Ципрас откаран в болница със затруднено дишане

Гръцкият премиер Алексис Ципрас е бил откаран в болница в петък, след като получил симптоми на задушаване по време на заседанието на парламента.

Обратно в новината

Коментари - Ципрас откаран в болница със затруднено дишане | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

отдавна се чу,че е почнал да получава паникатаки,не му е лесно...

Какво,какво...семейството му е голяма трудност за всички ли...хахах Отново в стремежа си да звучите оригинално, объркахте словореда и променихте смисъла на изречението....някой е отсъствал по граматикаааа

И тоя взе да вдига кръвно като Борисов, кога пада от власт :)))

Въпрос до соросоидчетата - боко-тъпото, като вдигна кръвно в края на предишният си мандат и той ли е комунист?

Пази се от отровители при синя луна. Избягвай контакт с византиици. Видиш ли банкер, заобикаляй от далеко. Заложени са ти много капани от приятели, но ще се измъкнеш невредим.

Каквото сам си направиш и Господ не може да ти го направи. Ципрас отвори уста да налапа голям залък, който не беше за неговата уста лъжица и съответно се провали. Лошото е, че повлече надолу със себе си и целия гръцки народ, който между другото също сам си е виновен, че припозна и избра един явен популист за премиер на Гърция в тези трудни времена. Съответно Гърция е отново на изходна позиция и 6 години на мъчителни полу-реформи бяха зачеркнати само за 6 месеца. Всеки човек на мястото на Ципрас е нормално ще се разболее от притеснения, като осъзнае каква каша е забъркал. За Ципрас това осъзнаване вече дойде и съответно тепърва му предстоят нови прилошавания, сърцебиения и задушавания.

Е защо,съвсем нормално беше да има референдум, да се провери дали гърците са готови на още по драстични икономии!Ако беше подписал преди да ги пита ,пак щяха да го обвинят!Проблема е че дори и с икономии,пак се налагат нови заеми и трябва да се намери по добро решение!Но все пак успя да опрости някои задължения!Според мен методиката е остаряла и не върши работа!От едното място се взема,на другото се връща,после обратно,прехвърлят се едни пари между различни кредитори и в крайна сметка края не се вижда!

Нищо му няма

Ще го съсипят млад и зелен, човека.

паник атак, ще му мине.

Симпатяга е Ципрас,дано се оправи бързо. Наистина,много работа и ядове му се насъбраха напоследък!

българина достойнство няма и не може да разбере човек с достойнство - хайде сега слагайте минуси

Тия платени тролчета по-долу не са "българина". Иначе да, те не могат да разберат какво е това достойнство и отстояване на общ интерес.

Задушавам се Бат` Георги

бедняците със скъсаните цървули, пак почват да плюят, дори и когато човек има здравословни проблеми?? отвратителен ганювски злобен,завистлив манталитет!!! как да не им, ...ш.......та?!;)

Явно прекаленият популизъм води до затруднено дишане.

Това беше добро :-)

Искам да попитам злобата вродена ли ви е или придобита като резултат от мизерно съществуване?

Това не е злоба, а реалност! Истината в очите. Май не си съгласен/на.

От толкова много унижения. Какво очакваш? И все пак не са всички така, само платените мижитурки. Комплексите им са големи.

Казвах му аз, не дишай това руско лепило, българското е по качествено и сертифицирано като безвредно, ама кой а ме слуша? Руското било аванта, подарък от Путин, а българското струвало скъпо, по 1 кинта за туба от 200 драма!! Икономията е майка на мизерията, не се научиха бе!

Рашата нищо не даде,искаше само да се възползва от ситуацията за да разбута повече ЕС!Злобното човекочовече!Предполагам че той го е накарал за референдума,като му е обещал нещо,нали е по "референдумите",но после е поставил нови условия,нали Ципрас първо на Путин се ,та ще дадем пари ако излезеш от еврозоната или да станеш зависим само от нас!Мръсни номера!А иначе Ципрас не изглежда злобен,има къде по чист вид,по човешки,но е притиснат от ситуацията!

Не човек, а желязо .... не, комунист и то гръцки при това :))))))

И аз съм така като препия с узо и преям с калмари. Трудно дишам и драйфам.

няма начин да го не стегне шията! Тоя обеща комунизъм, а в крайна сметка загроби гърците . Накрая съпартийците ще му стегнат примката.

От вмирисването на хрилете му-ще, да е!...

