Бъчварова: Кънев се опитва да се героизира пред избирателите

Написаното от Радан Кънев за предоговаряне на коалицията и възможни предсрочни избори е опит да се героизира позицията на РБ в очите на техните избиратели.

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова: Кънев се опитва да се героизира пред избирателите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те таа не можех да разбе'рем к'ва е - министър, социоложка, политоложка. Ама най си й отива да бъде старши преподавател по Научен комунизъм, каквато сигурно е била. Само че, никой не казва и не признава. На всички биографиите им започват от 10.11.1989 година. Ха! Ха!

А свинете, Герберски, я слушаха, в захласс, всяко прасе "блЕнуваше" още да е за масс!

Знаш ли, драги, знааш ли, ону шльиву ранку Знаш ли, драги, знааш ли, ону шльиву ранку, Где сме , некад, бииле, на засраанкуу, Где сме , некад, бииле, на засраанкуу ... х-.-.-.-.-.-.-.- х-.-.-.-.-.-.-.-.-х "Арена Арменец"- 23:45 За Герберасти слободно!

СЪЩО Е НА РУСКАТА ХРАНИЛКА!

А бе чудя се защо цялата селения на БГ-реге е в управлението на държавата!

Днес Боко казал, че с Радан са приятели. По този повод се сетих за друго негово изявление, че няма приятели и стои сам като куче в Банкя. Като прибавим и народната поговорка за най-добрия приятел на човека кучето, излиза, че Радан е домашният пес на Боко. Хм?

Боко си шляпа кога как му дойде .

Тази кака ще ги отрака това недоносче Радан и другия луд - москов!!!

ЕХ ТЕЗИ РЕФОРМАТОРИ ВСЕ СА ВИ ВИНОВНИ,НО НАЛИ ЗНАЕТЕ,КОЙТО МНОГО РАБОТИ ВСЕ В НЕГО СЕ ВГЛЕЖДАМЕ.ТЕ НАСИЛА ЛИ ВЗЕХА ТЕЗИ МИНИСТЕРСТВА ИЛИ ИМ ГИ ДАДОХА,ЗАЩОТО ТАМ НЯМА ЕВРОПАРИ А ТРЯБВА САМО РАБОТА И РЕФОРМИ НАЛИ.НО РЕФОРМИТЕ,КАКТО ВИЖДАТЕ СЕ СПЪВАТ ОТ ДПС И ГЕРБ БСП И ДРУГИТЕ,ЗАЩОТО ТЕ СА В ПАРЛАМЕНТА ОТ МНОГО ВРЕМЕ А РЕФОРМАТОРИТЕ ДОЙДОХА ЗА РЕФОРМИ И,АКО ИМ СЕ ПРЕЧИ ТЕ ЯВНО ЩЕ НАПУСНАТ.

Питам това недоразумение на снимката:нейната функция каква е-да прави характеристики на депутатите,нещо като махленско клюкарстване или трябва да прави спешна реформа в управляваното от нея ведомство?Незабавно да обяви мерките как ще заработи нормално това министерство , а не само да бърбори,като имитация на дейност.Ако не може да се справи,почтено е да се оттегли.

Кефи ме с тъпотията си , защото работи за нас . Като излезем наесен , полицаите ще се правят на разсеяни , или пък най-сетне може и да започнат да си вършат същинската работа - да гарантират нашата сигурност.

Родена е на 13 март 1959 г. в град Шипка, България[1]. Тя е дъщеря на Генчо Бъчваров - последния главен редактор на вестник Отечествен фронт. Нейният съпруг Орлин Филев е сред създателите на в. Стандарт, ръководил е също публицистиката в БНТ[3]. Има дъщеря и син[1].

"Според нея е много лоша практика сериозни неща да се пишат във Фейсбук" - БОКИЧ, чуваш ли? Да кажеш на екипа да спре ФБ-изявите от твое име, защото внасяш дисонанс в правителството. Бъчи ти писа двойка ...

герберска мъка! Как не ги е срам Цвъки и тази шунда? Ако не беше Мартин Димитров от реформаторите, нямаше да имаме втора кандидатура за омбудсман. Кого си мислят, че заблуждават? Що пируети направиха последните седмици, но хората виждат

Вече всички знаят, че всъщност е поредното мазно ла*но.

Министрите от деформаторския блок са едно недоразумение: На отбраната-превърна министерството в ПЕТОЪГЪЛНО На правосъдието-все си кара по формулата КРИВО СЕДИ ПРАВО СЪДИ СТАР КАДИЯ На здравоепозването-Делото на давещите се е в ръцете на самите давещи се На образованието е по Бърнад Шоу-Успях да се образовам ВЪПРЕКИ училището На външните работи-министърът е по чл.64-Успешно замества Посланика на....../който познае държавата получава ембарго/.

