Агенция Фарс: ВВС на САЩ помагат на ”Ислямска държава”

Военновъздушни сили на САЩ подпомагат бойците на терористичната групировка "Ислямска държава" (ИД) в Ирак, съобщи днес иранската агенция Фарс, цитирана от ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Агенция Фарс: ВВС на САЩ помагат на ”Ислямска държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На рязаните може да се вярав ТОЧНО ТОЛКОВА КОЛКОТО И НА РУСЛЯМИСТИТЕ...

Когато се изказват такива обвинения би трябвало да бъдат подкрепени с подробности, като модел на хеликоптера отличителни знаци, номер и т.н. Иначе, цялата история някак си "виси"... ЕЖК, Ирак има ОМП и т.н.

А не е ли същата работа с "агресията на Русия" в Украйна? Доказателства няма, но лъжата се повтаря и повтаря.

Другият път като видя такова нещо, ще ида специално да питам пътниците на хеликоптерите къде отиват и да ми разпишат протокол от разговора, защото Major Payne от форума може да се усъмни.

Сигурно имаш предвид нещо от рода на обвиненията на Държавния департамент на щатите за сваления от украйна бойнг?!

В интервю за американския телевизионен канал CNN бившия главнокомандващ силите на НАТО може би отговори на въпроса защо Ислямска Държава никога не е атакувала Израел. В интервюто си генерал Кларк открито заяви, че терористичната организация, която детронира от върха дори Ал Кайда се е зародила с подкрепата на някои разузнавателни агенции от държави, които американския генерал нарече наши съюзници.

Гадост , като да стъпиш в пресен говежди тор , но от говедари какво да очакваш.

САЩ постъпваш добре,защото тези терористични групи трябва да се леквидират,дявол да не чува след седмици месеци,могат и да атакуват Русия,България и много други замеслете се !!

И все по-сигурен ставам, за евентуалното събуждане на Йелоустоун ..., някъде след 2 месеца. Ей, не се наиграха на войници и амишите и хазарите, а целият свят стой като гипсиран пред бойните полета..., в ролята на безволев кибик. ЕВРЕЙСКАТА ЖЪТВА, Е ВОЙНАТА! "Това е игра на Ротшилд. Не знаехте ли?" - It's Rothschild's game. Didn't you know?

А какво добро прави САЩ, след като те създадоха ИД, въоръжиха я и сега те я ръководят. Всички военни американски действия срещу ИД са пълна бутафория. как да ти обясня, всичкото америкъни ситизъни, са рядко изглупели същества. Америката не прощава. Всички отиват там различно умни. И след кратък престой, всички ставате еднакво тъпи. С Много редки изключения.

Тези същите двуличници, диктуват и се месят във вътрешните работи на целият Евросъюз и имат наглостта да вменяват задължения относно имигранти, санкции и т.н., а същевременно подслушват всичките си т. нар. "съюзници" от НАТО, 24ч. на ден / 365 дена в годината, и даже не го отричат... отговорът им обикновено е "Ние повече няма да правим така". Идиоти ли сме или мазохисти да търпим такова отношение?????????????????

Децата в градината обичат този отговор, и европейските съюзници заедно с нашите глупендери се подмокрят като го чуят... :)

Аз ви разправям, че ИД е проект на САЩ - вие "НЕ"! Даже помагат на фашизоида Ердоган да използва "атаки" уж срещу ИД, за да избива кюрдите в самата Турция! Както са казвали изпатилите си древни: "Не вярвай на данайците даже когато ти правят подаръци" (Тимео данаос ет дона ферентис!")

ФАЩ носи солидарна отговорност с И Д за всички зверски убити екзекутирани, заклани, изгорени живи от ИД !

Ами Путин с подкрепата си за Асад и снабдяването на идил с оръжие и амуниции?Какъв е?Американците унищожават най много фанатици в Ирак и Сирия!

По-скоро ги създават.

lu4ka

Да беше прочел поне статията.

