Борисов: Аз решавам да се сменят ли министри

Правото да се преструктурира кабинетът е мое. Дали ще се сменят министри или не и с кой аз бих приел да работя, също е мой избор, заяви премиерът.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Аз решавам да се сменят ли министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тиквата колкото и високо да я сложиш, все си е тиква.

от темата!! Ма вие много се разводнихте, започнахте да си приказвате тука за други работи, за футбол и жени бре. Темата е пределно ясна - Борисов, аз, решавам, да се сменят, министри. Точка. Като не можете да коментирате, говорете си за футбол, Колизеумът, Висша лига и "В"-група.

Не знам кой решава ама министърките ти на МВР,енергетиката .. Лилито са пълна дупка. Не можа ли да намериш свестен човек за тези отговорни министерства. Тези теменужки ,Калинки Лилита за дртуго може би стават ,ама за министърки ,изобщо не ги виждам !

Защо го пиша ли , горното ?? Ами защото е по- добре яростна , дай Боже - 15-20 % ОПОЗИЦИЯ , с добри изгледи за БЪДЕЩЕТО, искаща РЕФОРМИ, ПРОМЯНА ,свобода и демокрация , отколкото да си 4-6 % присъдружна на Боко - партия или блок от ..разни депутати...

Какво ще стане после ли ??? Ами да ви кажа и дано да се лъжа , но едва ли ...: Боко ще стане президент или поне така искат ... Мин. председател ще стане някоя Лили, Мента или друг модел - подобен на 'фандъковия " модел ... На Боко няма да са му нужни, вече , разни реформатори , искащи промяна .. Ще каже : АЗ съм промяната и тя ще я бъде , доколкото АЗ искам да я има ..АЗ съм президентът - избран!!! И ще има право , за този путински модел , да ви кажа ... Зад него ще са милиционерите , цацаров и прокуратурата МУ, ДПС -стадото и фирмите им , пеевски и ...... всичките възможни БОКЛУЦИ в България , които си искат путинския модел ... Силата , надяват се, да бъде - с тях ..Няма да има мърдане - срещу ТЕЗИ ...Или ,поне ТЕ така ще си мислят :) Но , наесен , ще видим и ГРАЖДАНИТЕ , които са ПРОТИВ тези мои ПРЕДВИЖДАНИЯ , ще видим искащите реформи, свобода и НЕ путински модел , в България .. Ще си видим СИЛАТА НИ - нашата ... Ще си видим и водачите си - достойни ли са или ще си издигнем НОВИ !! ...И това ще видим и решим ... Има си хас -"моделът" на Империята на ЗЛОТО - да се върне в България !!??.... 25 години след 1989 година ...!!???

Разбира се, тайната не е вече толкова тайна, колкото се искаше на ББ и местан ...Малко са нервни и сега ще правят ЛУПИНГИ - преждевременно , защото тайната им , изплува - стана явна - за тяхно нещастие :))

Изборът на Мая Манолова може да се окаже "рожденият ден" :) ......................... Дайнов, рожденият ден на коалицията БОСТАН - е някъде в миналото, сключен в потайни доби, мъгла и тъмнина ,и трябваше и до ден днешен - да е ТАЙНА ..) Явната за повечето граждани "тайна " колаиция , ще продължи да бъде 'тайна" - до президентските избори ...ТОГАВА , съвсем "изненадващо" ,национално отговорните от ДПС - ще подкрепят ЯВНО , най- достойния за президент на България !!:) А до тогава , колкото по- малко РЕФОРМИ , толкова по- добре - за най- национално отговорните от ГЕРБ и ДПС ..>)

До сега тиквата повтаряше Станишев, Станишев сега Орешарски , Орешарски - а ние седим и чакаме лудия продажник да се наиграе.

С тия темпове шъ му трябват още 120 години живот да открие цялата автомагистрала!!!Пък що лента шъ му требе.....не тий работа!!!

Боце,голям....комик си!Не стой много на слънце и по-често ходи на Голямата бЪзилика да ти поливат кратунката със светена вода.

и представа си нямаш какво става в министерствата и какво се пише на главата ти.....

боко-тъпото нищо не решава ... решават шефовете му във Вашингтон, той само изпълнява ...

