Борисов: Спецзвено ще следи фактурите в енергетиката

Ще бъде създадено специализирано звено с прокурори, специалисти и служители в ДАНС за контрол в енергетиката.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Спецзвено ще следи фактурите в енергетиката | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БATKO

АЕЦ Белене е инвестиционен проект, който се изплаща от продадения ток на свободния пазар. Според икономическия анализ на HSBC АЕЦ Белене не само се изплаща на пазарна цена на тока, но и заработва 150-300 милиарда лв чиста печалба. Този тулуп на снимката скри анализа на HSBC за да излъже, че АЕЦ Белене не е изгоден. Така той ощети държавата с два милиарда, може би още два милиарда от арбитража и поне 150 милиарда изгубена печалба. Така че, точно ти - Бойко Борисов превърна инвестираните пари в невъзвращаем дълг. Затова бъди така добър да поискаш тези милиарди от Хилари Клинтън, която ти нареди да го спреш. Или извади тези пари от личните си сметки. Ако не, просто пусни един търг за инвеститор, който ще възстанови инвестираните дотук пари. Да, ама дали ще ти разрешат от американското посолство?

Аман от спец звена, комисии и тем подобни места за лапачи!

Празна Мара тъпан била ! Нещо като онова звено - БОРКОР - нещо, като едно голямо НИЩО !

Пак старата песен.....Предишните, предишните, предишните.. са виновни АЗ,АЗ,АЗ съм най,най,най...

ЕНЕРГЕТИКАТА /ТОПЛОФИКАЦИЯ/ СА НЕДОСЕГАЕМИ И ОТ ГОСПОД, ПАПАТА И ВСИЧКИ ///НЯМА СТРАНА ПО СВЕТА ДА ТЕ ЗАДЪЛЖАВАТ ДА ПОЛЗВАЖ УСЛУГА, КОЯТО НЕ ЖЕЛАЕШ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ////

МАШШАЛА, ТЕЗИ "СЪКРАЩЕНИЯ" КАТО "ДАНС" НА ДЪРЖАВНИ РАЗХОДИ, МНОГО ОТ ХОРАТА, НИТО ГИ ЗНАЯ, НИТО СА ЧУВАЛИ, НО Е ХУБАВО ДА СЕ ПИШЕ ЗА ТЯХ, ЗА ДА СИ ОБЯСНИ ОБИКНОВЕНИЯТ ГРАЖДАНИН, ЗАЩО ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ СА МНОГО НИСКИ

Американските и ВЕИ,кога щеги проверите за скандалните договори. Кога ще ги санкционирате? Защо няма наказан за поддписването на скадалните договори? Хванали сте се взаимно за ония неща дето висят и никоѝ не смее да стисне или извие.Чакате като баѝ Тошо приведени бурята да премине. Нали Боко му беше наѝ-добрия ученик и слушател. Да ама НЕ!

Ниски данъцииии , евтин тооооок , Муа ха ха аха ха

Ех, Борисов, Борисов! В тая държавица е пълно със спецзвена, кое от кое по-елитно, и като гледам от позицията си на данъкоплатец, ни едно от тях не заслужава да съществува! А аз, между другото, продължавам да търся твоя снимка, г-н премиер, на която да не си с ръце в джобовете!

А ще трябва и още едно по-спец звено ,та да следи спец звеното,което ще следи за фактурите!

Когато една структура не работи добре се нуждае от още една, и още, и още ......

А ЦВЕТЕЛИНА И ПРОКОПЧУ, КОГИ ЩЕ ПОГНЕТЕ ЗА ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ЗЕЛЕНАТА??

Звеното вече е отворило човки да го храним.

Спец звено за това, спец за онова. Мутрев е научил пет-шест думи и все тях върти. Бюрокрацията е огромна. Спецзвената и сега им се плаща да работят, но те или нищо не правят, или дори пречат. Какво направи спецзвеното "Финансово разузнаване" в ДАНС? Това спецзвено направи зулуми на държавата за заплатите на ДАНС за 100 години напред. Защо няма наказани, обвиняеми и подсъдими вече? Защо бе спе-Алист? Аспецзвеното НСО защо не е закрито, Мутрев? Прокуратурата какво дреме? Или и тя е дупе и гащи с ДАНС!? ДИРници, нали няма нищо обидно тук, и ничия чест не се засяга, когато казваме истината? И защо отрязахте едно матрялче на тоя IP номер?