Според социологическо проучване на ЕМ ПИ ЕМ БИ всички български мъже искат да правят групов секс, като 7% от тях искат да го правят с 2 жени, 8% с 3 жени, а останалите 85% искат да го турят на цялото правителство.

целокупното българско население е изпаднало в дехидратация ,получена от плюнки по правителството.

Като не ви харесва героят от банкя, избере си пияницата от Кула.

Героизира чушки. ГЕРБ толкова се осра последните дни, че не може да се скрие дори зад смокиновото листо на РБ. Шматка...

А това е неприлично, защото не може да има друг герой освен Спасителя от Банкя.

"Спасителя в магнолиите" не ти ли звучи по-героично-романтично?;о)

Неприлично е РБ при толкова малко депутати да ламти за много власт. На следващите избори и толкова няма да влязат,защото се видя ,че министрите им не правят нищо добро за обикновените хора,особено Москов с негоните идеи.ГЕРБ ще има мнозинство!

Рамазанчо Костов Кукунев първо пише във ФБ, а после се разкайва и целува ръка на Боко за прошка. А Боко, когато има файда, е великодушен. Този път обаче Деформаторите вкупом съгрешиха пред Баце и той вече ги е схрускал. Скоро ще изплюе само копчетата им.

Скоро Герб ще събере под 20%. Доказано е. И ще правят коалция с ДПС-БСП

А...Защо реши, че БСП ще се коалира с ГЕРБ? Това да не е АБВ...

Това е доста стар спасителен план и при нужда като нищо ще го приложат, което никак не би ме зарадвало. Но РБ ще удрят капа, ако минат бариерата. Все пак един боклук по-малко. Разбрахме ги какво и колко могат.

е той боце също е слаб политик но е добър в машинациите дали той или този който го сложи 24 часа по телевизиите с черния шлифър докато беше секретар на МВР :))) супермен и майкъл джаксън не са получавали толкова телевизионно покритие в най-силните им години :))))) боцка не всички са тъпаци и лош матрял :))) някои следят :))) а цвъко е най-големия майтап на света :)))) консултанта по правни въпроси :))))))а

Бъчварова, вие освен да лапате половината пари от еврофондовете друго направихте ли за 5 години? Кой, кой,кой,кой избра сестра Галева за Омбудсман? Едните комунисти подкрепиха другите.

Практиката сериозните неща да се пишат и коментират във "Фейсбук" я въведе този, който те назначи за министър! Отправи тази забележка (много основателна впрочем) към НЕГО и да засечем колко часа още ще бъдеш в правителството!

Не мога да разбера дали имате собствено мнение, защото за МВР категорично нямате.

ЭАПОЧНАХТЕ ОТ ГЕРБ беэпринципно беэ кауэа,днеска эа мая вчера бяхте с гоце и местан се агенти,префъсоваха и отложиха съд реформа,ще станете като бсп след коалицията,с тия дето се эаиграхте теэи дни,не може беэ морал принципи,лошото е че не върви вашата съдебна реформа,а на гоце на места на прокурора эамете се,калфин ви хвърли на улицата като дянконейков,вдигнахте още годините стажа и вноската на 65 години,като сега са 64 години,при това яка беэработица,ще каэвате пак вдигнахме годините эа пенсия и хората стачкуват,нали виждате че никой не подкрепя увеличението на годините и стажа,или вие сте повече от теэи хора

Скоро ще разбереш дали са само опити.. Майче .. или така се казваше новата ви приятелка!?

Освен некомпетентност, от всяко герберско изказване лъха на низост и раболепничене пред Мутрата - бащица. Чакаха го да си отвори устата за да видят накъде духа вятъра и подеха гениалните му тези. Ако бяха съвсем малко по-умни, щяха още малко да изчакат, защото Винету си мени мнението 3 пъти на ден.

На едни нови избори е електронно гласуване РБ ще изядат калинките с парцалите.

Защо, твоите мургави коалиционни приятели да не са овладяли компютъра случайно.

А забрави ли за гербаджийските хакери?

Сакън и да изпревари в това ''героизиране'' Бацко , не думай .А ако въобще има някакво значение мойто скромно мнение си е чиста проба насиране и на двамцата.

поправка ! бъчварова не е посредствен политик тя е много слаб политик например съгласи се да е параван в ръководството на МВР което на всички е ясно че тя не управлява :))) но когато посредствен човек постигне успех залепен за друг той стиска стиска не пуска! стискай!

В България политици няма ! Само едни алчняци.

Мачканият лак на гербаджиите, знае ли ,че отиват в небитието ,а някой в тюрмето!

От една партия БКП се нароиха БСП,ДПС,ГЕРБ и Атака и сега дружно управляват егати държавата щом хората си мислят че живеят в демокрация

Я потърсете,какво е работил Радан преди да стане "реформатор" ?

що боце кво е работил???

