Британка бе убита в ямболското село Маломир

Британка, заселила се в ямболското село Маломир, е открита мъртва. По неофициална информация част от тялото й била обгорена. От МВР още не дават информация.

Обратно в новината

Коментари - Британка бе убита в ямболското село Маломир | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато Европа не проумее, че Бългрия е в ръцете на мафията и не престане да ги поддържа, така ще е. Най-виновни са тези, които са оставили селата на произвола на съдбата и така и не въведаха ред. В България действат феодални закони и порядки, затова младите заминават. После нека приемат стратегии за демографията.

Европа няма защо да го проумява, тя го знае и това и изнася!!!Криминален, подкупен елит, какво по добро за тези на които им трябва лост за управление? А са шукнали нашите политикани , а законът РИКО ако знаеш какво значи това!Паричките откраднати от нас къде са? Под дюшеците или в в западни банки?

АНГЛЕТА НЯМАТ РАБОТА В БГ. КАКВОТО ПОСЕЯТ -ТАКОВА ЖЪНАТ. ТЕ- КАМПАНИИ СРЕЩУ НАС И КАКВА ЛИ НЕ ДИСКРИМИНАЦИЯ - НИЕ ТОВА.

Самозапалване по невнимание може да е !

Не зачестиха ли прекалено много тези случаи на местата с компактно ромско население ?

явно чужденците са много тъпи след като избират села с мангали!! има села у нас дето, не виреят от чужд етнос ,дошъл с турталалятя преди след 1330 година!!! дайте да ги рекламираме!!!

Големи скапаняци сте щом веднага хвърляте вината върху собствения си народ, заслужавате си теглото докато ви се оправи мисленето, щом е частично обгорена значи е мълния , вчера навсякъде имаше мълнии, умствени лилипути.

Прави Ви чест че имате Експертиза относно атм.условия при Аномално време като тия дни ! НО ! - Имало ли е Такива в Този район ?

но... основното заглавие на статията бе, че "британка бе убита" . Така, че къде е първопричината за тези реакции. Мдаааа, пак журналистите.

Моят народ е българския! Орките не се отнасят към него.

Та за кой народ става дума,че не ми става ясно.Пишеш на български.Значи си българин.Ако не си то тогава какъв си? Турчин,евреин,арменец или просто мекере на онези които се чудят как да очернят българите и да ги премахнат от лицето на Земята.Прибери си сребърниците и И повече не използвай нашия език.

Интересно от кой етнос е убиеца, почти се сещам.

срамно че в БЪЛГАРИЯ се случват все по често и ужас че се отнемат човешки живот до кога щте търпим всичко това давайте да се вдигаме на бунт да се върне смъртната присъда не може 21 век в българия да се убиват хората като кучета няма какво да се съобразяваме със за пада че там нямало смъртни присъди да се проведе референдум в цяла българия и когато народът спечели тогава западът няма думата четох за тоя идиот чеци че му намалили смъртното наказание на 19 г защтото убил ЯНА по не жесток начин през ТОДОР ЖИВКОВЕ ВРЕМЕ нико не гледаше от съдиите как убил жертвата имаше ли убийство умишлено веднага растрел кога успяха да променят законите без да питат народа до колкото знам се казва НАРОДЕН СЪД всички да се вдигнем на демонстрация и против убиствата против наркотиците против побоиштата против кражбите да се сменят законите за пет лева кражба или за милион еднакво 10 години минимум както в турция саудовска арабия и т.н за за наркотици в джоба смърт и много други престапление нека законитени да станат за УЖАС НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ А НЕ ОБРАТНОТО

Самоубила се е, а после се е самозапалила, не са виновни тъмнозелените от Индия !

Ако е като англичанката дето дойде с десетина деца /самотна майка/. Повечето от които негърчета. Не работи. И се събира само с циганите - вечно пияна и дрогирана...Знае ли човек? Селото е Росеново - близо до Добрич

жалко за жената, за погубения пореден човешки живот в иначе хубавата ни татковина! прави са от роùтерс, че нищо не се направи за интегрирането на тази група хора, за които 99,99 % съм сигурна, че са убили жената. но къде са паричките похарчени за тази интеграция, къде са и коù е отговорен за провала на десетилетката на ромското включване?

