МЗ с кампания за ”размагьосване” на митовете за ваксините

Министерство на здравеопазването започва мащабна кампания за разясняване на нуждите и ползите от задължителната ваксинация на малките деца.

Обратно в новината

Коментари - МЗ с кампания за ”размагьосване” на митовете за ваксините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вижте на снимката и запомнете как изглежда един антибългарин. Еничар, който трябва да пази здравето на българите. Който се заема да го разрушава. Така искат задокеанските му господари. Защото ние СМЕ БИЛИ ГЛУПАВИ. Дали сме толкова глупави, след като почти целия народ се усетил за вредата от тези нови ваксини. Изключвам традиционните, доказали се от десетилетия.

Аз пък твърдя, че конспирацията е тъкмо в обратната посока: злите масони-ционисти-билдерберги-илюминати-тамплиери-скаути пускат мълва, че ваксините са пагубни за човешкото здраве. Хората започват да се връзват, отказват да имунизират децата си, в резултат на което последните започват да боледуват от различни болести. Необезпокоявани, вирусите и бактериите започват за мутират, стават устойчиви на лечение, а това води до съществено редуциране на населението. Което е и целта на нашите тайно-обществени аркадашлари. Просто и ясно...

А аз твърдя , че лъжеш. Кой, Кой печели от ваксините. Тези същите. За това искат да се правят имунизации, със неизследвани и вредни ваксини. Със съдържание, което е вредно за човека.

идеално. Къде ще се публикуват изследванията за ползите и ефектите от ваксините, които ни предлагат с поръчител и изпълнител, методи и период на наблюдение... и т.н. ценна информация :) СМЕШКОВЦИ. или само ще похарчат едни пари за кампания "реклама на боклука"

Тя, шопската тиква трудно увира, факт!...

Здрасти и на тебе! Я ква ръчичка си вдигнал да мъ по-оздравиш..

На този етап трудно може да се намери лекарство, което действа еднакво на всички. Аз не бих оспорила в никакъв случай смисълът на ваксинацията, но начинът по който се прилага търпи критика. Не може навсякъде в медицината да се прилага индивидуален подход вещество-организъм, а само тук да приемем, че е възможна 100% съвместимост. Фармацевтичните компании могат и е задължително да разработят тестове за предварителен индивидуален анализ. Ако това стане, няма да се ваксинират хора, които имат непоносимост или при тях ваксината не действа. С мантри и магии в публичното пространство няма да се постигне нищо. Колко тежат думите на лекар, безусловен привърженик на ваксинацията и думите на лекар-скептик. Еднакво! И двамата са лекари!

В общество, където социопатите са мнозинство не можем да очакваме нормални управници. Няма как в една ваксина да има чиста отрова, каквато е ваксината против рак на маточната шийка и в същото време властта да нехае и да продължава рекламата, а Министърът да говори за разваляне на магии. Да пиша ли за ваксините за грип с отровни съставки или да припомням за Терафлу? В същото време ваксините против детски паралич са абсолютно необходимо зло и това не подлежи на коментар.

А бе каквото и да се говори - става дума за пари. В случая за много пари....

Не мога и да си представя друго, че хора които слушат чалгура, които мразят да четат книги, хора които си избитат тиквата от банкя и Волен да ги управляват, които пушат като пробити комини и пият шльокавица ще разберат значението на ваксините. Това е материя за интелигентни хора, не за мутанти. Как ваксината се вкарва в организма за да предизвика имунитет към даден причинител, как се приготвят ваксините, през какъв цикъл на изследвания минават, как е ликвидирана рубеолата-смъртоносно заболяване, полиомиелита, дифтерията, хепатита, сега профилактиката на рака на матката с ваксина срещу хуман папилома вирус и т.н и т.н. Откъде може да знае тези неща средния недообразован български бунак. Няма откъде. Така че подобни простотии ще има да слушаме още много. Но всичко това е резултат от разрушената система на образование и възпитание. Не може от необразования простак да очакваш чудеса от мъдри мисли.

