Депутатите възложиха на кабинета демографска стратегия

Депутатите единодушно гласуваха решение, с което възложиха на МС до 30 ноември да разработи и внесе в парламента мерки за преодоляване на демографската криза.

Обратно в новината

Коментари - Депутатите възложиха на кабинета демографска стратегия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

деца на българките ли ще правят? ще открият работни места, та хората да се решат на 2-ро или 3-то дете ли?

Марионетните правителства затриха България - няма връщане назад! 81 процента от населението в БГ , живее с доходи под необходимите средства за оцеляване, като 2.5 милиона души са с доходи под 295 лева на месец!!! Изравниха възрастта за пенсиониране на мъжете и жените - 65 години - коя жена ще ви ражда децата бе малоумници ??? Терминал 2 и Западните икономики изсмукаха квалифицираните, без да са вложили и една стотинка за тяхното отглеждане и образование ! Мутрата проста се хвали с ниските заплати и евтината работна ръка тук - сега Циганите ли ще създават националния доход бе ненормалници....??? Тук ще стане един "затвор" само за инвалиди и болни пенсионери, които не могат да напуснат ! КОЙ ще ви ражда децата, след като прогонихте най-скъпия национален капитал, в който са вложени милиарди - това са хората !!!

демографската стратегя на кабинета е: -как да избиеме повече българи!

Само да не им се наложи да заделят за изкуствено осеменяване, че тогава вижте ни българи.

за да е честно, напишете на циците си, платени курви, следното: шанс за всички селендурско-партизански отрепки, само за народа - не!

Отговора е супер елементарен.Внос на българи от бившият СССР.За тях България е обетованата земя.Знаете ли какви патриоти са?Стават и лягат с Хан АспарухрБотев,Левски.Познавам лично такива...

Аз пък познавам такива, дето ги беше срам да говорят на български с мен. Въртяха се само около руснаците и плямпаха само на руски. Имаме си истински българи и ги прогонихте на Запад.

да, хубава тема. българите винаги са ученолюбиви и говорят на езика, който им трябва, за раслика от останалите, които не се интересуват от вашия език и ви задължават да учите "майчиния" им език. е, сега, какво е това? наследство от робствата, или любознание? вие ми кажете!

Има да, много наши има в Русия, повече от Молдова и Украйна, но и от България има бая. Много от тях даже дават децата си в училища дет се изучава български. Вярно у децата ентусиазъм нещо няма, за тях езика ни е труден и нямат жеалние да го учат. Практически стават русначета. А, в компания с руснаци никой българин /нормален/ няма да говори с теб на български, ако ти знаеш руски. Неучтиво е в компания на хора които не знаят езика ти, но пък ти знаеш техния да говориш на друг език.

костов аонсувеца-лаборант требва да е пръв маторист на бузлиджа! какво става в тая държава? давайте там.. с лозУнгите: с бкп напред! с дс назад... танго, танго...

аре бе депутатините, защо не сте всички на бузлужа, а партийни секретари и дс чучела? нали вие всите сте пръкнати то преименуваната партия кърмилница, която даже не се извини за 75 годишния апартейд над народа си!

алууу вече 30 лазарника я пишете тая стрятегия и се тая! Ама с продажни политици ко мое се очаква и да ни командорят чужди послнанници да земат седнат и ония да им я продиктуват и проверят за правописни грешки, че аман! Амин!

Не вие - НИЕ трябва да напишем стратегията ! А тя е много проста - Терминал 2 и да ви оставим на циганите и бежанците , пък се оправяйте както можете !!!

износ на ромите посока на Запад и Америка, строеж на заводи и фабрики, създаване на ТКЗС и заставяне на работа на безделниците, полиция и милиция ги влачи и вържи с белезници за стругове и мотики, изравняване на заплати и пенсии с тези на фалирала Гърция. Безплатно здравеопазване и образование. Пенсиониране на 50 години! Са върне Тато, баба Цола, бай Тачо и Джюро.

И се събуди с мокри гащи.

На всеки здравомислещ е ясна стратегията, само на политиканстващите управляващи изроди - не! Шоково вдигане на доходите, изкореняване на корупцията до социално поносими нива, ред и управленческа мисъл в образование, здравеопазване и социалната сфера, защита и протекция на българския производител. Това е основното. Но управляващите ни вече 25г. изроди многократно доказаха че не могат и не искат да управляват национално отговорно и само крадат и лижат задници на унищожителите на България. Ние от своя страна сме неимоверно тъпи и прости че ги избираме и търпим. Превърнахме се в роби и зомбирани избиратели. Вече не стратегии, псевдо демокрации и тем подобни локуми за наивници ще ни спаси, а само коренна промяна дори и с революция ще върне България на картата на света. Мисли БЪЛГАРИНО!

