Христо Бисеров отново даден на съд за 3 престъпления

Софийска градска прокуратура внесе отново обвинителен акт срещу бившия депутат от ДПС Христо Бисеров, след като изпълни указанията на съда.

Обратно в новината

Коментари - Христо Бисеров отново даден на съд за 3 престъпления | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А на официалният правоприемник на Мултигруп - Доган, кога ще се направи данъчна проверка? В САЩ е публична тайна сред българската диаспора на кого са две транспортни фирми със стотици тежкотоварни камиони. Играчката за $30 млн. ,наречена яхта, с какви пари е купена?

много се дразня, като някой каже, че нямало разделение на властите. ето, вижте сами:"Софийска градска прокуратура внесе отново обвинителен акт срещу бившия депутат от ДПС Христо Бисеров, след като изпълни указанията на съда." едните, хабер си немат какво искат и трябва да правят другите. властите са толкова разделени, че ще се внисят и изнисят актове, докато мине давността на делото. и тогава всички ще мирясат. ми да.

Тоя няма ли да го съдят за пране на пари, поне 5-7 милиарда са минали през него, за данчо ментата кога ще дойде време? Софиянски плати ли си, че спряхте да го съдите? Антонио Славински къде се скри? ЗА още поне 400 политици, е ясно, всички да участват реално в Убийствен пъзел, аз ще го режисирам!

Протакане и пълна некомпетентност на ръководената от Цацаров прокуратура. Не могат да напишат един свестен обвинителен акт. Или просто симулират дейност и протакат в полза на лошите.

Нищо не му направиха преди години за "бялата, спретната къщурка", струваща милиони и сега ще му се размине.

бисеров,цонев и костов,Светата троица в измамите и кражбите!

13 юни 2013 Христо Бисеров от ДПС. 13 юни 2013 "Сега боли ли? Боли ли, боли ли като ви вадят зъбите? Така ще бъде".

АМА ТОЗИ,ОЩЕ ЛИ Е В БЪЛГАРИЯ?А КАКВО СТАНА С ГЕНЕРАЛЧЕТО ОТ ВМА ИЗБРАН ОТ ЛИСТАТА НА ГЕРБ И ГАДЖЕТО МУ ДР.КАЛУГЕРОВА???

Някой /имам предвид прокуратурата и разследващите/ пак се правят на умрели лисици. Абе защо не чух въпроса "Г-н Бисеров, от къде са тези пари ? Кой и за какво Ви ги е платил ? " Докато няма точни и ясни отговори на тези въпроси не правим нищо. Всичко ще се замете под килима, а Бисеров вместо да отиде в пандиза ще се размине с условна присъда.

Тоя за да го гонят така, само е "пръднал" в каа'вето на Доганя!

Е, та не е само той! А и досега някой от тези подобни мутри да е осъден? Само думи, думи, думи....

Е, и?

а Станишев кога?

Правилно,но и тиквата,цвъки.........

ще ви напалня гъшите с пари ,да видим как ще садите и кого. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

показвайте гадната му ибрикчийска зурла на долния ДПСарски помияр!!!

Започвам да си мисля, че демокрацията е създадена от управляващите класи, за да гарантират свободата си чрез демократични закони и съдилища при евентуално търсене на отговорност.

"....за нарушаване на Валутния закон заради деклариране на сделки с валутни ценности, .." т.е., когато сделките с валутни ценности се декларират законът се нарушава и обратното, когато такива сделки не се декларират, законът не се нарушава.

народен сад на стадиона да увисне на важето всички кабеларки задалжително да го предават а другите около него и до девето коляно в мините и белене да трошат камани доживот да видят лесно ли е на хорицата в българя

Че той този не се ли покри? Кво ще му осъдят тогава?

Шменти капели !!!!!!!!!!!!!

вие ще го съдите но той къде е??? При братя Галеви или на по-сигурно място.

А колко е просто: Конфискация на недекларирани доходи и затвор. Толкова много доказателства и все още този не е осъден. Обвинението май протака нещата. Законите май не работят. А пък кога ще започнат да разследват от къде ги е взел той тия парички, не ми е ясно! Да ви с.ра на главите на всичките мазни черва в политиката, съда, НАП, митници и т.н.

докато я тирпите тази мафийоцка партия сис унузителните постипки и деъствия докато всики от партиъигте им лижите заднисите им така сте е да сте живи и здрави билгарите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Христо Бисеров отново даден на съд за 3 престъпления Аз си мислех , че този веше са го оправдали, бях забравил за него. Остава сега съдът отново да върне обвинителния акт за неточности, и така ще си "играем" , докато изтекат давностните срокове.