Браво умнико! Само дето пропускаш и ти много от съвременното си образование в медицината! Като си такъв отворко защо не споменеш и нещо за : 1. Плазмаферезата, която почти не се прилага в България или само на богоизбрани? 2. Автоимунните процеси! 3. Каква премедикация се преви В България при слагането на Ваксините? 4. Каква е общата тайна статистика относно ползването на ваксините? 5. Защо на бебета до шест месеца се слагат ваксини, които действат до 4-5 години за болести, които те могат да хванат на не по-рано от 15-18 години? 6. Защо никой от фармацевтите не публикува всичките съставки на ваксините?

Браво, Дедо, Те наистина не разбират, че зависят от народа, т.е. СУВЕРЕНА. Всички доктори си мислят, че знаят всичко и повечето не четата повече от това дето са учили в университета. Българските лекари поне следва да прочитат от време на време какво пише Световната здравна организация, а именно, че Хората по света се лекуват по следния начин: 1. На първо място по китайската медицина. 2. На второ с природни методи и билки. 3. Хомеопатията и др. алтернативни методи за лечение. 4. На четвърто последно място е алопатията, т.е. медикаментозната прилагана основно в България медицина.

Не може да бъде вярно! В ю тюб-Vaccination-to reduce population!(Bill Gates admits)

link Vaccination-to reduce population!(Bill Gates admits)

Като лекар би трябвало да знае ясно, че ваксините са полезни като превенция и опасни за приемащите. Има ред заболявания, които се предизвикват от ваксини и дават трайни последици. Няма еднозначно твърдение, както си личи, че иска да пробута Москов. Някои от ваксините са направо вкарване на генетичен материал на друг вид в тялото на ваксинирания. Последиците един лекар ги знае добре, освен ако не е необразован или не се прави на луд.

Напълно сте прав! Затова ДНК на съвременния човек изглежда като таралеж, накичена с чужди геноми, които увреждат човека и поколенията му безвъзвратно. Най-интересното е обаче, че и в България има вече два апаратури, които работят и имат възможност да отстраняват тези вредни геноми. Дано повече лекари работят в полза на здравето на пациентите си, а не само да им вземат парите от джобовете и чрез здравната каса.

Проваксиналните лунатици искат да вкарат ваксината за варицела в задължителния имунизационен календар, както и доста други ваксини. В друг сайт пишат, че се била въртяла черна търговия с ваксини за варицела, защото не била в календара. Ваксинациите се налагат навсякъде по света, вече с чудовищна варварщина, а календарът не спира да набъбва. Фактът, че никой лекар или производител на ваксина не носи дори частична отговорност за увреда, а въпреки това ваксините набъбват, е притеснителен. Въпросът има много аспекти. Единият е моралният. Унижението, което претърпяват хората, които са ваксинирани, против волята им, не се вписва по никакъв начин с медицинската етиката и Хипократовата клетва. Медицината не служи на хората, а хората са роби на медицината. Вдигат здравните вноски на хората, които не ходят на профилактичен преглед, щели да "натоварят" системата с по-скъпо лечение. Каква наглост и цинизъм, все едно си лабораторен плъх. Ами може да искаш да се лекуваш и по друг начин, не при тях. Всичко трябва да се прави с информирано съгласие, но медицината само знае с тоягата да бие пациентите по главите.

Ваксините са абсолютно безопасни. Случайно да сте чували някой да е увреден от ваксина, не нали. Задължителните ваксини са второто най-доброто изобретение на държавата, след задължителното ДДС.

Ако наистина сте лекар, трябва да си скъсате дипломата веднага. Твърдения като "абсолютно безопасни", са напълно подвеждащи. Дори производителите на ваксини не твърдят подобно нещо, а на листовката има един куп странични ефекти. Не го твърдят и лекарите дори. За страничните ефекти се знае, но колективистката доктрина гласи, че "ползите надхвърлят вредите", по дефиниция, едва ли не. И да, чували сме за случаи на увредени от ваксини. Не е като да не сме чували за такива.