А ние от Брюксел получаваме само сърчица с любов, най-скъпият ток, най скъпия бензин и единстествено най- мизерните заплати.

Ха.ха...така се управлява Бойче..смех.

Все си мисля, че политиците са стигнали дърото и всеки път се изненадвам как дупката няма край. Нека направим още една безполезно звено, щото си ги нямаме достатъчно звена отделчета, хрантутници. Откъде толкоз акъл? Това е каца с мед и около нея са се наредили всички с черпаци и ни литкат, че ще направят нещо. Отврат.

Не разбирам ,как НЕК има толкова много задължения,а по заплати са с най високите спрямо всички останали.Аз разбирам губещи ,но заплатите им да са ниски.А то какво излиза ,че ние продължаваме да им плащаме високите заплати само защото са монополисти.

ББ да прочете какво пише в доклада за енергетиката от онзи ден-този на комисията за проверки в енергетиката, и да не се прави на слънчасал.Какви фактури,кви 5 лв.

А ,бе бойко,качи се едно стъпало нагоре бе.Как за толкова години в политиката и то като министър председател нищо не ти влезе в тъпата картуна.Едно изречение да кажеш в защита на народа си.Все едно и същоАЗ,АЗ, после ТЕ ТЕ когато управляваха.......Няма ли край това твоето царуване и кадруване и крадене.

Всички се ръководят и правят то ,което цял живот си правил ти.Кражби и далавери.Какви звена пак са ти в главата.Вземи пример от Унгария,от Полша,виж там как са постъпили с енергийните вампири.Ние пак нов щат ,за наши още ненаместени хора.За нищо не ставаш,само да ревеш ,че някой друг е виновен.Вън от политиката на тази мафия наречена герб.

E е е Боко Боко Същите лъжи като полицаите с камерите Имаше камери а сега няма. Народа от немаи каде гласува за теб. От две соц. партии предпочете теб и ушите ти станаха по дълги и от магарешки.Но всяко нещо има краи. а твоето място е Анадола

Бойко,стига вече си се оправдавал ту с Орешарски,ту със Станишев.Виж твоя колега Ципрас,как нито веднъж не е упрекнал предишното правителство.Трябва да се учиш от по добрите,а плачеш като малко дете.За всички несполуки все някой друг е виновен.

и то специализирано - разбирай разкриване на нови щатова за наши хора с добри заплати. А трябваше да съкращава администрацията!

Тоя фатмак премиер ли е или служител в "Армия на спасението". Откога е назначен от лихварите за шеф на партия , откога е премиер? Какво ми е държал досега, че не в затвора за несправяне със служебните си задължения?

За да се спре да се краде в тази държава трябва да се прилагат КРУМОВСКИ ЗАКОНИ ! Затвор за лъжа и измама ! Затвор за корупция ! Награда за ооткрилите крадците , лъжците и корумпираниуте / и то добра / . Да видим тогава нямали да има разобличени и вкарани в затвора !!!

Тази блуза скоро права ще стои- несменяема е!

Може да си е купил 5 еднакви.

гледам ли гледам и се казвам българина е прост, българския народ е много прост и за това живееем в най-простата държава. Вижте му стойкота, вижте му погледа, вижте му и ръцете къде са. Едната дори му е почти на чатала. И това ни е министъра божке бошке?

Викаш Тодор Живков и Жан Виденов къде-къде по-добре изглежаха, а?

А сега погледнете себе си. Кажете същите ругатни - верни са за Вас. Не е ли така? Докажете, че не е. Не можете ли? Тогава погледнете себе си. Вижте си "стойката", вижте си "погледа", вижте си и "ръцете", тропащи по клавиатурата. Едната е почти до бутон с неизвестно Ви предназначение, но споделя мисли. "Как сте, как сте - шегуваше се другарят Живков. Добре сне, добре сме - шегуваха се кооператорите." Добре сте и Вие - подигравам Ви се аз, защото текстът Ви не е само нелеп, а е от болен разум. Е, бих се помолил и аз като Вас. ама не свъм суеверен. Да бях, шях да кажа: " Боже, прибери си соцвересиите - да не си цапам метлата..." Ама не съм, та ще трябва.

Остави го човека, той "мисли" и трябва да се почеше някъде, защото тази дейност не му е съвсем присъща.

Нагиздил се изпъчил се като истински цигански сватбар.Боже!Срам ме е да го гледам дори!Няма подобно същество -премиер. Не само в Европа.

