Кунева: РБ иска свикване на Съвета за развитие

Няма опасност от разпадане на управляващото мнозинство и коалицията е стабилна, но трябва да се изготви пътна карта и законодателна програма на кабинета.

Обратно в новината

Коментари - Кунева: РБ иска свикване на Съвета за развитие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е не може всички постове в министерствата, омбусман и шев на БНБ да е от реформаторите. Като погледнете реално колко хора са гласували за вашите мижави партийки, пък вие от вашата коалиция сте доказани престъпници.

Писна ми от празанословие и високопарни нищо не означаващи приказки от Мегленка.

За кривоустата най-добрата пътна карта е да е във властта поне трийсетина години, ама това ще й е може би последното участие във властта. Аман от мръсни комунистки.

Права е, трябва пътна карта. За да хваща пътя и да не се връща повече.

ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НА БАЙ БОЙКУ МУТРАТА ГАНЕВ Е ЧЕ КАТО ПРОСТ ПОЖАРНИКАР ПОЗНАНИЯТА МУ ПО ЧУЖДИ ЕЗИЦИ СТИГАТ ДО ДУМИЧКИТЕ ЙЕС И НОУ , ДОКАТО КУНЕВИЦА , РАДАНЧО , СЕМЕЙСТВО ПАСИ , ХУБАВОТО НАДЕ ДЕТО ОДЪРТЯ И С СБРЪЧКА - ВСИЧКИТЕ ЗНАЩТ ЕВРОГЕЙСКИТЕ ВРЪТКИ И БРЮКСЕЛСКИТЕ ТАБИЕТИ И ПРОЧИЕ И ОТДЕЛНО ПРАСКАТ ЕЗИЦИ ... ТАКА МОГАТ ДА МАСКАРЯТ ПРАВЕШКИЯ ЧОБАНИН НОМЕР 2 КАТО ЛУКАНКАТА ВРЪТКАШЕ ТАТО :))) ... БОЙКАТА ТРЯБВА ДА Е ТВЪРД И ЗАЕДНО СЪС СИКАДЖИИТЕ ДА ИМ ПРАТЯТ МОМЧЕТАТА С БУХАЛКИ ДА ПРАВЯТ СЕРЕНАДИ С ТРАВИАТА НА ТЕЗ АНТИ-ГЕРБЕРАСТКИ АЙЪРСЪЗИ :))))

Със Сигурност сте обърнали внимание, че тази жена - Меглена Кунева не е свършила работа за два лева като вицепремиер. Тя е винаги там , където се сипят празни приказки. Подобна на нея е и Кристалина Георгиева. Някой да се сеща тя да е направила нещо за България ? Не мога да си обясня, защо овчарят - премиер все още не е уволнил тази повлекана.

Най наглата жена в парламента .. трябва да се осъди !!!! продажница !!!

Противна и омразна жено, иди да плашиш гаргите!

Твърде леко написано.

Много неща там не се връзват. Твъде изтъркан отговор.

ЗАЩО в РБ членува лицето корман исмаилов-доказан троянски кон на османиста ердоган???? Защо в РБ членува другарката-КуКунева--загробила Атомната енергетика в България??? КЪДЕ е моралът на РБ да приема в партията си такива АНТИ БЪЛГАРИ??? ЗАЩО???

ЗАЩО в РБ членува лицето корман исмаилов-доказан троянски кон на османиста ердоган???? Защо в РБ членува другарката-КуКунева--загробила Атомната енергетика в България??? КЪДЕ е моралът на РБ да приема в партията си такива АНТИ БЪЛГАРИ??? ЗАЩО???

Сегашното Правителство почти нищо не е променило от Разместванията, които направиха БСП и ДПС за една година. Само приказват за реформи. В Съда явно искат да правят Промени. Обаче и на много други места трябват Промени. Има неща, които обяха развалени от БСП, за да си домъкнат хората от партията. Да видят, кое е вървяло добре при предишното Правителство на ГЕРБ, и да оправят разваленото от БСП. Единственото, което наистина започна да прави това правителство е Санирането на сгради.

