Синдикатите в МВР: Извършват се реформи ”на парче”

Полицейските синдикати поискаха оставката на директора на противопожарната служба, тъй като в момента пожарната е заложник на некомпетентни администратори.

Обратно в новината

Коментари - Синдикатите в МВР: Извършват се реформи ”на парче” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да си ходи шефа на пожарната. Щом не го искат редовите слежители... какво друго да кажем нии. А и не свършва света с него... колко по кадърни специалисти напускат пожарната... и пак се съмва... ще се съмне и след неговата ера.Айде доста се нагушка.

омръзна ми да гледам униформени полицаи с наднормено тегло особенно жени.Недоумявам как вземат ФП. Крайно време е госпожа МВР да приложи опита на МВР на Румъния .Грузия ,Украйна и др.

Накого е починен шефа на пожарната на МВР или на журналя Прокопиев НИКОДИМОВ И СИ Е ТА ДА МУ ИСКАТ ОСТАВКАТА.че не се отзовал на тяхнапоканана.Допустимо ли е държавни служители да протестират. Ако МВР отстъпи ще бъдерай за престъпния свят.

Вярно е,че реформите се извършват на парче! Би трябвало да се извършат радикално т.е. глобално прочистване на личния състав на МВР от спъващите развитието на страната неуки, размъкнати, корупни и разплути шкембелии и средния команден състав.Тези хора не са в състояние да изпълняват задачите, които седят пред тях.Може би ДАНС трябва да се занимае с организаторите на протестите да видим на кой Бог служи например г-н Попов от полицейския синдикат. Първо да се види резултата от тяхната работа и после претенциите. Да се подписват всеки ден под текст, който им напомня,че са служители на данъкоплатците. Да се обучат спешно млади хора, вкл.циганчета и турчета за работа в полицията.

Вън от системата на МВР и нови, млади момчета, а не тюфлеци от по 120 кг.!!!!!

Пари за Увеличение на Заплати ще има като УВОЛНЯТ лаината домъкнати, за 1 година, от предишното правителство БСП и ДПС- Иванчо Шатката, Живко Подметката и други такива. Предишното правителство на БСП и ДПС, с ТЕХНИТЕ Корумпирани Съдии, за 1 година управление, пуснаха от затвора всякакви БАНДИТИ. Освен това, също с Корумпираните им съдии, върнаха обратно на работа, разни Уволнени за Корупция- данъчни инспектори, Митничари и други такива КОРУМПИРАНИ. И за капак, БСП и ДПС, докараха всякакви лаина от партиите си, Без КОНКУРСИ, а понякога и без Образование.... Така че, новото правителство около ГЕРБ и РБ, ще тряба да разчисти всички Лаина на БСП и ДПС- ще трябва да вкарва в затвора отново, пуснатите Бандите. Ще трябва да УВОЛНЯТ всички Корумпирани Полицаи, Данъчни инспектори, Митничари и други. Ще трябва да уволнят всички лаина докарани от БСП, в Държавните фирми, без конкурси или без образование, срещу Подкупи. В всяка от Държавните фирми, БСП и ДПС са домъкнали по този начин- около 200-300 души, корумпирани, или без Конкурси или без Образование. Много лаина ще трябва да разчисти СЕГАШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО, за да има ПРИХОДИ държавата.

На който не му харесва, може да напусне, а не да иска нови привилегии. Повечето от тези индивиди не вършат нищо полезно.

Дано да дойдат да работят у вас към 4 сутринта, некомпетентно ;) И скапаната ти панелка пълна с боклуци ще изгори за 10-на минути, няма да имаш гащи с какво да отидеш до майка си да се изкъпеш..

Не съм полицай и нямам роднини в МВР. Но не са виновни полицаите, а политическото ръководство. Не са им поставени приоритетите и не им е осигурена нормативната база да ги изпълняват. Трябва да им се определят задълженията, а те да ги изпълняват. Какви са те: 1.Защита на външните граници от мигранти и други нашественици. Армията може и да помага. 2.Защита и охрана на българите и имуществото им от бедствия и от паразитни личности и групировки. 3. Всяване на страх божи в разпасалите се и размножили се над критичното ниво цигани. 4. Може и да им се прехвърлят и функциите и бюджета на НСО, но това не е задължително. Може само да им се възложи контрола над НСО. 5. Отпадане на задължения на полицията да се занимава с политически натиск над журналисти и свободомислещи граждани и защита на животните. След изпълнението на тези точки няма да има нужда от намаляване на бюджета на МВР и численоста на полицаите.

