Русия: Ръст на добива на газ извън Газпром

Добивът на газ в Русия, без производството на Газпром, през януари - юли се е увеличил с 11,5 процента до 126,859 милиарда кубични метра.

Обратно в новината

Коментари - Русия: Ръст на добива на газ извън Газпром | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро един руснак ме пита: Занеш ли защо Русия е в окаяно състояние? И ми отговори: Защото има нефт и газ. Абсолютно прав е! И понеже даваше и на Бългаиря на ниски цени, за това и България е в същата найняна дупка като Русия. Там, където няма природни ресурси, има повече шанс за държава! Докато Русия има ресурси, ще изглупява като нация и ще се проваля като държава. Комунистическият лумпенаж няма да ме разбере.. За тях е важното да има кльопачка днес. И за свинете това е важното.

Кво става с алтернативите за доставка на газ извън Русия, питам аз и отговор не искам!

в путлеристан е намаляло, а пазарната капитализация на гъзпром е $44млр., вместо обещаните от милер на путин през 2007г. $1 трилион.

Няма угодия на соросидните олигофрени бе! Увеличиха просизводството, за да има с какво да си греят задниците и пак реват! То ясно, че онези дето го ползват си траят, а само платените тук!

Руската газ е вредна за живота,здравето,имуществото на вас и близките ви.Който ползва руска газ умира млад и красив.

Само идиотите и дебилите от Протестна мрежа доживяват дълбоки старини. Ама това живот ли е тяхното, всяка сутрин да мислиш каква по-голяма глупост да напишеш... Иначе няма надник, разбирам ги.

Съществителното газ е от мъжки род. Само простаците още не сте го научили, бре...

пълен профaн,a тези дето те толерирaт сa докaзaни aморaлни,хорa,дето трябвa дa се срaмувaт от себе си !

jizast

Чудесно, цените ще паднат, москалите пак са губещи. Иран да се намеси най-добре

Ето, това се казва диверсификация на доставчиците. Всичко останало е лъжа и измама.

хармейци, сега всичко е във вашите ръце! Мастурбир...е на воля

е нa Имперaторa,нямa знaчение коя точно фирмa я добивa !

Всичката газ е на държавата, както следва да е!

Но пък газпром е пред фалит, а това са основните доходи на рашките. Иначе ми харесва, че при този пренаситен пазар, на който скоро стъпва и Иран, рашките добавят допълнителни колечества...

Нa негрaмотните обяснявaм: Сибир е геогрaфскa облaст,тя включвa Сибирски федерaлен окръг и две aвтономни облaсти !

Пък аз си бях приготвил кофите да си присурна малко шистов газ от САЩ...! :-)

Що се отнася да природните богатства на Русия, за по убедително винаги съм цитирал мисъл, която научих в Щатите. Русия е склад на всички видове суровини, за цял свят и за цял век. Отделен въпрос е, че руският народ никога няма да почувства това. Но нека не им берем грижата на тях. Там винаги е имало и ще има достатъчно водка за пиене, и най хубави жени за оправяне. Че какво повече им трябва, за да бъдат щастливи? Я си представете вие,вашият живот, какъв ще бъде, без хубаво пиене и хубави жени. Хев а найс ивнинг.

Повечето хора никога няма да имат хубави жени, а някои даже и не пият.

И ще съжаляват за товааа!:-)

Затова ли тези хубави руски жени идват тук в България и за един фашистки долар правят чудеса ..ха.ха..И защото е богата държава та 80 % ровят кошовете..ха.ха Затова ли 12 милиона живеят като бежанци в ЕС?..ха..ха

Обаче обслужващия персонал у форума е в шок и не знае кво да драска :))) Гагагагага паляци! :)))

Скоро нови Хордоковски ще напълнят затвора и ще има национализации!

хa...хa...

valentor

Най-интересното ще стане, когато се изключи рушняшката доставка за белийот свят, и туземието в частност

новото тролче: Уж ги бяхте изключили преди година с ембагото, пък добива се увеличил. Някой трябва да е загубил ..... кой ли е това?

Много ми е интересно къде отива толкова много газ?

в Русия няма природни богатства в големи количества .Природните богатства са в Сибир ,заграбен по начина на Украйна .Когато Сибир стане независима държава тогава да видим какво ще правят другарите болшевики ,може би световна война

Точно Сибир е колония на Москва, чието коренно население е изтребено, смазано или подтиснато и макар, че в земите му има несметни богатства то живее в абсолютна мизерия, а шепа ченгета държат милиарди.

тогaвa Сибир ще стaне незaвидимa държaвa !

си и дори не съзнаваш това.Сибир няма да стане независима.Там скоро ще се говори на китайски и японски езици.

е грaдскa легендa кaто прикaзкaтa зa крaя нa светa 12/2012. В Сибир нямa нито един китaйски зaселник,a колко сa в СAЩ ??? Китaй aко отчaяно реши дa се рaзширявa първо ще се опитa дa вземе Монголия и Кaзaхстaн те имaт територия общо 4 млн кв.км.,тоест колкото половин Китaй и сaмо 30 млн. нaселение и сa срaвнително леснa плячкa !

Не разбрах. Путин е решил да бълва подставени фирми за да си продава газта и да заобикаля европейското законодателство? Защото Газпром вече е компрометирана и никой не и иска стоката

Не се казва и пише "газта", а "газа"! Запомни: газ и гъз са от мъжки род! Неграмотник!

Тои е Б. геец и за това гъзът му е от женски род.

е от среден род. Само на ония дето ни дерат кожите им се ще да е от мъжки род.