Конфискуваха стоки ”менте” на морето

Полицията в Бургас и Варна конфискува голямо количество стоки, носещи без разрешение запазени търговски марки.

Обратно в новината

Коментари - Конфискуваха стоки ”менте” на морето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стоки менте, стоки "менте" или фалшиви стоки?

притежателите на марките ли са се оплакали или са завели дело??

Много от притежателите на марките си имат адвокати у нас, които следят и постоянно подават сигнали на икономическа полиция. Обикновено такива акции са точно след оплакване от притежателите на марките. После тези които продават ментета отиват на съд. Не граждански. А и плащат глоби в няколкратния размер на стоийността на всяка една бройка.

Полицията да даде отговор какво прави с конфискуваните ментета.Не че не знаем отговора,но все пак като вдигат такава пушилка за очила и чанти...

нашто сирене е мента

К'во?!? Прадата ми за 10 лева и Оклито ми за 12 не са истински ли сега???? А, тая на сергията викаше, че са оргинални...

Не стоките менте да се конфискуват,ами цялата държава МЕНТЕ трябва да я конфискува някой друг.

т'ва е станало преди около 700 години....

Ваньо Танов уж затвори дупките в митниците, а откъде ли влизат тези менте стоки. Едва ли са произведени в България.

Menteta ima i vuv golemite verigi

Вкарвайте ги в затвора такива че цялата ни държава вече е станала менте.

има едни 240 ментета в нс.

чанти на мошино, маикъл корс или луи вутон се продават на цени от 52 до 150 леца, това са фалшификати, които са забранени за продажба по света, но не и у нас???

Нещастници! Никой не влиза в големите дружества, да ги изтръска за данъци и наркотици, но нападат дребни пълзящи твари.

Чудесно ! НО ! : - Как-Аджеба стигнаха Тези стоки дотам ?! - Ами 'прахчетата' ?! - Ами 'бизнес-мените/дамите' ?! - Ами Новите 'собственици' ?!

Е па си смешен! Как ? Ми Европа ве сър. Евроценности, евробратсво и всякви евросмешнотии, ей така и стигнаха};-))) и не е само до метро}:-()((((

Европа ?! - Чушки !, все-Същата задунайскогубернистическа ВОНЯ.

Браво! Колко много работите полиция и областна дирекция, конфискували чанти, шапки, очила .... това ли можете? Защо не конфискувате вилите с басейните, къщите - замъци и скъпите и луксозни коли на кметовете? Жалки ... смешници!

Защото ще загубят благоволението на спонсорите. Лицемерие без край и силен акцент върху опаковката, но не върху съдържанието. както винда се правят видини ПР акции, но не са правят усилия за справяне с причините за броблемите в общество. Затова тези проблеми ще растат в геометрична прогресия.