Книга с крилати фрази на Борисов е на пазара

Емблематични фрази на Бойко Борисов като главен секретар на МВР, кмет на София и премиер, са събрани в книга, която вече е на пазара, съобщиха от издателството.

Обратно в новината

Коментари - Книга с крилати фрази на Борисов е на пазара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Простотия до шия" е едно подходящо заглавие за книгата.

Всеки сам си преценява за себе си, но да се дават 12 лева за човек, който е абсолютно неграмотен по основни икономически и юридически въпроси е самоунижение. Има някои, които изискват от нас да се обезличим и пожертваме заради кефа на една група бездарници, която ни управлява в престъпен сговор. От къде на къде да им се кланяме и да им купуваме книгите. ББ бил изтърсил някоя простотия или не съвсем голяма глупост с логична забележка към подложен журналист, някой върви и преписва, записва и после се пише автор- от къде на къде 12 лева? Това не е авторство, защото липсва създаване на литературна творба. Книгата е създадена за кретени и подлеци, които да гледат и цъкат за "Първия", който стои с една глава над останалите шушумиги и отправя шамански послания към икономиката. А понеже не отбира нищо от икономика и ходи да открива строителни обекти. Днес имаме все по- малко природа заради недоклатени архитекти и прости строители. За справка идете да видите в Румъния,Сърбия или Тирана какво правят хора с много по- малки възможности.

"Всичко читаво в България работи за частния сектор, в държавния са само кратуни'. ТИКВО, ТИ В КОЙ СЕКТОР МИСЛИШ, ЧЕ СИ ?????

Това 'крилати фрази' доста намирисва на поръчков израз от слугинажите на Борисов :)) Точният термин си е 'тъпизми на Борисов', всеки е наясно с това :))) Пък и той сам, волю-неволю, си призна, че е прост. Друг е въпросът защо ни е толкова прост премиер.....

....Б.Б...."И магаре да бяхме номинирали ...и него щяха изберат..." Факт е ! Прав е бил !

Ти, как предпочиташ? С музика или без?!

Не пожелавай на друг това, което не искаш на теб да се случи! Може да го изпревариш, с "почестите" ... Амин!

С други думи "Библията на простака".

Тя е за такива, като теб ...

За такива като теб.

Отдавна събирам "бисерите" на Боко, а и не само. Неговите и на гербаджийския му антураж са най-много. Не поради лично отношение, а просто тези тъпанари са най-производителни откъм простотии, безсмислици, глупости и пр. Ще оставя тези публикации (датите им са запазени) на поколенията си, за да четат след време и да разберат истината - какъв простак е бил Българозатриеца.

Възможно е, на теб да се смеят!

най умния си е малко прост.

стига тъпотии.В дира влизам да прочета новини, а не идиоти

Ти - каква новина си? Тъпа или ...

Какви изказвания има Бойко: Откровени обиди и псувни, например към Станишев. Пример: Деба нещастното коеле Извинете за езика, така е и по статии - има го и на видеа. Въобще честа употреба на думата "нещастник". Обида към народа: За лошият материал. Понеже вие сте прости и аз съм прост, та затова се разбираме. Прояви на параноя: Как БСП, ДПС и Атака искали да го убият. Ами да го докаже. Иначе е клевета и престъпно опетняване. Между другото се съдят хора, а не партии, така че такова обвинение към партии не може да има. Има изказвания тип нагнетяване на напрежение. Например при банковата криза, как при БСП държавата рухвала и фалирала. Даже имало подаден сигнал срещу него в прокуратурата, но е бил отхвърлен. Трябва му поне месец, да загрее за нещо. Примери много. Така бе за изказвания за банковата криза. Така бе за Южен Поток. Така бе за отношенията с РБ, след по-предните парламентарни избори. А те бяха единствената му евентуална коалиция в бъдеще. Мени си мнението многократно. Сигурно е голям проблем на привържениците му, да отговорят кое е правилното решение на конкретен казус, защото може да си смени мнението.

Поклон пред простотията!!!

Простотията на всички.

Всеки се покланя пред това, което е негова същност, нали?

Е, затова гласувах за него. Другите са тараторчовци.

А кога е казал Бойко ,че герб е като спина?

Е, не ли?

Прочетох много внимателно всички коментари.Извинете но няма нито един умен.Някой насила да ви кара да купите книгата?НЕ.

Не, но насила ни я навират под формата на рекламни статии, което си е изнудване.

защо прочете статията? Насила ли те накараха бе ОНАКА ?

Явно не си чел моя коментар , щом казваш, че няма умни коментари. Или си тъп като г-н Боко-новият член на Съюза на писателите

да пиша обиди като теб!Я пак думичката!Кой е тъпия в случая?И ако си толкова любопитен -НЕ не харесвам Бойко.Яд ме е ,че пишещите обиждат и не показват , че са по интелигентни!Та какво написа към мен....А!?

