Нов скандал около ФИФА и Сеп Блатер

Бил е упражнен натиск при определянето на страните - домакини на световните първенства по футбол през 2018 и 2022 година.

Обратно в новината

Коментари - Нов скандал около ФИФА и Сеп Блатер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глобалният, отвръща на удара май времето е разделно. Скоро много еврски политици на запад ще лапат лопатата.

Цитат от проститиутка: "На света няма леки жени, има леки политици !"

"Господата Саркози и Вулф се опитаха да окажат влияние на своите представители, ..." За мен това означава , че не са успели . Ако е било успешно трябваше да каже:"...ОКАЗАХА натиск...."

пропаганда и цензура в комбина, а те приканват "коментирай" Коментирах, но ... "черна дупка"

Блатер е комониЗ и съвеЦки агент!

че си "син", като "синьо-черния" иван лостов (според случая и изгодата)

отвръща на удара.

тоя корумпиран и изкуфял старецне може да съчини нещо по убедително понеже толкова може , преял с власт 5 мандата като путин и хоп виж ти новини съшити с бели конци

тоя изкуфял старец е бил толкова години във високите етажи и знае всички механизми на властта на елитите,как функционира,разни схеми и т.н.Този човек нищо не могат да му направят,ще го убият ли,ще го вкарат в затвора ли?Той си е изживял живота пълноценно с шампанско и топмодели,осигурил си е родата финансово за век напред.Да не говорим,че ако иска наистина да говори,кой знае какви документи е скътал в някой сейф или сейфове неизвестно къде.Да не говорим какви адвокати може да си позволи и огромната полит.подръжка която има!Може би ако го бяха направили почетен председател и му бяха дали възможноста да се отегли достойно събитията щяха да се развият другояче.Вместо това му плюха в лицето.Хора от такъв калибър имат много силно его,едва ли ще се даде без бой!А твърденията,че бил агент на Путин,комониЗ и т.н. въобще будят смях,не знам кой имбецил дава пари за такава калпава пропаганда дето постига обратен ефект във всеки средноинтелигентен човек...

НароденСъд 2

Умен си. Респект!

Това за родата са родни български измислици.

ПРОБЛЕМЪТ ПРИЯТЕЛЮ Е ЧЕ СРЕДНО ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ХОРА СА МАЛЦИНСТВО .... НЕ САМО В БЪЛГАРИЯ . ТОЗИ ПЛАЗМОДИИ ИМЕНУВАЩ СЕ ЗЖ Е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ПОСРЕДСТВЕНИТЕ ГЛУПАЦИ КОИТО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЕ УВЕЛИЧАВАТ КАТО БРОЙ С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ДЕН .

Крайно време е да забранят футбола. Желаещите могат да ритат в кварталната градинка след работа.

Че нали уж в Западна Европа управляват само честни и безкористни демократи? Какви са тези обвинения за корупция към предишни управляващи в Германия и Франция, и към германския (а вероятно и френския) бизнес?

ДИР, който е руска собственост, съзнателно изопачава истината, че в същност става дума за натиск РУСИЯ да получи домакинството

Колко жалки стават някои индивиди като трябва да спасяват кожата си ... Все някой друг им е виновен !!! А докато са на власт се чувстват могъщи и незаменими , велики и важни ръководители ( императори ) ...

Като е знаел защо не ги е отстранил или поне защо не го е заявил по рано?чучело корумпирано.знаел е за корупцията и е взимал от нея.

за гласуване станало на 2 декември 2010. Избрани са Русия и Катар за 2018 и 2022 година.

През 2018 домакин е Русия. Явно натискът е бил за нея. Пореден миш маш на ДИР. Саркози е приятелче на Путлер.

дават ли?

Статията ли е неграмотно преведена, аз ли не съм в час? Последно 2018г Световното щялода бъде в Катар, според написаното, за което спомогнали Германия и Франция. Тогава в Русия през 3018 г. ли ще е?

Аз преценям, че натиска въеху ръководството на ФИФА и спец. Блатер има за цел намеса в ЕУ политиката, Франция , Германия, както и в икономиката.Засягането на Руското домакинство е добро стечение на нещата.

Пише се "преценявам", а не "преценям"

Явно всички "през ноща са се възползвали от красивите дами, а на сутринта- дружно ги обявяват за леки жени".

