Някои партии поискаха редакции, други отхвърлиха референдума

В Народното събрание протекоха разгорещени дебати след обръщението на президента по повод обсъждането на национален референдум за изборните правила.

Обратно в новината

Коментари - Някои партии поискаха редакции, други отхвърлиха референдума | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

все по-дълбоко. Дори и парите от тото вече де ползват дамо от партиите. Корупцията убива народа и държавата. Да кога ще спи българския народ?

РБ и особено Радан Кънев доказа, че са се споразумяли с ДПС за за референдума и промените в конституцията. Срам ме е, че има такива политици като Радан. Сега нито нормален референдум ще има, нито промени в конституцията.

Ами, паразитите и утрепките победиха. Честито!

Президентът на мършите и помиярите каакъв да е?

А ти какъв си?

Мършите и помиярите са и модераторите в този сайт.Ако са българи!Ама като гледам са мазохисти на руска служба като Сидеров и Миков

Путинските троляци са се развихрили. Фашисткото джудже от Кремъл налива здраво.

Дебати в Парламента - означава празни приказки на хладина под климатика, да минава времето, без да работим РЕАЛНА работа, с която да създаваме РЕАЛЕН продукт за България и да получаваме високи заплати от простия народ, който се бъхта на горещото време да ви изкара РЕАЛЕН продукт, за да може да му присвоите РЕАЛНИТЕ пари срещу ПРАЗНИТЕ ви приказки под хладината на климатика!!...

Нищо и никой не се пита глупако,взема се наем 5 милиарда лева.Всичко е търговия.

И какво лошо има частни училища да взимат пари от държавата за децата, които учат в тях, Янаки? Защото в момента същите пари ги взимат държавните училища и резултатът е , че се превърнахме в най-затъшялата нация! Нека да взимат и частните и държавните. Нека да има конкуренция а Вие помислете как да спрете измамите с измислените ученици и в държавните и в частните!

Комунистите са в София и само лапат от бюджета! Айде на капитализама-бачкане!!!

демагог.. профан... тъпак... както и да го наричаме тоя... има още много да се учи от станишко...

Ало!!! Народното събрание, самозабравихте се!!! Отговорността ви е предоставена от Народа, не е ваша частна собственост. КОНСТИТУЦИЯ Глава първа ОСНОВНИ НАЧАЛА Чл. 1. (1) България е република с парламентарно управление. (2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция. (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.

Квиченето на Момата, Чалмата и Сачмата е напълно разбираемо. При въвеждане на електронно гласуване, голяма част от сънародниците ни в чужбина ще гласуват, което ще доведе до окончателното изчезване на Сачмата от хоризонта и силно редуциране политическото представителство на Момата и Чалмата. Затова ще се борят с нокти и зъби до последно срещу референдума.

Ооо да , ъочно така ще бъде шЪ знаЙш ...........Егати тъпака си ей .

Как ще гласуват електронно от чужбина за местните избори бе главчоо, след като изискването за уседналост автоматично ще ги декласира , а?

Става дума за парламентарни избори, не за местни.

Чудя се защо на тоя Янаки Стоилов нищо не му се разбира когато говори?Пълен профан.

Щото в АОНСУ така ги учеха - да приказват много, без да казват нищо.

Защото живее в друг свят и не иска да осъзнае, че той изчезва, каквото и да си приказва няма как неговото статукло да е вечно. А примерите, които е дал са смешни, за конкретния референдум няма неизпълнимо решение, ако такава е волята на народа и някой реши да я признае. Гръцката история няма нищо общо, те е съпоставима с референдума за АЕЦ, при който с чужди пари искаш да правиш нещо, но няма кой да ти ги даде. А пък да мислим и за британците е смешно ...

"Юристът" янаки стоилов да ходи да гледа прасета. За друго не става.

Щеше да ви смъмри...

Горките прасета.Ще им фалира кочинката

"Добре" Янаки Стоилов не става за нищо а "бате Бойко"-винетуту за какво става че нещо не се сещам ............За мене този човек и за чеп за зеле не става а камо ли да бъде мин.председател .

според България улево не може да има избори. Абе тарикати, да вземете да върнете ония 20 милиона за вашия риферендум щото не може да дигат пенсиите с 3-4 лева , а вие да гоните вашите шлемове с наши пари.

Поредната доза успиване на матряла.

Не зная какво точно цели Президента , но той отдавна може да предизвика само съжаление и погнуса в хората !А целта му бе , да ПРЕДИЗВИКА защита на референдума!От сега мога да му кажа , че това е умишлено опорочаване на идеята , по един маловажен вече за хората проблем !Важните въпроси ,за хората ,са твърде встрани от настоящите управници , тия НЕЩАСТНИЦИ!

Важното е кой ще решава важните въпроси, за това иде реч, а дали идеята на Президента е правилна е друг въпрос, със сигурност за 26 години, този, който ги решава ги решава лошо.

Референдума, съдебната им рИформа, островчето на стабилността, все медийни измишльотини за успиване на матряла.

Всичко, което се предлага е добре забравено старо, при това доказано неработещо. Избжори полумажоритарни имаше, мажоритарни - също. Само че проблема не е във формата а в липсата на алтернатива. И те за това няма избори.

на тема " Що е Улево и има ли то почна у вас". После им приведете примери от близката история га останахме с 300000 долара в хазната..и те така степ бай степ.

Нема Нааки не се коси. На Мая селска предизборния кодекс е най-убав Нема да заменяме 15/15 за нищо на света

колко от гласоподавателите имат представа какво е "мажоритарен вот"? Защо поне една от "великите" социологически агенции не отиде в един ц....и квартал и да зададе простичък въпрос: "Какво е мажоритарен вот"? И да изнесе точни данни.

Атака няма от какво да се притеснява. Едно е сигурно , че вече всички 68% от радикализиралите се българи против колонизаторите , управляващите и паразитите ще подкрепят и гласуват за единствената и последна крепост на България - ПП Атака.Те заслужават да имат и да представляват народа не с 11, а с 111 народни представители.

Какво имаме като изходна точка? 1. Един долен и мръсен народ, от който нищо не става (за щастие изчезващ). 2. Две крила на старото БКП, които се бият. 3. Путински тролове и петоколончици-еничари, на кремълска копаня.

Жалко човече.

От българофоби акъл не щем. Разкарай си префърцунената мутра от тука и отиди да даваш акъл на тия ,за които те е грижа.

Интересно за Щатските копанки нищо не споменаваш , а Пацата?Защо така бе продажна твар?Та , щатските копанки са твърде много и къде , къде по-дълбоки от всички останали , а продажна твар?

Повръщнята Болен Пиздеров заслужава да отиде на гости в Централен Софийски затвор-за много неща, особено за това, че работи за Шуткин във вреда на България. В съучастие с предателите от БСП и незаконната пасмина ДПС! ТОва е коалицията, която съсипва България години наред!

Ами сега защо не я уловят тази топлина и да ни я пускат зимата? Тръгнали да повишават цената на тока и да си правят дебати /т.е. празни приказки под климатика/ в НС, вместо да работят реална работа, която създава продукт за България?!...

Туй нещо не можа да ми бъде Президент.

Туй нещо не може да ми бъде народ.

не става за омбудсман, ама карате да се смеем преди летната отпуска.

Момата , Чалмата и Сачмата пак са на едно мнение;о) Сефте!

Че как да са на различно мнение, като ги е правил един и същ руски хой?

референдум точка

Тройната банда-пак заедно.Има си хас..Ще им свършат командировките в Париж..

И коя е тройната банда бе пич ?

Ами тази,която си назначи Пеевски Катарзиса за шеф на ДАНС