Гърците вече са ги монтирали на гинеколожкото "магаре", И сега замерват, кой номер "шарамба" да им употребят. А бе, ще издържат - нали всичко ще доведе до ново "безплатно папане" на евр(оп)ейски парички!

Ако бяха ги изритали от еврозоната,съвсем без дъх щеше да остане...Както се срина борсата,дваж повече щеше да се срине драхмата...Само за един ден...Но иначе си е хитряга...Същи Сидеров...''Аз не искам икономии драги гърци,лошите ме натискат и няма как.Ами тогава защо обещавах,че няма да има икономии?Ами защото всички леваци сме си лъжци.''

Ципрас и голяма част от управляващите в Гърция са нагли, но и много тъпи парчета. Ирландия, Испания, Италия също са с много дългове, но приеха финансовите рестрикции и ще си стъпят на краката. Гърците понеже ги мързи и са тъпи отлагат във времето, вземат нови заеми, но в крайна сметка ще катастрофират. То даже вече се започна, борсата се срина с 23%, дават рецесия 2-3%...ще бъде доста повече, от там нови дългове и нова невъзможност за изплащане на старите задължения. Да не говорим, че това което обещават няма да го свършат и на 50%. Тъй че това с което един комунист може да навреди на икономиката никой друг не би могъл да го направи.

Както викаме у наше село: "Що ми требваше на баир лозе!".Да земе интифа от наще управници,дето си ходят след кефа и пращят от здраве.

При него проблемае,че се е взел много на сериозно. А то от него нищо, ама нищо не зависи. Поредната марионетка с огромно его.

Византийски номера! От цялата работа Ципракис ще излезе с поне 10 млн напред. Ще иска и паметник, но едва ли ще го огрее, точно обратното.

Върши друго. Накрая се случва съвсем различно нещо. Ей така ще си иде като Жан Виденов!

ха ха хаа

както казваме в детската градина, мирише на смърдиливи тролове...

Започна голямото пърдене от троловете, мисля , ме са североизточни-руски пияндурски...

Може,може щом казваш....Щото вашите про-американски и про-западни тролове направо се насират. Много са хлабави изотзад....знаеш защо,поради изповядването на неолиберастки и толерастки"ценности":)

А твоите от КЛОАКА,са хлабави,отпред!...

Нормално ,от толко тичане за да запази високия стандарт на живот на Гърците,А нашият най-много краче да си счупи а за народа посна пица,стягане на колана,финансова дисциплина

На Ципрас му постлаха дестните - милиарди за гръцкия народ ! На Дянков му постла Жан Виденов - глад и мизерия за българите! Хвана ли разликата, тролчик?

Купи ли си книгата на БОРИСОВ с крилатите фрази

Орлин Данев

Бъркаш се.... И у нас в България,както и в съседна Гърция "левите" са същите неолиберасти" и измекяри,като"десните". Например няма разлика между "десните"ГЕРБ,Реформаторси блок и Патриотичен фронт от една страна и "левите"БСП, АБВ и БДЦ(на Бареков и Ковачки) - от друга. Както няма разлика и между"десните","левите" и"центристкото" ДуПеСе- всички са про-американски и про-западни неолиберасти и толерасти. Така и в Гърция- никаква разлика между"десните" Неа Демократия и АНЕЛ и"левите" П(р)АСОК и СИРИЗА. Истината е В КРАЙНО-ДЕСНИТЕ: АТАКА в България и ХРИСИ АВГИ(Златна Зора) в Гърция.

ха ха хаа

Който сънува че го бесят , нормално през деня да го стяга нещо за шията и да получава задух и сърцебиене ! Малко му остава на Ципрас , сам го усеща вече!

Катя

Типични симптоми на паник-атаки (преживявала съм такива и зная какво е).

mrsmith

Това ми беше първата мисъл и на мене. Който не получавал паник-атака преди, може при първата такава лесно да реши, че получава инфаркт. Изключително неприятно преживяване е.

Комунделско-византийски номера!

ПРЕСТРУВКИ И ПОСТАНОВКИ

Нищо му няма на дишането! Чакайте гърците да научат в детайли под какво се е подписал Ципрас - тогава силно ще му се учести пулсът, че да бягаш с куфарите от гневна тълпа си е рискова работа!

