Реформаторите искат спешно свикване на Съвета за развитие

Реформаторският блок настоява за свикване на Съвета за развитие, защото реформите се бавят.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторите искат спешно свикване на Съвета за развитие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЪЮЗА НА ГЛАДНИТЕ ДЕМОКРАТИ :)))

Хвани едните и удари другите, то се е видяло че пак няма да гласувам!

НЕ ГЛАСУВАЙ - ДПС ТОВА ЧАКА

абе кой ги бръсне за .... тия седесари, че и претенции имат.

Преди да се коалират с ГЕРБ се изпокараха, а след като бъдат изгонени от управлението ще се изпоколят ако може така да се каже. При нови избори лакомията им ще ги прати в забвение. Хората са твратени от взаимоотношенията между пишман реформаторите. Нека тези, които плюят по ГЕРБ да кажат кого биха подкрепили и за кого биха агитирали при нови избори. Оначе казано - много лафен - малко махен.

ГЕРБ са същите като всички останали олигофрени в политическия спектър и не бих гласувал и за тях!

ЕДИНСТВЕНИЯ ПОЛИТИК, КОЙТО МОЖЕ ДА НАПРАВИ СМЕЛИ РЕФОРМИ Е КОСТОВ !!!! НО КГБ И ДС НЯМА ДА ДОПУСНАТ ДА СЕ ПОЛУЧИ ТОВА - ТРЯБВА ИМ СЛАБА БЪЛГАРИЯ И ПОДКУПНИ ПОЛИТИЦИ !!! НЕ СЛУЧАЙНО ПЛЮЯТ ВЕЧЕ 20 ГОДИНИ ПО КОСТОВ .........

Костов може, само да продава!!!"Кон за кокошка, Слон за две"! Важното е за него да има.

То пък за днешните управляващи не е така! Всичките са един дол дренки!

ЕТО ОЩЕ ЕДИН ОБЛЪЧЕН

С мижавите 23 депутати РБ преяде с преференции!?!?! Щом "искат" избори--ХАЙДЕ!!!! Я спечелят 3-5 мандата , я НЕ!!!!!Бързо се оядоха и като БЪЛХАТА- излязоха " на челото"!!!

ДОСТА СИ ГЛУПАВ ХРИСТО АМА НИЕ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБ СМЕ НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ......

Управлявайте тогава с ДПС и БСП, герберски олигофрени! Не виждате ли, че времето ви изтича и едни предсрочни избори ще ви наврът там където бяхте при Орешара? Какво може да се очаква от тъпа мутра, като вашия лидер!

Защо, Вие с марсиянците ли ще управлявате?С 23 депутата!Големи сте математици !!! Като дръгалевския, лаборант .

Я кажи ти жалко олиговренче кой искаш да те управлява. Ако само плюеш по всички полза няма. Като си казал А кажи и Б. Предполагам няма да можеш.

Пак говорят за предсрочни избори,това е единствено добре дошло за братята роми,ще има кюфте бира и кебапче, видя се друга полза няма,много хора нямат интерес държавата да се стабилизира.

Тези,които поддържат т.н.Реформаторски блок са късопаметни и са забравили,кой нанесе най-големите щети на България и на хората-Иван Костов и Симеон! Сега техните протежета продължават да натикват държавата надолу,ако още има къде.Каквото и да се пише тук за ГЕРБ,народът виждаме,че само сега се работи и не се краде и в София и в цялата ни страна.Това е истината,безпартийна и обективна истина!

Само твърдението " сега не се кради" е достатъчно за да видим с какъв късоглед загубеняк имаме работа! Каквото и да си говорите няма по крадливо, управление от мутренско милиционерското управление на ГЕРБ. РБ не забавно трябва да напусне коалицията и ако може да предизвика предсрочни избори. Тази мутра ББ писна вече на всичики!