Най-после нещо смислено в Москов. Ваксините са едно от най-големите постижения в медицината, спасили живота и здравето на милиони хора. Ясно трябва да отречем глупоста на тези които считат че ваксините са вредни. Те са необразувани и тъпи хора.

Интересно, как намираш хора с висше образование за необразовани? Да си образован не значи да повтаряш като папагал казаното от "Министреството на информцията" (Оруел,1984), а да мислиш критично, да търсиш и сравняваш, непрекъснато да четеш и да се осведомяваш, да не приемаш на доверие, казаното от авторитети и институции. Много сте залюхани в заблудата си, че срещу ваксините се обявяват слабообразовани, поддатливи на внушения и суеверия хора. Истината е точно обратната.

Трябва да се приемат постиженията в науката и това, което е постигнал цивилизованият човек. Не означава, разбира се, за щяло и нещяло хората да се ваксинират. Но всеки е добре да приеме и съдбата си. С ваксина или без той може да заболее поради много, много причини. Така че, хайде без крайности. Разумното умерено поведение и решение е най-интелигентно.

Това че ,при някои индивиди има наследствени генетични и морфологични обременености,е странност ,която трябва да се ограничава за здравето на популацията.Аз не желая да съм в реагентна среда с такива индивиди-подвижни резервоари със зараза.Затова,който не е ваксиниран да има отличителен знак за предпазване на останалите от зараза!

Първо да"размагьоса" 25-годишните митове за безобразията и безчинствата в така нареченото "здравеопазване", щото те са в основата на страхотиите, които се носят за ваксините - хората са загубили доверие.

4% от ваксинираните имат проблеми. страничните ефекти варират от заразяване с болеста за която е ваксината, минават през аутизъм, алергии и в някой случаи смърт. вероятноста да се зарази човек с повечето болести за които се слагат ваксини е доста по малка от тия 4%. повечето от "старото" поколение - от преди 1982 са имунизирани срещу болести за които се смяташе че са изчезнали.... докато не се появиха от нечии лаборатории...

Айде първо да дадете обяснение как вие, дето "разбирате всичко" по отношение на здравето да обясните как от 7млн. население имате хронично болни над 2млн! И после да обявявате за идиотизъм това, че хората реагират срещу очевадни вреди на живота и здравето от продукцията на същите тия, дето е обществена тайна, че плащат на вашата гилдия подкупи чрез пари, екскурзии, всичко, което може да мине през дупките в "законите", писани от вашите юридически лобисти! А какво да кажем за вас, дето сте купени и платени на държавно ниво! Щял да отговори "да отговори веднъж завинаги на притесненията на хората, че ваксините са вредни" с кампания, що за наглост! Не пасем трева, убиецо, ти си съучастник в геноцида, дето се провежда от мафията в бели престилки не само срещу българите, а срещу човечеството! По всички документи за правата на човека и медицинска етика, всеки човек има право да ОТКАЖЕ процедура, която намира за вредна или дори потенциално опасна за здравето си, като това се простира и върху децата му. Набийте си го в подкупните кратуни и спрете с манипулациите!

ЕДНА ВАКСИНА НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ЗА НИКОЙ ! Така ми нарушават правото на избор и куп други права ! Това че ни обясняват че видите ли хората са прости, не разбират ползите, не могат да преценят, не са специалисти и т.н. и за това дайте да са задължителни - айде мерси ! В половин ЕС не са задължителни, нали там е образеца ??? На никой ли не му прави впечатление че ваксините някакси са "съвършенни", "без странични ефекти", "чисти като сълза" ??? Е, няма как да ни информират за смъртни случаи, за предизвикани разболявания, за отключване на автоимунни заболявания, за предизвикване на глухота, слепота и т.н. - ПРОСТО ЗАЩОТО ПРИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ВАКСИНИ - РЕЗУЛТАТА ЩЕ Е СТОТИЦИ ДЕЛА ЗА ОБЕЗЩЕТЕНИЯ КЪМ ДЪРЖАВАТА ! И ПОВЯРВАЙТЕ ХОРАТА ЩЕ ГИ ПЕЧЕЛЯТ, а това за схемаджийте и държавата не е вариант ! Явно далаверата на вносителеите на ваксини започва да намалява, хората започват да се съмняват (и с право) колко са безопасни ваксините !