червените синдикати на доган не се обадиха нито веднъж за нещо при боклушарски ...сигурно е имало много реформи тогава

некомпетентни администратори назначени сега има не само в пожарната.

синдикатите са пьлни шестици крадливи, два синдиката има ГРАДСКИ транспорт и не могат а и не искат да оправят корупцията, както там така ив мвр

Какво значи синдикати в мвр? От какво ги защитават?

до 12 не се полагат 500 а 400 лева и някои полицаи не са взимали дрехи за 3 4 години защото няма а за информация само зимното е 442лева без кубинките.

Оня ден го слушам един полицай да се оплаква, че са му закъснели 500 лева за дрехи дето му се полагат за дрехи?? Всяка година им се полагат по толкова пари за дрехи?? За 25 години само от дрехи взима 12 500 лева позарък от нас?? Че да дават и на нас "за дрехи"...

Не ни изнася да разберем, че не работят и трябва да се реформират само държавните структури! това ще стане със съкращения и приватизация. Просто няма друг начин.

Некадърници. Едно убийство не могат да разкрият, Е+мбака се крие у сестра си петни ден, не могат да го хванат., взимат най-големите заплати в държавата, всичките са корумпирани и накрая не искат да се реформират, а искат още от всичко.

В статията става въпрос за пожарната, а не за полицията. Хайде малко да се чете, преди да се плюе, а?

Ало, топлофикация ли сте? Не - енергото сме. Е, и вашта .......

Не се кахърете! Файър Боку ще оправи положението!

Четворната ламня начело с Бойко разбира от реформи с приватизации ,съкращения , ликвидации и взимане на заеми.Не се очайвайте българи положението е лошо ,но има шанс да стане трагично.

В МВР нищо не се променя. Администрацията си е първа категория, охранителите - полицаи и те. Стоят си пост пред някоя врата и те наравно с всички права като тези, които са на улицата и озаптяват луди, наркомани, убийци и т.н. В тая система никога нищо няма да се промени. Много жалко за огромните пари, които се наливат там. Жалко и за съвестните полицайчета, на които детската им мечта е била да станат полицаи. България е тръгнала по пътя на Гърция - огромна администрация с огромни заплати, много вожд малко индианец, ще теглиме заем след заем, за да им изплащаме тези огромни заплати, бонуси и т.н., а народът ще става все по-беден и по-беден. Пенсиите по 160 лв., заплатите около 380 лв. и така до кога? Те и гърците така тръгнаха - да са доволни чиновниците и ето до къде я докараха. И ние така - няма да пипаме никой, нищо. Излезе една справка - вБългария има около 100 (сто) броя министерства, агенции, институти, комисии и т.н. държавни институции, които са на държавна издръка, т.е. на наша, на които ние внасяме осигуровките, т.е. ние ги издържаме. В тия 100 измислени и дублиращи се хранилки НЕ СЕ БРОЯТ МВР, военни и надзирателите и охранителите на съдебната охрана. Ако сложим и тях незнам на къде сме се запътили. Ето затова сме зле. Чиновникът е ненаситен, той знае само да взима, без да дава нищо. Той нищо не произвежда, а чака да го храни някой. Кой е този някой - заводи няма, фабрики също, производство почти замразено, селско стопанство почти никакво. Всичко е внос. Тъжна история, но нашите управляващи, за да не развалят рахатлъка на чиновника са готови да затрият държавата. Също като Ципрас.

STIGA STE REVALI

KOITO NE MU HARESVA DA SI VURVI.ZAPLATITE NE SA VI MALKI.NARODA MIZERSSTVA I NA FONA NA FSICHKO TOVA STAVATE SMESHNI

Pesh0

Протестирате не протестирате , пенсия на 65 години . Когато народа , протестира , вие пазите , политиците , сега недоволни били и те . Като сте недоволни , подавате оставка .