Всички балканци + руснаци и украинци знаят за великата фраза на Бойко ,с която ги спечели завинаги като уникален и велик политик! За съжаление тя умишлено се споменава в България! НЯМА ДА УЧАСТВАМЕ В ПРАВИТЕЛСТВО, В КОЯТО ПОЛИЦИЯТА БИЕ НАРОДА.НИЕ ИМАМЕ ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ.НАРОДА НИ ГЛАСУВА ДОВЕРИЕ И НИ ПОВЕРИ ВЛАСТТА,СЕГА НИЕ МУ Я ВРЪЩАМЕ!

ХАХАХАХАХАХАХАХАХА. БОЙКО ЛИ Е МЪЖ? ДУМАТА МУ, КОЯТО СЕ МЕНИ ОТ ДЕН ЗА ДЕН, ЛИ Е МЪЖКА? Днес подкрепя протестиращите, утре тези, които са причина за протестите. Днес премахва ДПС от властта, утре пие чай и целува задника на МестанОглу. Поел го е до край от американците, а с него и целият български народ. МЪЖ бил, дано да е последният такъв в управлението на страната, защото след неговото управление ми е все тая дали ще управлява гея Станишев, турчина Лютфи, психопата Волен или крадеца Костов.

Може да е всякакъв. Казете ми само кои да избера за премиер? Борисов, Станишев, Местан, Сидеров, Бареков, Кънев. Кой?

Е как кой? Сидеров ! Каза ,че ще копа злато ,диаманти ,сапфири,рубини и перли и ще ни ги дава на аванта над пенсията!

Оня ден тиквоний се изцепи,че покрай дебатите за промени в конституцията му се наложило да прочете втора книга-конституцията

За простотиите на тиквата е ясно-ръси ги по много и има матриял за книга.Интересно е дали ще може да се съберат 10-ина странички от нещо умно казано от тиквата

Тиквата освен да ръси простотия след простотия за друго не става.Така,че скоро ще има и 2-ри и 3-ти и 4-ти том от простотиите му

е най-подходящото заглавие на книгата.

Това ще е четиво за бъдещи кметове, премиери и президенти на БГ, а и по цял свят.

Днес тиквата бе изкъпан със свещенна вода.Утре предстои да му бъде направена подобна процедура със древно лайно от свещена крава първескиня,открито при разкопките на банкянската могила

Никакви крилати фрази не са това ,а простотии на един изключително прост банкянски селянин и затова книгата трябва да се казва "Простотиите на тиквата"-виж кой те управлява"

Имаше един такъв по-преди. Много сигурно не са го чували, ама Мао се казваше...

Борисов прави множество изцепки. Има и директни псувни към Станишев например. Но от крилатите му изцепки са: Вие сте прости и аз съм прост, та затова се разбираме. (При стачка от ОЦК-Кърджали) За лошия материал. За това как БСП, ДПС и Атака искали да го убият. За това трябваше не само да го съдят, но да мине и на психо-преглед. Между другото убиват хора, а не партии. И много други.

Няма по велик от Боико !!!

ГРОБ след смъртта. ГЕРБ не подписа ли декларация, че няма да плаща за писания в интернет?

БоЙко се пише с "Й", тъпако! Всичките му избиратели сте а 2-ро отделение незавършено...

боко-тъпото е прост, но още по-прости са гласувалите за него! Ето вече има цяла книга с простотии ... защо не излезе подобна за Меркел, Камерън или Саркози? Защото те са умни политици, работещи за държавите си!

"Аз съм прост и вие сте прости. Затова се разбираме".

След фразата За какво ти е да ставаш премиер на обран бостан, някой мръсник подшушна на Боко, че може да изтегли заем... и заби поредния пирон в ковчега на България, не че червените, сините, националистчетата или царчетата нямаше да направят същото де...

По скоро, книга за тъпотийте и простотийте на Боко ТИКВАТА!!!

Боко, голем си и малко простоват,да си жив и здрав.

Бисерите на Бареков "След 5 октомври Бойко Борисов ще дойде да ми целува ръцете, защото няма да събере мнозинство в парламента." "Ако искате ме наричайте новият Доган, защото искам да сменя с българска партия и българска платформа мястото на ДПС в парламента." Николай Бареков 18 август 2014. "Вие български журналистически плазмодии, явно жадувате да ме видите мъртъв. Ето какво ще ви кажа, ако не спечелим изборите сам ще се обеся, защото не мога да върна толкова чужди пари колкото съм похарчил от създаването на ББЦ и колкото ще похарча до края на кампанията." Не, аз не съм нормален, аз съм уникален, гениален и неповторим, не се опитвайте да ме вкарате в рамките на нормалното и обичайното, аз не съм като вас и никога няма да бъда." "Аз нямам господар, останах сам срещу всички. Понеже нямам господар, започнаха атаките срещу мен, много е просто!" "Искам да бъда единственият, който ще бъде избран за политик и ще си остане такъв, защото в момента избирате политици, а те стават бизнесмени, след като излязат от НС." "1 млн. работни места за 8 години са по 150 хил. годишно. Не съм цар за 800 дни, но понеже съм Бареков, мога да го направя за 8 г." "Аз се отказах от медиите, защото е по-почтено."