Колко ще струва кампанията? Вече имаше една кампания Спри и се прегледай - милиони потънаха в нея - резултат никакъв.

Потъването в нечии джобове е все пак някакъв резултат.

и сега какво. Всички зобате аспирин и правите трушии с него. Пълно в с противопоказания които могат да ви уморят и докарат от стомашен кръвоизлив до рак. Обаче все ваксините са лошите..... малко прекалихте с простотията си.

НЕ МАЛКО ДОСТА!

Чернодробни Чернодробните нежелани реакции включват хепатотоксичност и холестатичен хепатит. Онкологични Онкологичните странични ефекти включват доклади от рак на панкреаса. Няколко епидемиологични проучвания предполагат, че хроничната употреба на аспирин може да намали риска от поява на големи чревни неоплазми. Въпреки това, при други изследвания не са намерени доказателства. Метаболитни Метаболитните странични ефекти включват дехидратация и хиперкалиемия. Респираторна алкалоза и метаболитна ацидоза, особено по време на салицилатна токсичност, са били докладвани. При всички случаи на хипогликемия, реакцията е била докладвана при пациенти на хемодиализа. Сърдечно-съдови Сърдечно-съдовите странични ефекти включват салицилат-индуцирана вариантна ангина, нарушения на проводимостта и хипотония, особено по време на салицилатна токсичност. В допълнение, регистриран е случай на задържане на течности, симулиращ остра застойна сърдечна недостатъчност. Нервна система Страничните ефекти, засягащи централната нервна система включват объркване, мозъчен оток, кома, замаяност, главоболие, кръвоизлив в черепа, летаргия и припадъци. Може да се появи субективна загуба на слуха (на едното или и двете уши). Някои изследователи предполагат, че шума в ушите може да бъде по-малко надежден индикатор за салицилатна токсичност, отколкото се смяташе досега Скелетно-мускулни Скелетно-мускулните странични ефекти включват рабдомиолиза. Дихателни Дихателните странични ефекти включват хиперпнея, белодробен оток и тахипнея. Ендокринна система Ендокринни странични ефекти включват хипогликемия (която е била докладвана при деца) и хипергликемия. Очни Очните нежелани реакции включват случаи на локализиран периорбитален оток.

Бъбречни При прием на аспирин се инхибира синтеза на простагландин в бъбреците, което води до намаляване на бъбречния кръвен поток. При пациенти със сърдечна недостатъчност и цироза, приема на аспирин води до остра бъбречна недостатъчност, макар и в редки случаи. Нежелани реакции, засягащи бъбреците включват намаляване на скоростта на гломерулна филтрация (особено при пациенти, при които се установява недостиг на натрий или които проявяват намален ефективен обем артериална кръв; както и пациенти с напреднала сърдечна недостатъчност или цироза), интерстициален нефрит, папиларна некроза, повишаване на серумния креатинин, повишение в кръвната урея, протеинурия, хематурия и бъбречна недостатъчност. Хематологични Хематологични нежелани реакции включват повишена фибринолитична активност. В допълнение, макар и рядко, но все пак може да се наблюдават: хипопротромбинемия, тромбоцитопения, тромбоцитурия, мегалобластна анемия и панцитопения. Случаи с апластична анемия и еозинофилия също са установявани. Свръхчувствителност Механизмът на аспирин-индуцирана свръхчувствителност може да бъде свързан с повишена регулация на 5-липоксигеназа, път на метаболизма на арахидоновата киселина с последващо увеличаване на продуктите на 5-липоксигеназа (като левкотриени). Страничните ефекти на свръхчувствителност включват бронхоспазъм, ринит, конюнктивит, уртикария, ангиоедем и анафилаксия. Приблизително 10% до 30% от астматиците са аспирин-чувствителни (с бронхиална астма и назални полипи). Дерматологични Дерматологичните странични ефекти включват синдром на Стивънс-Джонсън (Stevens-Johnson) и лихен планус. В изолирани случаи е регистрирано набръчкване на дланите.

