ГДБОП разкри и задържа престъпна банда за наркотици

Престъпна група, занимавала се с производство и разпространение на наркотици, е разкрита при специализирана операция на ГДБОП, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - ГДБОП разкри и задържа престъпна банда за наркотици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

К.С .. какви са тези сукращения защо крият имената .имиджа ли ще им уронят незнам

Наказание-смърт и други няма да посмеят.

Класически пример за приятелски огън :))) Едни наркодилъри разчистват територия .... ГДБОП срещу ДАНС ;))) Справедливият и неподкупен Български съд скоро ще постанови , че и двете групировки са абсолютно невинни!

Тия от ГДБОП няма ли кой най-накрая да ги напуши, та белкем престанат да се занимават с глупости ?! Убийци, изнасилвачи, крадци, мутри и т.н. се разхождат на свобода, тия пак за някякви билки се хванали! Жалки, жалки, мноооого жалки!

Добре са ги хванали тия, обаче трябва да има и осъдени. Щото разни Корумпирани съдии им дават минимални присъди. Присъди дават, само на чужденци. Може би, защото не са ПЛАТИЛИ на СЕГАШНИТЕ Корумпирани съдии. Сегашнитте съдии върнаха на работа обратно всякакви Корумпирани Данъчни инсектори, Митничари и Полицаи. В момента, в Данъчното( НАП), Полицията и Митницата е абсолютна ПОМИЯ. Трябват Уволнения и вкарване в Затвора.

К.С., Г.Я., Р.Н., В.С. и Х.П.и Н.Б,са пречили на канала на Б.Б.,КАТО СА МУ НАНЕСЛИ ГОЛЕМИ ЗАГУБИ!

ББ не видех у инициалете. Начи шефо не са го фанале.

И ДА ГО ВИДИШ НЯМА ДА ГО ПОВЯРВАШ, А ОЩЕ ПО-МАЛКО АКО ГО ПРОЧЕТЕШ, ПО ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ СИ ДЕРИБЕЙСТВАТ МНОГО ПО-НЕДОСЕГАЕМИ МАФИИ, КАТО ЕНЕРГИЙНА И МНОГО ДРУГИ, А ТЕ НИ ЗАНИМАВАТ С "ГЛУПОСТИ" ///НО ИМА И "МНОГО" ПРОТЕСТИРАЩИ ОТ 5 МИЛ. НАСЕЛЕНИЕ, "БОСИЯТ" ХВЪРЛЯ РАЗВАЛЕНИ ДОМАТИ

Обърнете внимание на един интересен факт - "групата е действала от декември 2014-та". Това какво ви говори? Това е новоизлюпена група или са просто отцепници. С други думи няколко човека са решили да нарушат пазара с наркотици. Явно някой се е подразнил от този факт и ги е накиснал. Не може да крадеш "хляба" на старите изпипани пласьори, особено като се има предвид, че те са свързани с политиката.

Има ли още такава служба?

Иначе за амфетките арести няма

Амфетката те прави бърз и умен! Те се отчитат където трябва..

Не знам защо, но навсякъде използват думи като "канабис", "марихуана", първото е латинското наименование на конопа, второто е испаснко наименование на сушения коноп. Що не го напишат просто на български? Не различават килограм от тон, и мегават от гигават, но различават канабис от коноп.

Защото като кажат коноп, първата асоциация е кълчища. А това не звучи нито сензационно, нито новинарски.

Искате да кажете - заяли са се със сговорна дружина, която не се отчита където, на когото и колкото трябва?

E B?

Аз не знам дали има вече село без наркоплантация.

При тия дъмпингови цени на вносните плодове и зеленчуци, остава към билките само да се насочи човек.

Напънала се планината, та родила мишка. България е фрашкана с разни наркотици, който почти свободно може да се купят. А тука хванали някакви дребни играчи и хаде"прстъпна банда". А да видим дали и кога ще ги осъдят тая престъпна банда.

3 до 5 години условна, прокурорите хранят семейства с такива дребни риби.

Тормозят честните фермери само..

Най-големия наркотрафикант в момента "управлява" държавата тия се хвалят , че разкрили и задържали престъпна банда за наркотици ........Всъщност няма нищо странно в момента мафията в лицето на управляващите си има държава . Жалко но факт.

такива големи операции без прокурорско одобрение не се правят.. а всички знаем за прокуратурата.