Има доста на брой елементарни хватки.Например даваш фъндък на резервните гуми да предложат нещо,което няма да се одобри,ще има гюрлутия срещу него и ,като стане парламата, го отменяш.Печели се отвсякъде без големи инвестиции,обичат те, ти си човека от народа.

Що бе? ичко си е в ред, ей го банките за 6 месеца са спечелили над 500 млн лв,кво лошо, обрали са онези от зад граница.

Скоро ще ни искат пари банките ако имаме нещо в тях. Как няма да са на печалба! А и от както комунизма победи в САЩ колкото и да е зле държавата трябва да налива пари в банките като нещо се скапе в тях.

Банките са издоили от страната 50 млер. Като сумата можеше да е поне с 30 млрд по-малка. Но сякаш дупетатите са най-вече лобисти на същите тия бамки.

Депутатите не искат референдум аз не ги искам тях .Оставка и избори

А ти беше кой, че не мога да се сетя...аааааа Асан Кьоравия от Татарлъ.

А ти беше Гуньо простия от Долно Уйно.

кой да отсвириш пръв...тя ги познава..

Нещата бяха тотално изпуснати още през 90г. Сега берем плодовете на "мъдрия избор" на народа тогава. Единственото хубаво нещо, което се случи, че днес всеки който е малко по - кадърен има възможността да се спаси поединично.

Какъв мъдър избор? 2 пъти седесарите имаха мнозинство. какво направиха? Даже царя ни докараха. Той може би направи все нещо. Кой през 90-те да знае, че тия до един са пребоядисани, алчни опортюнисти?

седесарите му докарали царя. Иди на доктор макар, че си позакъснял вече и шанса не е голям!

че освен права имаш и задължения!

ББ им хвана цаката- вместо да подскачат срещу него, той им раздаде позиции във властта,те изпоназначиха свои хора надолу,всичко си върви,така като трябва да е на Балканите.Нещата ,обаче не вървят на хубаво.Докато не направят нещо съществено за да задържат младите в България,няма да се нормализира обстановката.Кой ще бачка,като си отидат всички бачкащи сега?Това не е нормално!

ТОй отдавна прави така. Има друг по=чист метод - пуска пред обшеството свои хора да го играят уж контра, за да вземат гласовете на истинските му врагове. Повечето патерици са от този ред. ВИж бившите седесари са купени до един.

Машаллах!

се прави на улав! # КОЙ решава дали Бацето ще смени министри или не. РБ е за парлама, за пред ЕС - да се докараме , че сме демократи. Всичко съществено , предложено от Реформаторите е блокирано, или ще бъде блокирано. Жалкото е , че реформаторите не се усещат , че ги влачат за яката, по течението.

че те карат влака..само дето немат тапия за да го карат..

И двамата казвате едно и също - РБ папкат, но нищо не решават. Решава КОЙ и сие.

избори колко победи ще му станат? Пука му на народа за троловете в дира..

Каква победа? Като няма алтернатива е лесно. Едни и съши 2-3 хиляди тиквеници се менкат по различните партии. Е, може народа да ги ритне тия, за разнообразие.

едва ли не има кой да го смени... Няма бе няма...Еднакво са мразени и тия отляво на Борисов и тия отдясно.. Това е положението.

Снимката, наистина е шедьовър. Стреснат, объркан, притеснен, гузен естествен. Ако са ви я продали евтино - направили сте супер сделка.

Грешка- една стотинка не дават за тези снимки, нарциса сам ги раздава на килограм. На тази, например, си изглежда много готин, нищо, че е с нормалния си лик на пълен дебил.

Тази специално едва ли им я е харизал.

Малко ли бяха 2-те жетви. които даде Партията на Бузлуджа , та пак показват снимки на Бойко от които ще последват няколко инфаркта на червени бастуни.

Че какво има да ги стряска, едно добре познато лице от живковото време? Съшия манталитет, почти същите приказки, малко по-простичики даже, за разкош.

Що не снимка, то шедьовър. А най- смешен е когато се опитва да изобрази някакъв интелект- неуспешно, разбира се.

На снимка може и да го докара... Отвори ли уста обаче - край, истината лъсва...

еха, че ти да си държавата, имаш мандат и безброй задължения към нас-данъкоплатците и избирателите, кой си ти, ти си слуга на народа, а не ние на теб и полека с изцепките, ти мислиш,но ние избираме, понимаеш, если ты не понял, мы не виновати, проблем навсегда твой, ты понял в конце концов........

