Професионален празник и недоволство в МВР

Според министъра, без МВР не би могъл да бъде решен нито един проблем на държавата. Синдикатите обаче смятат, че в самото МВР има много нерешени проблеми.

Обратно в новината

Коментари - Професионален празник и недоволство в МВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МИЛИЦИОНЕРИ ИЗЛИШНИ ВАШ'ТА М-А МИЛИЦИОНЕРСКА ! Гледахте ли клипа в Господари на ефира 22:30 на 06 Юли 2015 !?!?!?!? ГЕРОИ СТЕ !!! ПАРАЗИТИ ВЪРХУ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ !!!

МВР е бездънна яма, в която наливаме пари, резултати никакви. Супер раздути щатове, в България всеки десети е полицай, а единствените, които ги харесват са роднините и семействата им. Повечето ченгета у нас са бандите, освен това взимат прекрасни пари за "работата", която вършат, че и сигурни. Имат един куп придобивки. Повечето ченгета в българия са бандити...

Честито на полицията. Пожелавам им да им увеличат заплатите, правата и запасяването им с необходимости каквито там са нужни. Полицията изобщо не трябва да чувства ограничения. Все пак когато плоретариатът, чието задължение е да плаща и да бачка докато мърда, започне да не си знае мястото някой трябва да му го посочи и то по особено категоричен начин, за да се върне на поточната лента с минимизирани претенции и повече за дълго да не мрънка. Както всяко стадо си има добитък, така си има и пастир и кучета, като за добитъка е сухото сено, а за кучетата мръвките

АПРОПО, ПОЛИЦАИТЕ И МИЛИЦИОНЕРИТЕ ПРАЗНУВАХА ВИНАГИ НА 8-МИ НОЕМВРИ - АРАХАНГЕЛОВДЕН - ДУШЕГУБЕЦА :)) ... КВИ СА ТИЯ НОВИ МОДИ НЕ ЗНАМ ??? (детройта се чеши по главата )

КАТО ВОЙНИК , ГЛАВНИЯ СЕКРЕТАР НА МВР КОСТОВ ПСУВАШЕ ЯКО РОМЛЯНИТЕ , НО КАКВИ ЛИ ЧУДЕСА НЕ ПРАВИ ГЕРБЕРАСТКОТО КЕБАПЧЕ ?:) СЕА , ТОЯ СЪЩИЯ ЧОВЕК ЦЕЛУВА РОМЛЯНИТЕ , А БАТ БОЙКО ВЪЗРОДИТЕЛНАТА МУТРА ЦИЛУВА ДУГАН :))))

ПОМНИТЕ ЛИ БЕЛИЯ АВТОБУС ... МАЛОУМНИЦИ ИЗПЪЛНЯВАТ МАЛОУМНИ ЗАПОВЕДИ ... МИЛИЦИОНЕРИТЕ ТРЯБВА ДА СА НАЯСНО КОЙ ИМ ПЛАЩА ЗАПЛАТИТЕ РАННИТЕ ПЕНСИИ И ДРУГИ БЛАГИНИ ! КОЙ ИМ Е НАЧАЛНИКА ! ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ !!! ВАРНЕНСКИТЕ ДЖЕБЧИЙКИ ИМ ДАВАТ САМО ДЖОБНИ !!! гнусни тарикати слуги на двама господари ....

некъв плащач на данъци и вноски пита минуса от варненска джебчийка ли е или от катаджия ?

Държава, в която полицаи и военни вземат повече пари от лекари и учители няма бъдеще. Не виждам от какво са недоволни. При положение, че за това, което вършат (не вършат) не заслужават дори минимална заплата.

МВР e време да слезе на земята и да види какво е охранявала от комунизма до ден днешен.Бирниците ги оставиха за десерт,а те си помислиха,че винаги ще бъдат онези богопомазани връзкари,които се пенсионират рано и носят по една шапка пари за заплата.

Полицията охранява само престъпниците, като особено много пази 'малцинствата' (да се чете - циганите). Това е едно от нещата, които без полиция много бързо ще престанат да са проблем. Защото някои определени племена и престъпни групи изведнъж няма да са толкова безнаказани.

Щом работи само за циганите и олигарсите.

а за останалите се правят на статистици.

Това е все още милиция, за да стане полиция всички комунисти и служили в ДС вън от системата и премахване на на всички привилегии от соца. Пенсиониране на 65 години.

Какво празнуваме бе наглеци, обикновените служители които са всеки ден с хората никой не ги е*ава - и началниците и хората, а сбъркаш ли нещо ще те накажат на секундата.. ама наказан началник няма (за справка новият шеф на ОД МВР Варна). В МВР текучеството е ОГРОМНО, а новите кадри се задържат 2-3 години докато изтеглят някой заемче с преференциални лихви и напускат. Никой не ни уважава, всеки знае че МВР е мафия и платиш ли си на когото трябва всичко е ОК, в МВР случайни назначения няма, в МВР случайно само гълъб може да те нacepe на двора, или дъжд да те завали. Всичко друго е предварително известно, затова и никой служител не се напъва да работи защото от него нищо не зависи, а колкото си по-умен и инициативен толкова повече те мачкат. Да го духате бе..

всички са комунисти, ако им наредят ще избият собствения си народ, те го и правят

Глупости

Държава без полиция!Мислете преди да пишете.Полицията ни е такава каквато и държавата,какъвто и народа.

