Гърция и кредиторите се разбраха за пенсионните реформи

Гърция и нейните кредитори се договориха, че новите пенсионни реформи няма да засегнат онези, които са получили право да се пенсионират до края на юни.

Обратно в новината

Коментари - Гърция и кредиторите се разбраха за пенсионните реформи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На това ли му викат криза, бедност и т.н. А на нашето какво ли се вика? Така ще е с тази проста тиква на върха.

Не е известно комунист да постига растеж, освен ако не: - харчи безогледно природните ресурси на нацията си - не осъществява насилие над интелигенцията, което по-късно се връща на нацията с разруха - не васалства пред някого за сух кеш, като при това предава стратегическите интереси на нацията си и от това тя страда с десетилетия след това. Така че не виждам ак Ципрас ще промени тази закономерност, след като стотици комунистически уроди са го обещавали, но изходът е само един - разруха.

Бедните ще плащаме на гърците защото те са свикнали да живеят на широко. Отпускат се нови заеми които се знае че няма да върнат. След това ЕС ще ги разпредели между всияки европейци. Падат рейтинги на ЕС, но САщ казват кой ще плаща - народа. А нашите управници , кога ще помислят за народа си.

Гърците ги управляват умни и национално отговорни хора , а нас ТАКВИ И КРАТУНИ крадливи лъжливи и надупени към своите господари !!!!!!

Сиреч - всичко си остава по старому.

Мачкай бойко! Обясни ни пак колко ни е добра финансовата дисциплина и колко са фалирали гърците!

сънувала кокошката просо. Чете или не чете мутрата тези неща кво от това. Ти си напни задника и вземи на избори поне веднъж властта. Тъпунгер.

Пише за пенсиониране на 67 години. Кога и в България ще стане тази възрастта? Да залагаме: "Първите, на които ще са нужни 67 години за пенсиониране са : а) родените през 1975; б) родените през 1980; в) родените през 1990; г) родените през 1965?

Според последните промени в КСО ако нямаш 40 години стаж (37 за жените) се пенсионираш на 67 години. Така че ние сме ги "изпреварили" гърците.

колко ше им бъде минималнта пенсия на гърците, като много...са фалирали????Защо не питате роби???

И без референдум ли ще приемат пенсионната реформа?:))))

Ще се върне към растеж ама друг път. А и с това приватизационно фондче печалбата от производството ще отива в чуждия търбух - справка Марици, ЕРП-та, Дънди, Лукойл и т.н.

Надявам се, че мутрата чете тези неща? КАМЪНИ ще хвърчат по тъпите хралупи!!!

Гърците са народ, с който света и Европа ще продължат да се съобразяват. Българите си избираме все некадърни политици и псевдодържавници. България е единствената държава в света победителка във война, която плаща репарации на победените балкански държави. Държавата ни е единствена граничеща със собствени територии отвсякъде. Последната идея беше да правят Лудогорец национална кауза, а отборчето падна от Милсами. После как човек да не емигрира от тази повсеместна бедност и простотия?

По принцип имаш право ... само не знам от какъв зор споменаваш Лудогорец - звучиш като обидено дете, напердашено от училищния хулиган.

Ама се разбраха, пък наште и без криза се туткат, умуват и обсъждат как по-добре да ни.....осигурят, както му казват на заличаването.

Как сте приятели :) Кога да ви дойда нагости в България?

България кога трябва да изплати първата вноска за гръцките пенсии?

Лягай си. Късно е вече.

КВО МИ СМЕТА ТОО МОСКОВИСИ. ОНО НИЩО НЕ ЗАВИСИ ОТ НЕГО. ГРЪЦИТЕ ША ЗЕМАТ И ТИА ПАРИ И ША ПРЕЕЕВАТ ПА МЕРКЕЛ. НЕМА ПО ЛУКАВО ПЛЕМЕ ОТ ТИА ВИЗАНТИИЦИ. АМА Я СА РАДВАМ. САКАМ МЕРКЕЛ ДА СА ГРЪЧИ ОТ ЯД.

"Служител на министерството на труда посочи, че Гърция ще уточни пенсионните реформи до октомври и ще представи предложенията по трудовите въпроси до края на годината." Като чета горния цитат никак не мога да разбера категоричността на заглавието - де факто нищо не са се разбрали, а имат нещо като джентълменско споразумение Гърция да представи предложения за пенсионна реформа чак в края на 2015 г., което предложение пак ще подлежи на спорове, дискусии и обсъждания.

Разбрали са се за ново отлагане

как стои въпроса със суверенитета??