Потънала руска подводница от ПСВ открита в шведски води

Потънала миниподводница бе открита в шведските териториални води от гмуркачи. Най-вероятно това е руски плавателен съд, потънал през 1916 г.

Обратно в новината

Коментари - Потънала руска подводница от ПСВ открита в шведски води | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Товарищи, що не надникнете в темата за Кобилкина там ще видите реално колко "много" ви обича българския народ ... Ама щото е в лайф та някак сте пропуснали да я набухате с минуси и положението е неспасяемо вече:)) ... Е, може да се пробвате де - ще стане още по-смешно. Май ще се дърпат ушетата и ще ви резнат премиите тоя месец не сте достатъчно бдителни сякаш.

До редактора: можете ли да ми обясните какво означава думата "оъшън"?

Този факт е потвърждение, че руските имперски амбиции не са от вчера. Агресията е в кръвта на азиатите. Ето защо цивилизованият свят ще ги изолира в Сибир, за да не пречат ма мира, прогреа и демокрацията

Демократе от Работническо дело, та нали точно за богатствата на Сибир му текат лигите на "цивилизованото човечество"

На 2.8км. от чужда територия не се патрулира!

"...но по буквите на кирилица, изписани на корпуса, може да се съди", че с нея са пътуъвали св.св. Кирил и Методи - значи че е македонска...

по същото време, а корпуса му вече е изгнил! ТАЗИ ПОДВОДНИЦА НЯМА РЪЖДА!

Кои потънали подводници са с чисти корпуси?Новите руски.

Несъмнено това е личната подводница на Путин,но е много странно е защо на подводницата не е изрисуван ликът му ,или да има поне неговия автограф.Имало там някакави драсканици,но за тях съмнението пада най-вече върху Благо Джизъса!

Ами кофти матриял, затова е е изгнил. Докато рашките желязо имат бол. И то квалитетно. А преди Хрушчов нещата ги правеха добре, още от царско време.

С разработването на уралските мини и износът на желязо за западна Европа започват и проблемите на Русия с опитите да я "демократизират". Добивът на суровини е малкият брат на "Демокрацията ".

Май няма да е нито от Първата, нито от Втората световна! Руски експерт-подводничар обяви, че ако се съди по чистия корпус е съвсем пресна, пресна! Май се очаква нов Дрискас за Русия!

Да бе и руснаците са върнали азбуката от преди революцията, с която е надписана подводницата. А и са възобновили производството на модел от първата световна. А че е от тогава си личи по конструкцията.

Велики са Матръошките -онова време модерна подводница и сега е загатка а сегашните изпреварили времето.

Шведското правителство да обвини Путин. Незабавно. Да види той какво означава да е правоприемник на Царска Русия а не на СССР. Путин така и така е виновен за бременността на Вики Нюланд, .която само трябва да бъде забременена.

jizast

Да бе от 1916г, разправяйте ми ги на шапката. Това им е бойния флот на руснаците, производство от времето на ПСВ и ВСВ. Руските подводници са за еднократна употреба, потопяват ги на различни места и матриала вътре си изпълнява воинския дълг.....докато може.

Шведска му работа, сто години да търсят подводница, и то не била нито шведска, нито съветска а царска...

ако с бутане не става - да вземат една манивела... може па да тръгне. ако не - да викат специалист от завода - ще я подкара за нула време :)))

"Миниподводницата най-вероятно е руски плавателен съд, потънал през 1916 г." Началото на една 'славна' традиция с апот

ПИПО

A това, че ние имаме един 40 годишен Дръзки и два катера, няма значение. Важното е да плюем с и без причина.

Миниподводницата най-вероятно е руски плавателен съд, потънал през 1916 г.

98 години автономно плаване и да вземе да потъне миналата година! Казах ви аз, че шведите наистина са видели руска подводница!

Разкриха подводницата на Путин. Демокрацията победи. Не бяха напразни напъните на шведите, разкриха я най на после !

Сега ако открият и че е задвижвана с ядрен реактор и има ядрени бойни глави на борда съвсем ще я втасаме в часа по история....

Елементарно Уотсън! Подводницата само на вид от ПСВ и това е с цел маскировка. В същност е най модерна подводница и е потънала миналата година. Путин е предвиждал и неблагоприятен изход и затова е наредил маскировката и. Ех тази хибридна война дето води, налагайте още санкции!

ич, да я не пипат и отварят, че като ни налазат едни зомбита руснаци ... то не ни стига живата паплач

Ей много са страшни тия руски подводници,без значение дали са от Първата световна ,Втората световна или от Студената война!Само кажи "Руска подводница'! -и някой е напълнил гащите.А форумните русофоби са в перманентна истерия от тях!

