Френски журналисти изнудвали краля на Мароко

Двама френски журналисти бяха обвинени в опит за шантаж на кралство Мароко Мохамед VІ, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Френски журналисти изнудвали краля на Мароко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Журналистите, никога не се продават.

е поредното недоглеждане при публикуването на дадена информация: "Двама френски журналисти бяха обвинени в опит за шантаж на кралство Мароко Мохамед VІ, предаде БТА" Нима тези двама френски журналисти имат възможност да шантажират кралство Мароко или истината е че са направили опит да шантажират краля на Кралство Мароко?!

А журналистите с Бг произход ли са, как така без Бг следа в поредния скандал.........

Мохамед VI е добър и обичан от народа си крал. Познавам мароканци, доста са ми го хвалили, колко много бил направил за страната си, откак е владетел. Доста долно е, някакви хора да го изнудват. И доста достойна постъпка от негова страна, че не се е оставил да го шантажират.

Честно, малко знам за Мароко. Не съм чул и нищо лошо, което си е добра новина покрай арабските размирици!

Трезвомислещите сами го виждат но си позволявам да подчертая, че ни се подхвърля една "новина" със съмнителен характер като имам предвид едностранния характер на изложеното. Задавам си веднага въпроса докъде може да стигне сервилността на френските служби и институции, които определено не са безпристрастни по случая и заемат априори страната на "горкия" султан на Мароко. Голям кураж се иска дори само да опиташ да кажеш истината за арабските шейхове и султани които са ухажвани от френската държава (не са само те има и други) поради техни интереси в тази част на света. Тук мога да кажа и няколко думи за нашите "независими" медии, които знаейки за близките отношения на Симеон Борисов Сакскобургготски (Сакс-Кобург и Гота) с упоменатата фамилия едва ли ще публикуват нещо дори било то и незначително в неин ущърб. Помня как насметоха един разследващ журналист, който си позволи да напише, че царския зет Антонио (Китин) Муньос Валкарсел не плащал на персонала на яхтата си и често им налитал да ги бие - той също е от придворните на гореописания монарх, да не забравя че кръстиха и детето си на мароканския султан (Симеон Хасан Муньос (2007)). Гадно ми е като си помисля, че това става точно в страната, която първа е отхвърлила монархията като доказано несъстоятелна да управлява. Много го пазят този султан бе. ЗАЩО ли?

"Френската революция" е Вторият майдан. Първият е на Кромуел през 1642г. Въпреки това, Британия е още монархия :) Може би защото, някой от форума спомена преди дни, английската корона днес се носи от родът Кохари. Чийто клон е и Симеон Сакскобурготски-Кохари. По темата: за да налетят двама журналисти на държавник със стабилна държавна администрация не е случайност. Някоя служба стои зад гърбът им.

Не че имам общо с арабите, но този случай ми напомни един друг. В ролите не бе френски журналист, а френски президент, арабският крал беше ръководител на Джамахирията. Та като не мина изнудването на скъсения президент, спретна на Ръководителя една актуална за времето си "Пролет". То не беше и изнудване, а невъзможност да се скрие фактана финансиране на предизборна кампания на похотливото президентче. Та поняког аистината не се дели на арабска и европейска. Тя си е такава - Истина. Айде от раз някой да назове героите.

Типични представители на демократичните медий,като повечето им събратя.

Леекичко извън темата : Колко ли взе Мирослав за активното мероприятие в къщата на Борисов? Или со зор го накичиха?

Абе мисля че не е зле да се държи със съответното уважение и да спазва нормите на поведение възприети в дипломатическите отношения!

Радвайте се БГ журналя не сте само вие подкупни има и други ваши колеги по света подвласни на парите.

абе кво мислиш, че шарлатанска е само нашета правосъдна система.Това че "бежанците" заобикалят нас и Русия не означава, че другаде и налъмите цъфтят. Но както виждаш там правосъдието работи. ха-ха-ха

Били са ШАРЛИ

дали са били Шарли, ама ШАМАРЛИ определено заслужават!

Франсетата винаги са били к.рви. за справка сарко, който взе пари от кадафи, а след това вместо да ги върне му прати демократични бомби.

Подкрепам! И се извинявам. Написах по-горе почти същото, без да прочета форума.

Не е зле сега наште джурналя да отидат да вземат едно интервю от френския посланик по този въпрос. Как оценява случилото се и как върви бизнеса на гнилите круши?

Много "демократичен" начин за изкарване на пари. Поредно доказателство че на младини глупакът е млад глупак на старини е стар глупак...

Че какво изнудване е това? Дай пари, иначе ще пиша за теб. Утре някой друг ще започне да пише. И на него ли пари?

Краля на Мароко и цар Киро са братовчеди с удивителна сходното на хромозомите

Да се задяваш с краля на Мароко, не е като да съсипваш столичното Локо.

През странична портичка, едно мосю дипломат, фкарваше наши калинка, тогава им казвахме Проститутки, за работа в Офиси на френските мисии по света, и, у нас! Така ни дойде до главите дълго блЯнуваната демокрация?

Ще ги пуснат бързо. Корупцията сред журналистите не е престъпление в западния свят. Краля трябваше да си реши проблема сам.

Вувузела на наш именит политик, по време на полет София- Варна! Той отказа в тоалетната, и тя го обвини в насилие, а мосю посланик взе твърдо отношение: Бил пиян ! После ни лук ни лайна ял, се извини

са шарли >

Издайте книгата тогава.

Циганите на Сатурн :)Журналистите,депутатите и хазарите-също.

"В сянката на властта" по канал1

Аматьори! Поне да бяха ги хванали с по-сериозна сума! Ама какво да очакваш от 68 годишна пенсия?!

Вън Франция от Шенген! Корупционери с корупционери.

Не викайте "Бегеец", "рхт", ":)" и другата измет! Така си е добър форума, спокоен, приятен, нищо общо с европейските ценности (от статията!)

Това ":)" да се чте "ха-ха-ха"