ами че то в момента е така, за 80% от държавата. Полицията пази само цигани, и властимащи. аз лично не виждам причина да ги храним повече.

като гледам какви дебили ни управляват, по-добре Гошо "Тъпото " да дойде.........

Що бе? Боко Тъпото не ти ли стига? Има и подходящ финансов министър - Влади Мозъка!

Истина е, че държава без полиция не може да има. Лошото в Б-я е, че за да пази властта на политиците на полицията не се търси никаква отговорност за действията им и бездействията им. Имат страшни привилегии, а отговорности нула. Не може един високо квалифициран специалист в държавната администрация да взима значително по ниска заплата от редови полицай. Трябва да се изравнят условията и заплащането за всички служители на държавна издръжка, както и да има йерархия в заплащането, съгласно необходимата квалификация, права, задължения и отговорности.

Съгласен съм че: - "Не може един високо квалифициран специалист в държавната администрация да взима значително по ниска заплата от редови полицай. " Но... Един редови полицай с десетина години трудов стаж взема около 600 - 700 лв. Това с прослужените години, порционите, и всички останали " привилегии". Не знам да има специалист в държавната администрация, още повече високо квалифициран дето да взема значително по-малко от 600 лв. Толкова взема портиера в която и да е държавна администрация.

Явно не си запознат с заплащането на Държавната администрация в провинцията. Преди 89 год. имаше единни щатни таблици за заплащането спрямо категорията администрация и категорията на предприятието. Сега също има ограничения от до в много голям диапазон. Примирно в една Община общинските съветници си гласуват тавана, кмета и кметовете по населени места също са на тавана, за сметка на специалистите с заплати в долните граници. Първоначално в Закона за държавния служител имаше минимум заплащане за най малката заплата на държавен служител от три минимални заплати. После го изтълкуваха, че това не било минимална РЗ за страната, а МРЗ определена с Закона за държавния бюджет.

НЕШАТА Са прости народа трябва да се вземе в рьце,и да окошаши политиците и полицаите,

Престъпността е овладяла ключовите позиции в държавата и от полицията не зависи нищо- или си послушен и оставаш на работа, ако ли не- червен картон.Полицията и другите по специални, по анти и нам кви си измислени, са достойни единствено за съжаление.Те не защитават интересите на обществото,те са силно партизирани органи и в този си вид не са полезни.

Скъпи все още нормални хора - нещата са далеч по-прости. Достатъчно е да се изпълняват изискуемите по закон ежегодни изпити за физическа и психологическа пригодност, ама както шофьорските курсове - пред камера и всички "пазители на закона" ще отпаднат по естествен начин. И без това от тях полза никаква освен лично облагодетелстване, но виж вреди много...

И какви проблеми решава меверето?! То всъщност допълнително ги създава! Нито престъпниците са в затвора, нито циганите са озаптени, нито следователите си гледат работата, нито полицаите защитават гражданите, а напротив - работят съвместно с вутрите и защитават престъпните дупеклати!

Ако тези на снимката са ръководители,работата ясна.От МВР нищо не става.

айде стига бе! полицаите ни били виновни, а не политиците?!? моля?!

И полицаите, и политиците. Поне в нашия град полицаите изглеждат добре хранени, с добри лични коли и как да кажа... отпочинали, поспиващи си следобед. И тях ги обичам, и политиците.

..Според министъра, без МВР не би могъл да бъде решен нито един проблем на държавата. ... --- Ужас! Ама че демокрация?! Това си е за оставка! ---

да го прекръстят на министерство на фсичките работи у държавата

Образа, който има МВР прад българските граждани е отвратителен. Толкова ниско са паднали, че обслужват джепчии и сутеньори. Хората вече не се опкават в полицията, защото са убедени, че няма да получат помощ. Едиственото, с което се занимава МВР да прави кордони за да защитава гаднярите.

Нещата особено загрубяват, след идването на демокрацията у нас. Следвайки указанията на КГБ, българските политици си устройват преврат и се самообявяват за демократи. Жалка и мерзка гледка са брадясалите лумпени, подкокоросвани от тайни агенти, да вършат черната работа на комунистите, за да бъдат избрани отново на власт същите тези безумно нагли комунисти. И следват стачки, непринудени бунтове и манифестации, чупят се символи и сгради на омразния социализъм, ошмулени хорица подскачат като мишки върху горещ тиган, за да пребъде комунистическата идея ПРОСТАЦИТЕ ДА УПРАВЛЯВАТ И КРАДАТ НЕОБЕЗСПОКОЯВАНИ, И НАЙ-ВЕЧЕ ЗАКОННО!

И взривяват необезпокоени: мавзолея военните складове автомобилите на неудобните...

Това да не е вестник!!!

Статията започва с коментари за решени и нерешени проблеми в МВР. Само се замислете за колко решени и нерешени проблеми вътре в МВР и зависещи такива от тях в обществото се сещате като граждани и веднага сами можете да си дадете отговор.

СВОБОДЕН ПАЗАР НА ТРУДА- НА КОЙТО НЕ МУ ИЗНАСЯТ УСЛОВИЯТА, ДА СЕ ПРОБВА НА НЕГО- СТИГА МРЪНКАНЕ И ЦОЦАНЕ НА ДЪРЖАВНИ ПАРИ- ВАЖИ И ЗА ЛЕКАРИТЕ !!!!!

Като стане въпрос за полицаите веднага намесвате и лекарите и обратното!Много ми е интересно ако някой отговори.