Странични ефекти и усложнения от приема на аспирин Най-често срещаните странични реакции прилагането на аспирин могат да бъдат - гадене или повръщане, нарушено храносмилане, алергични реакции (по-често при пациенти с бронхиална астма). При редовен прием на аспирин може да възникнат редица усложнения в различните системи и органи. Стомашно-чревен тракт Ендоскопски идентифицирани лезии по стомашната лигавица се появяват при повечето пациенти, които приемат еднократно всеки ден аспирин. Клинично стомашно-чревно кървене се съобщава при около 3% от лекуваните пациенти в напреднала възраст. Аноректалните язва и ректална стеноза са били докладвани при пациенти, които злоупотребяват с аспирин-съдържащи ректални свещички. Един случай-контролирано проучване е предложено, че връзката между аспирин (и други НСПВС) потребление и апендицит може да съществува. Рискът от развитие на диспепсия (т.е., болка в епигастриума, киселини в стомаха, гадене, язви) е по-голям при прием на по-големи количества аспирин. Нежелани стомашно-чревни реакции включват: епигастрален дистрес (при около 83% от пациентите, лекувани редовно с аспирин), коремен дискомфорт или болка, ендоскопски разграничими стомашни лезии на лигавицата, гадене и повръщане. По-сериозни стомашно-чревни реакции включват кръвоизлив, пептична язва, перфорация на тънко черво и езофагеални улцерации. Бъбречни При прием на аспирин се инхибира синтеза на простагландин в бъбреците, което води до намаляване на бъбречния кръвен поток.

Затова листовката трябва да чете от лекар,който може да съпостави ползата и вредата,и,не на последно място,да ви излекува.

Кой Хипократ си бе , братко? - Новия или стария? Разликата е от небето до Земята?

Да видим дали ваксината е по-опасна или аспирин. Страничните вредни ефекти на аспирина !!!! При някои от пациентите са описани и странични реакции, които се проявяват дори при малка доза. Например: - виене на свят - шум в ушите - отслабване на слуха - разстройство в зрението - подкожни хематоми кръвотечение от носа Внимание! Свръхчувствителността към аспирина може да провокира развитието на бронхиална астма. Често предизвика стесняване на дихателните пътища и води до редица усложнения при респираторни заболявания. Специалистите предупреждават, че високите дози ацетилсалициловата киселина могат да имат и фатални последствия. Смъртоносната доза за възрастни е около 30-40 грама, а за децата само 10. Дългогодишни проучвания на групи от доброволци, приемали аспирин в продължение на 7 последователни дни , показват, че честотата на увреждания на стомаха е 22%. Дори малки дози от препарата предизвикват раздразнение на стомашната лигавица. Пациентите се оплакват от появата на киселини, болки и тежест. Специалистите предупреждават, че при язвена болест аспиринът може да причини кръвоизлив. Аспирин не бива да се поема от пациенти с бъбречни или чернодробни заболявания. При продължителен прием на медикамента активните му вещества се отлагат и натрупват в бъбреците и черния дроб. Лекарите обясняват, че негативното влияние на аспирина върху организма не се усеща веднага. Даже напротив- поради обезболяващото му действие се създава лъжливо усещане за бързо подобряване на състоянието. Широкото разпространение на медикамента подвежда, че приемането му е напълно безопасно, но трябва да се внимава и да не се прекалява. Аспиринът е честа причина за отравяне при малки деца. Затова лекарите съветват да не се дава аспирин на децата до 14 години.

