Русия създава нов вид въоръжени сили - Въздушно-космически

В съответствие с президентски указ от 1 август в Русия се създава нов вид въоръжени сили - Въздушно-космически сили (ВКС).

Обратно в новината

Коментари - Русия създава нов вид въоръжени сили - Въздушно-космически | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са очевАдни истини, които само полуграмотен или зомбиран може да не ги знае или разбира. Вина, разбира се, имат и несвободните ни медии (неслучайно сме на едно от последните места в света), които всяка истина заливат с помия за да манипулират и кретенизират обществото ни. И въпреки това, успяват само силно да убият скоростта, иначе поне засега държим посоката и напредъкът е видим.

Путин опъна плувката! запада иска точно това да се започне пак надпревара във въоръжаването и ....................... всички знаем как свърши това - справка 1990г.

Вперьод с тов Путлер към пълна мизерия!

link

Много междузвеждни войни са гледали тези пияници на снимката!

ПУТИН НЕЩО СЕ ЗАДЯВАЛ С КУРНИКОВА. ДА БЯХА ПОНЕ СИ РАЗМЕНИЛИ ФАМИЛНИТЕ ИМЕНА-ТЯ ДА СЕ КАЗВА ПУТИНА,А ТОЙ КУРНИКОВ

ДА СЪЗДАДАТ НОВ ВИД СИЛИ: САМОГОН СЕЛЬОТНИ СИЛИ.ТАМ РАШКИТЕ СА НЕПОБЕДИМИ

Лайн*ядните сили в БГто се непобедими.!.};-()))) Само с това се занимавате.!.};-()))))

ти ли си най-вежливия руски ибрик1ия?

за расия и портрета на путлер висят по една седмица да има за по.юция на населението

Посърнал ми изглежда др. Путин?

ЧЕ Е ТОЙ.

Там ще служат зелените извънземни човечета на Путин, да не се излагат ,както в Крим....

И пещерно-подземни да създава- все тая. И за чеп за зеле не стават. Само на приказки са ербап.

Всичко е Мара втасала, та до въздушно-космически сили го е докарала.

по-долу. Надпреварват се да изкарват другия от зле по-зле. Ама то е ясно. Къде бягат милионите бежанци - в обетованата земя Русия, където са си надвили на харча и сега се чудят къде да си денат парите - в бъдеще време естествено. Или на Запад, където с риск на живота си до един бягат от мизерията?

И налитат на още по голяма, ама щом си го искат, тяхна си работа. Апропо -защо идват у нас? Та у нас е по близък до руския, отколкото до американския живот? Що не ходят право в обетованата Хамерика?

да те светна - най-нещтастният народ е руският - от векове подтискан - от царе, от изперкали от неограничена власт диктатори. Какво ви говори това - Путягата винаги на власт. В САЩ - два мандата и аут. Народът му мизерства, а той се захванал с най-скъпо въоръжение.Лежи на единия гъз, т.е. газ. Що не направи сенкции и не спре газа на омразния запад?

аз бях 4 мандата и 5-ти щях да взема, ама умрях

ФДР изкара Щатите от Депресията, Пупу вкарва руснаците във..

Но това е инфо само за баламите, които не са го опитали. Другите не ти вярват. Разчиташ на това, че повечето хора знаят за перипетиите на руснаците, защото все пак сме в едно семейство, а не знаят нищо за американците и трябва да приемат лъжите ти на доверие. Я кажи за щастието в Бронкс?

Ах горкичкият той. Затъжил се за чернилките в Бронкс. Ми хайде плачи и за Факултето и за Столипиново.

Грешката от 1941г. Русия вече никога няма да допусне.

Абе, тази Русия защо не създаде нов вид храни за хората, лекарства, някакъв вид компютри, нов вид автомобили, мотопеди, перални, прахосмукачки и др. за подобряване бита на населението си, а само оръжия. Тези оръжия нито се ядат, нито пият. Оръжията са за унищожаване на хората и всичко добро създадено от хората. Аз не виждам разлика между създаване на нов вид оръжия и нов вид наркотици.

si vis pacem para bellum (Ако искаш мир, готви се за война

Ми те и американци и руснаци имат такива от 60-те години на миналият век.Подозирам,че това е заради китайците.Откакто тафина някоя и друга технология на американците и купиха останалото от руснаците почнаха да се изживяват като велика сила.Имат си и военна совалка копие на безпилотната американска.Не е известно за какво я ползват или дали е безпилотна.Предполагам,че е някакъв вид разрушител на сателити.Не разбирам как решихте ,че това е определен знак за разпадът на Русия и крахът на Путин.Ама те в Бг хората никога не са могли да мислят особено много.Като се сещам че по едно време сума народ искаше Христо Стоичков да е минимум президент а Азис министър председател.