пътната карта и програмата на кабинета са в посока извън бълхария.Време е да тръгнеш и ти натам без билет за връшане,достатъчно ни продаде.к....

За сега реформите на РБ се изразяват в подреждане на министерските кресла на които седнаха.

И не се казва така, що си не каже презимето, за да не се сетят на кого каква ли е или нежо е свенлива?

бе тая що не я снимат от дясно ?

ми тя и от дясно е крива !

МЛЪКНИ КРРИВОУСТАТО ПРЕДАТЕЛСЕ-ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ ЗА 30 СРЕБЪРНИКА И СТАНА АГЕНТ НА АМЕРИКАНСКО ВЛИЯНИЕ МРЪСНИЦО.....ГОДПОД ДА ТЕ УБИЕ МРЪСНА ГАД-ИЗЧАДИЕ НА ЧЕРВЕНАТА БУРЖОАЗИЯ.....АМЕН...

Патка!

Пише се с "У" ;) :р

Я моля! От патката става страхотна чорба, и като я захлупиш и с две ракии - мале-е-е, чудо! А тая скубла хем трябва да я вариш една седмица, хем нищо освен смрад няма да пусне!

Aбе,.. тази да не е флеитиска,...че устата и е все на една страна?? ;)

Никой не мой мъ отказа от валстта.

Ръбатите пак се насраха!

Смешници!

ТАЯ Е ЗА В ЗАТВОРА- РАЗВЯВА СЕ ИЗ ЕВРОПА - НИЕ НЕ ИСКАМЕ АКЪЛ ОТ ТАКАВА ИСКАМЕ ДА Я ВИДИМ КАК ПРОДАДЕ БЪЛГАРИЯ И ЗАД РЕШЕТКИТЕ

Що си в България, от любов към родината ли ? Толкова пари взе тогава, ходи да ги пилей далеч от тук. Остави народа да диша.

Куне, драпаш ли яко:)

Шило

Няма опастност от разпад, така е. Защото противното значи нови избори и РБ извън НС. Пръмова, Костов /Кънев/, Лукарски, няма как да оставят кокала. Нищо, че по него има само сухожилия. Все е нещо.

Но кокала е бая тлъст. Не са виждали такъв от 90-те!

Пръмова, скрий се!

za taq ovca koi e glasuval poveche nqma da vidi vlast

Раданчо не е ли на инструктаж в Америка. Да не са решили американците вече да заменят Боко. След серията от провали нормално е да го заменят.

Конституционните промени, Законът за съдебната власт, Законът за предотвратяване на корупцията сред лицата, заемащи висши публични длъжности и Законът за лечебните заведения със сигурност трябва да се променят. Обаче ако това стане "по гайдата" на РБ и най-вече Кукунева, няма да е в полза на народа. Добро от тези не чакам!

Кунева е най-обикновенна празнодумка.

Тая от време на време изревава някоя простотия и то не поради друга причина ,а от панически страх за мястото си ,заплатата си и нищо-неправенето си! Но и да направи нещо не може,бивша номенклатура настояща близачка на задници и бивш еврокомисар облажил се със милиони! Къш от политиката, ма! Къш!

Пръмке, скрила си "буржуазното" си име през комунизма, и си станала партийна снаха, а баща ти и дядо ти са били в Белене. Що за влечуго си, Пръмке?

Баща и Щилян Кунев беше в състава на квартета Буфосинхронисти, обикаляше панаири и събори и си кривеше устата(наушким) пред селяни и мангали! Какво ти Белене....

Ако близките на тази еврейка са били в Белене, тя щеше да стане снаха на Иван Пръмов(Примо) на КУКОВ ДЕН!

Знаем го от самата нея. И баща и, и дядо и.

