Операция на турската полиция срещу ПКК

Турската полиция предприе мащабна операция срещу младежкото крило на ПКК (Кюрдската работническа партия) в югоизточната част на страната, на границата с Ирак.

Обратно в новината

Коментари - Операция на турската полиция срещу ПКК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИР-а? "Контратерористични"? WTF? Не се ли казваше "АНТИтерористични"...? :)

Кюрдите ще смажат фесовете от вътре.

и как ще стане това

ИНТЕРЕСНА СТАТИЯ ЗАЩО СЕ БАВИ ТУРСКИЯ ПОТОК : - АМИ В ТУРЦИЯ КОГА БЯХА ИЗБОРИТЕ И ЕРДОГАН И ДАВИДОГЛУ ОЩЕ НЕ МОГАТ ДА СЪСТАВЯТ ПРАВИТЕЛСТВО - ОТДЕЛНО ЕРДОГАН И ДАВИДОГЛУ СА ИСЛЯМИСТИ СУНИТИ - ИЗЖИВЯВТ СЕ КАТО ВЪЗРОДИТЕЛИ НА ОТОМАНСКАТА ИМПЕРИЯ И ПРАСКАТ НАРЕД АСАД И КЮРДИТЕ - РАШКИТЕ И ПУТИН ПЪК СА НА СТРАНАТА НА АСАД И КЮРДИТЕ .... И СТАВА МАЗАЛО :))))

Исторически погледнато, кюрдите са потомци на един от аспаруховите братя, така че се падаме нещо като втори братовчеди или каквото там. Не се шегувам. Знаете ли как е на кюрдски "сол"? Ами....."соль". А на румънски изразът "Баба плете чорапи" е "Баба плетещи чорапе", особено в Добруджанско. На японски "инженер" е "инджинер сан". Да не ви кажа как е на македонски нещо.

Има ли, вероятност, като членове на нато да ни въвлекът във вътрешен конфликт?

Познавайки кюрди и това, което се случва в турските затвори.... Туркия не е за ЕС. Преди да ме препсувате - митингът на кюрдите беше на "Fontain des innocentes", некъде у центъро на Европата се пада, а какви картинки видях... Лютвито и всичкото ДПС - направо там - у демокрацията турска

Защо ДПС, не излезе в защита ва търсещите правата си кюрди. ПКК се бори за права и свободи, което е лъжливото мото на турската терористична организация в България, Движение за Права и Свободи.

Дпс не за6титава терористи и сепаратисти.

и затова издигна паметник на "героите" от гара Буново. :)

Ако бяхме държава на място, щяхме поне да осъдим Турция, за тероризмът и геноцида над кюрдите.

смешки хахах. Че как ще стане тва ? Главния предател Боко има заешко сърчеце, ако го се пери и се праи на велик.

ЕДИНИЯ БРАТ НА ХАН АСПАРУХ Е ТРЪГНАЛ НА ИЗТОК И Е ОСНОВАЛ КЮРДСКА ДЪРЖАВА, КЮРДИСТАН , БУЛГАРИСТАН , ТЕ СА РУСИ СЪС СИНИ ОЧИ,КАТО НАС.

всички българи са руси и със сини очи:)))) и кръвните им братя-кюрдите също са всичките са руси и със сини очи:)))

Отиди в Диарбекир и 6те види6 колко са синеоки Кюрдите.Абе 6том Абдулах Йоджалан прили4а на туземец престави си как изглеждат обикновените Кюрди.

наистина сте кръвни братя с кюрдите и те като вас са подли,крадливи и мързеливи

Наистина имало сирийци, които да са руси със сини очи. Но другите братя на Аспарух за които съм чувал, са тръгнали на запад и някъде там са се загубили. Само за пристигналия в Македония съм чувал.

Турция и ислямска държава са едно и също!!!

КЮРДИТЕ СА НАШИ КРЪВНИ БРАТЯ, ДОКАЗАНО, ДАНО БОГ ИМ ПОМОГНЕ ,КАКТО НА НАС ДА ОСЪЩЕСТВЯТ СВОБОДАТА И НЕЗАВИСИМОСТА СИ , АМИННН...

за кръвни братя - не знам, но както казваше един пират --- противниците на нашите противници - като минимум са наши потенциални съюзници

Като са ви толкова кръвни, защо не искате бежанците ... 90% са кюрди:)

Кюрдите пътуват за Франция, Гърция и други държави от ЕС. Тук по мои спомени от както ДПС влезнаха във управлението на България кюрдите не се пущат лесно. А и хич не ми се вярва че турското МВР и граничарите им ще пуснат кюрди нещо не се връзва драги домус.

ай сига екстремисти, хората се борят за земята си и свободата си!?

Един гръцки ясновидец е предрекъл война между Русия и Фъкинг туркс.Руснаците ще освободят Константнопол след което ще го върнат на Гърция!!!

По същата логика, трябва да освободят и София и да я дадат на гълците ... това не е ли сънувал ясновидеца:)))

Както Палестина няма да има така и Кюрдистан.Израелската и Турската армия не преговарят с терористите те ги уни6тожават.

ако си платил на равина си за това истор.инфо. си прибери парите обратно (ходжа=равин)

Еми така, де - малко да си починат демократите от Ислямска Демокрация, малко да съберат сили, за да продължат борбата за демократизирането на Ирак, Сирия... Че те кюрдите както ги бяха подкарали.

и съм сигурен, че сте взаимствали ника на другата отврат щерев

кюрдите са трудолюбив и честен народ , нямам лошо мнение за тях

Много е показателно, че Турция/Ердоган напада кюрите, които са единствените, които се борят реално с ИД. Извод: ИД е организация на Турция.

