Самоубийствен атентат на кюрдски бунтовници в Източна Турция

Двама войници бяха убити, а 24 други ранени при самоубийствен атентат на кюрдски бунтовници в Източна Турция рано тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Самоубийствен атентат на кюрдски бунтовници в Източна Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе - венага им повервааме, че са кюрдите. False flag отсекъде. Те вчера казаа, че кюрдите гръмнали и петролопровода, ама сега - заден ход, щот не са те.

Който нож вади от нож умира г-н султан !

краино врене е турския аскер да направи операция и в румелия и да си върнем дунавския вилает

Върни си я сам, като си такъв мъж, що чакаш на аскера?

бяхме обезоръжени от вашите, и за това е препоръчително да дойдете само ербапи (без жените и децата си). Би било много нехуманно да ги убиваме и тях с камъни и сопи, но вас ще ви пресрещнем с удоволствие, Мурате.

Живея в Германия и не искам да 4уя за Кюрди и Араби които са голяма напаст.Искали държава да си направят,но кой 6те им позволи.

паспорта ти е български, но душата - не!

Кюрдите са отделен народ,населяващи източна Турция,северен Ирак и Северна Сирия.Те се борят за независим Кюрдистан,но това е в разрез с интересите на Турция и САЩ!!!Раьонът ще е винаги взривоопасен,докато границите в региона не се регулират според населението по етнически признак.Сегашните граници са създадени от европейците и мирът в тях е обречен!!!

покани стотина кюрди у вас.даи пример.

по тази логика мирът и в българия е обречен

Като верни съюзници на НАТО,е редно да помогнем и ние на тюркчетата със един еничарски корпус срещу пешмергите!

АКО ПРАВОСЛАВНАТА КОАЛИЦИЯ - РУСИЯ , СЪРБИЯ , ГЪРЦИЯ , БЪЛГАРИЯ ПРЕВЗЕМЕ ЦАРИГРАД , ЩЕ ПРЕДЛОЖИМ ВЕЛИКОДУШНО НА ТУРЦИТЕ ТАМ - КОЙТО ИСКА ДА СЕ ИЗСЕЛИ В АНАДОЛА , А КОЙТО ИСКА ДА ОСТАНЕ ДА СЕ ПОКРЪСТИ :)))))

Каква Русия бе зевзек, те още миналата година насочиха ракети Топол срещу страната на розите, миризливите.

ние като си върнем румелия,аз лично ще те обрежа,защото и без това прпуциума е рудиментарна част от човешкото тяло

той и мозъкът ти е закърнял - нуждае се от кюртаж

кюрдите са подкрепяни от Русия и сига Турците изнудват руснаците да не ги въоръжават иначе тръба за газ йок! Тия както са я подкарали моат и кюрдите в Сирия да бомбандират за да помагат на башибозука.

ЗА ГАДЖАЛИТЕ НЯМА НАТО , НЯМА АМЕРИКА ,НЯМА РУСИЯ КАЖАТ ЛИ ИМ ХОДЖИТЕ ЮРУШ :))))) ,,, ЗАТОВА И ЩЕ ГЛЕДАТ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН "ТУРСКИЯ ПОТОК" .... ..... СЕГА Е МОМЕНТА ДА ВЗЕМЕМ С ГЪРЦИТЕ ЦАРИГРАД И ДА ВДИГНЕМ ЕДИН ДУВАР С РУСКИ ТАНКОВЕ МЕЖДУ ЕВРОПА И АЗИЯ НА БОСФОРА :))))

Я си преброй армията и пресметни борчовете на гърчолята и се успокой, че да не ти вземат и малкото дето ти е останало.