След зверски запой, руски офицер се събужда и вижда, че шинела му е целия оповръщан. Смутено се обръща към стоящият наблизо слуга: - Представете си, снощи на бала до дамата ми се приближи един пиян нахалник, който започна да я задява. Естествено, защитих честта й, ударих го, а този идиот повърна върху мен! - Малко сте го били, Ваше благородие! Срал ви е и в гащите

Има ли Официално изявление на МВР ? Има ли Официално Извинение на МВнР към Бъкингам ? ...и ако Не (което бих предположил) - какво да Направим, Колеги ?

и трите неща са ужасни -първо, смъртта на нормално човешко същество, не сторило никому зло, просто си разхождала кучетата...все едно е в някое британско или турска село, където е живяла преди -второ, моментално у всички нас се появява едно-единствено подозрението, че неинтегруемите, които неинтегруеми нямат грам уважение към човеците, към човешкия живот, здраве и собственост, са я убили зверски. както са убили и осакатили хиляди български човеци преди това... -и трето, най-страшното, че второто ще се окаже 100%истина...както хиляди пъти преди това при такива "новини" от българските села!!!

Тъжно е за българския патриотизъм,но сравнението със села в Турция относно сигурност и зачитане на телесната и материална неприкосновеност на човека не е в наша полза.

България е станала като Дивия запад, а вас никакви ви няма!!! Ако не ви се работи поне ни дайте възможност да се въоръжим и да изтрепем индианците!!!

Щом тялото е обгорено, значи жената е убита. Жалко наистина.

Съществува 1% вероятност да е убита от мълния и 99% - от цигани.

за съжаление мисля ,че става въпрос за обир и изнудване..

jizast

Явно не са ги предупредили за нашите сънародници от древноиндийски произход. Селата са превзети от такива племена и там държавата е абдикирала от задълженията си.

Орките вече и англичани ли убиват? Вдигнали са нивото. До сега караха само на бг пенсионери.

съжалявам за жената, но питам как така се заселват тук като дори не знаят български език и кой им дава право да се заселват. Идете и пробвайте да се заселите в Англия , имам предвид да получите гражданство .

С парите, които идват от заселването на англичани у нас правилните и заслужили служители постепенно се изнасят и заселват в Англия.

самоковеца имаше апартамент в англия за 600 к лири преди 12 години....гледаите картофи и се заселваите където искате :д

Британците са оцелели в Турция, но не и тук в България.

Хайде да видим сега двете антибългарски клики дпс и бхк какво ще кажат по въпроса ?!?

Имам странното усещане, че ако полицията все пак задържи извършителите, HELLзинкския комитет пак ще ни проглуши ушите...

Залагам, че в случая БХК ще се направят на приятно разсеяни и ще минат ниско.

Чекайте бре. Може да се окаже нещастен случай. Не плювайте по ''етноса'' преди да се е произнесло следствието....

Е чЕкаме... резултата е ясен на 95% , но все пак ще изчЕкаме!

Аз мога да ви кажа още от сега- жената се казва Соня Кларк и е прекрасен човек. Дано хванат изродите!!!

И какво като ги хванат. Я се огледайте край Вас, вижте още колко има ,свободни,естествено родени ,без мисловна дейност,усмихващи се свирепо,видиотени,задължително гласуващи,готови винаги за измама,далавера както му казват , всеки момент могат да ви нападнат и оберат до шушка, не дай Боже да ви пречукат ? На всякъде са и в тази територия трябва да сте особено внимателни,оцеляването все пак жив, е въпрос на сериозни умения и въпреки това си е късмет. А да не ви окрадат,излъжат или измамят, няма как,от това не може да избягате. Изключено е. Системата е безотказна и действа на всички нива от горе до долу и от долу до горе. Изключения за никого. Да си мутра, или мучащ остриган и нагло прост и тъп с мускулатура,задължително леко необръснат,с поведение и говор на суинг е въпрос на престиж и висока чест.Въпрос на респект ,уважение , просперитет и силно обществено доверие. Ако пък си сложите и черни очила, затъкнете пищов в кръста който леко да се вижда и се качите в черна лимузина задължително с еднакви номера, вие сте обречени на успех,ставате лидер,имате всеобщо уважение и подчинение.

