1 месец арест за българите трафиканти в Унгария

Унгарски прокурори днес пратиха в ареста за 1 месец тримата българи и афганистанеца, арестувани вчера в Унгария за смъртта на 71 бежанци, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - 1 месец арест за българите трафиканти в Унгария | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българи били. Все едно в Румъния, Сърбия, Унгария, Словакия и т.н. нямат братчеди. А вече и до океана.

После някое афро - Французин като направи нещо Французите да отговарят!

Престъплението извършено от цигани,светът говори ,че били българи.Нещата крайно време е да се казват с истинските имена.Циганите са дошли от Индия,за какви българи говорят?Те са етнос и са на целият свят.После защо българите не ги уважават в света.?

не е ясно само българите от дека сме?

да ге!

Даже по мекциканската телевизия,в централната новинарска емисия ,даваха за ,,Българите''. Мексиканците викали,,ми те маите стигнали чак до балканите бе ''

Сичкуту циган у Ивропа.

Когато германците решили да пращат вагони с хора в Германия преди има няма 60-70 години, нашите сънародници тръгнали да ги защитават, протестирали, целият парламент, кабинета, царя, свещенниците и т.н. Ако си бяха направили вечерната разходка и си траеха, като французите, скандинавците, италианците и други западни демокрации сега нямаше да четете обиди във форума. Следващият път се сетете за обидите преди да хуквате да спасявате някого!

Типичен български комплексар. Всички други нации са гадни, само ние сме най-най. Сега защитаваш трафикантите, и ти си като тях. И откъде знаете, че са цигани?

От фотото от фотото знаем и от данните на унгарската и австрийската полиция.

ima samo edno nakazanie za takova prestaplenie i nie znaem kakvo e to.

Не знам какво имате предвид, но аз винаги съм бил,съм и ще бъда привърженик за широк спектър престъпления да се прилага разстрел.Много същества не могат да разберат налаганите им наказания и тъй като затвора за тях е като санаториум и безплатен хотел остава единствено разстрела

и за тесен спектър престъпници

nqkoi ne odobrqvat nai-tegkoto nakazanie ,chetrima ekzekotirat 70,na vseki 12,5 choveka .tova sa elementarnite smetki.ubivash 12.5 choveka i otivash za 16 godini zatvor,na chovek za 1.5 godini,ako ubiesh 50 za kolko otivash v zatvora

Да ги задържат за 24ч, 48 ч. или да ги пусна под гаранция - така както е при нас

Гледах репортаж като ги водят в съда и се видя, че са цигани. Не мога да разбера защо се ядосваме на това, че са ги обявили за българи. Каква вина имаме, ако някой българин извърши престъпление?Това че някой е престъпник, не значи, че и аз съм такъв. Откъде- накъде трябва да се чувствам виновен заради някой боклук. Това е някакъв специфичен български комплекс-не вярвам американците да се чувстват гузни заради масовите убийства, които някой ненормалник устройва всяка седмица. Или пък белгийците заради педофила Дютру, или норвежците заради Брайвик.

причината е че така си мислим и ние като чуем за американци, руснаци, израелци, турци, кюрди, албанци, египтяни, мароканци, норвежци, германци и англичани

Как така наричаш новите африкански попълнения "цигани", бива ли такова нешо?

Просто и ясно, защото не са българи, затова се ядосваме.

Как за тях 1 месец при 70 умряли бежанци, а за българите в Гърция качили на стоп 2 живи бежанци - 2 години затвор ?!?! ЕС ?

1 месец докато заведат делото срещу тях!

Българите в Гърция са случайно опортюниси решили да чопнат няколко стотин евро от мафията, а тия са "наши" труженици. Много ясно, че случайните балъци ще го отнесат.

Иванова

А как решихте, че българите в Гърция са качили случайни бежанци на стоп и са невинни? Никой не е толкова тъп! Даже и полицаите, прокурорите и адвокатите!

Влизайте в пътя ей! ма..муни! не играйте на националната ни струна, че псета ви яли! Ние българите сме давали живота си за задържането на тази земя за нас. Мои роднини са ходили на война и са убити! И какво? Да безчинствате по европа, и да петните името ни! Ей, ромбули! Влизайте в пътя! Милейте за жив..а си! И помнете! живеете по тази земя, защото ние сме я отвоювали!

е бил фашисти и аз ще ги бия!!

Тия какво общо имат с твоите предци?

Явно словашките братчеди са им подарили камиона да си правят бизнес. Много интернационално.

Може и да са купили камиона преди 5 години и от тогава да пренасят емигранти и престъпни субекти. Не случайно са оставили старата реклама. Кой знае колко такива стари или фалшиви камиони шарят по Европа, много със сигурност тръгват от нас.

да така е!

Ще ти се пак да наплюеш българите, надяваш се да ти мине номера, за теб една арабска приказка: "Лъжеш като багдатски просяк!"

