Божидар Димитров поля премиера и министри със свещена вода

С министрите Лиляна Павлова, Владислав Горанов и Ивайло Московски направихме обиколка из комплекс "Стара Плиска".

Обратно в новината

Коментари - Божидар Димитров поля премиера и министри със свещена вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Божидар Димитров като измил на Боко тиквата и му казал: - Честита баня! :)))))

Каза му да завърши мандата и възтанови голямата базилика.

Божата стана и патриарх!Ай да е хаирлия!

Hямя спасение,само господ може да ни помогне.

Значи има спасение :-)

jingiby

Плиска е изградена от трупи и си остава дървен град до края на 9-ти век. Конните номади от Централна Азия лека-полека са прихванали нещо от Византия като зидария, четмо, писмо и т.н. Останалото са божидар-димитровщини на търкалета...

Това не съвпада ли с упоменати в статията времеви интервал от 1150 г??

2015 година всъщност е 7523. Така повелява древният български календар, признат още през 1976 г. от ЮНЕСКО за най-стария в света... Българите са високо еродиран народ. Вчера бях на разкопките, под дърветата излизат основите на различни сгради, като камъните са, дялани правоъгълници по 500 кг . По времето на Борис и по точно на Омуртаг са строени много крепости Белград (сега столица на Сърбия е един от тях).

Явно никога не си ходил в Плиска ! Какви дървени трупи , бе шломо ?! Монументален мрамор и уникални мозайки , нищо общо с византия . Марш в кибуца и не се излагай !

Джингиби, цивилизацията на БАЛКАНИТЕ Е на повече от 17000 години. В днешна Румъния , Тартария, се намира светилище на Небесният Бог Отец на 15000 години. С огромни мегалитни камъни изградено. На Балканите се намират стотици мегалитни строежи. Траките продължават тази традиция на предците си и най-старите тракийски гробници са бивши действащи храмове, построени на принципа на "Циклопският градеж" - суха зидария на огромни дялани камъни тежащи с тонове. Въпреки, че при Севт III се открива печената червена тухла, той е погребан по старият обичай в мегалитна гробница. Плиска , Преслав, Доростол и Томи (Констанца) се фортифицират в познатите днес крепости от Свети Цар Константин Велики. Той инвестира данъците в Родината си. Крепостите, военните валове, пътищата и Дунав Мост1. Чиито руини още стоят. По легендата за този мост е песента за зазиданата мома в мостът, пята и по чукарите на суха Гърция. Град Томи носи името на скитската царица Томи Рис - разбила персите и построила градът през 6 в.пр.н.е. Овидий е бил в изгнание в Мизия и научава Български. Овидий свидетелства за иключителната култура и начетеност на княз Котис, който пишел поезия на родният си език. Демек Джингиби....на Български с Глаголица. Посланието от Казанлъшката гробница до днес е еманацията човешката цивилизация - Жената е обожествена от любимият мъж. 2500 г.пр.н.е.

и да ги е помазал....

TIREX

абе друго щеше да е със свещена сярна киселина...

...и ТОЙ стана свещен...

тоя вече се разбра, че е менте а не историк, айде поне в пенсия, че идва много с тайфата им гробарско-робо-мутренско депе

Да ме прости господ - и аз съм пикал там

Сигур тогава е станала светена. Да ме прости господ

Браво Божо в тоз кладенец пикаеха туристите дето ходеха да гледат Плиска.

Божидар как не му е облизал за..... на Тиквон

lu4ka

Не се знае дали не е.

Не може в кладенец или извор да има "свещена вода". Светена вода е вода, осветена в църква!

Кладенеца е част от базиликата. Така, че водата е свещена. Пали колата и виж сам.

Още нещо по темата за славното минало и древните корени Български . Хора , днес е голям ден за нашата прекрасна Родина . Събитието едва ли ще бъде отбелязано в някоя медия ..... На днешния ден преди 1334 / 03.08.681г. / в град Варна / тогава Одесос / е сключен договор между Българи и ромеи . Според него войната помежду им приключва и източната римска империя , по-късна наречена византия , признава новата държава на север от Хемус / Стара Планина / . Освен това с този акт империята се задължава да плаща ежегоден данък на България . Изгрява звездата на петата поред Българска държава . ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , БЪЛГАРИЯ ! Нека твоето име и нашият древен народ пребъдат във вековевте !

