Задържан е убиецът на английска гражданка в Ямболско

Задържан е бил извършителят на убийството на английската гражданка в Ямболско. Това съобщи пред журналисти в Сливен министър-председателят Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Задържан е убиецът на английска гражданка в Ямболско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

++

мисля че в затворите условията трябва да станат по сурови. Да работят тежък физически труд. Много като излязат от затвора убиват за да влязат пак.Извън затвора няма какво да ядат.

Бързичко действат, когато се отнася за някой "велик" западняк, но ако жертвата е презрян балкански туземец, нещата ще се проточат с месеци и години, и накрая най-вероятно нищо няма да се разкрие...

За англичанката може да се отреагира бързо, а за пенсионерите убивани и пребивани за 100 лева от мангалите ..... НЕМОЖЕ! Я вървете в на майка си у......

Нещата са прости! При численост на полицията, по-голяма от тази на армията, е нормално да се създават условия за "уплътняване на работното ѝ време" , т.е. наличие на престъпност и работа по нейното разкриване (това не е равносилно на разкриваемост!). Затова рецидивистите се разхождат на свобода, затова не се работи за превенция на престъпността с малцинствата от мургавите ни съграждани, затова няма и кой знае каква ефективност на работата на униформените. Тоя случай е едно рядко изключение, защото става дума за поданик на Короната, а не за български гражданин от български етнос! Но дали не е след дъжд качулка? След като има колония чужденци в селото, каква ли реклама на страната би било подобно събитие зад граница? Да не говорим за болния съпруг, разчитал и зависим от помощта на съпругата си и на що-годе спокойни старини у нас!

Явно минуса е за това, че ги припознаваш с плебеите но все пак.

Не че това е най-важното в случая, но притежателите на британски паспорти са британски граждани.

Искам да знам извършителят българин с какъв произход е?

Задаваш отговори! 24 часа вече разкриха, че от трибуквената напитка.

Дайте името и снимката на изверга!

Вече се знае, че извергът е бил циганин рецидивист, а жертвата, въпреки възрастта си, е била и изнасилена. Каква ли присъда ще получи, миличкият ?

Общежитие с храна три пъти дневно,обща баня и телевизор за период около 4-6 години ефективно,през което време той естествено ще е чат-пат в отпуск сред нас. Българиец,ама много гадни бяха комунетата с тухларните и закрития рудодобив на интересни елементи,а? Горд съм,че доживях демокрацията- не съм убеден само,че ще сме много тези българи,които ще я преживеем:-).

БългАриец

Дискусията за комунизма е мнооого дълга и се води близо век. Въпроса това у нас комунизъм ли беше, и дали всичко бе тъмно черно е също дълга дискусия. Пък ние двамата сме предубедени и съответно едва ли 100%-обективни. . .

Комунистите ни осигуряваха работа, която да работим с удоволствие.

Казах ви аз,че за бял човек в тая държава ще се действа бързо! Български пенсионери,български жени и редови законопослушни данъкоплатци- огън да ги гори!!

За чужденец гавазите на Тиквата ще си счупят краката,а за българин не може да ги накараш да станат от леглото.НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ и опашката му.

"Задържаният е рецидивист и утре предстои да му бъде гледана мярката за неотклонение, допълни премиерът. Бойко Борисов благодари на служителите на полицията в Ямбол, както и на колегите им от ДНК-лабораторията в Бургас." С други думи, стар познайник на властите, добре познат рецидивист от закона, разхождащ се на свобода. Моля, останалите англичани и българи да не се притесняват, защото всичко е под контрол! От органите само ги чакат да извършат престъпление и след това веднага ги заковават.

Британци, спокойно, всеки ваш убиец ще бъде разкрит бързо!

Искам да попитам, заподозрения дали е малтретиран, притискан, изнудван? Той има човешки права, какво като е убил някаква англичанка, да умира от глад ли? Какво - като ром, не заслужава да живее ли? Вината доказана ли му е? Да бъде освободен, и други англичани има!

К'ъв си ти ве? Пий си хаповете с ракията и не на занимавай!

Това е сарказъм. Колкото и да е тъжно, но гадове от БКХ именно тези въпроси ще подхванат.

Колко пъти Боко ходи в САЩ на инструктаж? Що не сподели братският американски опит - в личните данни да пише расова принадлежност. В Медицинските офиси изискват дори религиозна принадлежност.

Руската действителност няма да ни остави скоро. Престъпност. Наказване на инакомислещите. Ех 09.09.1944. Светла дата. Уби българина.

Преди 9.9.1944 много от извършителите на криминални и политически убийства са залавяни от свидетели,спуснали се да ги преследват.Не е било идеално общество,но гражданска съвест е имало,унищожавана и потискана след ''светлата дата'' ,и носим последствията от това до днес.