ЕДНА РУСКА ДИВИЗИЯ , ЕДНА БЪЛГАРСКА , ЕДНА РУСКА ДИВИЗИЯ , ЕДНА СРЪБСКА , ЕДНА РУСКА ДИВИЗИЯ ЕДНА ГРЪЦКА .... ТАКА ЩЕ ГИ РЕДИМ ... ... ШУТОВЕТА НА НАТО И ВСЕКИ ПОЛУЧАВА КВОТО МУ ТРЯБВА - НИЕ ИЗЛАЗ НА БЯЛО МОРЕ - ГЪРЦИТЕ ЦАРИГРАД - РУСНАЦИТЕ КОНТРОЛ НА БОСФОРА :)))

С ОКУПАЦИЯТА НА ИРАК КРАВАРИТЕ ОТ БЕЛИЯ ДОМ ВЗРИВИХА ГРАНИЦИТЕ ВЪВ БЛИЗКИЯ ИЗТОК КОИТО СЕ КРЕПЯХА ГОРЕ-ДОЛУ СЛЕД 2-ТА СВЕТОВНА ВОЙНА .... И ПО ТОЯ НАЧИН ОТВОРИХА ВРАТИТЕ НА СОБСТВЕНИЯ СИ АД ..... .... А ВЪНШНИЯ МИНИСТЪР И КРАЛЯ НА САУДИТСКА АРАБИЯ СЪОТВЕТНО В АВГУСТ И ОКТОМВРИ ЩЕ ПОСЕТЯТ МОСКВА :)))))

Разбира се, че началото на руско-турската дружба дадоха соросоидите. Кой освиркваше и лаеше по ЮП?! Пъстрата, бегеец, щерев и т.н. всички си ги знаем. Сега да не прехвърлят вината на русофилите. За това кюрдите въоръжени с руско оръжие дадено от Русия на Ирак да тепат турците като прасьонки.

Ни са оправдавай сега !Ти хвалеше най -много Турския поток и мъдрите турци ...Сега друга песен запя !

Нормално е за балканските завистници да злобеят срещу завидно бързо развиващата се страна край Босфора оформила се като остров заобиколен от бедни, затънали в дългове и ударени от демографски и военни катастрофи държавици, страна където се строи мащабно, ултрамодерни билдинги, трансконтинентални мостове и тунели, свръхскоростни влакове, съвременна медицина и ефективно социално осигуряване, пенсиониране далеч преди 60 и 55 години, достойни пенсии и заплати, успехи във всички отрасли на икономиката,образованието и изкуството, филми и сериали гледани по цял свят, нобелови лауреати, младо, жизнено, образовано, трудолюбиво и предприемчиво население - предпоставка за блестящото бъдеще на страната.

Вярно е патриот.Иска ми се същото да беше истина и за България,но българо съветската дружба го направи много трудно нашето бъдеще.

Верно е трудно! Докато ликвидирате и 6-те блока на АЕЦ Козлодуй ще видите зор!Но понеже съветската дружба я няма гледай ведро, няма да има други шест!

Атомната енергетика е един хаос който се дирижира от руско-бсп-ки обръчи от фирми.И дпс-ки също.Източват,държавата България със милиарди.Мъчеха да ни заробят и с Ю.Поток,но Европа Слава Богу ги спря.Ето Турците как си гледат интереса и не цепят басма на никого.Ни Путин,ни ПКК,ни идил!Така трябва и да бъде.

ДЕПУТАТА ОТ РАЙХСТАГА ДИТМАР БАРШ : "СИТУАЦИЯТА Е АБСУРДНА - ТУРЦИЯ ИЗБИВА КЮРДИТЕ , КОИТО БЯХА ЕДИНСТВЕНАТА ЕФЕКТИВНА СИЛА БОРЕЩА СЕ С ИСЛЯМСКИЯ ХАЛИФАТ , А КЮРДИТЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ ОТ ТУРЦИТЕ , СТРЕЛЯЙКИ С НЕМСКО ОРЪЖИЕ ДАДЕНО ИМ ОТ ГЕРМАНИЯ ДА УБИВАТ ИСЛЯМИСТИТЕ" :)))) ... ЕРДОГАН И ДАВУТОГЛУ БЕН ЛАДЕН СЪВСЕМ ЛЪСНАХА КАТО ИСЛЯМИСТИ :))))

Чака се ново изявление на бащицата Путин по въпроса за Южен поток!Време е още от сега българското правителство да му обясни ,че по малко от 25% отстъпка не приемаме ...

хората се борят за национална незав исимост ,незабравияте че бяхте 500 години под ятагана на азаряните турци ,еи за това уваявам курдите че имат чест далг и вяра. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Няма по-големи лицемери от турците. Дано кюрдите ги потопят в кръв.

