, да знаете пичове. Путин е виновен - той е ченге и пие доносите. Сунева е невинна - веднага зад Северният полян кърг - В магадан, в Магадааааан...

Позор!

Невиновността не се доказва! Доказва се вината!

Невинността също се доказва при пледирана вина, пич! За това има обвинение и защита. Едната инстанция обвинява, другата защитава невинността. В грешка си, мислиш със задника си.

Тази само като я видя, и ми се отщява животав а апатия изпадам. Такава скука рядко може да има в тоя свят...

Законът не е доизпипан, а Кунева е морално ничистоплътен политик !

До сега не разбрах защо се смята, че е нечистоплътен политик. Само знам, че това беше превенция на БСП срещу издигането й в управлението на държавата. Изведнъж стана опасна, понеже постигна много в ЕС. В такива случаи БСП нанася лайняни удари по опасния за статуквото им противник. Та оттам се тръгна. А това за затварянето на блоковете на АЕЦ е решение, взето при Костов. Но червените парцали, като им кажеш едно нещо, не могат повече да възприемат друго. Като изтървани слюнчни жлези почват да плюят и няма спиране. Така и за офшорките на Плевнелиев. Срам и позор за клеветника, който между другото доказа, че Плевнелиев няма офшорки, но слюнчните жлези продължават да бълват и се кефят на профанизма си. Да, уродът го кефи уродливото и го стимулира към още. От това страда, но уродливостта не му позволява да разбере този факт. Бедността ви е от такова поведение в живота и в политката - като подложка на гнусната и некадърна БСП, която вкара България в 4 кризи до сега. Ако си мислите, че от криза се подобрява положението ви - ето това е уродливостта ви.

ДАНС да я провери за нерегламентирани доходи и сметки, най-вече в американски банки. Ама на да ли.

С президентски указ доносите вече ще са приноси.

Другарката членка на трилатералната масонска организациика да дава акъл кое как да става извън стените на затвор или недай боже нещо по тясно...другарко вие сте по доносите и игруте срещу народа!!! Вие и организацията в която членувате заедно с коня дет ни беше президент. Моля Ви се, не закачайте доноса когато е демократичен и има нужните аудио видео качества за да служи за доказателство. Пак и какво се притесявате след като и Цацата е ваша и няма да има последствия освен лек негативен ПР с които пропагандната машина ще се справи(тушира) за 2-3 дни.

Навремето реших, че е редно да подам сигнал за едни закононарушения, ставаше въпрос за много пари и имаше реален риск за живота ми, но след среща с един генерал и честната му дума, че моето име остава в стаята, аз се подписах под сигнала. Това беше преди повече от 10 години и много хора не успяха да откраднат много милиони. Давам примера, защото, когато има желание, се намират и начини.

Генерал? Пак военни. Аре стига си ни будалкал с тези военни. Нали те управляваха демокрацията, така че вече изчезваме. Генерали в мирно време да управляват.

срещнал си си , подписал си се , пък анонимен сигнал ? стига бееее !!

Дрогарко Пръмова, може ли дирекшън на вас да доноснича, пардон сингализирам?

Хубаво да паднеш и ти с Фалкона и всички продажни маймуни !

Недейте така бе,хора,това са демократични анонимки,те нямат нищо общо с ония от черното комунистическо минало!

Минало ли? Защо? Аз го виждам като настояще и близко бъдеще. За малко преди завръщането на Спасителят.

Другарката е непоправима комунистка и като такава няма да я видите в християнска църква. Нейният идол е козела мендез чиито символ виждаме в петлолъчката.

Анонимността е недостойна. Такава възможност ще възпитава най-ниските страсти в хората и ще разделя атомозира обществото на отделни индивиди. Това е и целта на беззакониците яхнали държавата. Който има нещо да каже трябва да го заяви открито. Страхът води до робство и нещастен живот. Нека се възпитава смелост и откритост а не прикритост, лукавство и бягство от отгворност.

Хубави думи- добре е човек открито да заявява гражданската позиция.

А, много моля, но режима не му трябват доносници, а само анонимни сигналисти. Например аз смятам да сигнализирам за всички, които са недоволни от властта. Бива ли да не вярват че текат реки от мед и масло, няма безработица и прочее? Такъви лошави граждани - в кауша!

Точно! И после след анонимката - другарски съд. Леле, ама новото наистина е добре забравеното старо, овикано и оплюто. Защо пак се връща тоталитъризъм (но този път омешан с олигархия финансово-масонско-юдейско-борческа) ? А? Защо?

Трябва със закон да се забрани разглеждането на анонимки. Който има да каже нещо, нека да се подпише.

За да знаят кого да застрелят комунистие по места? Само това е смисълът.

Другарката Кунева-Пръмова, може би е забравила,че през 1985г.или 1986г. самият Тодор Живков, на 1-ва страни ца в-к "Работническо дело" каза в голяма статия -Другори, на анонимни сигнали няма да отговаряте. Първо да си напише името, адрес и тогава проверка.На какво се прави Гибонската аферистка.Няма отърване от такива говеда, ами ние сми си виновни.НАРОДЕ ???? Тези въпросителни които са чели за ЛЕВСКИ ВСЕ ОЩЕ СИ ЗАДАВАМЕ ВЪПРОСИТЕ. НА НАРОДА БЪЛГАРСКИ, ЖЕЛАЯ ПРЕДИ ВСИЧКО ЗДРАВ РАЗУМ А ПОСЛЕ ДА СМЕ ЖИВИ, ЧЕ МНОГО ЗДРАВИ СИ ОТИДОХА.