В българските села има много англичани, шотландци и ирландци. Добре са приети от населението. Но те не са наясно с паразитния етнос и липсата на морал в престъпниците.

Стою

От къде да са запознати? В България паразитен етнос няма! Ако не вярваш - питай законотворците и омбудсмана. Между другото - въпрос към всички тук: Не трябва ли вече да казваме омбудсуомана?

Стою

Не. Държавата е такава, какъвто е БИЛ народът преди 26+45 години.

Не " преди 26+45 години", а " от 26+45 години", т.е. откакто върлува и вилнее комунизЪЪЪЪма в нея /държавата/ .

булгария е прокълнато място. този случаи е поредният пример. разбира се, че никои разумен човек не иска да живее там

БСП ги компроментират с тези убийства!БСП и ДПС са убийците!

К'во ги правят? Компроментират?

Боико тиквата и герб са виновни ,когато захапят власт и почнат да командват се започва с палене,самоубийства,самозапалване и виновни няма защото управляват

Пак ли ревтуниш за нечестивеца болен сидераста,юродивецо?

предполагам че ако е българин ще го хванат!!! ако е ,,български гражданин,,-едва ли!!! жалко за жената!!!

Обичам Родината (да, с главно Р), но няма да се върна докато цари беззаконие, безнаказаност, престъпност и мизерия. Политиците трябва да се вслушват в гласа народен.

Умен, то в Канада няма пестъпност, а и корупция, особено в Квебек:). Да не говорим, че никога не се случва някое куку да изпозастреля 10-30 човека, преди са се самозастреля...Стой на кучия студ и внимавай някой да не те гръмне...

Никога не се връщай това е боклук даржава и народ-завист злоба мизерия няма власт защита.

дурзавата не е боклук а управниците. това си избираш, това те управлява.това ти е дурзавата. булгаря е чудесна страна.

Поредното оправдание на един нещастник, опитващ се да успокои гузната си душа. Оставихте България да затъне в цигани, но това няма да бъде простено. Всеки ще отговаря пред Бога.

кАжи чеСно, в ред ли ти е мозъка?

Канадианецо ! - Ще ли участвате Реално В Двустъпковата ? Вие-Лично + Вашето Семейство + Всички Българ(к)и Там

Не подценявайте способностите на тези хора да действат планомерно. Видът им подвежда. Ситуацията - българите са посмачкани и територията изглежда овладяна. Обаче едни англичани идват, вече са доста, ред е и на тях да се покаже кой се разпорежда там.

Е, какво толкова - помислили са, че е българка. На всеки му се случва да сгреши.

И как точно господа журналисти разбрахте ,че е убита- сигурно хвърляхте на боб или сте били свидетели на убийството? Смешници!

Забравих-разпитали сте подробно кучетата и те са казли,че е убийство! !

TИPAMИCУ

Иване! Много си прост.

Да не е играла балконинг над някой вулкан?

ИМА ЛИ БРАТОВЧЕДИ В ТОВА СЕЛО?

Цялото село е фрашкано с братчеди!Та нали миналата година убиха пак там една жена мисля заради пръстен!

МВР, кой уби 16 годишния Георги в Борисовата градина??

Не кой, а КОЙ...

няма кои да ти отговори,MBP и всички милиционери стачкуват,искат100% увеличение на заплатите и пенсиониране на 5 години

Чакайте бе,кой и казал че е убита.За 67 години живот два пъти съм виждал в планинска местност мълния да пада от почти чисто небе.Що за психодефект имаме българите веднага да почнем да се самобичуваме???Същите тези англичани виждат че някой от тях е виновен и скачат като един"НЕ ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН,ДОКАТО НЕ СЕ ДОКАЖЕ"!Пак приказката за казана на българите в ада!!!

А сега пак бъдете толерантни!