ББ: "Ще им направя едно звено с прокурори със специалисти и ДАНС, които да следят движението на фактурите, защото там надписват, пишат. Последно: на Прокуратурата и ДАНС #КОЙ нарежда и ръководи? :) За специалист-консултант мястото е запазено за Хидроинженерът на Републиката и екипа му !

А истина ли е, както твърдите, че баш-хидроинженерът в Републиката - Доган, е в екипа на Борисов? Не, лъжете. Та, посмали, Манго, т.е. БСП.

Вместо да ги хване и да ги вкара в затвора, той комисии ще прави- мъка, мъка, мъка!!! Това мирише на замазване на положението!!!

Работете за народа ,не за себе си господа политици !

Вместо "ще" създадем ,предлагам да кажеш:-- От 01.08. 2015год ЦИГАНИТЕ ежемесечно ЩЕ ПЛАЩАТ изразходваната ел.енергия!!!!ТОВА го ЧАКАМЕ 25 години!!!!

a ti tegli 16 kolko sa lihvite po nego ???kade sa parite ??? tapanar

боко-тъпото удобно не споменава, че основната причина АЕЦ Белене да я няма е самият той. Но заемът си седи и трябва да се плаща. Защо , когато идва Хилъри Клинтън да нареди спирането на строежа, боко-тъпото не я попита КОЙ ще плаща заема? Защо?

Лъжете. Лъжете. че е дошла Хилари Клинтън. Лъжете, че наредила спирането на строежа. Докажете с позоваване на документи - тя ли е наредила това. Не можете? Лъжец сте. Но сте и лъжец. Хилари Клинтън не Ви беше враг, а Вие я клеветите. Добре е, че си направихте още един. Ставаме все - повече.

Ти си дръж ташаците да не стигнат до трандафорите,а държавата да си е..е майката.Абе откъде го намериха този тупан американците?

Е кой да ви намериме? Най - сигурните избиратели - циганите него си го искаха.

Ей,не омръзна на някои хора да се опитват тук и в цялото общество да крият собствените си неуспехи и некадърност чрез обвинения в комунизъм,мафиотство и престъпност на тези които им се виждат успели или са им конкуренти,изтикали ги от сцената по легален или неморален начин.Комунизъм отдавна няма,а най-лютите комунисти са отдавна най-лютите неолиберални капиталисти.И когато изпуснеш времето да станеш богат,а си го прекарал в крещене по митинги и в премятане на пачки пред Кристал е късно да обвиняваш когото и да е за фиаското си.

А викаш хората сами са си винивни, че не се са родили крадливи комунисти, деца на активни борци!

Проблема е, че цялата държава върви към фиаско, воглаве с "успешните" крадци. Освен това, те се насмукаха на върха на бухалката, не защото някого са "надхитрили". Каквото било - било. Трябва да спрем свободното падане на икономиката, за да я има България. Но май, трябва да ги разкараме и тия от кормилото.

Това е нещо което си заслужава да разбере българинът а не вечно да хленчи срещу нещо отпреди 20-30 години.Светът се развива прекалено бързо за да живеем с реваншизма си от детството.

За равен старт ли говориш. Иво Прокопиев е обикновенно студенче по икономика в София от Разград. Изведнъж става медиен бос после купува винпром Демяница после и Каолин. Как става това - може би с парите от студентската си стипендия. Таткото на Иво Покопиев е полковник от Държавна сигурност и управител на резиденция Воден - той получава червено куфарче с много пари от другаря Луканов с които Ивчо започва с бизнеса си. Та говорехме за равния старт и пропилените възможности нали

Хахаха... комунетата се скарахте :D Ама що само с Иво Прокопиев... я кажи за останалите!

Стига с тези глупости за равен старт.Ти например вярваш ли в легендата за равния старт в САЩ?Равния старт у нас умря преди 25 години.Точно за повдигането на такива въпроси говоря-те са камъка на шията на общественото ни съзнание и са жестоко заблуждение за тези дето ги повдигат.С реваншизъм и глупости за рестрикции и търсене на сметка само задълбочаваме упадъка си.

Премиер с килийно възпитание !

Всъщност килийното възпитание не е било чак толкова неефективно.

Ей ,Мунчо, обзалагам се с теб, че ако твоят идол, наречен Тиквата, изрецитира БГ-азбуката от А до Я без да сгреши ще те черпя една малка ракия !

Тиквоч,откраднатото присяда,не се вълнувай.