Г-жо,Кунева,ЗАЩО продължавате да се мъчите? Не разбрахте ли,че тази работа не е за Вас? Защото самата Вие Сте от ДРУГАТА СТРАНА! Кой би се борил със себе си? Не е така ли? Ако не беше так Вие нямаше НИКОГА да Сте ТАМ!

Абе кои малоумници гласуват вече толкова години за това комуноидно-царско-гражданоседесарско недоразумение?Бокото пък с какъв акъл не и опъва юздите,ами я изпуска да дразни народа?

Какво става с ген. Тонев? Той не е ли корумпиран?

Ако имаше възможност за анонимен сигнал, стотици щяха да подадат такъв срещу генерала. От години се знае. Виж колко добре би било а има анонимни сигнали! Ще спестят милиарди. Стига лайнетата на БСП да не се включат.

Абе, тази жена, в коя държава живее? В кой свят живее? Ние не сме Австрия или нещо подобно. Това си е чист донос. По-добре било една проверка повече, а кой ще възмезди проверяваните за претърпените неудобстава и притиснения при неоснователен анонимен сигнал и как същите след това ще могат да си потърсят правата и от кого, след като е анонимен. За тези цели си има премного служби в България. Като се има предвид къде живеем, всеки недоволен и завислив като се юрне с едни анонимки, просто се плаша какво ще настане. Тая жена да престане с тоя безсмислен за България законопроект и да си ходи при Барозу. Това повече ми прилича на начин да се притискат неудобни хора.

Sm3hurk0

Тая само НАЙ-ДОРОТО ПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ ! Като се почне от реакторите.... и този закон, разбира се...

Като начало да проверим, кой предложи да бъдат затворени трети и четвърти блок на АЕЦ Козлодуй и срещу какво. Каква бе заслугата на другарката Пръмова за назначаването и за директор в BNP Париба и има ли нещо общо с финансовия интерес на банката в АЕЦ Черна вода, в Румъния. Нека проверката започне сега.

Костов, пич! Костов договори това като условие за влизане на изостаналото население на България в ЕС. Не го пиша като шега, това е самата истина, това е факт. Време е да се придържате към фактите, това би ви осигурило по-добро битие. Иначе си потъвате в простотиите.

lu4ka

ХА-ХА!Тошо такъв, Тошо онакъв, при комунистите това, при комунистите онова! Иречек, Пешев, Мешев, Оная шарената, Ариеца и другите недолюляни - нещо да кажете за това?

Полека и не толкова бавно "демокрацията" в България добива уродливи черти представляващи симбиоза между Сталински похвати, Макаренковски методи за възпитание и англо-саксонска колонизация (при която се отглежда компрадорски елит - Кунева-Пръмова е блестящ представител на такъв). Все още липсват нечовешките прояви на терор присъщи на латиноамериканските военни режими (Сомоса, Пиночет и мн.др.) - но има време - всичко по реда си.

lu4ka

Предполагам, че сте прочели "Педагогическа поема", щом споменавате Макаренко. Там неговият стил на възпитание е изразен ясно в три изречения, за разлика от многословния Спок, за който се разбра, че е пребивал от бой собствените си деца.

верваш ли си в комунизъм ли се връщаме цялата система дето я предлагаш ще създаде предпоставки за корупция и обогатяване това ако мине да слагаме сърпа и чука направо

Така е. В цял свят доказва този, който обвинява. В България, защо стадото да не доказва, че е невинно? Стадо е. Требе да се стриже редовно. По много.

lu4ka

... и да се дои, а ние ще си блеем от кеф през това време.

Ония, които се преименуваха в БСП не са главен играч, защото се разклониха в множество СДС-та и БСП-та и досега управляват ведно с агентите си от ДПС в изпълнение плановете на чичо Сам за съсипване на България, но да се каже за тия най-големи народни обирджии, фактически собственици на по-голямата част от онова, което остана от средствата за производство, че "защитават социалистическата идея" е смехория, в която вярват само червените ббабички. Да припомня, че чичко Сорос плати лондонския докторат на станишката!

Ако може един въпрос към еврейската кукумявка! Ако не са доноси какво са...? Може би обикновенни еврейски клевети!

ама проверките да ги прави румънската специална прокуратура, да видим дали нищо няма да намери

Жалко за тази "тъй симпатична" женица!! За 26 години във властта "нищо ново не е научила, но и нищо старо не е забравила"! Тази жена е като пиявица- винаги намира начин да се насмучи!!

Тази жена не миряса с нейните глупости!!!!!

Къде са 20-те милиона долара от Габонската афера, другарко Кунева? Защо не ги върнеш в хазната, че да има и за майките, и за онкоболните и за пенсионерите!

Има ли поне един от дружинка та (работната група) правеща този закон с месечен доход под 10 бона? колко е декларирал в годишната си декларация? Благодаря за извършената проверка...

Обединете се братя, колкото по бързо отстраним тази личност от политиката и ограничим влиянието и, глътка въздух за народа ни.

Кунева ще подкрепи неформално генералът-кандидат кмет на Карлово. Завалията, заради един анонимен донос ще го накарат кмет да стане...за да не обере пишкира.

Разбира се, че няма да приличат на доносите, те ще са абсолютно същото нещо! Като органите не могат да си вършат работата ще разчитат на доноси. Също ще си решават кой донос за какво да го използват. Така де, ще имат оправдание да действат непрофесионално, заради "гражданската съвест" на някой си.

А, корупцията, напъхана с антиморал в законова форма, дъл шъ я борим

накрадохте се и сега е маловажно.......