Ваксините са абсолютно вредни! Спомагат за нарастването на "лошия материал"!

Да изгорим Луи Пастьор на кладата!

А знаеште ли, че повечето цигани отказват да ваксинират децата си?!

Пълни глупости! Щом е аванта и шамар може да е!

Значи поробителите турци, руснаци+комунисти са ни подобрявали условията на живот, а сегашните ни тъпчат само със западнярски илачи - и ваксини в т.ч.?!

Начетен, защото от този миш-маш, който си изрекъл, не можах да схвана, какво точно си искал да кажеш. Все пак бъде милостив с по-малко разбиращите и по-малко знаещите. Знаниетоо трябва да се разпространява.

Вземете пример от братска Русия! Там, в Държавната Дума има специално назначен Чукча-шаман, с ранг на заместник председател, който преди всяко заседание изпълнява специален ритуал за изгонване от залата на вражескиге зли духове!

След като са толкова добри ваксините, защо в ЕС те са задължителни само в 7 държави, една от които е Бг? Другите по-тъпи ли са или нас нещо ни мотаят, за да си пробутват гадориите на най-богатата групировка, за която никой не смее дума да каже - тези от фармацевтичната промишленост.

Много са лошо!!! ВЕРВАЙ МИ НЕ СИ СЛАГАЙ - ОСТАВИ СЕ НА ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР!!! АМА ДА НЕ СТАНЕ ТОГАВА ДА ВИКАШ ВЪРНИ СЕ ЛОШО ЧЕ СТАНА ПО ЛОШО!!! ПРИЕМИ ГО КАТО СЪВЕТ ОТ МЕНЕ - ДАЛЕЧЕ ЩЕ СТИГНЕ С ТЪПОТИЯТА СИ И ЕСТЕСТВЕНИЯ ПОДБОР!!!

Правилно Бай Ганьо повдига въпроса и то конкретно, а пък аз го доразвивам в следната насока: Уважаеми г-н министър, няма да Ви изпитваме, но дайте отговор на простолюдието, а не лакомите колеги: 1. Какво съдържат ВАКСИНИТЕ в себе си? 2. Какви са разтворителите? 3. Какви са стабилизаторите на Ваксините? 4. Как и при какви условия следва да се прилагат? 5. Знаят ли всички употребяващи ги лекари какви са противопоказанията за слагане на ваксините? 6. Колко от подчинените Ви лекари правят задълбочен преглед преди да поставят ваксината на едно обикновено, а не на богаташи дете? и т.н.

Едва ли има човек който може да отговори на некоректните ти въпроси от общ тип но нека се пробвам: 1 За коя конкретна ваксина бе батко?? 2 За коя конкретна ваксина бе батко?? 3 За коя конкретна ваксина бе батко?? 4 За коя конкретна ваксина бе батко?? 5 Редно е да ги знаят ако не смени си личния лекар и пусни официално оплакване ако не ги знае!!! Ще помогнеш и на други 6 Редно е всички да го правят... ако не пак пусни оплакване!!! Знам че ти отговорих на въпроса с въпрос.... ама така тъпо си ги задал че ми стана смешно.....

1. части от антигени (белтъци) който са по обвивката на отделните патогени с/у който искаш да създадеш имунитет. 2. Разтворителите са същите които се използват за всяко лекарство което се приема подкожно. 3. Стабилизаторите са същите коите се използват за лиофилизирани лекарства - например пеницилин. 4. Следва да се прилагат както всяка подкожно лекарство 5. Противопоказанията са излисани на всяка листовка на дадения препарат. Закон в цял ЕС. 6. Това е глупав въпрос с цел заяждане от няма на къде.

