Плевнелиев: За нас Крим е Украйна, а Украйна е Европа

Модернизацията и демократичният европейски път на развитие на Украйна са без алтернатива и България ще я подкрепя по този път, заяви Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - Плевнелиев: За нас Крим е Украйна, а Украйна е Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Единия си мисли че управлява България а другия си мисли че управлява Украйна

На снимката: Боклукът се събира с друг боклук. Боклуците взаимно се привличат.

Не се сърдете на товарищ Плевелиев. Текстът на изявлението му е съчинен в американското посолство и е превод от английски.

БОЖЕ БОЖЕ ДВАМА МАЛОУМНИЦИ НА ЕДНО МЯСТО СА ТВЪРДЕ МНОГО....

Моля "Гинес за България" да се самосезира най-после! По президентски гафове вече отдавна сме много напред с материала и не виждам КОЙ ще ни стигне! Искаме вече официално регистриране на рекорда.

щом Крим е Украйна,той що не го посети

За "нас" Крим е Украйна?????? Ти не си "нас".

....ЗА НАС ПЛУЕВНЕЛИЯВ Е КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР, ЗА ДРУГИ - ПРЕЗИДЕНТ, А ЗА ТРЕТИ - МЯСТО ЗА ИЗПРАЗВАНЕ.......ТЪЖНОООООО(((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Когато Хрушчов е дарил Украйна с Крим, сигурно е бил пиян... За нашичкия, обаче, какво да кажем - объркан си е по рождение, май...

Сигорен съм че не знае и на картата каде е Крим.Познаниятя му по география са колкото на Златка русата нищо че е бил активен КОМСОМОЛСКИ секретар.

За мен Крим си е Крим. Автономна република. Това към коя федерация искат да са е тяхно право. Това дали са правилно прехвърлени към Федерация Украйна е въпрос на правно тълкование, това, че сега са към Руска Федерация, също е спорен правен въпрос. Нямам желание да ги слушам тези от Крим какъв съм аз, нито имам намерение аз да ги определям какви са. Това е тяхно право!

Много е чаровна Роска Плевнелиева.....

Ахх........недей........

ама то почти сигурно ще му хареса и после няма да можеш да се отървеш от него

Някаква олигофрения цари в тази държава. Боко се цепи, че оправя отношенията с Русия???? Плевнелиев се цепи, че къса отношенията с Русия и е заедно с очилатата украйнска фашуга.?????

За кои "НАС" става дума?За ВАС глупците от ГЕРБ?

Ако цар Борис III се бил държал 1940 като Плевнелиев България щеше да види Южна Добруджа през крив макарон. В политиката няма кой ми е симпатиччен икой не е .Има интереси. Хитлер и Сталин да не би9 да са му били много симпатични,но кагато става дума за интересите на България не се правят крайни изйазвания. Защото ако утре се промени световната геополитика ние пак ще се губещи и то много.

Сектата на Русофилите трябва да е благодарна на Президента. благодарение на неговите изказвание те злобеят и правят 1500 коментара. Парички изкарват. Путлер плаща.

Надявам се парите,които изкарваш от тролене,да ти покриват поне лекарствата.

Плевнелиев: "За нас Крим е Украйна, а Украйна е Европа" Кои вас??? САЩ, друг? Отдавна не представлява никой, освен себе си...

Крим си е бил винаги руски, без да съм русофил го казвам. Но границите се менят, ние също имаме доста откъснати територии в Турция, Румъния и Сърбия, да не говорим за Македония.

"Замразител","Идиот","Сопол" - никой не ви спира,хващайте източна посока към Сибир с еднопосочни билети.Защо седите още в бедната и нещастна България,заминавайте в процъфтяваща Русия.

Предпочитам Плюнката да изселим там,откъде-накъде аз да трябва да напускам държавата заради този клоун?

Аз замразявам българското си гражданство, докато този е президент!

Медицината е безсилна.Доказани медицински идиоти летят с правителствени самолети.

Г-н Президент, Прочетете малко мемоари и по-точно тези, на Уинстън Чърчил. Не го харесвам, но не мога да не призная, че е един от най-големите политици не само за времето си. В мемоарите си той казва: Няма вечни врагове. Има вечни интереси. От тук следва да не се правят категорични изказвания като Вашите. Вие сте, щете или не, политик. Поучете се поне за оставащото Ви време, като Президент, да се държите подобаващо, като Политик, а не като разглезено дете и да допринасяте за доброто на България, а не за лошото.

Жалко същество, което ще ни вкара в беля!

За нас ти си абсолютен клоун!

клоун е всеки българин който обижда президента си по най-вулгарин начин след като е законово избран по волята на народа

Да, напълно си прав, какъвто президента, такъв и народа!

дкми

Тоя ли е избран от народа? Тоя е купен и назначен от боко. Най-смешния президент в историята... не само българската, а световната. Навсякъде го взимат на подбив, не е имало такъв палячо до момента. То щом жена му не иска да се показва никъде с него... работата е ясна.

плевнелиев не харесвате нато не харесвате ес не харесвате америка не харесвате яжте му на путлер к*ра тогава

смешник ти и плюсче ли си цъкна. За кураж предполагам...

Що за помияр трябва да си за да използваш каруцарски език срещу бълг. президент.

За помиари, помиарски език, не каруцарски, щото на тоя такъв не се полага, доста е префинен за него!

Крим е Украйна а Украйна е Европа а Европа е бежански лагер за новите европейци от Африка Азия и Близкия Изток! Крим е важна дестинация за европейския бежански туризъм!

Направи референдум ,жалко създание ,да видиш че така мислиш само ти,Танев и Ненчев

БЪЛГАРИЯ НЕ Е БРАЛА ТОЛКОВА СРАМ .ЖАЛКО СЪЗДАНИЕ СИ ТИ ДР.КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР .

Не му мърда 2 ри мандат - за първи път от 1944 имаме президент , който защитава България , а не руссия или какво и е било името през годините

Овчарка ,че и проЗЗЗта!

Защитава САЩ...

Защитава ли? Че всичко в случая е свързано с щатите е така, но Плевнелиев да защитава нещо, като че ли не е точно. Да слугуват да, но такива нищо не могат да защитават. На щатите не им трябват защитници по места, на тях им трябват измамници, провокатори, демагози, мошеници, крадци, бандити, наемници, слуги, предатели и прочее всякакви разрушители, но не и защитници. Например опитващия се да легитимира преврата Порошенко, поемайки 'временното президентство' от пастора, какво защитава като трепа сънародниците си руснаци и им разрушава къщите, училищата, заводите и инфраструктурата нищо не защитава Порошенко, а само взема участие в атаката на Вашингтон срещу поредния рубеж на изток.

Ей измамни мандате, ако си толкова неграмотен, но искрено се стремиш да научиш кое как се е наричало през годините, би могъл да използваш за източници високо образовани и авторитетни за времето си български книжовници, живели и служели на само в България, но и в Русия, като московския митрополит Киприан и киевския митрополит Григорий Цамблак.

Оф мола ви от ДИР-а не пускайте това същество. С него виждам е и американчето. За каква българска политика говорим. Вече не пиша територията ,на която живях и приключвам живота си с голяма буква. И кой ни ги натресе тези малоумници ?А познайте от първи път - без жокери.

знаем че за теб Крим е част от САЩ.

Защо дори за чистачка искат свидетелство от психодиспансер, а на този кретен за да стане "президентче" се са искали????? Я чиба помияра в Карлуково