Да се внушава:" Кабинета не прави нищо полезно за народа"! Ай - от "информационни технологии" да внушават!

ГЕРБ Е ОБИЧАНАТА ПАРТИЯ НА НАРОДА!!! ГЕРБ Е ПАРТИЯТА НА НОРМАЛНИТЕ МЛАДИ ХОРА!!! НАРОДА ОБИЧА ГЕРБ И ГЕРБ ОБИЧА НАРОДА!!! ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО И ГЕРБ ПОНЕ ИМА НЯКАКЪВ ДУХ И МОРАЛ В ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА!!! ДОРИ САМО ТОВА ДА БЕШЕ Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА НЕГО И ГЕРБ!!! КАКТО ГО Е КАЗАЛ НАРОДА ПИЛЦИТЕ СЕ БРОЯТ НА ЕСЕН!!!

Бая калинки и известна доза келеши се облажиха, покрай партийката. Като спре папкането, пак ли ще пускаш с копи/пейст едно и също под всяка тема?

Само 5 гербави тролчета се пънат да защитават тиквата и себеподобните????Срамота!!!С какви очи ще си искате мангизите после?

Т.е. всички от A до Z - цялата латинска азбука :))) Абсолютно е прав в случая.

Abе този господин няма ли да излезе в отпуск или да си вземе неплатен ,та и ние да си вземем ваздух?

мухоБойко, миличък, като кажеш "Аз решавам за..." поне на две места в България се счупват от смях - в американското посолство и в сараите...

Да се внушава : " Доган и американците решават вместо Борисов"!

Че кой друг? Марсианците ли?

Имаш ли нещо, което да противопоставиш на "внушението"?! Поне едно "решение", което да е в ущърб на споменатите от теб? Освен бутнатото барбекю, де, още помним този "удар"... Друго?

бе този господин няма ли да излезе в отпуск или да си вземе неплатен ,та и ние да си вземем ваздух? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Повече за ГЕРБ не гласувам Позор!

Герб бе??

Българският народ е с Бойко и ако ще хиляда медии да имате комуняги няма да промиете мозъка на хората, разберете го.

По-големи комуняги от гербавите - няма.

Комунистите от БСП да се готвят за фризера вече за вечни времена.Дръж тази посока българино, тя е вярната.

Комсомолче, комунисти псува, цирка е пълен, излагацията, тоже.

БЕЗ БОЙКО БОРИСОВ БЪЛГАРИЯ Е ОБРЕЧЕНА НА ТОТАЛНА РАЗРУХА!!! ПО ВРЕМЕ НА ПЪРВИЯТ СИ МАНДАТ Д-Р БОРИСОВ ЗАПОЧНА ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ И ВЪПРЕКИ ГИБЕЛНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО НАСЛЕДСТВО Я ПРЕВЪРНА В ОСТРОВ НА СТАБИЛНОСТТА И ПРОСПЕРИТЕТА В ОКЕАНА НА БУШУВАЩАТА ЖЕСТОКА СВЕТОВНА ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА!!! ПРЕСТЪПНОТО И ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННО ТУРСКО-КОМУНИСТИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОРЕШАРСКИ СЕ ОПИТА ДА ВЪРНЕ РАЗРУХАТА И ДА УНИЩОЖИ СЪГРАДЕНОТО ОТ ГЕРБ!!! НО ОЩЕ С ПЪРВИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ ВЪВ ВТОРИЯ СИ ПРЕМИЕРСКИ МАНДАТ БОЙКО БОРИСОВ РЕШИТЕЛНО ДЕМОНСТРИРА НЕПОКОЛЕБИМАТА СИ ПОЛИТИКА И ВСЕОТДАЙНИТЕ СИ ГРИЖИ ЗА ПРОДЪЛЖАВАНЕТО НА ВЪЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!!! ГОРДЕЕМЕ СЕ С ТЕБ И ТЕ ОБИЧАМЕ!!!

А-а-а типичен случай на екстериоризация. Лицето вижда собствената си катастрофа, като катастрофа за България въобще. Не се притеснявайте, доста хора ще се радват, все българи даже, ако връзкарчета като тебе бъдат отбити от държавната хранилка.

А стига бе , този коментар направо ме срази!Приятелю , ти и в Северна Корея да отидеш , няма да гладуваш!