След преврата на 10.11.1989г. превратаджиите, преименували се по-късно в БСП, ведно с демокраДите от СДС и агентите от ДПС пуснаха от затворите над 7хил. престъпници-рецидивисти, за да разкажат на народа що е западна демокрация. Оттогава престъпниците не са престанали да се размножават, пък и никой не им пречи, а по-скоро помага. Многохилядна полиция не е създадена за да пази народа от престъпниците, а за да осигури комфорт на онези, които ги пуснаха.

Освободиха престъпниците от затворите умишлено за да ги използват за мокри поръчки, когато трябва. Това престъпление е точно такова за да разколебае хората от Запад да се заселват в България и за разклати правителството на ББ.

Беше в края на 90-те,3-4 много пияни цигани се опитват да отвлекат сервитьорка от заведение около кв.''Хладилника'' и са заловени.Оказват се полуграмотни рецидивисти от провинцията,а при обиска в наетия от тях апартамент са открити няколко бройки ''Калашников'',''Макаров'',патрони.Тия може би са били наети да убиват и нищо не е коствало на евентуалните поръчители да се отърват после от тях.В случая тия се оказали хептен тъпи и непредсказуеми. Случката я знам не от полицаите,а от хора от персонала на заведението.Момичето е имало късмет,че ония са тръгнали да я грабят нагло и импулсивно пред свидетели и били пияни до неадекватност,та са ги хванали, иначе едва ли би останала жива.

В БГ правата на рецидивистите са максимално защитени зе разлика от техните жертви.Това някой наричат Европейски избор.

Когато се създаваше ДПС-то, английският посланик командваше парада. Когато се заговори за граждански права и USA и UK се надпреварват в критиките. На скоро имаше и доклад за престъпността, на Държавният департамент на САЩ. Не може едно такова потентно племе да не получава "права", да се размножава и да си търси и западни старици за изследване на половите им навици. Тази англичанка не се е била запознала о време, с етичните маниери на нашите ЧОВЕЦИ = РОМИ, затова и е загинала. Сега се пита кой съд ще съди любовника, нашият или английският?

и европейският чедо... а, и руският тоже

абе..тия посланици за нищо ги нямате. Оня ден един (друг) на хранилка при Бялата Златка пишеше същото,ама за американския посланик - той настоявал да го има ДПС :))) А истината е пред очите ти. ДПС е създадено от ДС/КГБ - и си се крепи от Кремъл и до ден днешен. Виж ..чисто маркетингово е насочено към българските турци и цигани, но всеки с малко повече от мозък на амеба може сам да се сети, че ДПС си е руско влияние само като чуе за Агент Сава и Агент Павел. Айде поспри се малко с лъжите вече !!

добър аргумент. повдига някой въпроси+

Браво на генерал Борисов за светкавичната реакция!!!

Мноо ма кефите, аре ся всички дружно: кой не скача е червен...

Задържаният вероятно е циганин. Циганите искат да стават полиции и да работят в съда.От БЦК на последък много мълчат.Вероятно те им пускат тези фитили!

Проблема е че за да стане полицай рома трябва да вземе изпитите (колкото и да са елементарни). А от всичко се справя само с бягането на 100м.

Едно написано изречение по български го изхвърля от борда.

Добре бягат на 100 метра,най-добре смърдят на 100 метра. Това го казаха веднъж по ТВ едни сръбски певици-циганки,между другото.

Защо не възстановят смъртното наказание, защото никои не е питал народа /върховния суверен/ за неговата отмяна.Никакъв референдум , както няма да има и референдум за задължителното гласуване.Аз лично бих платил няколко хиляди , за да ми разрешат да разстрелям един осъден

Задържаният е от ромски произход. Името му е Иван Георгиев и е многократно осъждан за кражби, съобщи "24 часа".

И е гласувал за ДПС.

че бил гербаджия

Все едно за кой е гласувал.На власт е този когото посочат от едно западно посолство.В БГ изборите отдавна нямат значение.

А бе Тикво, стига си се хвалил, колко бързо си разкрил поредната гнусотия на човекоподобния /мангал/, а кажи най-накрая, какво мислите да правите за да не четем повече такива новини.

Какво предлагаш? Да не се разкриват убийствата ли?

Убийствата се разкриват, само с разрешение на американското посолство!

Боклук Борисов, не те ли предупредиха, че МВР, няма нужда от говорители и че там - лентички за нищо - няма! Скрий се някъде, нагло влечуго!

Борисов ти по вътрешно съвместителство и говорител на всички министерства ли стана? Не ти вярвам на информацията!

това е лъжа не се хващайте, полицията нищо не върши, хванали са някой циганин за да не се излагат пред чужденците.

Ма да ве - кога се е чуло и видяло циганин да изнасили и убие възрастна жена! Циганите са толерантни, уважителни и страдат от дискриминация и лошо отношение. Който не вярва, да пита БХК.

Рецидивист. А щом не казват етноса му, значи името му съвпада с любимото ми питие!

Антибългарският "хелзинкски" комитет е съучастник на всички "ромски" престъпления.