Те и американците признаха че слез Асад идва Ал кайда...Ама късно

Абе пак ще ти кажа че не си осведомен а заблуден. Докато Асад беше на власт държеше в подчинение такива фанатизирани мосюлмити, които в последствие потпомогнати от сащ създадоха идил.

ИД върха на хамериканската " демокрация", истинското лице на ФАЩ ! Разкрити сте изроди !

ФАЩса Мефистофел в човешки образ !

ФАЩ=ИД=Алкайда= Сатаната=Зло, мрак,изродщина ! Руската земя е божия обител!

Ти не си с всичкия си!

Дира евала за смелостта да публикувате тази новина !

Истината вече е наяве ,САЩ не само дъздаде ИДИЛ но и сега ги подпомага .И двете са творения на Сатаната

Оръжия с трици не са купуват.

lu4ka

ИДИЛ продават петрол на най-ниски цени.

...на единствените си купувачи - Турция! С пари от САЩ, Канада, Великобритания, Франция и Австралия!

без разрешението на великите сили / сащ, русия и европа, нищо не може да се случи на нашата земя

глупости.за всичко са виновни комунистите

Утре ще ви информираме ,че ВВС на САЩ подпомагат и Северна Корея и качват по хеликоптерите си севернокорейски офицерчета . Молим ви се да ни повервате и за тая партенка за което ви благодарим предварително ! Милости просим !

Ген. Уесли Кларк: Нашите съюзници създадоха "Ислямска Държава" Бившия главнокомандващ силите на НАТО ген. Уесли Кларк в интервю пред CNN повдигна въпроса за участието на Израел в създаването на "Ислямска Държава" В интервю за американския телевизионен канал CNN бившия главнокомандващ силите на НАТО може би отговори на въпроса защо "Ислямска Държава" никога не е атакувала Израел. В интервюто си генерал Кларк открито заяви, че терористичната организация, която детронира от върха дори "Ал Кайда" се е зародила с подкрепата на някои разузнавателни агенции от държави, които американския генерал нарече наши съюзници.

Под съюзници е имал в предвид руснаците,но е твърде възпитан да го каже направо.За всички нормални хора е ясно че Ислямска държава е бившата армия на Садам Хюсеин създадена и подпомагана от Русия

уса ги саздади. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Сега се помага на "умерените"джихадисти които четат половината коран и забулват жените от кръста нагоре и режат по половин глава!След " спа процедурите "в Гуантанамо многа крайни станаха "умерени"командири!Може да дочакаме и "демократични "такива!

Сульо казал на Пульо, а той на Муньо, който е цитиран в една медия.

А къде са онези хомосекшуъл мъжки проститутки, Бегейчето и Щерю? Или за тази новина няма опорни точки? Не вярвам, все щяха да измислят нещо за балъците... Или са заети да плюнчат химикалката на някой Натовски войник? Няма ли инфо по въпроса?

Aгенция фарс ми звучи точно като дрън-дрън ярина.

Нали се сещаш,че ЦРУ няма да направят официално изявление по CNN ,че те стоят зад ИД? Също така не очаквай и Плевнелиев да го каже по БНТ.

Разбира се че няма, но след като Фарс казва доказателства и обяснение не са нужни.

Американските ВВС подариха преди 2 години цяло летище с хеликоптери на басмачите, тук ще разговаряме за една "секретна мисия" на Том Круз :) Как се "крадат" десетки хеликоптери наведнъж от интимничещите с камили гащници? Явно и те са ходили наведнъж на любителски курсове за книжки на военни хеликоптери? Както и в последният случай описан горе в статията: басмачи доброволно отведени на опреснителни курсове в натовска военна база.

jizast

Името на агенцията е добре избрано - ФАРС. Иранските и Руски агенции са си пълен фарс. Остава да слушаме и Кубинските и С. Корейските агенции и тогава ще цъфнем и вържем

слушай си снн , там е "истината"

САМО БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ НЕ ЗНАЕХА ЗА ТОВА???И НА НАС НИ НАТРЕСОХА ЕДНИ СЪЮЗНИЦИ......!!!

ПИПО

То това е ясно на всички. Ако някой си мисли, че тия камилари, без чужда (американска) помощ могат, да се борят срещу всички, то тогава е най големият наивник на света.