Днес прочетох че """МВР ще назначава Цигани като сътрудници""". На МВР не им трябват ПОСРЕДНИЦИ, между Полицията и разни Цигански Махали. Щом са дошли в България, тия цигани трябва да знаят Български Език.. И Ако някой Полицай, Не иска да ходи в Циганска махала, и не иска да си върши работата, тябва да започват Уволнения, и да слагат други хора, но които отговарят на НОРМАЛНИТЕ Изисквания. Иначе, това е все едно, някой Циганин станал Полицай и сега иска да домъкне още роднини- Цигани !!! Само тези, които отговарят на изискванията и са показали Най- ВИСОКИ може да ги вземат в МВР. Иначе, става Корупция, като Корупцията, която Докарват БСП и ДПС. Имаше една Мутра- Илия Павлов, преди години, искаше да бтде ПОСРЕДНИК, между България и Русия, за вноса на газ. Тоя беше просто една Мутра- Бандит, който иска да взима Печалба от вноса на Газ за цяла България. Тия Посредници( Роми в МВР ) са все едно, да вземат в МВР, като Посредник някакъв СЕРИЕН УБИЕЦ, който да помага за хващане на други серийни Убийци.. Или все едно да вземат на РАБОТА в МВР- Маргините, Братя Галеви като Посредници за хващане на Мутри. Абсолютна Идиотщина и КОРУПЦИЯ.. Това е и както ДПС искат да са Посредник между Българите и циганите !!!! Всички знаят, че когато ДПС са в властта, в България се краде най- много, и е пълно БЕЗЗАКОНИЕ.

Днес, 40 години по-късно, чичо ми Алберт Моис Кордова и неговият партньор Шимон все още са заедно. 40 години съвместен живот, научна работа (и двамата са университетски професори), политически борби, надежди за мир (попарени от фанатизъм и тероризъм), провалени бизнес начинания и успешни кариери, здраве и болест, бедност и охолство, дълги години на борба с едничка цел - да не криеш любовта си в едно консервативно общество... Една възрастна двойка в заника на бурен, но щастлив живот. Това признание на Радан Кордова може да бъде прочетено в пламенна статия от 2008 г., защитаваща правото на педерастите да провеждат педерастките си шествия в центъра на столицата на България: Радан Кънев (Кордова) 'реформиста' :)

"... Дали Радан Кънев освен, че е горд с чичо си, изпитва същите чувства към друг член на неговата фамилия, лелята Солчи Моис Кордова, с партизанско име Елка? Тя е родена на 7.01.1924, заловена и разстреляна за терористична дейност на 6.03.1943 година. Фамилията Кордова е известна със сталинистката си жестокост и терора в Пловдивска околия след 9.09.1944 година до имиграцията им в Израел в средата на 50 -те ...."

невка да влезе в link и да напише> Солчи Моис Кордова и да прочете.

Прав си истинските комунисти като измислената леля бяха избити преди 9 септември.останахте такива като теб и твоите родители

#ПСИХО десни youtube. com/watch?v=v2MTZ6CsSKg Где бяхте вчера вий, герои днешни? Къде бяхте, когато бащицата ви Костов разпродаде България? Когато подари на безценица Лукойл, Кремиковци, Балкан? Къде бяхте, когато взриви Мавзолея, а министрите му се черпеха и празнуваха насред взривовете като модерни Нероновци? Къде бяхте, когато Мистър 10 процента прибираше комисионни от всяка приватизационна сделка? Къде бяхте, когато подслушваше и следеше невинни? Къде бяхте, когато трупаше тлъсти лихви от КТБ и заедно с Цветан Василев създаде най-голямата банкова пирамида в историята? #ПСИХО десни Днес вие довършвате неговото дело. Довършвате страната ни. Унищожавате българския съд, българското следствие, българската прокуратура. Създавате цяла прослойка от продажни грантаджии. Насилвате ни да мразим Русия, нашия брат. Няма да стане. Няма да се продадем. Доларите на Сорос не могат да купят целия народ. #ПСИХО десни България не е филиал на "Америка за България.

рамаданчо е в сащ за да му набият канчето защото не си върши добре работата. Трябва повече хора да излъже плешивото еврейче

Интересно, пак ще има шарани.

В мовента Радан Кънев бил на специализация в САЩ ??? Едва ли специализира България над всичко...

Достатъчно е, да специализира, как се бори корупция.

Абе тия не знаят какво искат... Палячовци

Сега е ваканция, реформите наесен.

България е пълна с руски кавали затова е на тоя хал

Простоват реформаторски спам

Единственото правителство което правеше реформи и вдигаше пенсии и заплати това е правителсвото на ИВАН кОСТОВ Всички други си пазят рейтингити

Да ама българите не го харесват Костов щото 15 години ден и нощ журналята го плюят щот са руски кавали

Българите не харесват Костов защото продаде и предаде всичко което можа.

Не мога да преценя Костов или Доган е по-вреден за България.