поддържкам те абсолютно - и аз като теб писах много пъти и пак пиша, смъртното наказание в бг трябва да се възстанови възможно най-скоро по редица причини - такива изроди ксто този никога няма да се оправят или поправят, те винаги ще бъдат заплаха за обществото- ако ги тикнат за няколко години в затвора, каквато е практиката у нас, този като излезе на свобода ще продължи по същия начин - нагледахме се на изроди - убийци - рецидивисти, деградирали и ударили дъното откакто са се родили, те не трябва да лежат на нашия гръб по затворите и да се учат да се "поправят" - за такива поправянето е смърт без никакво право на обжалване и споразумения между магистрати

линч ..изрод

дя-до

Е тва е! Сега вече цял свят ще е напълно сигурен, че българите сме некви изчадия от ада. Може да си рисуваме розички и слънчица, да правим листовки с чужди мечки и риби, да показваме Алпите пременени като Пирин, Рила, или Стара планина, но всички чужденци ще знаят само едно - българите изнасилват, горят и убиват с тояга възрастни жени. Хайде Обама да напада Русията, та тя милостиво да ни хвърли няколко атомни бомби като натовски рейнджъри, та да се куртулиса светът от това идиотско племе.

ЦИГАНИЯТА ПРЕВЗЕМА БЪЛГАРИЯ, И ТЕ СА РЕКЛАМНОТО ЛИЦЕ ПРЕД ЕВРОПА. СЕГА ОЧАКВАМ ПОРЕДНАТА ПАТЕТИЧНА ЗАЩИТА ОТ БХК.

Всичко е наред. Фактите са установени. Той е бил рецидивист. Сега мъртвите ще се възкресят защото полицията си върши работата. Да благодарим на Бойко.

Преди Бойко какво ли е било?...... Хайде стига с тоз Бойко,ами гледай да са хванали когото трябва ида не го пускат ,че на всеки може да се случи!

Преди 10-ина години като беше "бума" на покупка на селски къщи от англичани точно тези си опасения споделих с приятели там. Казах им буквално:" Тия хора не знаят в какво се забъркват!!!"

не само, че не знаят , но и не искат да чуят, имат самочувствие и мечтаят за селска романтика, която в ситито нямат и при това за малко пари!! дано се научат да не подценяват опасностите на живота сред природата в непозната страна.

Ами такива до живот, без право на замяна-само дето оня откачалка с бялата коса, вицето Попова дрънка глупости.Как ли щеше да реагира ако това беше майка и примерно!

Абе, кой е по-долен: т.нар. "български" "медии" ли, които са "толерантни" към "ромските престъпници (+) или самите "роми" (-)? Еднакво гнусни са (+ -)

Предизвикала го е, горкият човек нямаше да я убие, ако си беше стояла в Англия.

Ами и ако не беше жива как щеше да я убие?

Съгласно Европейските закони и ценности, престъпността не може да се етнизира и не може една група хора да бъде колективно обвинявана за престъпления, извършени от отделни нейни членове! Така че приканваме медиите да престанат да спекулират с тази тема!

Да ви с.ра на "законите" и "ценностите".

ЕВРОПА беше ключ, който отключваше всяка врата и всяко сърце. Беше. Благодарение на собствените й глупости и такива недуразумения като Вашите доводи това време отмина. Сменяйте спешно аргументацията.

Уекинко си обракал хуморо! Етнизира се, та знае уи се! Специалните правомощия на българските етнически отряди и вечерния час за етноса "рррром" ще направят чудеса в бг-то. И пълно инфо затъмнение... една година е стига.

Адв. Марковски и БХК за нула време ще го изкарат от килията, СЪДЪТ ще го оправдае на три инстанции и РОМЛЯНИНА ще осъди България в Страсбург, щото му нарушават човешките права, после ще отиде на културен обмен отвъд ЛаМанш и ще се възползва в цялост от социалните благинки на кралица Елизабет II.

Аре стига глупости-убиеца на Белнейски не можа да го изкара Марковски и т.н. Но резонно е, че нашата съдебна система, както и много други трябва да бъдат срутени, кадрите- най често корумпирани и свързани с комунистическата номенклатура натирени и т.н.Тоест реформа, колкото и да звучи изтъркано това е пътя.Ако не успеем да направим от посткомунистическия ни курник държава, значи за нищо не ставаме.

Циганите ни дърпат назад.Всякак.

Както и българи, като президента Първанов, чийто син(27г) си е купил 5* хотел в Кюстендил за милиони...

Аре стига, бе! Човекът каза, че парите са от трудови доходи на сина му, а и той малко му бил помогнал финансово. Плюс малък заем от някаква банка - дали имало 200-тина хилки. Много се смях на тази работа. Подозирам, обаче, че той се смее много по-добре от мен. За съжаление! :-(((

От ромски произход е. Престрашиха се вече по други сайтове да съобщят.