Аз не знам какво очакват тия англичани? Те искат къща която да е евтина, да е близко до родината им, да е близко до морето и да е на хубаво и спокойно място. Такова нещо НЯМА. Не може хем да е евтино, хем да е хубаво. Къщите в тези Ямболски села са евтини поради причини които ние си ги знаем. И те ако бяха нправили проучване биха стигнали до същия извод. Както викат в бившата им колония САЩ-"Получаваш това за което плащаш!".

къщата може да е ефтина, щото е коптор, далече от големия град, липса на инфраструктура (черни пътища и т.н.) но кой по дяволите ти е казал, че си плащаш и за по-малко полицейска защита ? Или само ако живееш в Лозенец и Бояна си защитен? Кой те учи на подобни глупости

Каква полицейска защита очакваш в село далеч от големия град, в което повечето къщи са коптори, с изключение на няколко мутренски къщи. То, че по правило трябва да има добра полицейска защита е така, но реалността е съвсем друга. Това което исках да кажа е, че англичаните са наивни да мислят, че тук в България е някакъв рай с евтини и хубави къщи и красива природа. Ако искат спокойствие това струва пари. И в Англия евтините къщи са в гетото където също добра полицейска защита има само по правило.

Само тъп британец може да се засели в село, пълно с цигани.

в това село ?

Село Маломир= малък мир... Емблематично.

Фатална грешка. Горката, тя изобщо не е осъзнавала къде е избрала да се засели и с какви човекоподобни си има работа. Бог да я прости !

Без да е разследван случая, всички знаем какво и защо е станало. Сега да видим Дьо Кабан, чернолюбеца Храбър, както и БХК-Клус-Клан как ще замазвате мазно. Ще обвините държавата, както и белите че не са интегрирали убийците? Великобритания и нейното грандоманско общество също ли ще останат безразлични? И етнически толерантни?

БХК е творение на ДПС и от него се пази. А ДПС е творение на КГБ/ДС. Т.е. не знам за какви англичани и французи говориш, но етническите проблеми в БГ се подклаждат от Масква. АТАКА дори изобщо не се крие, че е свързана с Кремъл. За ДПС се иска поне малко мозък, който не е сигурно че имаш.

Не съм чувал руския посланик или пък Лавров да се интересуват от правата на "ромите" или геЮвете у нас. За сметка на това, когато дойде Килъри, това й беше първата грижа, а и на всички посланици "евроатлантици". Тъй че ако искаш да заблудиш някого, лъжи с мяра.

Колко пъти ще ги пишеш тези глупости? Съвсем за идиоти ни вземаш вече. При регистрирането на ДПС като партия лично тогавашният американски посланник в България се намеси и се застъпи за тях. Ако не беше той, сега сигурно нямаше да има ДПС в България или поне щеше да бъдат регистрирани много по-късно. Каква Москва те гони теб? Промити мозъци!

Вижте, няма какво да си дърдорим тук-там, безсилни сме. Циганите са привилегировани и безнаказани, а ние не раждаме и кротичко измираме - без да избиваме цигани.

ОТ кой етнос са извършителите и каква е по народност жертвата не е от чак такова значение. По важното е, че вече токова нямаме държава, че дори коментарите ни са цинични... Жалко за нас, много жалко...

Горките хора,намерилии къде да дойдат да си изживеят спокойни старини. Защо нищо не се говори за убийството на момчето в Борисовата градина? А съдът намалил присъдата на убиеца на Яна-е как ще има страх у престъпниците,ужасна страна!!!!!!!!!!!

Това е голяма заблуда, че няма държава. Я, скочи на банкерите, циганите, турците, геЮвете... да видиш дали няма държва - какви медии ще залаят, какви социолози и психолози ще завият, какви комисари и посланици ще заразмахват пръст, каква полиция и Джандармерия ще ти се изсипе. Свят ще ти се завие. ДЪРЖАВА ИМА, НО ТЯ Е СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС.

медии ще залаят, какви социолози и психолози ще завият, какви комисари и посланици ще заразмахват пръст, каква полиция и Джандармерия ще ти се изсипе - отговарям на какви - посредствени,псевдо.