Почти същото...:))

Сигурно деформатор. С неговите познания и опит...

"19941998 г. Член на ръководството и председател на младежката организация на БЧК. Дългогодишен доброволец на червенокръсткото движение, обучител на местно и международно ниво."

И охранител в магазин Бонжур на пл.Славейков...

Що не си върнете Станишев ..той е работил много..

Доклад на външнополитическото ведомство на САЩ : Там е отбелязано още, че през годината в България има редица доклади за корупцията. Изброени са и корупционните практики - подкупи, конфликт на интереси, сложни схеми за присвояване, нарушения при поръчки и търговия с влияние. Най-малко 320 лица, както на национално, така и местно ниво, имат отговорности, свързани с борбата с корупцията и въпреки това, липсват устойчиви механизми за справяне с този проблем е заключението в документа.

Ами и без доклада на външнополитическото ведомство на САЩ знаем , че истината е точно такава . Жалко за народа .

ЕЕЕЕЕ УПРАВЛЯВАЩИ КОМЕНТИРАЙТЕ ,АНЕ СИ ИГРАЙТЕ НА - ДАЙ СИ МИ КУКЛАТА-НА СИ ТИ ПАРЦАЛКИТЕ.........ТУПАНИ...ВЪН ДО ЕДИН.....

Тази тетка първа трябва да си тръгне да затваря буркани на село. Едно елементарно престъпление не може да разкрие. Ведомството и е затънало в корупция до ушите.

бъчварова вие сте посредствен политик и съвсем средно интелигентен човек единственият ви успех е залеването за боце

А вие сте посредствен реформаторски трол.

А бе другари, не виждате ли че всичките сте едни и същи фекалии!

Благодарен съм на ГЕРБ заради възможността да практикувам този мой тъй древен занаят! Кънев трябва да си подвие опашката и да си дава сметка кой е победител и коя партия е водеща в политиката в България и Европа а именно ЕНП и ГЕРБ - истинските афтентични дясни партии! Само и единственно ГЕРБ може да обедини нацията!

ГЕРБ+Мая

Ако ГЕРБ беше победител, нямаше да има нужда от РБ и сега изобщо нямаше да водим този разговор.. та по-кротко

ДА! ПРЕДСРОЧНИТЕ избори са НАЛОЖИТЕЛНИ!!! и тази поредна парлама управлявана от дс се изчерпа. моля следващите!

Що не си е...м....всички!

и аз и аз

Кънев много се изложи с (не)гласуването за въпросите на референдума. Оказва се лицемерен демагог :(

Ох, що ли не се скриете всичките ?

тази лудата си мисли че прави социологически проучване от които резултатите си ги измисля и обявява че от БСП,ДПС и Атака са спряли проекта ЮП.Тези и други като тази са обладани от нечовешки усилия да извършват ежеминутно всичко друго но не и да оправят живота на хората, както обещават и могат от Атака.България без ГЕРБ ави, НДСВ те бивши и СДС -та , ДПС- та и АБВ -та може но неможе без Атака.Доказано от 2005 година са в пърламента и само те човешки подхождат към решаване на проблемите във всичко.

Прости сте!

"Прости" казваш Атакисти, но напоследък какво излиза , че отново Волен беше прав.В пърламента има 44 партии в7 коалиции и една единствена партия с 700 000 избиратели които го подкрепиха за президент.По -достоен е от сегашното чучело.

нова дясна партия която да си партнира с Герб! Отломките на костовото ДСБ и съюзени с отломките на царя не стават. Много бързо решиха да се налапат.

А ,че всичките от твоЙто ГЕРБ са отломки на БКП и БСП ....

Бъчи, остави го Кънев! Кажи нещо за МВР, че днес чета , че "Битовата престъпност бил в пъти по-голяма от официално обявената";о) Пък и "Телефонните измами нараснали значително в сравнение с миналата година"... ей такива едни новини относно поверения ти ресор... и хич не звучат като да си си свършила работата като министър! Там набий, остави политиката на Баце - той много ги разбира уйдурмите;о))

Ма ни съ заяждай ся с цветарката, бре Пипи...Тя от добро сърце е на всяка манджа мерудия....

Това , което може да каже Бъчварова, е че за "сексуалната" сигурност на дамите в МВР , ще трябва да се носят дълги поли.

Нали комуноидни шизофреници не искахте Цветанов, не искахте силно МВР, не искахте "полицейска държава" ... Какво ревете сега???

Пипи, кефя ти се как ги редиш на място! Права си, много хора въобще не съобщават за кражба от мазе например, защото просто нямат доверие на МВР.

преди да се изпокарат и и избият - да си взимат царвулчетата и .... на село -ВСИЧКИТЕ!!!!!!! ЗАЩОТО ИДВАМЕЕЕЕЕ

Шило

Айде сега заради Радан - РБ извън властта, след което почва разпада.