Анан от плитко мъччници платени от гей обществото на соросоидите

В кочината всичко е в бъдеще време....само самолетите им падат в сегашно...

Сега путлер здраво се хвана в капана на американците.След като създадоха отдавна космически сили и оръжия американците ги употребяват непрестанно.Руските спътници падат необяснимо или изгарят в космоса.Сега путлер ще гори народната пара в космоса във война с предизвестен край защото днес войните са хибридни-смес от политически и икономически действия.Така хвърлените пари в космоса в крайна сметка ще доведат до политическия край на путин и до икономическо съсипване на Русия.

Пак ЩЕ КАЦНА НА ЧЕРВЕНИА ПЛОЩАД

През онези години може и да е прескочил ама сега едвали, пък и на скоро някъв се приземи на полянката в двора на белият дом пред къщата на ОБОНГОЗИ};-)))

Марш в землянката ве крепостен !Къф го дириш и ти при свободните хора?Видяла жабата ,че подковават коня и тя дигнала крака ... ха ха ха

Прибирай се обратно в дупката на Савушкина 55.

Господарят Путин и неговият прекрасен Шойгу отиват на зле. Както и цяла Русия.

А господарят Боко и летящите за сега 2 бугарски самолета, накъде отиват?

а какво стана с нашия босфор?

С риск да досадим на публиката - пак си смешен! Това за последно Пространното повтаряне на вестикарски "западняшки" изрезки въобще не те прави по-убедителен. Т.н. постсъветско пространство насилствено е отделено от СССР от няколко пияни глави и един нещастен неграмотник, не без гигантската помощ на САЩ. Народите в съюза никой не ги е питал и е спорно доколко са се стремили към "независимост". Сега сърбат демокрация с голямата лъжица и май не са много доволни. Всички намеси на руската армия, за които говориш, са предизвикани от агресия срещу Русия, при това отново след планирани зад океана операции. Колкото до US ценните книжа, миналата седмица Китай е продал солиден пакет в Белгия, чрез посредници. Същото првят и руснаци и индийци. Доларите, които печелят в Русия и Китай отиват за увеличаване на златните им запаси. Познай защо! А долари се купуват по света за оборотни нужди. Днес са тук утре ..... Аз отлитам.

Вярвам, че винаги ще има войни, докато случайно всички ние не станем толкова духовни, че чрез еволюцията на индивидуалната ни природа не направим войната ненужна. Без значение на техните разлики, ако такива велики умове като Исус, Кришна, Буда, Мохамед седнеха заедно, те никога не биха използвали машината на науката, за да се опитват да се разрушат един друг. Защо трябва хората да чувстват необходимост да се бият? Силата на оръжията не събужда мъдрост, нито пък някога е постигнала продължителен мир.

Кришна е аватар на Вишну, но иначе е изкривено име на Христос. Дали е историческа личност? Защо е толкова неясно? Отивам да почета Киркегор, за да се успокоя.

Пич, Пак се изказваш неподготвен! Я кажи на хората защо НАТО (мисли за САЩ) непрекъснато и все по-близо (от 20 години насам) обкръжава Русия с нови бази. Те какво - да стоят и да чакат да влезт в страната им ли? А колкото до купуването, работата е именно в това, че вече никой не им ще зелените хартийки made in USA и си мислят, че могат да си го вземат! Ама не им го дават! Бъди мъж, не ставай смешен, даже и заради пари!

Путягата съвсем изпусна "коня в рякъта"! Нямаше ли някакви спогодби - Космоса само за мирни цели! Ама много тъпо парче е лилиПутин - все плаши "кучето с кремвирш". То не значи, че "краварите" нямат подобни напъни, но не ги афишират!!!

Май си чел само "По жицата" ноо и това ме съмнява .В този разказ на Й.Йовков е описана мизерията на народа преди 09.09.44г. и вярата в чудеса характерна за обикновенните проси хорица загубили надежда в цар и бог.А ти си от тези тъпии хорица но с агресивна нагласа.