След управлението на Борисов най големия провал в историята на България му викат Чер Иван от Драгалевци

не харесвам Костуф защото е слуга на бкп и е ........циганче

От мен да знаете-хванеш ли се с ортак с анцуг , винаги си откъм страната на булката.. Айде сега у лево...

В гугъл:Солчи Моис Кордова Прочетете коя е тази личност.

Изплъзва се мазния кокъл из тез "реформарорски" пръстчета и сега пирпилим пред ножа.

Следя реформаторите, защото им симпатизирам малко повече от останалите партии в парламента и като цяло от последните години.. но сякаш повече се говори и коментира с цел да си правят реклама, отколкото да вършат работа в Парламента. Надявам се все пак да се развият, понеже всеки се учи от грешките си и може и да започна да им симпатизирам

Всъщност РБ не е направил дори една половин реформа.

каква реформа ще направи, когато другите не искат такава! А, който не иска е ясно защо.

нито едно гласуване преди да приемете мажоритарен избор нито едно:)

Рефрматорите се хванаха на най-старата измама: "Колко съм велик". Едвам влязоха в парламента и това беше.

Надявам се, Радан да направи добра специализация в САЩ и като се върне, да ги почва с метлата наред .:)

Кви реформи, кви 5 лева от реформаторите бе. Ще спомена само 3 решения на парламента от последните 1-2 седмици, подрепени от реформаторите, пък вий си наравете сметката, тея измекяри реформатори ли са: 1. Орязана съдебна реформа 2. Отхвърлените въпроси на президента за референдума. 2. Избор на Мая Манолова за омбудсман. Всичка това изтъргувано от РБ, ГЕРБ и ПФ с ДПС, така, че всички да са доволни, да се имитира някаква реформа и направят хората гласували за реформите на олигофрени. Аре!

За реформи са гласували една шепа хора.

Деформаторите и те се редят за депутатска пенсия да не мислите че искат нещо да оправят.

Да имаш позиция е едно, друго е да се възползваш от нея. РБ - голямото ми разочарование.

Прекрасна статия от Татяна Ваксберг /DW. Статията е публикувана в ляво тук.. и ви препоръчвам да я прочетете.

от комунистическата еврейска подожка ваксберг

или разваляте тая смръдлива седянка ,или сте част от нея. президентът каза вече ,че се договаряте всички зад гърба на народа , но не за това бяха протестите. никоя реформа не върви, нищо не засяга интересите на мафията. не стоùте повече там , или никога повече няма да видите парламента от вътре!

Никой не иска реформи. Ако някой искаше реформи ( такива каквито наистина трябва да се случат) РБ щеше да има 180 депутата и нямаше да му се налага да се съобразява с куцо и саката.

Тия боклуци освен "искам" други думи знаят ли?

теци реформатори от кол и въже стари партии, със стари ку..р..в..и не става нов бардак. Всичките пропаднали при предишни управления. И какво? - събрали са се един билюк парлтии - сами не могат да влезнат в парламента, да не говорим да станат водеща първа партия и.. не искали ББ за премиер. Ами да го изберат Раданчо и той не знае кога се пръкна и кога се заговори за него. Ама те по нагли от комунягите.

Определено РБ са прави!!!!

да, но след дъжд,качулка. вече не им вярвам!

Новата АТАКА в действие!

Бойко е казал че с Радан са в приятелски,човешки и колегиални отношения /пик Какво се козите тука? Цялата пара в свирката.

В МУТРИСТАНА НЕ ЛИПСВАТ ЖЕЛАЕЩИ ДА ВДИГНАТ КРАКАТА ПРЕД БАТ ОБОНГО :))

А ти чий го дириш там.Да не би ти да си вдигаш краката за една миризлива чорба.

Петък вечер е....няма ли кой да пусне някой виц?

Ами Борисов реши и обяви, че утре ще подаде оставка ! или Депутатите решиха да даряват 15% от заплатите си за благотворителни цели и се отказват от лятната си почивка, за да "коват" законите в Парламента в името на благосъстоянието на обществото !

каде сте балгари защо ви ниама на протеста пред народното сабрание ??? не искате ли да покажеме на мрасните комунисти колко много ги мразиме ??? помнете че протестарите са наи достоините хора в балгариа !!!

парата?

DIDA

Много си зле! Спешно ти трябва лекар специалист!!!

Ако са толкова грамотни, колкото тебе, да ни пази Бог!

Според мен тази па..ча, е платен трол на дпс/бсп/атака......Дори един циганин ще пише по-грамотно.Това са стари комунистически похвати.