а турция е наследник на "османската империя", която е наследник на "хазарския хаганат" а те са братчеди на исраел и фащ-оод

Да започнем да продаваме оръжие на ПКК.

Путлерастите оплюват Турция,NATO и на нас ни вещаят черни дни.И ни внушават първо чувство за вина и после на омраза.Сякаш за всичко сме виновни ние и NATO или Европа.А спасението е къде?Под крилото на масмърдъра от Кремъл.Само той щял да ни защити от лошите, ,хамериканци"и опасните турци!Направо ми идва да си поръчамоще две охладени бири и да ги глътна наведнъж.За здравето на българите които обичат живота и вярват в Европа и Турската демокрация и н ейната армия и полиция!

ако си купил тази информация на добра цена - веднага ми съобщи параметрите си за контакт! Имам СУПЕР осведомления за милиони "естествено в галактически гущерчета"

колкото защити Сърбия когато тя имаше нужда

много ми беше интересно какво мислят /нашите/ български турци за кюрдите. Та проведох няколко разговора. Те ми казаха, че кюрдите са се установили преди много години в Германия Австрия и Швейцария. Най-вероятно са били прогонене от репресийте на самото турско правителство, но това нашите български турци категорично отричат. Та тия кюрди били завзели всички пазарни ниши и наемали срещу нищожно заплащане строителни работници с турски език. Не ги обичат изобщо.

(незная името ти на хазарски) издишаш като спукан презе.ватив! Ако си скопе. османлия, то проблемът ти не произхожда от кюрдите! Търси инфо, ако не можеш - питай --- ще ти кажа

Ние с Циганите неможем да се оправим ,които не са въоражени а Турците смазват техните въоръжени Цигани.Как само им завиждам на Турците за армията им,за6тото ние ве4е нямаме армия.

ако не беше от БХК, щеше да дежуриш с жълто паве в ръка пред Парламата и Прецедентството, за да затрупаш с формата на признание отрепките които пре.баха Родината ми (за сега съм прокуден от българия, но като се върна, ще се боря за възстановяването на БЪЛГАРИЯ)

Кюрдите са единствената организирана, въоръжена сила, която е в състояние да се противопостави на "Ислямска държава". Те заслужават да имат своя собствена държава, която да е в близки съюзни отношения с държавите от християнския свят.

И ще имат. Турция вече получи право да заграби части от Сирия и ще я компенсират още и с половин България. Ние разбира се първи ще поздравим и Кюрдистан и Турция и може даже президента да ходи на визита и да им каже, че за нас и Крим е в Турция!

303 което се превърна в 22 ... ако турция е купила правото от ханът на хазария - то е естествено! В същата насока --- утре смятам да открадна едно ферари с цвят червен! След кражбата, като стане моя "собственост" ще го купиш ли от мен на тройна цена?

също и турците в българия заслужават да имат държава,която да е в добри отношения с турция и ислямския свят

Ами хайде османчо, пали моторите и марш към капикуле, където ти е мястото мойто момче! Ама и там не ви искат, доколкото знам!

прав си Османе и отиди в турция, за да си имаш тази държава. Тука не си ни необходим.

И още нещо османчо- работил съм с доста хора от вашия етнос и мога да кажа, че като хора сте добри и работливи, само че вашите вождове- местанчо и доганчо явно много ви промиват мозъците и понеже хората ви са доста по-слабо грамотни/те не са виновни-някои цял живот са на полето и работят/ могат да бъдат манипулирани! Иначе нямам нищо против мюсюлманите и исляма като религия, напротив познавам вашата религия и мога да кажа, че не е никак лоша, лоши са ви водачите, а както виждам и ти си от манипулираните. Помисли върху това това!!!

може и да заслужават, ама тогва забравяш за Бългаския паспорт и ходиш само в анадола на родата. Европа през крив макарон

имате право на гражданство, след като възстановите унищоженото и върнете окраденото от предците си! Престъпникът остава престъпник, през целия период на действие на престъплението му! (божие право)

Пожарът идва. Нашата държава нито ще ни защити нито ще остане нещо от нея. А да мрем за сараите, зала Армеец и Лабораториите на Костов и куп други юнаци дето ни ограбиха през годините, просто не си заслужава. Съжалявам че го казвам но алчността и простащината ни погубиха като народ. Ганьовците дето ни разсипаха Господ ще ги убие и тях децата им, но останалите потърсете и се обадете на каквито роднини и познати имате в чужбина. Пригответе се отсега, за да не ревете после. След 1300 години е време пак да се бяга.

Тези части от Турция са били християнски. Много градове и села покрай границата с Ирак са били унищожени. Много турци християни бягат в Германия и осъждат Турция да плаща млрд. Подкрепям кюрдите

Подкрепям кюрдите.Те,единствени дават отпор на ИД,значи Турция е приятел с ИД. Жените от Кюрдистан се бият наравно с мъжете ,докато ,туркините за увити и забрадьосани(вървят към халифата)

кюрдите са вече и в България, ще те питам след време как си с тях, дано и на теб ти направят същото, което сега правят

magit@abv.bg

Аз знам само за 1 милион турци и 1.5 милиона цигани в България.

Преди да пишеш, научи се правилно да ползваш запетаите, че ставаш за смях.

ПКК - КЮРДИТЕ СА ВЪОРЪЖЕНИ И ТЕ С НАТОВСКО ОРЪЖИЕ ... ДАДЕ ИМ ГО ГЕРМАНИЯ ДА ТРЕПЯТ ИСЛЯМИСТИТЕ В ТУРЦИЯ , СИРИЯ И ИРАК :))))

ИСЛЯМИСТИТЕ СИ ИМАТ И ПОЛИЦИЯ И СА ЧЛЕНОВЕ НА НАТО :)