Когато преобладават негативните емоции, нивото на адреналина и норадреналина спада и това може да доведе до хипогликемичен шок. Лошото хранене също води до спад на кръвната захар. Учестеното дишане опитва да се справи с тези проблеми, но положението ще се влошава без намесата на добър фитнес треньор.:)

Абе младеж откажи се от играта бе, ще загубиш.

Заслужил артист на народната република.

Затрудненото дишане и задухът на Ципрас се дължат на употребата на Кока Кола,Пепси Кола и други безалкохолни газирани напитки,както и степчета и прахообразни сокчета. Други неща,които отключват асматични пристъпи са повечето купешки храни,особено фалшивите имитации на меса,кренвирши,салами, сирена и млечни произведения. Също така и купешкият алкохол е изключително вреден. Ципрас (а и всички хора) които продължават да ядат и пият купешки продукти просто са"пътници"! :)

и още нещо: това, че у вас има астматик, не значи, че всеки които се задъха, има астма. И това, че вашата астма се дължи на ядене и пиене на неща, които хората с мозък не потребяват изобщо, не е повод да си мислиш, че светът е пълен с олигофрени като у вас.

Орлин Данев

За твое сведение ние"у нас" не употребяваме такива напитки и храни, дето ти сам казваш, че не ги употребяват"нормалните хора". И асматици немаме"у нас". Ама около нас е голем жмел : Абсолютно всички наши приятели,познати и комшии, симпатизанти и членове на всички политически партии(без АТАКА) яко маат купешки храни и напитки. И с всеки изминал ден стават все по-зле. Много от тях вече напуснаха работа и влязоха по болници.Ципрас е направо"здравеняк"в сравнение с тях.А тия нашите познати вече са се превърнали в развалини. Така е,който вярва на западните неолиберасти,харесва техния начин на живот и яде и пие от техните продукти го чака мъчително и жалко съществуване! :)

Ама мако на Ципрас, той не знае ли с какво се захваща, какво спане, какво ядене. Иска пари от ЕС и живот по лесния начин. Затруднено дишане защото е много зает с държавни работи... По-голяма глупост като оправдание не бях чувал. Натискали го да подпише с кредиторите, виж ти, другите са му виновни за влошеното здраве. И тук такава шмекерия има, че нямам думи. Не ме натискайте защото ми е лошо. Егати циганина.

Хаха, това отиди го каж наще депутатини и премиери.. .хахаха... А те - ще ти кажат - добре добре :))). НЕ го мисли Ципрас - доста по-достоен човек от нашите ултра умници овчари.. :)

За мен Ципрас е човек от народа и въпреки трудностите желае да помогне на народа си! Вие всички, които плюете навсякъде във форумите винаги говорите само лошо! Е, какво да се прави, такъв е българският манталитет!

Всеки овчар,тракторист и миньор е човек от народа, но надали бихте му се доверили да ви направи сърдечна операция,камо ли да управлява държава.Държавника умее да предвиди развитието на делата в перспектива на 5-10 и повече години. Ципрас е поредния идиот с комсомолски плам,който нищо не разбира но пък вярва в утопията на комунизма.

Основно умение на държавника е да направи така,че след 5-10 години да е значително по-богат и никой да не може да го подведе под отговорност за това.

В интерес на истината, това което се опитаха да направят не беше дообмислено и все пак решиха да се спрат. Сега ще оберат яко негативи, но такъв е животът. Общо взето - дано се оправи момчето, комуност, комсомолец, няма значение какъв е. Едва ли е искал да ограби сънародниците си, за разлика от чуждестраните хиени и някои гърци.

Боце вдига кръвно докато прибира милиарди,този получава пристъпи докато се бори с лихварската мафия. Разни хора,сходни болести.

Само Станишев не трепва! Дори когато се целуна с Местан пред цяла България остана железен!

И това е супер важна новина? Айде де. Покрай тези високи температури у нас, колко хора са се почуствали, като Ципрас, даже и по-зле, м? Да ви имам новините, да ви имам.

Ако лъжите са работа, много се е претоварил.

Тя и г-жа Меркел наскоро се почувства зле...

Освен да иска пари от кредиторите и да крои планове как да не ги върне, друго работи ли този Ципрас?

Да ме прости Господ, ама ние дето пишем коментарии, дали сме по добре от ципрата...

Да, защото все пак само пишем коментари, а не се правим на премиери, каквито знаем, че не може да бъдем :)

Dimitar Dimitrov

каза ли нещо или само пръдна...