я прати малко от тревата дето пушиш, че да се посмеем заедно. виж как про-руските терористи за 10 дена се научиха да стрелят със снаряди, нещо което се учи с години за такава точност... А както се разбра - колко хиляди "бивши" руски военни имало в редицата на ИД според самата ТАСС?????

Хората са ходили в казарма и са се научили... Или това тактично го пропускаш? Ти оспорваш ли подкрепата на САЩ за ИД? Явно твоята трева е доста силна...

ПИПО

"хиляди "бивши" руски военни имало в редицата на ИД според самата ТАСС"? Това в сайта на "отворено общество ли го прочете" Нали сещаш, че всеки може да влезе в сайта на ТАСС и да разбере какво пише и какво не? Колкото до смеенето няма проблем. Дай си адреса и ще се посмеем много яко.

Това пък с прехвърлянето на вината към руснаците е най-елементарното оправдание. Ако става въпрос има доста терористи от Балканите които се обучават под носа на НАТО.

Някой тарикат милиардер продава оръжие и на двете страни. Подхранва пазара един вид.

На осведомителните агенции на държави като Иран,Русия,Ю.Корея.Няма как да им се вярва.

Май се пообърка с кореите, а?

тия еврогъзести подлоги са все така образовани

А ти откъде се осведомяваш от CNN ли? Знаеш ли ,че по такива медии редовно показват стари кадри от Ирак които са уж от Сирия примерно, или разни актьори които играят "убити" в различни места по света?

Шило

Ясно колко си "осведомен". На времето така ни съветваха, да не слушаме "Свободна Европа" например.

кой ми е съветвал така? на времето СССР заглушаваше всичко ще не е под нейно командване.

...подслушват всички "съюзници"...??? поддържат близки връзки с ИДИЛ ...??? ...хм...да не би всички тия новини са част от руската кибер война , за която толкова усърдно и разпалено ни предупреждаваше нашия т.н."президент" ...

БATKO

Само глупак може досега да не е разбрал, че ИД е креатура на САЩ. А ти си вярвай на Плевнята, който се изживява като лобист-комисионер на чуждите фирми, които ограбват България.

какви корени пушиш? я прати насам.

ситуация за сашките, а иначе за пред хората, техния президент преди малко го гледах, дръпна реч пред африканците за чудо и приказ! Пак права, борба с корупцията за да се осигури растеж и все в този дух, цял час говори! Просто, майстори са на двойните стандарти!

Добро утро! Откакто сащ започнаха с въздушните удари, ид се разшири два пъти.

ай си ( нерегистриран ) 28.07.2015 15:44 Браво братко-интернационални ! Ела да се прегърнем по братски ! И да заживеем вместе в тоз 21 век ,братушка моя свидная !

Името на агенцията красноречиво говори за достоварността на информацията.

Тъпунгел, иранската правителствена информационна агенция Fars

как успя да набухаш 22 минуса? толкова ли те заболя от истината?

САЩ или си прибират командирите в ИД за инструктаж или си ги прибират заради прекратяване на проекта - "ИДИЛ".

Шило

Ха! И сега?

Сега вече "маски долу" и почва якият кютек.

Това са били руснаци с американски хеликоптери, боядисани с вакса, да приличат на негри.

Това е един добър пост на Щерев. Само да допълня, че боядисаните с вакса докато са качвали лидерите на ИД в хеликоптера, са ги подканвали да бързат с викове куиклЬи, куиклЬи с много добре изразен мяхкий знак.

Извод: След като САЩ си "самобомбардираха" небостъргачите и пентагона, дадените жертви от 4 000 души са малко и затова са решили да привикат на помощ и Ислямска държава!

чи ти беше ясно тия не откриват топлата вода! Иначе що ще чинат на майка си в гъ.а в пущинака? Наркотици в Виетнам и Афганистан и некой друг варел петролец и продажба на оръжие кирията сичко под егидита на насаждана псевдо демокрация.