Уважаеми г-н Учен-фармацефт, Явно сте учили преди много години и векове! Следва да обновите знанията си! А, дотогава, бихте ли ми посочили една ВАКСИНА, която да не срива и без това крехкия детски имунитет. Да сте чували за изследване и определяне степента на имунитета на човешкия организъм. Къде и кой лекар в България го знае и го прави? Оставям без отговор изложеното от Вас относно стабилизаторите, консервантите и т.н във ваксините, защото явно Ви е платено за да го коментирате така ...

Ще умрете от глад като някои други умни л....и в бъдеще!

Единственият начин за подобряване на майчиното и детско здравеопазване е повишаването на заплатите на персонала.

vaccine-schedule.ecdc.europa.eu/Pages/Scheduler.aspx Тук може да се види за всяка държава, коя ваксина е задължителна и коя препоръчителна. Може да се правят и сравнения между държавите.

А на какво се е дължал постоянният прираст на бг населението - за разлика от сегашния колапс ?

Я, щото съм си простак по рождение, но не и по неволя, моля Докторята да ми отговорят на въпроса: 1. Задължителна ли е ваксината против хепатита и защо? Ако е задължителна защо има ститстика, че предизвиква синдр. на на Гилен-Баре и какъв е леталния изход в България от него? 2. Има ли медикамент от фармакопеята, не коментирам само ВАКСИНИТЕ, който да не предизвиква агранулоцитоза? 3. Има ли статистика, посочена от производителите на някои ваксини, където да е отбелязано, че смъртността е около 3%? Лично към Министър Москов! Уважаеми г-н Министър, 1. Знаете ли кой слага ваксините в Р България? 2. Колко от тези кабинети, в които се поставят ваксините има термокамера за правилно съхраняване на ваксините преди да ги сложат на когото и да било? 3. Къде и как се съхраняват ваксините преди да стигнат до кабинетите и пациентите ? Ха, сега Министре, Ти си на ход и знай имам още много въпроси от този род! Не ставай за посмешище на хората и пациентите, освен на тези дето ти плащат да правиш такива глупави изявления!!!

Явно си колега, защото напълно споделям написаното от теб! Съгласен с теб!

На министъра му е през оная работа.Той ги знае тези неща много по добре от теб,но всеки месец сметката му в банката се увеличава с няколко нули и трябва да си свърши работата.Иначе фармацефтичните гиганти, които са неговия истински работодател ще сложат друг на негово място за министър.Сега се надявам да спреш да задаваш отговори.

Ваксините си имат плюсове и минуси - всеки организъм ги понася различно..... Единствената статистика която ти трябва да намериш е следната: брой смъртност на 1000 деца преди и след ваксините.... мисля че можеш да се справиш едва ли си толкова прост колкото твърдиш.....

При 3 % смъртност, Вие бихте ли посмели да поставите на детето си ваксина? Ваксините са повече от една! Има случаи , в които е задължително поставянето на ваксина, но Вие сам си решете дали Вашето дете няма да е сред тези 3 %. Много малко лекари преди да поставят ваксина правят премедекация, както и се запознават обстойно със здравето на детето в момента, на което поставят и т.н. ваксината. Ако сте решили да поставяте ваксини на децата си изисквайте: 1. Задълбочен и качествен преглед в момента. 2. Редупликация с цел по леко понасяне на ваксината от детето и т.н.

Dira кастри линковете, просто пейстни в гугъл: "Mandatory and recommended vaccination in the EU, Iceland and Norway: results of the VENICE 2010 survey on the ways of implementing national vaccination programmes" и ще ти излезе pdf-a

Докторите и фармацевтите винаги ще ни убеждават че ваксините са безопасни и да ваксинираме децата си. Те самите обаче никога нямя да поставят ваксина на детето си. Сигурен сам че и Москов ниама да ваксинира своите.

Аз пък съм сигурен че само идиот би оставил детето си в болница без ваксина за хепатит Б например!!!! Виждам че си от тея......