Тая наглост кой я упълномощил да говори от името на РБ и бръщолеви само глупотевини. Радане, удари и шута на Пръмовица и действувай без нея!

Кривоустата управлява парибаааа...,а от там идват паретата за деформаторския файтон!

А зестра после откъде? И пари и избиратели царисти му донесе.

не се коментира , а е оставено изцяло в затъмнение действията на така наречената партия ДПС. А тя е в основата на всичко, което става в България. Не са виновни комунисти и реформатори, а така наречените борци за права и свободи включително и в енергетиката!!!

ти па сега Кyнева - съвет за развитие чекай малко - още не сме почнали да похапваме -съвет за развитие:) ако трябва да съм сериозен - необходимо е малко повече осъзнаване на реалностите и на целите Ви за да говорим за каквито и да е реформи е необходим мажоритарен избор на парламент това е реформа номер 1 - изходна точка проумейте го сега или времето ще Ви разкаже същото :)

И ко става като изберем 240 мажоритарни зад.ика ? Тя държавата ни такава !

ще си имаме закон номер едно за отзоваването оттам нататък всяко нещо на мястото си искаш - не искаш именно от тея 240 мажоритарни задника зависи цялото развитие на бг

Тази патка още ли не сте я изритали от правителството.

Как ще я изритат, нали е червена номенклатура, не може.

Няма опасност сами да се махнем от хранилката. Искаме само да ни обърнете малко внимание и това да се отрази по медиите, моля.

Да не вземе да се развали келепира от властта, давайте да я укрепваме, бърже.

Не се ли усеща, че е доста дразнеща жена, нищо, че мяука и е добила някакви маниери... не на нас госпожа или другарко Пръмова

Pesh0

Депесари. Нищо не свиквайте а се омитайте . Задължително гласуване , може да не гласувахте , но хората задължително няма да гласуват за вас .

Не се ли притесняваш, че ще те погнат с епитети като "комунде"?

Гжа Кунева е много умна женица! не само АЗ мисря така. Соломон мисли същото.

Дренките от един дол няма начин да ''мислят''по друг начин.Умът и работи само за личните и интереси , а това не е много умно поведение защото има нещо дето се именува видов ден.

До кога мислят РБ да ни лъжат и заблуждават.Колко закони ще въвеждат за лични изгоди.ЗАЩО НЕ ПРЕДЛОЖАТ КАК ДА СЕ ПОВИШИ ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ НА БЕДНИЯТ НИ НАРОД-. ДА СЕ НАМАЛИ БЕЗРАБОТИЦАТА, -ПОВИШАВАНЕ НА МАЛКИТЕ ПЕНСИИ..КАКВО ПРЕДЛАГА КАК ДА СЕ ДОБЕРАТ ДО ОЩЕ ВЛАСТ. ТОЗИ СЪВЕТ ЗА РАЗВИТИЕ ТОВА ПРАВИ. ПРОМИВАТ МОЗЪЦИТЕ.- " ИНФОРМИРАНИЯТ ЧОВЕК СЕ МАНИПУЛИРА ТРУДНО" Жан Жак Русо. РБ и протестори, народа все повече разбира за вашите лъжи-.трудно ще ви бъде да го манипулирате.......

Борисов, сега е момента да смениш министрите, които имитират реформи - Танев, Ненчев и някои крадливи зам. министри!

браво на г-а кунева, един от свестните политици имащи и важни връзки с дпс и бсп без които българя е за на никаде !!

тая на снимката нещо е издула бузките май / захлебила се е добре .

В шайката на Бочко-2 инсталираха цял файтон евреи, начело с този субект - кривоустата Кордоба/Примо! Вместо да лежи в панделата за национално предателство, светиня МУ и отреди поста на вице! На изборите през октомври ще лъснат задниците на всички тези отрепки!

Пътна карта, съвет за развитие и прочее залъгалки...