Стига се горещи, по - спокойно и по - малко глупости говори!

Ние ако бяхме '' здравомислещи ''- Нямаше такива да ни управляват 25г. и същите тези да ни пишат стратегия за борба с демогравската криза , защото такава нямаше да има ! Ама не сме .... !!!

Приятел тази революция има да я сънуваш, няма как да стане с овце.

Никаква демографска стратегия не може да се пребори с терминал 2 на Аерогара "София". Обикновените българи гласуват с краката си срещу управниците. Докато работодателите дават заплати от по 500 лева на месец, а по улиците цари бандитизъм, всички трудолюбиви и образовани българи ще се изнесат от Булгаристан. Ще останат ромите, инвалидите, пенсионерите и мутрите. Дори не се опитвайте да пишете стратегия - ще станете за смях.

От всички, използвали Терминал2, които аз познавам, нито един не бих определил като българи, обикновени човеци, които живеят за да ядат и пият и понеже тука яденето и пиенето става трудно, отиват да ползват постигнатото от другите народи. Това е изборът на милиони хора по света, да бягат от трудностите, да бягат от родните си места завинаги, без да направят усилие да го защитят от други себеподобни, които пък са толкова алчни, че загубват представата за човешкото. Всеки прави своя избор и отговаря за това пред Когото трябва.

Българ(к)ите които Доказано Проправиха Път ЗА Нас-Всички по Цял Свят - СА : А. Главно - Високообразовани ! Б. Главно - Семейни ! В. Главно - от Род ! ... И ! - Вече Имат Експертиза, която Очевидно у Нас НЯМАМЕ. (Да - има И командировани зулумаджии(ки) от 'наште'.) ----- И ако обичате - ха Стига пращахте мен-сиромаха за Оня хххайвер ;-) - Богове и Дяволи НЯМА (Проверих.) ...ама Гяволи - Бол.

На всички българки със средно и висше образование - помощи и детски надбавки! На неграмотните циганки - нищо! Моделът трябва да се обърне, за да се раждат повече българчета!

Ние, специалистите, знаем само един начин за справяне с проблема - а именно, кой където свари, да се награбва и да се почва...

И точно тая соросоидна и мутренска банда крадци ли ще работи по демографската стратегия?А и те вече си имат готова от господарите им:плана Ран-Ът за геноцид.

Ей боже каква безочлива наглост - как се сетиха така изведнъж за демографкия проблем! Хора не се занимавайте с глупости - бъдете здрави, учете, живейте добре ако можете в чужбина и оставете българските мутри и политици да се оправят с циганите и бежанците. Тогава ще си дойдат нещата на мястото!

Не виждаш ли, че затриват родината бе! Искаш да оставиш земята на Левски и Ботев на азиатските орди ли бе неверник!

Едно време нашите дядовци и прадядовци са положили усилия и жертви и накрая,като видели,че не бива,са изоставили земята на Св.Климент.Сега нашите деца,племенници внуци имат правото да си търсят късмета в по-нормална среда,дори да не е земята на Ботев и Левски.Мнозина(разбира се не всички),успяват. Замислете се за историите на ваши близки и познати зад граница-как много от тях са правили всякакви опити и усилия да просъществуват и оцеляват в Родината и накрая чак избрали емиграцията като видели ,че за тях наистина иначе не бива.

Питайте Путин, как само за 15 години се промени демографската картина в Русия: спиране ограбването на ресурсите и, големи отчисления за социалната сфера от фирмите изнасящи суровини, които в голям % са държавни. Връщане на националният капитал чрез амнистия и забрана на офшорните капитали. 2 милиона българи сме извън България почти 20 години. Плюс 500000 мюсулмани. Най-продуктивно население като възраст и възможности. Плащаме данъци в чужди държави, децата се раждат чужди гпаждани. Всяка година внасяме в брой 1 млд. евро в Бългапия, която живее с тези пари. След 20-30 години ще измрем в чужбина а децата ще загубят връзката с България. Тогава и България ще загине от липса на финансиране и население.