сега очакваме и министърът на икономиката да предложи нещо смислено, за да изведе раша от тежката криза. Иначе за дрънкане на оръжие е ясно, че могат, само дето от 10 излетели самальота 7 кацат по план

Реших и аз да напиша нещо, за да не скучае АНС. Браво братушки! Много смислен ход.

Пешев,наистина си бил малограмотен,бе!...

Очаквайте светло бъдеще и духовна храна за всички комунисти. Да видят новите руски оръжия, които ще победят капитализма.

Пич,в Русия сега управлява десна партия на чело с путин, комунистите са в дълбока опозиция и така от поне 15 години,в Русия има развит капитализам от европейски тип с изразена социален елемент,не се толелира неолиберализма.от статията става ясно,че модернизацията на космическия флот ан русия е завършила и "тарелките" от 80-те са изтеглени от въоръжение.Ако си мислите,че има антагонизъм между великите сили сте в грешка по един кртерий са едини и това е космическия боен флот той е планетарна стурктура с общо командване....още през 1986г. Горбачов и Рейган правят едно изказване,обединяваме се,защотот опасността идва отвън....всичко останола е театър изгоден на всички и за отвличане на вниманието....

я кажи, какъв тип капитализъм е, когато се одържавява всеки работещ бизнес в раша?

Комунизмът има много лица :)

е абсолютно без значение! Истинските наследници на комунистите (на комунистическата номенклатура, на спецслужбите, военния елит и ВПК) са в "Единна Русия", наричат се десни и се занимават с бизнес. Но е пълна заблуда (или абсолютна лъжа) да се счита, че "руският капитализъм" има нещо общо с истинския капитализъм или е "от европейски тип"! Бизнесмените, даже и олигарсите, са тотално зависими от управляващите силовики и лично от Путин. Най-важната характеристика на тези "капиталистически" отношения е тоталната КОРУПЦИЯ!

бивш приближен на Путин (на него и на Березовски Путин дължи кариерата си), сега преследван от него твърди: "Вече няма недосегаеми в руските бизнес среди... Руската икономика се е превърнала във феодална система, в която бизнесмените са само номинални притежатели на активите си. Днес в Русия няма частна собственост. Има само крепостни селяни, принадлежащи на Путин."

Създали нова пушка-стреля с въздушни,локуми!...

Мужици в космоса - голям смях! Поредните въздухарски въоръжени сили.

А кучето Лайка с пушка ли летя в космоса?!Момче нещо логиката ти страда а и когнитивните ти способности.Поне не се обаждай .Иди при чичо доктор.

и за кучето лайка и за космонавтите след него. Цената беше десетилетия в мизерия и лишения и пореднто отдалечаване на светлото бъдеще напред във времето. Но да - могат да се бият в гърдите..

кокала или се появят чужди войски пред Москва. Проблемът в момента е че на никой не му се затъва там. На западняците не им е изгодно а на Китайците не им стиска след няколкото сражения на Руско-китайската граница 60-те години на миналия век/

лакардии. Китай е световна икономическа сила , основен военен, политически и икономически партньор на Западния Свят, а мизерен путлеристан се гърчи в поредния колапс.

Великия Комунистически Китай и Велика Русия са заедно в най голямата сила - 3 милиарден БРИКС !!

на кои ли държавен глава нема да му издържат чивиите и ще натисне бутона и ще заличи човешката цивилизаця от планетата земя.

русофобите налазиха форума и взеха да плещят каквот им падне!

Направо са се разпищолили ... :)))

Звездни войни! Путин Скай Уокър и Обама Гвейдър, планетата на злото - САЩ. Империята отвръща на Путин. Завръщането на ДЖИХАДИСТИТЕ!

много е тантурест, най-много R2D2

Питам аз и отговор не искам! Защо скапаното модераточе, трие гневни реплики едностранно? Отовор не искам! И това ще е изтрито, защото не е по темата. ДА ви го начукам на вас, модераторите и тези дето ви плащат!

Този фелтфебел Путин обладан от военните и олигарсите ще доведе до глад мужиците днес като през Втората св.!!!Такива демагогии и жажда за власт като газови патоци,кодсмич.войни и т.н.....при скапан вътрешен продукт под 10 пъти спрямо САЩ ще скапят Русия!Кой ще храни мужиците?!!!?На Путин не му дреме.....................

Ти поне в последна година да ходил в Русия. Та те открехна: Още дълго ще мечтаеш за глад в Русия.