тези "нашенци" си очакват смъртното наказание, така че не трябва да останат разочаровани!!

30 дена или 720 часа не са ли много строго наказание? Пада им се по цели 10 часа затвор на убитите от тях 71 човека.Това по новите мутренски закони не е ли много жестоко?Можеше да им лепнат по две седмици "домашен арест" например в някой по смотан 6 звезден хотел ,като "Уолдорф Астория" и като си ги излежат да ги пуснат по живо по здраво.

Арестът не е наказание. Наказанието се получава чрез присъда, от съда. Арестът е предварителна мярка. Ти бъркаш първоначалния етап на следствието, какъвто е арестът, с резултатите от него, които идват накрая, по-късно, чак като мине делото в съда. Милиционерски рефлекси.

да много е, като кажат че не са те да ги пускат да си ходят, умрелия си е умрял, на живия му се е...бе. Да минат през процедура за изтриване на угризения ня аъвестта и да товарят следващата партида.

за информация- погледнах в немският билд на първа страница и ги видях"българите" - двама типични нашенски цигани, единият си е скрил лицето с вестник, но коремът му стърчи- охранен циганин, а по-възрастният мъж прилича на българин - ужасен срам за нас като нация- никъде не пише, че убийците са от цигански произход, но с българско гражданство - бог да прости загиналите по такъв жесток начин - а за тези четиримата ще е най-добре да бъдат линчувани на площада в брюксел за по-демократично, защотo и триста години затвор няма да ги оправи, а ние ще трябва и да ги хрантутим

роднините на загиналите в камиона да намерят връзка с близките на убитата англичанка в маломир и да обменят опит! ...

какъв един месец, какви срочни присъди-смърт за тези изроди

не престанат да дават паспорти на куцо и сакато и БХК да защитава дегенератите, Европа ще вземе най-крутите мерки срещу България скоро, това не са българи

не прехвърляйте вината цялата ви държава е мангалска начело с банкенския тарикат, затова сте на това дередже

марш в затвора, циганско комунде :)

След като ти помахам за сбогом при отпътуването ти за Германия, България ще си отдъхне от вас!

Мда, банкянския ги натурализирал и те развяват името българско по своя си начин - с престъпления и дебилизъм. Ама много си се объркал,че цялата държава е такава. Време е поданиците да бият шута на такива като тебе и ония на власт, май вече няма какво да губят хората!

Намериха още 1 камион в Австрия, с 26 човека вътре. В тч. от Бангладеш.Няма умрели, но няколко са в критично състояние.

Тези не заслужават да се наричат и цигани, 71 човека убиха за някакви смешни суми. Смъртна присъда за тези отрепки.

someone

жалко, че за н-ти път се прочухме с нещо лошо.

Ти не си българин. Ако не те устройва българската популация прибери се у дома. Писна ми от хора, наглеци, като теб дето лапат на моята родна земя и плюят неблагодарно по всичко българско! Заради такива, като теб ни дискриминират, и нас и румънците страдаме, защото западните държави, за да не ги обвинят в расизъм спират българите и румънците за да се отърват от вас по-мургавите български и румънски поданици! Няма ненаказана наглост Господ гледа и подрежда! Казват забавя, но не забравя! Не сочи с пръст, защото някой ден ще си платиш сметката с лихвата!

Е, ти със сигурност си типичен - много образован, както се вижда от "свързаната" мисъл и от идеята, че всички са ти виновни и длъжни.

Като те качат на вагоните демократите от запада, няма да те спасявам ще ти помахам с кърпичка за сбогом!

какво толкова е казал, прочули сме се с лошо! ами така си е! Няма ги изобретателите ни, учените, "кадърните" знаещите и умните хора, нали? Напуснаха родината! Това е. И със спорта е така! Няма ги тези с които се гордеехме и показвахме ниво!!!

навсякъде им показаха лицата, чисти цигани!

1 месец затвор за ливанците с български паспорти в Унгария.

Да не бъркаме арест (мярка за неотклонение) със затвор (произнесена присъда).

Да и ние сме в Европа там някъде...... доколкото до циганиte да долни са ТЕ циганиte ама разликата между циганина и българина тук е колкото обелката на лука ......

Саркози, Меркел и всички други европейци отлично разбират само от един поглед, кой кой е! Другото са само мечти в табора!

Крайно време е МВР ,при издаване на паспорти и лични карти ,да отбелязва в тях етноса,произхода и националноста,та да не се унижава невинната българска нация,като и се преписват циганските золуми!Циганите нямат националност!Европа да ги подари на Путин,да облагородят и заселят необятен Сибир,там им е мястото,дърва има много,а и ще си създадат циганска-сибирса автономна губерния към РФ.

