17-годишна ученичка изчезна на къмпинг ”Градина”

17-годишната София Фарлалиева от Созопол изчезна на къмпинг „Градина” рано тази сутрин, сигнализираха нейни близки във фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - 17-годишна ученичка изчезна на къмпинг ”Градина” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намерена е, сега е в полицията и дава показания!

Намериха я у тях е :)

Ташак ли си правиш, или това е реална новина?

"17-годишната София Фарлалиева, която изчезна тази сутрин от къмпинг "Градина", е открита, съобщиха от МВР-Бургас, цитирани от "Фокус". Момичето е живо и здраво, в нормално състояние. Пред полицията тя е споделила, че е закъсняла и се е страхувала да се прибере, за да не се скара с родителите си. В момента тя е в полицията в Созопол, където дава обяснения"

намерете детето! ей!

Дано да се прибере зиво и здраво, ама не е само то добичето виновно!

Оценявам сарказма, съвсем на място е. Точно това е, че момичето е вече на практика самостоятелна личност и свободна да взима решения според българските закони (въпрос на няколко месеца по документи, ако някой иска да става дребнав), а тука разни питат къде били родителите и какво правела сама навън по това време. Чудя се дали ако (дано) се появи жива и здрава, и след няколко месеца на изборите има право да гласува, пак ще питат същото - къде са родителите да посъветват малката коя бюлетина да пусне, че е само на 18 и няколко месеца!

Да се надяваме , че е по-добрия вариант !

Дано добри хора да я намерят жива и здрава и да я върнат на близките и!

Абе понеже гледам, тука доста моралисти питат риторично от високата заклеймяваща позиция "къде скита момиче на 17 години, къде са родителите", да попитам аз, че не ми е ясно, това момиче, след като е на 17 години и до 11 месеца максимум ще има право да гласува, да носи отговорност пред закона, да шофира и т.н., според вас до колко години родителите трябва да дундуркат децата си и да ги обгрижват? И ако тя за 17 години не се е научила да се оправя в живота и да се пази, като изтекат тия няколко месеца и тя стане пълноправен гражданин, колко време, според тия, дето питат "къде са били родителите", ще й е нужно да спре да се допитва до мама и тате как се живее самостоятелно?

"... по някое време всички заспали и като се събудили нея вече я нямало ..." А къде са заспали - по масите в заведение, в бунгало? Естествено, подробностите са за разследващите и дано да научат повече такива. А най добре е това да е някакъв бунт на девойката, харесала си е някого си там през нощта, изключила си е телефона да не я безпокоят, паднало и е пердето дето се вика и цял ден любов. Дано да е такова, а не някаква поредна драма.

Дай, Боже, всичко да е наред и да се появи девойчто живо и здраво. Но датите 2-3 август, съчетани с морски истории, хич не ми будят хубави асоциации...

Дано се намери момичето!! Иначе... а бе, вие тук да не сте се събрали най- строгите родители в цяла БГ? Аз на 16 вече работех, ходех в чужбина без родител, ходех сам с приятели на моретата, организирахме си готини мероприятия.. Всичко това идеално ме подготви за реалния живот. Вече съм на 22 и съм напълно самостоятелен от 2 години.

Поклон пред такива успели самостоятелни и горди българи като теб!

Събрали са се те, пишман съдници. Иначе масово викат "аз на тая възраст ехее... бях работил, бях се научил на отговорност", а сега за момиче, дето до няколко месеца легално може да стане майка, да гласува и да носи съдебна отговорност, къде били родителите. Манталитет, братко, само им дай да осъждат някого, за да покажат те колко стоят над останалите, че си нямат с какво друго да се похвалят. Дано да не е влязла девойката в морето за нощна баня и да я е дръпнало мъртвото вълнение, дано всичко свърши благополучно.

Дано се намери и да е живо и здраво!Дано да е само младежка щуротия.

...да е пристанала на някого като една от предишните девойки, обявени за общонационално издирване - те я търсят под дърво и камък, а тя - младоженка!

Не знам от кой вид диабет има, но не е добра идея да пие. Иначе теб със сертификат ли те дадоха? А става ли му вече?

Най-вероятно е с диабет тип 1 - инсулинозависим. Обикновено при децата е такъв. Диабет 2 при дете е рядкост, а и то ще личи, защото ще е с някой метаболитен синдром - а в случая девойчето е стройно. Дано да я открият жива и здрава. Иначе е изключително опасно!