Че кой те бие по главата да пращаш пари в БГ, човече това е много лошо за всички ни! Ти пращаш на своите родители, а питаш ли съседа дали има кой да му изпрати, че да замести дълга на държавата за това, че е с ниска пенсия тези хора трябва да са на помощи от държавата, а не вие да се изживявате на голяма работа, че имате пари от чужди общества. СПРЕТЕ ДА ПРАЩАТЕ ПАРИ, НЕКА ФАЛИРА ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА И ДА ПОЧНЕМ ОТ НУЛАТА.

демографски клоним към 0 а БГ е територия разпродадена

Все-Повече Съм убеден че разговарям с г-ца Павлова... ТА ! : - Бихте ли Ни представили 'купувач(к)ите' ? (, че да Правим каквото-Трябва де ;-)

ти винаги си разговаряш сам бе! не го ли усети до сега!

дарина, вие сте оптимистка. клоните към -2. и ще ви кажа защо: ако турим на везните на справедливостта:1. вас, които си плащате данъците и работите неуморно и 2. всички крадци от вас, ще се види, че вие сте на късата страна на лоста за "управление". на вашия гръб, висят един куп бездарни, затлъстели от сране задници, които ви "управляват", за ваша сметка, но за техна печалба и тук, балансът е тотално нарушен! следва - катастрофа!

Щом до БАН опряхме да ни учат как деца се правят... отпиши го тоя народ... .:)

от прочетените изказвания калфин е близо , но това не е проект за социална политика това е проект за цялостното развитие на бг това са бг националните приоритети започнете го - ще помагаме както можем:)

Да - би Следвало да Е Дългосрочна Комплексна Програма. Не - Е Невъзможна за Реално изпълнение при/с таз 'система' Днес у Нас. ---- Апостолите - маймай бяха 12...а имайки предвид Реалностите - Трябва да минем в Рестриктивен аспект ! (, да речем ..ммм.. ВеликолепнатаСедморка ;-)

Естествен подбор е биологичен процес, при който полезните за организма наследствени черти стават по-често срещани във всяко следващо поколение на една популация, а неблагоприятните по-рядко срещани, поради разлики във възобновяването на генотиповете.Няма нищо притеснително! По-добрия ще оцелее....Така е в природата.

Звучи ! ...ама то туй таковата у Нас - АчикАчик пппатология !!! (Браво !)

аз съм "прост" строител и"бивш " моряк,но срещу скромния хонорар от 1000 лева , бих могъл да разработя доста добра демографска стратегия .нужно ли е парламента да харчи луди пари и да ангажира "капацитети" ,като хрантутниците от МС и "лудите старчета"от БАН, за проблем ,който би могъл да ражреши всеки нормален Българин.защо просто не видим, какви са доходите ,какво е нивото на образование,здравеопазване ,безраблотица и сигурност. не е нужно да си Нобелов лауреятза да прозреш истината че в условията на тотална несигурност,няма как да се раждат деца

Нужни са стабилност и високи доходи. Без тези условия деца правят само циганите. Това е елементарно, обаче държавата просто НЕ МОЖЕ да осигури високи доходи. Това е.

:) хубо -ама ще се сблъскате с няколко проблема поне доколкото Ви чета изказванията 1. това не е социална програма - това е цялостна програма за промени - нито има кой да ги измисли - нито кой да ги напише-а и да се напишат ще останат само на книга 2, този проблем може да се реши само от мажоритарни избран парламент - този към момента си приема кво му скимне и на кой му скимне стига нашите хора да са доволни 3.нямате шанс с програма да промените строежа - така че понапишете всичките за да се посмеем 4.нямате шанс с страна управлявана отвън да постигнете каквото и да е било - а за да се промени това пак стигаме до мажоритарна система 5.нямате капацитет да го направите нямате

Виждате ли ги всички са били единодушни, защото резултата от тази стратегия няма да го видят нито те нито тези които ще ги наследят

робско племе 1300 години българия от които минимум 700 години под робство

Има нещо ЕрстеДойче в името-Ви ...и - позволете да Ви попитам : - какво е Вашето мнение ЗА Двустъпковата ?

това са фактите българинът неможе да се самоуправлява виждаме резултатите. затрива се като етнос а по време на робство хората са успели да съхранят българина като биологичен вид

Явно има недоразумение. Демографска стратегия е възложена още преди четвърт век от новия ни по-голям брат и всички кабинети оттогава досега я изпълняват успешно!