Не впечатляващо. Боко си драпа тестикулите и гледа като теле в железница

Сега се вгледах в снимката. Тази трябва да спечели Пулицър. Чакам Вашите мнения за заглавието и

"Бай Ганьо след коктейл" - "въъ, как се е разкашкала пастата в джоба ми."

тиква с топки....

Дирник означава лаком гъз

От 6 години управлявам, но не съм виновен за липсата на контрол. Това е. За всичко са виновни други. Аз само разпръсквам светлина и благоденствие.

Разбирам да се правят ВЕИ върху земя 7-10 категория каманяк дето нищо не расте, но в сърцето на златна Добруджа или върху такава от Тракийската низина си е живо престъпление

някакъв вид дебилизъм. Даваха в Германия как райско природно кътче е окъкано от веита - никой вече не искал да се разхожда там. А пък западни икономисти твърдят, че основната спирачка пред германската икономика е скъпата и неефективна енергия. Те поне има от къде да избиват и да си покриват загубите.

Мануел

Плодородна земя от най висока категория и вместо да вирее жито е нацвъкана с фотоволтаици. Справка землище с. Коларци община Добрич

Мануел

Землище на с. Доранци община Каолиново област Шумен. Върху най-добрата земя на селото другаря Прокопиев си е позволил да изгради на огромна площ фотоволтаичен парк. Вместо да зрее жито сега там се произвежда прескъп ток, който ние българите плащаме

Не, не си го разбрал , момче. Дори върху камъняк ВЕИ струва пари. Тези пари трябва да са аргументирани, т.е ако строиш със собствени средства лошо няма. Ако вземеш кредир срещу два апартамента (софийски) пак няма лошо. След това обаче продаваш по пазарни цени. При това положени изплащането ще е около 20-30 години. Една ВЕИ струва около 80 000 евро. Да си чул някой да е взел нормален заем и да е построил? Не. Няма и да чуеш. Те се строят от трътльовци близки до властта, осигурени с необезпечени кредити и с гарантирано изплащане за 8 години. Това е рогът на изобилието за богоизбраната селяния в управлвнието, защото между тях няма нито един професор , учен или просто почтен човек. Човекоподобното на снимката, играещо премиер има задачата да замаже, да покрие, да заесере поредния скандал с люпилнята на милионери първо поколение с обувки в най-бедната страна от ЕС

Мануел

Прав си ама те си прокараха закони и постепенно отстраниха всички чуждестранни инвеститори. Да не говорим за гарантираните печалби.

Леле,колко слънца биха могли да блеснат из нашата родина с 1 милиард,разделен на по 5 милиона! Ами със 16 милиарда?На тях може би няма да им плащаме лихви?

Чета кой ни ограбвал и ми се плаче. Самия Премиер Ви пита ( т.е. народа ) кой ни краде и иска да ни помогне, а Вие си мълчите. Ами, ако Вие не знаете КОЙ, как той да знае бе господа? Как бащицата да ни помогне ?

Ако ще разследват същите, които трябваше да сигнализират за КТБ, по-добре да не започват.

Напомням на Борисов, че през последните 15-20 години той беше Главен секретар на МВР, Кмет на София и Министър председатал на България. Следователно има пряко участие в "безобразията в енергетиката". Напомням му също, че той взе много по-голям кредит и го хвърли за погасяване на кражбата в КТБ. От този кредит няма нищо и също има лихви и падеж. АМАН ОТ МУТРЕНСКАТА НАГЛОСТ НА БОРИСОВ. ОСТАВКА!

Знаете ли как се прави ток от ВЕИ. От една страна се прекачаш към електропреносната мрежа. Плащаш ток като обикновен консуматор. Прекарваш тока през ВЕИ и го продаваш на държавата по цени на зелената енергия. Справки ВЕИ собственост на др. Покопиев в района на Каолиново

Страхотен си, как бързо разнищи цялата далавера! Айде сега вдигай телефона и се обади на прокуратурата (назначен от герб), МВР (герб), президента (назначен от герб) и ги накарай да си свършат работата. Някой да ти пречи?

Айде бе, това не ви харесва, онова не ви харесва , а аз стоя без работа и си намествам топките като премиера. Стиснали сте се за 50 лв на калпак-толкова ще ви струва едно протестче на ден. Тия , които плащаха за протести срещу Орешарски не бяха такива циции.

и АЗ ИСКАХ ДА СЕ ВРЕДЯ ДАЙ НЯКАКВА ВРЪЗКА ОБЕЩАВАМ А ВИКАМ ПРОТИВ КОГОТО КАЖАТ