Сами абсурдистански идиот като теб може да докара детето си до абсурдистанска болница, пълна с хепатити...

И тук без ваксина не може в държавна детска градина!

Dimi

Да но тук срещу някой лев лекарите пишат, че са сложили ваксината без реално да е така...

В България кренвиршите са по вредни от ваксините - познайте БГ-мама кифлите кое се борят да изкоренят...... и кое дават на децата си.... Дет има една реклама и се вика Искам Бони!!!

Смени рефрена. В статия "Роднини на починало момиче: Виновна е ваксина" си писал "Пиша ви от АБСУРДИСТАН ( регистриран ) 16.07.2015 12:37 ( регистриран ) ИСТИНАТА Е ЧЕ В БГ КРЕНВИРШИТЕ СА ПО-ОПАСНИ ОТ ВАКСИНИТЕ - ПОЗНАЙТЕ БГ МАМА КИФЛИТЕ СРЕЩУ КОЕ СЕ БОРЯТ......."

Здравеопазването трябва да е една от най-праведните институций и отрасли в държавните звена. Министър Москов да се 4укне малко в главата и да се обоснове, 4е Министерството на здравопазването не бива да е една мафиотска структура . Не бива да се укеиват животоспасяващи лекарства ! Не бива да се пестят средства за ваксини и други анти - депресанти от който обществото от натисналото го напрежение се нуждае ежедневно... !

В youtube-Вижте Бил Гейтс-интервю-ваксини-НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ВЯРНО!

Ето ви статистиката за Европа, по-голямата част в ЕУ - ВАКСИНАЦИЯТА Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА, А НЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА: Mandatory and recommended vaccination in the EU, Iceland and Norway: results of the VENICE 2010 survey on the ways of implementing national vaccination programmes http://www.eurosurveillance.org/images/dynamic/EE/V17N22/art 20183.pdf

Прави сте... а Москов не е прав! Аборигените не трябва да се ваксинират, за да изпукат по-бързо от епидемии!

Ваксинаджийските компании няма да се откажат да изпапат и нашите 2 млн покрай световните 25 млрд... Дечицата трябва да съанат подопечни на фармациите още от бебенца...

Ако не беше идиот(щото не мисля че си аутист както твърдиш) щеше да знаеш че няма причина ваксините да причиняват аутизъм........

Ти май си инфантилофоб от Абсурдистан?

Я кажете тук, хилядите африкански мигранти, които навлизат в Европа и нямат базисните ваксинации, както европееца, биха ли се превърнали в носители на болести ? А всички вие, които пишете, нима не сте били ваксинирани като малки с базисните ваксини ?... В САЩ, например, не може да се пътува заедно с децата, ако те нямат необходимите задължителни ваксинации.

Колко емигранта ВЕЧЕ има тука, колко в останалата част от Европа, а? Ако това, дето страха ти опуля очите беше вярно, в тия лагери щяха да се ширят пандемии - и само не ми излизай с пропагандата за добрите лекари, дето са имунизирали всички незаконни емигранти с всички ваксини - просто няма как да стане. И да ми обясниш как в България при толкова неимунизирано население срещу тетанус през втората половина на 20ти век няма НИТО ЕДИН случай на тетанус, при положение, че няма как да няма наболи се на ръждиви пирони и други железа.

Усещам наплив на БГ-мама кифли които си мислят че разбират от ваксинация щото са чели там някъде нещо някога......

деер

Здравеопазването ще се подобри, когато БЛС и БЗС се управляват от лекари според закона за съсловните организации, а не от разни тарикати с медицински дипломи!!!! Вместо да харчите за глупости пари, по-добре промотирайте мошениците в тези организации да влизат в затвора за измамите и манипулациите, които правят сама и само да са на власт!

Например имаши информация, че в африка заразявали с ебола чрез уж ваксинация. Не се ваксините проблем а подменените цели на ваксинацията на продажници и грашници което убиват хората за пари