е, след къпането в Плиска можем да кажем- чисто и просто, що е то?

100 кила напалм си трябват...... И за вожда, и за творбите му.....

Още крилати фрази на други политици, които още не са публикувани в книга: Лютви Местан ДПС 30.05.2014 "Не, няма да е г-н Пеевски и нека спрем със спекулациите с името на този човек. Не ме занимавайте с нелепи и глупави предложения", призова Местан. Татяна Буруджиева БKП по БНТ. 30 март 2013 "...В скандала с подслушванията Сергей Станишев е малко като Левски ако спечели печели цял народ, а ако загуби губи само себе си..." Татяна Буруджиева БKП към Кирил Добрев БKП на закритото заседание, 19 юни 2014 И ти си същият цървул като баща си! Делян Пеевски 13 фев 2014 Пеевски: Цветанов ме извика в полунощ в кабинета си, за да ме "натиска" Мая Манолова, 12 май 2013 "Този сигнал (за бюлетините) се оказа истина, както беше истина и сигнала на Сергей Станишев за подслушването", заяви тя Лютви Местан Първата сесия на парламента В предложението има правописни и стилистични грешки, които настоявам да бъдат прецизно коригирани в името на екзактността на наратива. Делян Пеевски на митинг в Крън 09.05.2013 "ГЕРБ ви страхуваха 4 години. Страхуваха ли ви ГЕРБ?, пита Пеевски. Да, отговаря множеството. Отиват си, категоричен е Пеевски 13 юни 2013 Христо Бисеров от ДПС към Цветанов: Сега боли ли? Боли ли, боли ли като ви вадят зъбите? Така ще бъде. Антон Кутев: Социализмът се предава като СПИН! Корнелия Нинова: Нечувано и обидно! Оставка! Дадохме своя принос в опростачването", коментира Нинова и зове Кутев да напусне политиката

Събрани съчинения на Бойко Борисов хахахаха!!! За малко да напиша Тодор Живков...

Борисов,хонорара от твоя бестселър ще го използваш ли за благотворителни цели?

Крилатите фрази на банкянската мутра са забележителен принос в световната класика.

тапанар!!

само че "тапанар" се пише с "Ъ" бе ТЪПАНАР

КОЙ ЩЕ СИ КУПИ ТОЗИ "ШЕДЬОВЪР"? ОНЕЗИ 17% ДЕТО ГО НАПРАВИХА "МИСЛИТЕЛ" ЛИ?

Дали в книгата са влезли и изказванията му за лошия материал и за изкуфелите старчета в БАН?

Не Му се подигравайте.Той е светец, красив ,умен и добър.Толкова много направи за България.Влюбена съм в Него.

Боже,Боже,колко слабоумни хора има!

и тая е проста, затова се обичат....

На пазара вече има тикви!

ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ, СЕГА Е ВАШИЯТ ЗВЕЗДЕН МИГ! СЕГА Е МОМЕНТА ДА СТАНЕТЕ МИЛИОНЕРИ! Пуснете вашия артикул, украсен с бисерите от т.н. книга!

"Редки са ни керемидите, напича много по главата и тя изпушва от ушите. Явен намек за изпушилия от всички дупки Путин!

..."Ето и част от влезлите в изданието крилати фрази: Всичко читаво в България работи за частния сектор, в държавния са само кратуни. - Ми то в държава, чиито министър председател е тиква, и то на два пъти какви да са му подчинените ???????????

Оценката за Бойко и за книгата му, зависят и от гледната точка на читателя и от неговата култура. Преди време бяха издадени "Бушизмите" в Щатите. Те бяха посрещната с много добронамеренти шеги. В някаква степен, те си приличат с бойковите майтапи. Що се отнася от Де Гол, когато той напусна президенството на Франция, за него имаше събрани 5 тома карикатури във връзка с високият му ръст. Даже имаше серия на карикатуриста Жан Ефел "Ако Де Гол беше нисък". Но ние не сме широко скроени хора, като американци и французи, за да приемем това, като шега. Прегледайте в нета малко бушизми. Интересни са.Като например-все повече нашият внос на петрол идва от чужбина.

Вярно - сякаш един баща ги е раждал.

"тъпизЪми" Дон Корлеоне!

добре е да се увековечава простотоията на най - глупавите ни управници от 44 година насам...