страшно си е - като нищо може да се гътне човек, ама не от страх, а от смях ... то направо си е виц: как една руска "мечка" се е блъснала в нещо и си е заспала зимен сън, бате:))) ...

Все пак откриха нещо...

Работата е по-сериозна.

Може и Македонска да е, от I-та световна :)

Благодаря,че ми изтрихте коментара под щерев.И вие в трапа мърши!

Ако се виждат отвори за гребла-руска е.Няма какво да се чудят

ползвайте гугъла- Неудачный пуск ракеты. День ВМФ, Севастополь има перфектно видео с коментари на самите руснаци + един паднал як52 в самара не е само тая подводница

Не греши само той ,който нищо не върши. На американци ракети също падат. А ти седи с чушкопека - той поне 100% сигурност дава

извинявай, ама единия от твоите съграждани вика на видеото нещо като //касяк//. Как се превежда това?

Не е точно така и чушкопеците им изгарят реотаните, но поне казармите в България от ПСВ се използват за детски градини и не падат да убиват децата, както падат руските нови казарми. Разликата е манталитета на производството м/у Москвич и БМВ, въпреки, че и двата авомобила са проектирани от немци.:)

Защо не я бутнат..ха..ха може да запали.

Глупак! И тука ли се изходи?!

не видя ли че танка с бутане не можа да запали :)

loyola

Глупости! Това е първата Македонска подводница, и не са я блъснали, а тя е блъснала и потопира много чужди кораби.

ПАК ПОБЕДИХТЕ МАЛКИ АМЕРИКАНЧЕТА...

Те от тогава съвеЦките подводници все си потъват, съвеЦките танкове все не могат да потеглят съвеЦките жени все ги клатят богати американци и европейци, съвеЦкият народ все към УСА-то и Зап. Европа го влече е и долара му е мил все пак ....

брех, че си се разпалил все едно на литургия :)

Аналогично. Обаче... мериканЦките подводници (например "Трешър", "Скорпион"...) не потъват, те си почиват на дъното. За вечни времена. МериканЦките самолети и хеликоптери не се блъскат един в друг (операция "Eagle Claw", юли 1980 г.), те си споделят интимно разузнавателна информация за Иран. И понеже тя е свръхсекретна , се заравят в пясъците на пустинята. С помощта на противоградушкови локатори прости нетехнологични зенитни ракети поздравяват с чалга мотива "Izvinite, nismo znali da je nevidljiv!" невидими Stealth хипертехнологични мериканЦки бомбардировачи... Аналогии, р'ийш ли...

цел екип изгоряха живи на Бай-конур, съзрецавайки своето творение воглаве с един тартор, тврЪд като Путин...

ПИПО

Страхотен коментар, поздравления:)))

Мале-е, тия след сто години разбрали,че има потънала подводница.

20 метрова подводница с 18 членен екипаж? Тя с гребци ли е била?

Не бил шведски, а съветски и не бил сексуален, а социален и не бил "Баба дала на войника", а "Балада за войника".........

Ох как повярвах, че е от Първата световна война. Ааа сетих се, подводницата с която си играха на котка и мишка през миналата година също е била от Първата световна война.

Сом российская подводная лодка, построенная по модели американского инженера Джона Голланда и поступившая на вооружение российского флота в 1904 году. Всего было построено семь подводных лодок этого типа, каждая из которых получила свое рыбье имя (Щука, Белуга, Стерлядь, Лосось и т.д.). Имя Сом носила головная подводная лодка модели, затонувшая у шведских берегов в годы Первой мировой войны в 1916 году.

гледай ти тая гъзета. Ние си имаме други.

Може да нашата подводница. И без това не съм я виждал напоследък

Горките шведи, това да не им е СААБ. Не е от ПСВ, а е най-модерната руска подводница. Но в техните очи...

"но по буквите на кирилица, изписани на корпуса, може да се съди, че е руска"...или македонска ;)

Или монголска?

или българска

Дир-а, айде събудете се де - хем невредима и без повреди по корпуса, люковоте затворени, пък била потънала щото се блъснала в кораб?! Все едно кола се удари челно в бетоновоз, колата невредима, пътниците мъртви.

Ха,ха,ха !! Чукча не читател, той писател.

ей, най-сетне я намериха тази руска подводница, дето я търсят от години ту в Швеция, ту около норвегия.... Сега дано вече спрат да обвиняват Путин.

Ами кого друг да обвиняват, след като Путин отпреди 100 години им е заложил на дъното средство за хибридна война, което сън не им дава на хората? Ама то вътре може и рашките още да са живи! Знае ли човек! То те са способни на всичко! Колко му е 100 години да чакали нареждане от Главнокомандващия за атака?