Рекорден брой имигранти в Германия за миналата година

Броят на имигрантите, живеещи в Германия, е достигнал 10,9 милиона миналата година - с един милион повече, отколкото три години по-рано.

Обратно в новината

Коментари - Рекорден брой имигранти в Германия за миналата година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трай бе бежанец! Да беше стоял в България да се бориш за по-добро бъдеще...

Скоро значи ще имаме Меркел-ханъм , Геншер-челеби и Кол-ефенди! Вай-вай, шейтан, йок ашколсун!

С германците сме една раса , почти една религия имаме. В Германия има протестанти и католици, а ние сме източно-православни. Малко по ниско ни е нивото на хигиена, но сме по креативни. Няма проблем в смесването на двата народа. Но да ми натрапват умишлено азиатци и африканци е нахална простащина.

16 милиона са. Чети и слушай германците- това са германски новини!

Защо ни слагат под общ знаменател с афро-азиатските орки? Ние сме на един континент с Германия и сме член на един и същ икономически съюз- ЕС, следователно сме Мигранти, а не Имигранти, за разлика от пришълци от други места, които нито знаят език, нито имат намерение да бъдат икономически активни, нито знаят или имат намерение да учат език, да се интегрират културно-религиозно и т.н.?? СЛепи ли са или на слепи се правят братчедите от ЕС??

трябва им работна ръка за да изкара германските пенсии за германските пенсионери, за да ходят по круизи

и точно тия "имигранти" какво ще работят? нещо важно по високите технологии ли? или ще лежат на социалната система? я ни осведоми ти, сега. кой възстанови германия от руините на всв? точно тези пенсионери. вземете пример поне, а не само да ревете за "европейски" помощи, които на практика са германски.

От ВСВ Германия я възстанови най-вече плана Маршал. За разлика от теб аз живея в Германия и знам колко точно са "работливи" германците.

на такива, като зелените и червените либерасти не им увряха тиквите за да разберат, че всяко действие си има и противодействие. сега ще се въведат визи, след като само преди толкова и толкова години отпразнувахме свободното движение. със своите слабоумни действия зелени/либерасти и червени просто доведоха всички добри завоевания на европа до пълен крах. а да ви е честито и педерастията!

и ние сме дали нещо на Германия- я коло цигани и ганьовци им пратихме.

На Германия (както и на цяла Европа) не са проблем имигрантите по принцип, а тези с мюсюлманска религия, между които потенциални джихадисти (и терористи). Да вземат да сметнат тяхната бройка, защото от тях ще берат ядове. Не виждат ли немците, че трето поколение турци живеят в обособени квартали и не се интегрират. Защо трябва още да се плаща данък на абсурда "мултикултурализъм"??!

Нямаше да има проблем с имигрантите, ако САЩ,ЕС и НАТО не разпалваха воини и не водеха политика на разделение на бедни и богати. Не може Южен поток, но може Северен поток 2. Така, че да са им честити 16млн., след 7 год. 32млн....

Ако Германия не си промени повече от щедрата социална политика и не въведе визов режим, скоро ще се сбъдне оня стар виц за двамата катаджии, който си говорят: "Виж, Ахмед, каква странна фамилия има този немец - Мюлер!?"

Има една книга от един автор с мустачки, та в тази книга е написано, че арийската раса ще бъде обградена от всякаде и постепенно унищожавана, дакато от нея остане едно ядро. Тогава ядрото концентрирало мощна енергия и съпротива започва да възстановява правата на арийците е тогава ще стане страшно...Когато я четох тази книга това ми се стори фантасмагория на автора но сега май нещата отиват на там...След ПСВ Германия е била смачкана и унижена и знаем какъв е резултата от това, появява се тази книга и автора с мустачките и...после ВСВ и 50 милиона жертви...и Бухенвалд и Аушвиц, а сега при модерните технологий....

то това е една от причините за целия карамбол в Европата... на един народ му се втълпява, че е нещо, което не е.

Някой трябва да мие чиниите, да бачка черната работа, която швабите не искат, за минимални пари. За сметка на това, самите гурбетчии, биват обирани от свои, дето ги "уреждат" да бачкат....

върши тази черна работа...ами българите. не е ли по-добре тогава поне 7-8 пъти повече пари да получават за подобна работа ? а има и доста хора които работят по-бяла работа .

То затова ни е на такъв хал образованието, да има кой да върше задниците на швабята.

Сега има съвременни подвижни крематориуми във фургони на камиони.

Май че в някоя мюнхенска бирария ще се появи новата-стара партия и то социалистическа но национална!

rano ili kasno evropa shte bade na talibanite.

Пепел ти на езика! Дано бъде осуетен този пъклен план!

Много се е увеличил и броят на китайците, сирийците и индийците, предаде БНР. Е това не е добре.Направо си е трагедия за бялата раса.

Половината Канада е от индийци. Най-голямата "малцинствена диаспора" в САЩ са китайците.

Антихриста уиска да обедини света в бунт срещу Бога. И изпозлва различни средства , едно от които са мюсюлманите. Четене внимателно Библият за да не бъдете заблудени, ако ви сърбят ушите за удобни лъжеучения.