Ами патока аркадаш?!?

Патока касае Русия-Турция!Ние сме българи, нямаме полза от прекалено силна Турция!

sybil пак е кацнала по прашки

Пилета бият прасета брат!!!

Става нещо, ама... това е началото за една нова Турция - така е когато човек си играе с пчелите... получава си го! Явно Турция добре за се заиграва с руснаците и това на чичо Сам нещо не му допада....

пкк,е терористична организация подкрепяна от водещите държави на европеиския съюз,германия,белгия,франция,дания,холандия,например терористкста фехриъе ердал,която през 199ш година организира и участва в атентата на един от наи-големите турски бизнесмен,сабанджъ е в белгия и все още не е дадена на турските власти,а пкк уж са комунисти,а пък правят самоубииствени атентати като ислямистите,освен това в българия се укриват също много терористи на пкк,защото буферната зона на мафията наречена българия е гнездо за мафиоти и терористи

Братята хамериканци няма ли да помогнат на кюрдският народ да се освободи най-после или руснаците трябва да ги освобождават като нас. Да изпратят Нюланд и Кери и да кажат на Ердоган Ф.к Тъ...и,ами кво майната си търсят в Украйна.

В миналото 2 пъти са освобождавали арменците от кюрдите, в онзи регион на сегашна Турция, където днес са предимно кюрди, а в миналото е било западна Армения- става дума за арменския геноцид, с преки наследници на жертвите около 10 млн арменци по света / припомниха това т.г./

аз съм на страната на кюрдската пешмерга- вижте в ютуб какви жени войни имат в редиците- страшни мадами

Колко пъти му казвам на моя.Такава жена ти трябва.

Нерде селям-нерде алейкум -нерде Истамбул???????

Вече съвсем се обърках кои са бунтовниците ?И кои са бойците :)))

тези атентати са спонсорирани от ердоган с цел десридитиране и изгонване на кютските депотати. след изгонването им ердоган ще възтанови мноьинството си в турския парламент

Ех,едни такива 2-ма ни трябват и за нашия парламент за да ни спасят един път завинаги от крадливата сган вътре.....

целта на ердоган е да изгони малцинството депутати на кюрдите защото му липсват гласове за мнозинство. самите атентати са финансирани от ррдоган

Приблизително когато Турция събра НАТО за да получи политическа подкрепа за своите действия в Сирия и Ирак се промъкна и новина, че Ердоган е говорил с Путин. Предполагам, че там също се е стигнало до мълчаливо съгласие. Сега Турция бомбардира кюрдите и по такъв начин помага на ИД. Последните най-вероятно ще засилят натика върху Сирия. В същото време турците едва ли ще оставят ИД да завладее Сирия, защото на тях също им трябва. Може дори в последния момент да се явят като освободители. Тази територия е важна защото от там могат да минат газопроводи от Катар за Европа. За такива проекти е необходима сигурност и то не за една или две години напред. Също така, ако овладеят регион и го поставят под силен контрол, даващ възможност за газопровод от Иран за Европа би било много изгодно за Турция. Следващият въпрос е как ще реагират САЩ и Русия при реализиране на един такъв план. Въпреки, че за Русия Турция е изключително важен партньор заради проливите очаквам, че ако ситуацията започне да се развива по този сценарий да намерят начин да снабдяват кюрдите с оръжия стига, разбира се, да не е прекалено късно.

това е малак атентат ,давайте към анкара и истанбул.

МалАк ти е мозъка!

рано или късно това Зло нречено турция,ще бъде ликвидирано.

Мечтата на Турция е да се възстанови някогашната Османска империя и то по силна от всякога, било то и, като Ислямски халифат! Затова и подкрепят Ислямска държава,така също подкрепят и бежанския поток към Европа. Колкото повече мюсюлмани в Европа,толкова по голям шанс за ислямизация ще има и превес на силите на исляма! Турция подкрепя и обединението на Албания с Косово,които ги смята за свой братя!