може, американецът не дава - навсякъде в западните демокрации в паспортите пише гражданин на еди коя си държава, - няма националност - това го измислиха в щатите във връзка със сбирщината от цял свят, която насъбраха, откакто се водят за държава и първа демократична сила - но при нас например в бг можеше да се напише /ако ни беше разрешено/в паспорта "етнически българин", подобно на американското "название" за негър - афроамериканец, което заедно с цвета на кожата влиза в полицейското досие на всеки гражданин на сащ

То затова през 1948 година имаше 200 000 македонци с български паспорти

Защо като напиша "ЦИГАНИН" и модератора скрива коментара ми и го обявява за етнически не толерантен? Модератора се обижда от думата "ЦИГАНИН"? Модератора крие истината? Циганите, г-н/г-жо модератор, не се обиждат като ги наричаш цигани, защото те са си такива! както и българите не се обиждат като ги наричаш българи, защото те са си такива!

Информационните агенции подвеждат европейската общност като не назовават етноса на престъпниците!Циганите са се наставили в цяла Европа и тия диваци ,които си имат български документи не значи че са Българи!Циганите в България си са цигани ,а не Българи,както и френските цигани са си цигани,а не французи!Писна ни цигандсите престъпления ,да се именуват български,само защото изродите са се натрапили по нашите земи!

Франция си пишат цигани

САМО БЕС РАСИЗАН МОЛИА! Щом господата се чустват българи, начи са българи. Точка.

научи се да пишеш бе манго....и да си знаеш рано ли късно ще ти отрежа главата

Какви българи, вижте им снимките в други публикации! В най-добрия случай - български граждани от по-специален произход! Не стига, че по света понятието българин се идентифицира с силно мургав, мръсен и нечистоплътен, със специфичен аромат и т.н., ами и в българските статии ги наричате българи! Нека поне у нас да се пише истинския етнос! Независимо от това чий електорат е!

същите измекяри и едните и другите

Мечтай си докато просиш на някой европейски площад, че те мислят за българин, а не за .............. ти си знаеш! Те защото не са ги различавали успешно са ги разпознавали, като са ги прибирали през ВСВ!

Интересно е нещо друго, за което всичките ни "независими" медии мълчат като комунист на разстрел - откъде всички тези нелегални емигранти (не "БЕЖАНЦИ" - защото не са такива!), имат толкова пари? Ако не друго, но се "просмука" информация, че каналджиите вземат като минимум четирицифрена сума, и то не в левове, рубли или леи!?

Ключовата част от новината за мен е: "....Унгарски прокурори днес пратиха в ареста за 1 месец тримата българи ....." Защо българските прокурори нямат право да пратят в ареста и за ден престъпник, който се издирва в половин Европа??????

Възмущението в този случай е по-голямо, отколкото тогава, когато трафикантите претоварват кораби и стотици се давят. Поне на мен така ми се струва.

а таакааа! Стана тя една! Наши момчета изгоряха, а колко народ прекараха през граница, това не се види. Е не може така!

Не знам кой е Бай Ганьо ама от вас изрева цяла Европа, вместо да целувате ръка, че ви траем с огромната тежест, която носите, вие се държите нагло по форумите. Като ви пълни пак Германия във влаковете за превъзпитание по време на ТСВ, да не се направим този път на приятно разсеяни и да не ви спасяваме, както сме ви спасили през ВСВ! Тогава ще си решим проблема генерално и завинаги, само с малко разсейване!

мен ми направи впечатление срока на ареста - 1 месец! Е това са закони, не като при нас само 72 часа...

Ако бяха в България щяха да ги пуснат срещу 100 евро гаранция........

Само така браво!

Прави впечатление, че тия трафиканти ги арестуват все при инциденти - ПТП-та и други. Не може ли някак си да ги хващате преди разкриването им да става по случаен начин?

Не може, корабите покрай африканския бряг не са безброй, а тези които ги има не смогват и така. Ако полицаите приберат трафикантите, няма да влязат дотатъчно африканци в Европа.

Ако е така, май на всеки следващи избори из страните от ЕС ще има изненади. Неприятни за сегашния елит и най-паче за ЕНП. Ангеликна дали държи сметка за рейтинга си сред германците, например?

дааа, точно така, дааа! Има да речем сто трафиканта днес, един прави автопроизшествие, супер! 1% издънване - нищо не е! Има хляб в тоя бизнес! Подобно е прехвърлянето на мексиканци през границата към ФАЩ. Да карат ПУЦ в Мексико.

Щом са с български паспорти са си българи, независимо дали се казва Хасан или Асен Мангала... Жалко че по света ни свързват с най-верните съветски подлоги, дето стрелят по папите, сваряват си децата в тенджери и на последък трепят сирийци в душегубки.......

Какво като имат бг паспорти? Това са същите тия хора, които ни натискат да приемаме и да натурализираме. Явно трябва да се преразгледа отношението на властите към тоя процес!