Създава ИРИ. С помоща на сънародниците си. Затова дава изключителни права(федерална провинция) на българите в Мизия, откъдето е - град Ниш. Константин е имал идеята Сердика да стане столицата, но стратегическото положение на град Бизанти надделява. Ромеи са римски граждани. България има изключителни права в ИРИ и право на наследство на Цариградският трон по кръвната линия на древните тракийски царе. Затова са 1000 години граждански войни на Балканите след преврата срещу династията на Констанциите, до идването на турците. Цариградските императори след 2-ри век са траки (готи), арменци и фриги (някогашните бриги от западните Балкани). Само двама императори не са местни и създават гражданските войни.

По-добре да им измие краката и после да изпие водата.

Е, толкова ли не намери малко цианкалии или азотна киселина или антракс или радиоактивна тежка вода да ги полееш убаво, та да ги командироваме от долната страна на тревата? Нали толкова обичат да са на страната на ФАЩ!

с "божовата водичка", дали са обърнали внимание на една дребна подробност!?Всеки, който е поръсен от Божидар Димитров, се превръща на вампир!

Ето сега всичко ще тръгне по мед и масло и дано ни дадат по едни джапанки,за да не се похлъзне някой!

Тоя нещастник Божидар Димитров, само преди съвсем малко време, наричаше част от българите-соросоидни гъзове!?Обикновено, соросоиди в страната се казва на хората и подържниците на организацията "Отворено общество" и пряко свързаната с тази организация партия ГЕРБ!Същите тия сега, подлеца Божидар Димитров ги полива с изнамерената от него "светена вода" на Плиска!Що за превъртял злодей е тоя!?

Да бе!?Много интересна работа!?Първо ги нарича-гъзове, а след това тича да ги полива с "вода от Плиска"!?Голям идиот, ей!?

Бих обърнал внимание на статията ако вместо 'светена' беше написано 'вряла'.

А Лиляна Павлова не му ли цръкна малко на тиквата та да му доде нещо в главата на тоя малоумник:)

да му цръкне!?Това, дето се отделя при "малката нужда" или как!?

нещастници и оня хитрец с дебелия мазен г..з, са същите окултни идиоти като национал-социалистите и комунистите!?Едните търсеха свещени предмети, с "въздействието" на които да завладеят света, а другите постоянно висяха при врачки, да получат уверения, че вечно ще държат власта и парите на държавата!?Оня идиот, дето подклажда тия смешни представления, скоро ще вземе да пуска от фирмите си, флакончета "светена" вода от Плиска в комплект с муска, на която е баял ходжа!?Но, на народ, който се състои на 90% от простаци и глупаци, тия номера, за натъпкване на джобовете, прекрасно минават!?

само в мутроидния мозък на БДим тази вода е свещена. това си обикновен кладенец използван почти до края на ХІХ в. от земеделците обработващи тамошните ниви. такива кладенци по манастири и при църкви не са свещени, нито водата им се смята за свещенна. Но от къде този БДим да познава тези тънкости на църковната служба и църковната история?

ти си кадъна. Пълен парцал

Кадъна и парцал ще казваш само на тая, дето те е раждала!

А Волен го поливат с дезинфектант преди да влезе в Кремъл.

а ибрик носеше ли си?

Тези поне са интересни. Останалите и това не могат. Пълна скука, която се опитват да представят като някаква форма на мисловна дейност и загриженост.

Няма ли кой да му каже на Бойко( както нежно го именува К.Кеворкян ),че всичко което прави започва да прилича на представления на Пътуващия Цирк Балкански :-)

Най-добре беше на го бишнат в кладенеца...Салтанати...

То със светена вода поляха илия павлов,васил и георги илиеви и още десетки бизнесмени,борци за демокрация и свобода!Циркаджии жалки,вас Бог ще ви съди.