Това е точно така,остава да видим САЩ с двойните си и тройни игри как ще постъпят...дали ще помогнат на Ердоган да си изпълни намеренията и как ще го съчетаят с другото им обещание-да разрешат на кюрдите да си направят собствена държава! :)

Така е, но европейците с безумната си политика си го изпросиха това. Големите европейски политици! Не могат с тълпа африканци да се оправят, ама правят революции от Либия до Украйна. Много ядове има да береме с тези загубеняци.

така им се пада на турските АГРЕСОРИ-мекерета

Съмнително е,че във всяка държава от НАТО,която не подкрепи конфликта с военна сила се случиха атентати! В останалите си е мир,поне за сега...

пкк е терористична организация,подкрепяна от водещите държави на европеиския съюз,германия,франция,белгия,холандия,дания,например терористкста фехрие ердал,която през 199ш година,организира атентата срещу един от наи-големите турски бизнесмени,сабанджъ,все още е в белгия и не е дадена на турските власти,а пкк уж са с леви разбирания,а организират самоубииствени атентати като ислямисти,също и българия прикрива много терористи на пкк,защото българия е гнездо за мафиоти и терористи

когато Турция бомбардира кюрдите в Сирия казах, че започват пак атентатите на ПКК в Турция, и дори Йоджаан няма да може да ги спре. Е, познах. И това е само началото. Ердоган ще плати за подкрепата си за ИДИЛ и ударите по кюрдите!

примирието между ПКК и Ердоган изкара само година и малко. Отново започва гражданската война в Турция. Сега е наред да се селя Ердоган. Дали САЩ ще успеят - ще видим до 1 година.

Щатите дълго време натискаха Ердоган да отвори война в Сирия, ма магарето излезе упорито. Трябваше атентати да спретнат, за да опекат работата.

Ами той (Ердоган)не е чак толкова прост,че да предизвика да го удари Русия....а американците да гледат сеир отстрани и да потриват доволно ръчички!:)

Ердоган разпали война за да наложи лелеяният нов османски султанат. След изборите видя, че това му се изплъзва и веднага задейства план Б!

Ние си имаме ДПС, те си имат ПКК.

Вие си имате повече (американо-западняшки и джихадистки лакеи)-цели седем : ГЕРБ,БСП,Реформаторския Блок,АБВ,Патриотичния Фронт,ДПС и БДЦ на Бареков-Ковачки :) ------------------- А турците си имат само един-джихадист-Ердоган :)

ама ни съ засягай де, да не си разлееш биричката ся

А ти явно си имаш Червената армия.

Това още един път показва, че Турция на дела е на страната на ИД, а на думи, само проформа заради общественото мнение е против. Това е двойствената политика на Ердоган. Кюрдите са едни от малкото, които действително се бият против ИД. Публична тайна е кой създаде, финансира и обучи ИД. Аман от двойни стандарти.

Американците прецакаха и турците. Отвориха още една гнойна рана. Сега Турция, МИНДИЛ :) и ПКК се бият и трите на принципа"Всеки срещу всеки". --------------- А американците подкрепят и насъскват и трите лагера! :) Замина икономиката и на Турция!

Паисий

така е - сриват се всички държави, дори ЕС, за да остане само САЩ остров на благоденствието.

Най добрия път за руската газ май минава през България!Таварищ Путин Южен поток става актуален!Но според правилата на ЕС и без далаверки под масата...

дет викаш, първата работа на ПКК ще е да паркира два три камиона до тръбата. Или до атомната електроцентрала дето Ердоган се кани да я прави срещу Резово.

Всъщност номерата за Южен Поток ги направи ЕС! Доколкото знам, няма западноевропейска газова компания, която да спазва правилата за така наречения "трети енергиен пакет", но на тях ЕК им дава разрешения да не ги спазват! Оказва се, че тези правила са приети само за да прецакат Газпром!

Турците използват намалението да се разправат с ПКК, но дали са си направили добре сметката никой не знае.

Тиа са луди!!!

А турците защо бомбардират кюрдите, които се бият с ислямска държава, а не бомбардира ислямска държава? кой е лудия, да питам аз?

Кои са луди- кюрдите ли? Че си искат държава от векове? Левски луд ли е бил- че е искал независима България? Лудите сме ние- мачкат ни, плюят ни, а ние си траем! Това е лудост!