С унгарците, чехите, словаците, поляците, румънците преди и сега имаме един и същ "голям брат". Но общото свършва до тук. Не са ни виновни нито големите, нито малките братя, че избираме да ни управлява утайката на утайката на българското общество. Има една приказка: "кьорав карти не играе", та докато сме кьорави, все някой ще ни цака. И това е проста житейска истина.

Не сигурно ,защото не са взели разрешение от ДПС и от посолството на САЩ . Приятно навеждане на парламентарните слуги. Хе ,ха,хе,хе,хааа.

вие си правете сметката вече и циганите бягат, но няма сташно идват бежанци българия няма да остане празна, но с една малка подробност още колко време ще се казва българия

той проблема почти вече е решен бе. няма какво да му решавате. всичко върви по план. мор за българите и помощи и толеранс за ромите. те не са роми ама ще ме цензурират

Какви роми бе .... ?! Като ги наречеш 'роми', той се обижда и вика: "аз съм циганин..". А като го наречеш циганин, той ти вика: " ти си расист ..... обиждаш ме" .... Язи затуй почнах даа си им викам "мексиканци" ..... ем си приличат и грешка неможе да стане, хем те не разбират, че става дума за тех и не се обиждат или пък протестират ..... И като викнеш в автобуса: ' Внимание мексиканците идат !' ..... да видиш как всички хора почват да си пазят джобовете и чанитие , а цигането немогат да разберат какво става и само се споглеждат и на следващата спирка слизат с празни ръце .......:)

Драги мутрински и шуробаджанашки парламентарни тъпанари, пише ви един хъш ...... един от онези 'изгубени' за България поколения, които вече 20 години се скитат по света прокудени от вашата свирепа и неандерталска алчност и тъпотия, която сами издигнахте в парламентарен стандарт ..... и превърнахте нея и шуро-баджанашките назначения, в житейски стандарт ..... Не ви ли се струва, че малко късно се сещате, че изгонихте кадърните и образовани хора от България ?! Цинизмът ви драги квичащи парламентарни животни няма граници .... кога се сетихте, че ви трябват образовани хора за да привличате инвестиции ... - когато брутния продукт показа трайна тенденция за спад с 7% през следващите 35 години ....., т.е с други думи, когато осъзнахте, че вече нема да има 'гивеч' за цицане за вас и за бездарните ви копелета, които още отсега, бидейки на по 25-30 години, с жълто около устата, вече сте назначили на постове, които ще им позволят да ви наследят автоматично ...... А, ние , учениците на Теодоси Теодосиев, ще се скитаме немили - недраги, ще се утвърждаваме навсякъде по света и ще правим чудеса за световната икономика и наука ..... но не и за собствената си родина ..... защото, такава възможност никога няма да ни бъде дадена .... и то нарочно, за да неби да ви 'лъсне' плоският акъл и простотията ......за да не би да ви лъснат егоистичните задници, за които единствено мислите ...... Анатема !

Да живей България, Странджа ! Единна. Силна. Просперираща. ОТ и ЗА Нас-Всички.

Те, егоистичните им задници им служат като 'мисловен орган'. Те друг орган за мислене немат и затова сме и на такова дередже :) !

6 Милионна България може да се оправи Бързо !! Трябват Искрени политици , Стоп на Ограбването от Чужди главно ,но и от Наши Разбойници !! Нужен е Силен Стимул за Биологично Селско стопанство+затворен цикъл Производство към него , за Високи Технологии, за Културен,Исторически,Спа Туризъм ... Силно стимулиране +Протекционизъм=Предпазване Родното Производство .... ...ще Съживят Родината ! Политическите действия Трябва да са Много Категорични . НО,има ли хора които да го направят?

Абе атакист що не се скриеш, всички българи искат ДЕМОКРАЦИЯ.

Докъм 10тина Терминатора виа Т2... + докъм 30тина Хора Знаещи-и-Можещи ---- = Осигурен Старт на ВсичкоНеобходимо.

Два глиста излизат навън: - Тате, какво е това синьото? - Това е небето, сине. - А това жълтото в небето? - Слънцето, сине. - А това зеленото под небето и слънцето? - Това е тревата, сине. - Тате... а какво правим ние с тебе... в тоя кучи гъз? - Ех, сине... Това е Родината...

ми увеличете детските на ромскитециганки и готово ! и може след петото джаве и пенсия да им дадете .