потребител битов на енерго -про - заради варненски мутри ще плащам 2 пъти по скъп ток, а тоя докога ще е тук?За да не го виждам, ще намаляна 1/2 посещение в интернет.Така ще е с един крушум 2 заека - хем няма да виждам тази мутра, хем ще палщам същите пари за ток!

Много кофти ги прецакаха варненци. При положение че региона е в тежка икономическа криза и сезона е слаб, тие нови сметки може да бутнат града по пътя на Русе и Видин.

да плюят по Бойко,ама хората си гласуват за него!!

Боче, я се разберете с Доган кой решава и разпределя порциите, че така ни обърквате и не знаем на кого да се "кланяме".

Бойко е печелил и пак ще печели избори споведението си на истински патриот-българин.

Мотивирай определението си "патриот"? А избори в България никой не е печелил скоро, хората просто не им гласуват.

Това новина ли е кажете сега.Естествено, че той ги сменя.

БРАВО ГОСПОДИН ПРЕМИЕР!!! ВСИЧКИ ВИ ПОЗДРАВЯВАМЕ ЗА ПЕРФЕКНАТА АРГУМЕНТАЦИЯ И ТОЧНИТЕ ОТГОВОРИ КОИТО ДАДОХТЕ!!! РЕЯЛНО ПОГЛЕДНАТО СЕГАШНИЯ ПРЕМИЕР Е НАЙ-ДОБРИЯ ОБЕКТИВЕН И ПОДДЪРЖАН ПО-ВЕЧЕ ОТ 2/3 ОТ НАРОДА! НЕ СЕ СТРАХУВА ДА КАЖЕ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ НА КОМУНЯЦИТЕ И НЕ ИМ ДАВА ОТЧЕТ! УМЕН И КОМПЕТЕНТЕН, ИМА ВСИЧКО КОЕТО ТРЯБВА НА ЕДНА ЛИЧНОСТ ДА БЪДЕ НА ЧЕЛО НА ДЪРЖАВА!!! БЛАГОДАРИМЕ ВИ Г-Н ПРЕМИЕР ЗА МЪДРИТЕ БЕЗПРИСТРАСНИ И АРГУМЕНТИРАНИ РЕШЕНИЯ КОИТО ВЗЕМАТЕ И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е С ВАС И ВИ ПОДДЪРЖА!!! ГОРДЕЕМЕ СЕ С ВАС И ВИ ОБИЧАМЕ!!!

Пишеш под всяка тема едно и също, без никакъв ефект. За толкова време спамене с копи/пейст, можеше поне да си редактираш бозите.

А аз решавам, кога да се смени един премиер. Не го забравяйте, генерале.

и с кой ще го смениш бе?? Никой друг няма такава подкрепа като Бойко!!!

От кого има подкрепа? И кой може да му я отнеме? Марсианците ли?

лично затвори работещата атомна централа Козлодуй. Затова другарю Портиер на хотел Плиска е висока зенатата на тока. Но откъде логическо мислене в тиквата на силов застраховател? Вместо Пръмова да е в затвора тя се изживява на партиен лидер.

А вдяваш ли кой решава да бъдеш сменен ти ? Нещо чини ми се ти е време и на там вървят нещата . За снимката специални поздравления на редакцията.

При този подбор на фотоси става ясно за всички,че и там са комуняги. Но проблемът е техен, просто е жалко,че си мислят,че не лицеприятното фото влияе на читателите. Влияе като дрога само на тях /комунягите/, които изпадат в екстаз и правят глупави умозаключетия.

Фотоса под другата статия пък е идеализиран. 10 години по-млад са го изкарали. Явно тука е за плуване, а там за фалби. А и защо реши, че ако някой е против Буда - "живковския подбор" е комуняга? По-логично би било да е точно обратното. Но ти това го знаеш добре, комсомолче.

Ма нали си е той.Малко на идиот мяза , ама това не е от фотошопа.

ако им се плаща!!!

За министрите решава Борисов, а за Прокопиев с далаверите с ВЕИ отговаря президента.

Ало,ДИР-а сменете снимката,че много умно гледа Бочко,сакън да не си помислим нещо.

Гледа като дете, което са заловили да онанира на порно списания.

без военния и външния решава Боко. За него и за споменатите двама решават на ул. Козяк. Кучи син, ама наш кучи син...