Момичето да се намери,да е добре.Родителите и семейството да се отърват с притеснението само.Но както и с музикантката.Пазете си децата,защото после става страшно.И топли ли Ви,дори да накажат виновните,ако недай си Боже някой нарани детето Ви.Трябва строг морал и отговорност.Нищо друго няма да ни спаси.

17-годишна ученичка изчезна на къмпинг Градина Дано само да не е изчезнала в морето след купона.

Дано всичко да завърши добре!!! Но е редно да се пита:--17 годиша в 04.00часа видяня за последно!?!Контрол от семейството има ли???МВР проверки прави ли???Виновните са много!!

Хора, вие едно време не сте ли купонясва?! Или сте се родили случни?!

А какво е това СЛУЧНИ, моля?

Дано да е жива и здраво момичето! От друга страна, безпросветността на природонаселението е страшно нещо. Алкохол в комбинация с диабет може да доведе до хипоглекимия, а това е убийствено. Вярно, 17 години е прекрасна възраст и на младите хора им се весели, но все пак - това са пораснали деца, но са си деца. Отишли да се "повеселят" и накрая всички заспали?! Това какво е - препиване, наркотици, комбинация от двете? От кога това е "веселбата"? Дано да я намерят жива и здрава!

Защо хипогликемия, нали алкохолът съдържа захар?

Емпирично е установено.

Спиртът потиска изхвърлянето на запасите захар от черния дроб. Ситуацията се влошава още повече, ако човекът приема инсулин за понижаване на кръвната захар.

Откога в алкохола има захар? Или ти говориш за ликьори и десертни вина? Ако става дума за сол, бих те разбрал. Нали текилата я пият със сол, ама захар????

Градина заедно със Смокиня бяха най-яките къмпинги по времето на Живков. Там за пръв път правих групов секс с две унгарки.

Ама и Живков ли участваше? Егати късметлията си!

Добре де, цензура. Ще го кажа по-меко: По мое мнение версиите са две: - злоупотреба с наркотици и последвало удавяне - злоупотреба с наркотици и някой се е възползвал от момиче в безпомощно състояние. За справка: борисовата градина, случая яна и онзи примитив чеци

Браво бе, Антоне, поздравления за манталитета и за дедуктивните способности! А да допуснем, че не е имало наркотици? Да допуснем, че съвсем на трезво момичето, не дай боже, е влязло в морето при мъртво вълнение? Да допуснем, говедо, че наркотици не е имало и девойката е била нападната от някой изверг, дето родната полиция отдавна трябва да го е затворила? Такива като тебе, дето априорно свеждат всички версии до това, че жертвата е наркоман, не цензура от Дира, ами почетен медал заслужават, от ония дрънкащите, дето ги окачват по синджирите на говедата!

Градина се държи от групировката ТИМ. Преди я държеше Златко Баретата. Мутренски къмпинг на мутренско море. Абе няма ли Гърция за тия хора, че ходят да измекярстват в тая вмирисана провинция?

А, забравих, и оня тип Банев с ролс-ройса, мъжът на Баневица, дълги години цоцаше Русалка холидейз и Градина, прехвърлена му от цървената мафия.

Градина, Смокиня, направих са на свиня...!

Светне ли ламбата, дечинята у дома

Да ме прощават близките й, но какво е това момиче, дето ходи само на "Градина", пие до 4 ч. сутринта, въргаля се из храстите и после изчезва..... После пак ще натопят някой малоумен Чеци!

"Градина" е символ на бездънно пиене на алкохол, наркотици, бясна музика и безразборен секс. Не искам дъщеря ми дори да подозира, че съществува такова място.

Ами тогава молете се да не прочете коментара Ви...

А шамара плющял ли е на воля край въртоглавата девойка?

Плющял е, затова е избягала от насилието у дома и се е хвърлила в морето! Доволен?

Дано момичето да е живо и здраво, но се питам, как може тези родителите да пуснат момиче на 17 години да се забавлява до 04 часа?

И аз това се питам! Вярно, че са кажи-речи местни, но чак пък толкова безгрижно отношение си е направо престъпно! Дано всичко да се размине само с уплах!

Gal

Ами по чалготеките може да видиш 12-13 годищни да се друсат до сутринта....17 годишна не е съвсем дете вече.

Ти пък! Хората оставят 3-годишните си деца да ги гледат почти непознати за седмици наред, та какво оства за контрол над 17-годишните?!