Но той неизбежно ще дойде нали?!? :)

Рускиня, Москва не е цяля Русия!Или демагогстват с Патоците и Военните заплахи или е ограничения и към глад,макар и не одма а в бъдеще!Защото вътр.продукт е под 2 трил.д.а на САЩ към 18!!!!Тези магии дето ги вменяваш как стават без мангизи и с Демагогия-царе са !АЗ съм потърпевш от това...............!

А, ти защоне си в Русия, Чебурашка? Марш вкъщи!

Не знам за какъв глад говориш, кано в русия са в пъти по-добре от България. Да не говорим за почти безплатните ток, газ, вода, здравеопазване и т.н. От глад ще измрем тук в България заради господарите ни и послушните им мекерета вътре в страната.

Драги ми Ракетчик.!! Преди да пишеш понеда се бе запознал с българският правопис. Не се пише фелтфебел, а фелдфебел. Остани си със здравев неграмотнико!!

Руския вакуум - най запълнения вакуум !

А сега, кво правим. Космоса изконно руски ли е или изконно македонски ?

Най-хубавото е че нищо не зависи от форумците. Каквото и да пишат, за мислене не говорим.

Май искат да правят анклав на Луната.

Трябва да се разберат с македонците. Щото нали "Луно, луноо, земьо македонска, па ли ке те делиме"...

нека си създават в СЪЩ вече тестват двигатели, които развиват скорост позволяваща да се отиде до луната за 4 часа. това означава, че ако се сложи на ракета томахоук тя ще стигне до произволна точка в ссср преди която и да е булава или топол да запали двигателя.

Да не си на 91 години, СССР го няма има само ФАЩ

Знаем за тези двигатели -неотдавно един такъв на Кейп канавъръл се движеше с мега скорост, само че към океана и на парчета

91, навън жегите наистина са непоносими, но ти яко си слънчасал.С този пуберитетски патос далеч ще стигнеш.Говориш като възторжено пионерче от средата на 50-те, само че с обратен знак.Ей, защо в България се раждат толкоз лизачи на гъзове?Иначе отвсякъде личи че си пъпчив, недокецан пубър.И едва ли и половината от това, което пиша ще ти стане ясно.

Рашката кочина може да успее само в създаването на дълбоководно-кенефни войски! Те ще се славят с мазния си вид и смрадта, които ще станат отличителни за тях!

Е, не е както български войски на 6 май - само духова музика. В това са няма равни

И ние видяхме вашите картонени танкове!Видяхме как падат ракети на 3 метра пред кораба и други засечки,колко самолета Ту се разбиха само за 1 година?Срутени казарми и десетки загинали! Невинни войничета принудени от Путин да се бият в източна Украйна и да гинат заради комплексите за малоценност, на един безжалостен диктатор!

Абе, тази Русия защо не създаде нов вид храни за хората, лекарства, някакъв вид компютри, нов вид автомобили, мотопеди, перални, прахосмукачки и др. за подобряване бита на населението си, а само оръжия. Тези оръжия нито се ядат, нито пият. Оръжията са за унищожаване на хората и всичко добро създадено от хората. Аз не виждам разлика между създаване на нов вид оръжия и нов вид наркотици.

Путин ще излита с ракета за Марс да поведе космическите войски ,в битката с извънземните ще покаже умения и по джудо...

Джуджо май се кани да създаде и Вакуумно-Галактитически астероидни сили! Куколино концентрат!

Докато цивилизовният свят мисли как да вкара 3,5 трилиона за преодоляване на глада на земята, Путин се чуди как да зомбира пияндурската си империя, като им повдига злобния дух с космически войни. Изводите за мен са ясни.

"цивилизовният свят мисли как да вкара 3,5 трилиона за преодоляване на глада на земята" - недей че ще се разплача. "Цивилизования" мир е бомбардира сирия, запали целия изток, създаде ИДИЛ и стотици хиляди бежанци. Така че улево с "цивилизовиния мир". Цинизъм и двуличие вече не е минават

Забрави да споменеш окупацията на Крим. И, както знаеш, света гледа на Русия точно като окупатор на Крим. А, на чебурашките, като окупатори. Факт!

интересно,всички ли рускини са така зомбирани и защо тогава са избягали от този благодат на малкото човече?

Т.е.създават-КОСМИЧЕСКИ ВЪЗДУХ под НАЛЯГАНЕ