Тази година да се увеличат с още 6%, за да се подобри още повече арийската раса...

Интернационала не обича нациите. Всеки биолог който не е спал в час и се слъсквал с реални проблеми в своята област ще ви каже че когато се промени местообитанието на на един или повече видове се нарушава биоравновесието в екосистемата и хармоничните взаимоотнения на отделните видове в нея, създава се хаос и много видове изчезват в борбата си за оцеляване. В случаят с хора се създава едн абезлична маса, която никога не би могла да се обедини за едн аобща кауза, но винаги би могла да се разделя на различни принципи , когато статувато на пишман тарикатите бива под заплаха. Делта е повевче от ясна - разделяй и владей. Ще бъде унищожено бжогатсвото н аразличнит екултури и традиици в името на една безумна утопия, годостта и суетата. Много глупаво начинание.

По същество, това си е мащабна операция за промяна на християнската и расова идентичност на Европа. Това е една АНТИХРИСТИЯНСКА операция. Поредната след арабската и османската инвазия. Само че сега под прикритието на толерантност към "бежанците".

2020 г. Двама немски полицаи спират кола. След проверката единия се обръща изумен към другия: - Колега, не знам какви точно бяха тези, ама единият говореше на немски!

Жива ли са ма лейке? Де беше изчезнала? Откакто те няма нивото на троловете тука много падна.

Мърдам като жива, благодаря, че се интересувате ;))

наистина си куха леике ...да ти кажя оригинала....след проверка на документите единият полицаи казва на другия...ахмед виж тука кво смешно име..мüлер...

Вариации много.

ами така ще е ..един съсед бежанец-живее си тука на квартира-снощи например отиде да чак годеницата си на летището..после каза че и други ще дойдат-как им ги дават тия визи незнам...после никой не ги търси като изтече законния срок на пребиваване и така си остават тук..така че мъжете идват по трудния начин ,а останалите със самолета..направо съм изумен...никой никъде не ги спира..

да оказва се че всеки тук може да си идва както си иска...нито ги връщат нито нищо-при нас пък ливанец така си докара 2-3 булки ,живеят си заедно и това..макар че ливан не естрана с конфликт-аз незнам дали има изобщо някоя служба да се сигнализира...сега чакали братята и сестрите да дойдат..ужас просто

Ти в коя държава живееш?

Кранчето започва да се затваря.Най-хубавото на това че сме бедни е че никой не иска у нас.

Не позна. В Русия всъщност има много имигранти- Русия е втора по брой на имигранти в света. Да, главно от Кавказ и централно-азиатските републики са, но това не променя фактите

и китайците са като хлебарки вече....и не само в далечния изток

що няма ЕДИН имигрант във великата и богата Русеия. Там мед и масло обаче нали са неграмотни африканците - не знаят къде да бягат. С риск на живота си искат на запад. Ама нали не знаят български - как го плюем и ругаем този запад, щяха много да останат живи.

Щото африканос като крадне в Германия и го пратят в панделата е като да го пратят на куророт.А в Русия или ще го набият или в Сибир:)....Как мислиш -какво ще избере?

Между впрочем в Сибир не е никак зле. Българи има даже в Хабаровск :) Дори на крайния север, може да се живее нормално, ако човек не е склонен да се депресира от дългите нощи и студа. Е, и човек трябва да поназнайва руски, който език все пак не е разпространен в Африка. А тези "бежанци" не са толкоз бежанци, колкото икономически мигранти. В Лондон обаче на такъв дават общежитие и 30лири дневни. В Германия май също има екстри. Е и аз да бях беден африканец, към Лондон или Берлин щях да поема. Между впрочем африканци има и в Москва.... и там има ядове с тях. За щастие не са чак толкоз много.

В Русия студ, братчет. Пък и хората вървят след ограбените от страната им богатства, белким падне някоя троха от трапезата на грабителите.

Германия ще се превърне в Швеция.С гета, но го зони и престъпност граничеща с геноцид спрямо местните германци.Ама нали искат либерална демокрация.Имат я.

Искали са грънци.. все едно някой ги е питал.. като руснаците 1917-та.

В Германия подобряването на генофонда продължава успешно. В друга новина, в центъра Берлин жители се оплаквали от подземно бръмчене. След разследване се оказало, че бръмчетено е предизвикано от скелата на хитлер, който се въртял с шеметна скорост в гроба!

Хаха това е яко

Голяма работа. В булгаристан 1/5 от населението са цигани. И 1/5 турци, власи, арменци, гагаузи, руснаци.

Баце, стоим си ние траките, пием си виното, таковаме си жените, радваме се на слънцето. И преди 1334 години се изсипаха едни азиатски имигранти на коне. Млатиха се каквото се млатиха с византийците и от тогава Булгаристан му се вика. Та така. Трябва да се внимава с имигрантите.

Цанко

Те и индианците така мислят. Навремето подценили проблема с нелегалните имигранти и виж сега докъде се стигна...