Ген. Уесли Кларк: Нашите съюзници създадоха "Ислямска Държава" Бившия главнокомандващ силите на НАТО ген. Уесли Кларк в интервю пред CNN повдигна въпроса за участието на Израел в създаването на "Ислямска Държава" В интервю за американския телевизионен канал CNN бившия главнокомандващ силите на НАТО може би отговори на въпроса защо "Ислямска Държава" никога не е атакувала Израел. В интервюто си генерал Кларк открито заяви, че терористичната организация, която детронира от върха дори "Ал Кайда" се е зародила с подкрепата на някои разузнавателни агенции от държави, които американския генерал нарече наши съюзници.

А аз го боготворях, този мръсен рубладжия.

CNN са рубладжии! Това не може да е вярно! Америка и Израел защитават мира и демокрацията в целия свят! Урааааа!

Ти си или най-големия майтапчия или най-големия идиот :)

Дори и това дето е описано да не е вярно е истина, че яко ни ментосват за всичко дето се случва там. Стотици полети и ракетни удари на световни свръхсили и модерни армии срещу няколко хиляди събрани от кол и въже по интернет . То ако пратят македонската армия би трябвало за няколко дена да ги смачка, а те ни обясняват как борбата с ИД щяла да продължи години!

Че ако има воля НАТО може да измете ИД за седмица.

Че няма нужда да ги "мете". Само от ЦРУ и Мосад ще им заповядат, да се разформироват и да се предислоцират в друга точка на света. Примерно, да подпомогнат демонократизацията на Армения.

Така ли , с атомна бомба ? Че то ИД е продукт на САЩ, както бе и Ал Кайда на бен ладен-агента на цру.НАТО е терористична наказателна отганизация подконтролна на държавата терорист Н1 за всички времена- сащ. САЩ създадват войни напрежение защото 50 процента от БВП им е от производство на оръжие.Без войни САЩ ще обявят дефолт ,както Гърция за има няма неколко месеца.

Кой не скача (според тоягата) е "червен". Кой не слуша Обонго е "диктатор". А, кой не се връзва на пропагандата за идиоти е "рубладжия" и "путЕнофил".

Апачите на снимката всъщност не могат да вземат никой..

Хамериканците и Турците са грижовни родители !

както уса,така и туркя помагат на дъихадистите

Ще припомня един цитат от средата на 80 години на Д. Ръмсфелд висш америнаски чиновник бъдещ министър на отбраната на САЩ " Садам Хюсеин е нашият човек в района " , техен човек и сътрудник по същото време е и Бин Ладен. После знаем историята . Фактите сочат че историята са повтаря . Вижте кого заплаши последно ИДИЛ - палестинското движение Хамас враг на Израел и САЩ , но не и Йордания , Саудитска Арабия или Израел. Елементарно !!!

Вземи по-комрлицираните опорни точки.

Моше, не ти ли хареса. Човекът го каза в десятката. Действията и приказките на САЩ и Израел са прах в очите. Всичко е бутафория. Реалните им действия са в пълна подкрепа на ИД. Насочени са срещу Сирия и Ирак.. Много са ви елементарни номерата.

Американците им хвърлят руски консерви и водка. Специална за ислямисти.

То не бяха болшевики , не бяха комунисти , не бяха атакисти у тоя дир ! Та даже и КГБ-сти и вся остальная сволочь .

Не, идиотче соросоидно. Чисти българи сме си. Но това не ви изнася и по стар еврейски стил се опитвате да фалшифицирате фактите. А атакисти и другите, които си изписал, щото не ти изнася, че българите не сме такива глупаци и въобще не ви се връзваме на зомбиращата, крайно идиотска пропаганда. Идиотино, живеем в 21 век, осъзнай се малко. Тиквите ви са замръзнали във времената преди 60 години. Методите ви за манипулиране са същите.

Повтарят едни и същи заклинания и никакви мисли. И което е по-странно за това ЕС плаща, и му вика "борба с руската пропаганда". Хубаво е че загубеняците фърлят парите си на вятъра, лошто обаче че от нас ги вземат.

Че коя майка няма да се грижи за рожбите си?