Хора, не ви ли е малко странно тоя човек да запъне устата като магаре на мост, а преди това не можеше да му се затвори устата по телевизионните студия..... Има нещо.. :)

2 години и още няма обвинение?!а кога ще го съдят?

"Вечността" е пред нас.

РЕД Е НА ДАНЧО МЕНТАТА.АБЕ КАКВО СТАНА С ТЪСТА МУ?????????????????????????

Е нещата са си ясни, като бел ден - приятелите му спретнаха номерче, щото не може само Делчо Самоделев ... да си заделя. И пада от каруцата!

Направо да прекратяват делото поради процесуални нарушения на прокуратурата при събиране на доказателствата.

2085 година се очаква решението на съда по първото обвинение, което може да бъде обжалвано.

Има, разбира се ! Част от тях , доколкото знам, строят Северната дъга заедно с фирмите на герб ! Е БОСТАН в действие - нормално за България !

Като чета цифрите си мисля, че пак сте хванали малкото мишле, а големите плъхове шетат ли шетат и сега !

Това, което пише по-горе, според мен, едва ли е истинската причина, така скоротечно чичо Христо да се изниже от политиката. По-скоро ми прилича на комисионна, за да не изплува цялата истина...

Ако си нямате работа,чакайте ефективно осъден и реално излежаващ присъда български политик. "Бизнесмените" ни си лежат присъдите на Аруба и Бора Бора,представете си колко по-малко вероятно е да търкат наровете хората,които са ги създали. Подиграват се с нас,народа-това е модерно при "демокрацията".

Нов строй - клептокрация...

Ама да видим дали ще има ефективна присъда!? Щото на мен не ми се вярва, за съжаление.. :-(

Това, че е даден на съд, далече не обещава да е осъден ефективно на ПОСЛЕДНА инстанция... "Едно е да знаеш, друго е да можеш, а е трето и четвърто да го направиш"

Днешният главен прокурор заяви по телевизията че няма нищо лошо в това да декларираш пред нотариуса по - малка цена на сделката от реалната, което си е живо укриване на данъци.Вие се надявате същият този прокурор да посегне на зам. председател на парламента от ДПС!

А намериха ли го? Нали беше изчезнал?

Боли ли? Боли ли като ти вадят зъбите а ?

Бисеров беше заместник-председател на Парламента по време на управлението на БСП. Дясна ръка на това управление. Нима никой не е знаел, че е такъв крадец? Или са делели със станишката?

Пак ли за 3 престъпления, бе?! Не ви е срам!;о) Аз си мислех, че втория път ще е за две, третия - за едно и на четвъртия - прокуратурата ще оттегли обвиненията;о) Срамота, другари прокурори! Не бива да изневерявате на установената схема за VIP граждани!

А някой да разследва как този бивш "народен" представител се е сдобил с имуществото и парите които притежава??? И дали той или неговото семейство не са усвоили пряко или косвено държавни/общински пари или евро фондове?

Този беше депутат и ни лъжеше през цялото време. Колко още има като него в Народното събрание? Лъжат, мажат и са си винаги в Парламента. Има ли българи в тая държава, които да поискат да се намали мандата на депутатите? Както и бройката им! Някои от тях пуснаха корени, оядоха се, навириха нос, смятат се за незаменими. Ще хванем ли метлата да ги изметем? Или ще покажем отново каква ленива нация сме...

Беше "сив кардинал", демек "личен състав" на СДСу после на ДПС. Сега ще управлява (с пари) от затвора, но силно се съмнявам ще стигне ли дотам: "процесиални грешки", "незаконно призоваване", "не казал "Добър ден" като влязъл в залата, не написал името си с главна буква и т.н.

нима не се знае какви са ги вършили всичките тези така наречени "политици".Всички до един са крадци,некадърници,долни човечета,българоубийци,унищожители на народа и държавата от ЛАКОМИЯ и ПРОСТОТИЯ.

Не "политици", а "народни избранници ?!". 90% са такива.Местят се от една група в друга за пари, но НЕ напускат Народното събрание - Народът ги е бил "избрал".

Абе, разбра ли някой откъде са му приходите и валутните ценности?

loyola

Не забравяйте да го проверите колко пари е взел за внасянето на поправката "Ванко 1" в парламента.

е такива са сички герберасти нереализирани комуняги се изтипосаха и налапаха с власт и пари!

Дааа - наближават избори и има нови предизборни демо дела. Щом минат изборите се прекратяват и всичко си върви по старому.

е такива са сички седерасти нереализирани комуняги се изтипосаха и налапаха с власт и пари!

Мафията трябва да се обезглави.Осъдете Цветанов!