Браво Божко; Поздравления; А целуна ли го оотзад Ако не си не е късно даваи

" Божидар Димитров е полял с вода от кладенеца премиера и министрите. " Пред олигофренията и Господ е безсилен, така че с к'вото и да го полее....все тая.

Жалко, че поклетите турци са инищожили всичко

колко си неграмотен

Плиска е първата столица на петата поред Българска държава . Свещенно място е дворцовата църква , най-голямата сграда в Европа до 8в. Атмосферата е невероятна , величие струи от огромните квадри на основите . Мрамор и великолепие , части от уникални мозайки. Свещенно за всеки Българин място. Варварски срината до основи от орките ,но с жив дух до днешни дни. Всяко сравнение с партенони и колозеуми е нелепо.Точно толкова нелепо , колкото и присъствието на шепа безродници в сърцето на престолнината . Въпреки техните усилия България ще пребъде ! Със здраве :)

Няма на света такова божествено съчетание на ум и красота. Ние фенките на др. Борисов излизаме с инициатива за издигане приживе на негов паметник . Неотдавна приживе бе открит паметник на др. Брежнев в София и на незабравимия др. Живков в Правец.

А разберете се, умен ли е или прост, че цяла книга са написали с простотиите му! А за красотата си решавайте вие. Даваме ви го, ще ни спасите:)

Вече може ли официално да ходи по вода и да лети ?

Официално може само да е у казана с асфалт, вместо в този с катрана...!!! :::))) Но само за сега...!!!!

Всеки, който е мръсен има нужда от изкъпване. Но едно канче дали ще помогне?

В крайна сметка, какво непознато и липсващо добро носи на България и старите Българи християнството? Християнството е книжничество. Книжническа религия. Такава както са ислям и еврейство/юдаизъм.

"Божидар Димитров е полял с вода от кладенеца премиера и министрите.", т.е. направил им кал, мазника му с мазник!

Божо Димитров - гипсокартон, кич и комплексарщина, скоро ще превърне България във второ Скопие !!!

Да беше другарката Манолова - щеше да го удави! Ама то си го и заслужава - отпуснали пари, за да реставрират някаква вехта столица! Че с тези 500 хиляди можеше цял Завод за Кебапчета да се открие! Хем народа да има работа, хем лапане! А те - история, та история!

Ооо, "Куха лейке" започнаха ли да ти плащат от централата на Герб та пак се активира с глупостите???.......

Сорос нещо бавеше преводите, та водих паралелни преговори и с Путин. Най-накрая се споразумяхме с Бойко - по кило от ядивния асфалт за всеки пост. Сега пиша и слагам у буркани за зимата!

Този простак и неговите шушумиги прости,докога ще ги търпи ме ???

Поляха го със светена вода- не го изгори, явно, но със сигурност от него ке стече сярна киселина.

Окъпаха Кирливя! Урааа! Ликуй народе! Това е ГАВРА!

А дано България се отърси от чуждите слуги, най-вече русофилите и да стане малко по малко велика страна отново.

Ооо Да България да бъде само и единствено Американска колония ...........Ей , Тъпанар гнусен а вземи се гръм*и.

поредното комунистическо мекере,убиец и наследник на убийци

Бахти колко кларнетисти има в България!!!

Според холивудските буламачи за вампири и върколаци, след поливането/напръскването им със свещена/светена вода ТЕ СЕ "ОСВЕЩАВАТ" и скорострелно се прехвърлят в Ада...!!! Браво на Божо, че ОСВЕЩИ БОКо...!!! :::)))

Има един разказ на Чудомир, където край градската баня бликнала чудна минерална вода, дето лекувала всичко!

Със свещена вода се полива свят човек. Ако полееш сидераста Болен, това е грях.

Тебе кой те пусна?

Радвам се, че съм посещавал руините преди тези двамата да ги унищожат. Добре, че съм правил снимки, за да мога да показвам какъв е бил автентичният им вид преди Божидар Димитров да започне да издига фантасмагориите си. Археолози, къде сте?!!! Или добре ви натъпкаха устата с пари, за да ги запушат?