И за Саркози вярвам, и за Волф вярвам, ама не вярвам френският Мишок Платини и Ангела от Германия да не са знаели за всичко това.

Блатер не казва нищо ново.Футбола е полу мафиотски бизнес, и който се прави на честен изпада.Без черно тото,продажба на играчи и банкова задлъжнялост,футбола е слаба ракия.Риташ топка и си богат. Правиш сложни операции и си беден. Правете си изводи кои са собственици на отборите в България .То и Блатер ще се окаже в блатото.и света.

Ох. Пак ли намеси България бе? И за проблемите на световния футбол ли сме виновни ние? Аман. Че кой да е собственик на отбор? Естествено, че ще е някой богат човек. Няма да е Кольо тракториста от нощната смяна.

Блатер не казва нищо ново.Футбола е полу мафиотски бизнес, и който се прави на честен изпада.Без черно тото,продажба на играчи и банкова задлъжнялост,футбола е слаба ракия.Риташ топка и си богат. Правиш сложни операции и си беден. Правете си изводи кои са собственици на отборите в България и света.

Русия не може да е домакин на такъв международен,световен турнир,първенство,след агресивната си политика и агресия,потъпкала всички договори и гаранции подписани от нея!Недопустимо е воюваща,агресивна държава да е и домакин!

1. Всяка година и не веднъж по програма открито небе, Украина и западни страни летът през Русия и изследват дали се появило нещо ново и дали войските са по страрите им бази. 2. Освен това вече разузнаванията на всички страни вече казали,че Русия няма войски дори по границите с Украина. Стига си тролил, момченце.

ядните днимки на луски танкови части, разположени на украинска територия. Беше тия дни по нета.

американска подлого! Ти ще казваш кой на какво да бъде домакин!

този дърт комбинатор лъже цял свят!!! явно, че наглостта побеждава (почти) винaги.

Ей го и тоя се изживява като говорител на целия свят!

Зад океана понеже не смеят да ударят директно Путин се пробват с новата си марионетка по заобиколни пътища. Саркози че гръмне ама Путин трудно, по скоро първенството че е нулево покрай бойкота на Запада и САЩ.

Крадецът вика - дръжте крадеца! (бълг. поговорка). А може и друга: Всички са маскари! Как така са лобирали!? Нали ФИФА е независима организация, нещо с което винаги е парадирала? Просто Блатер ще докара от девет кладенеца вода за да се изкара света вода ненапита. Всъщност голямата корупция почна при предшественика му Хавеланж на когото Блатер беше генсек, а след това придоби и космически размери.

Е толкова години къде дремахте? Що не го фанете? Айде...!!!

Всеки с някаква власт в света е следен и подслушвал от службите САЩ и в нужния момент излизат подходящите компромати срещу него. Така се прави в света на "най-моралния и демократичен полицай".

Хахах, когато Асандж, хакна американските сървъри и публикува тонове информация, вкл. срещу заплащане, всички блеехте в телешки възторг какъв борец за правда и справедливост е. Когато САЩ изнасят информация за престъпления, всички викате "Уууу, долу". На какво се дължат тези акробатики на принципността ви?

Блатер се опитва да хитрува като задръстен путинофил!Нека не отклонява вниманието с минали далавери,а да си признае ,Путин колко подкуп му даде за домакинството на гърба на изнемогващия руснак,докато Катарците са богати и могат да си го позволят!

колко са минали? Става дума да световното 2022!! И то ли е минало? Кажи тогава някой настояща далавера?! Световното през 2018 в Русия или това в ЮАР през 2010?

Само да те попитам: ти някога футбол играл ли си? Или катарците ще произведат закрити стадиони оборудвани с кондиционери?!

отдавна така не съм се смял. Този изнемогващият такава изнемогваща олимпиада направи, а и сега фантастични игри в Чебоксари, ако си ги гледа, в един малък град на Русия, близо или точно във Волжска България. Какви неграмотни тролове , защо само им плащат?

Не е така! Домакинството на подобен световен форум носи огромни приходи, да не говорим за далаверите. Ненапразно И. Славков искаше да прави зимна олимпиада у нас за да спаси сгромолясващия се социализъм...

нали не става дума за рушвет, а за лобиране. Всички лобират във ФИФА, но не всички взимат рушвети.

Въпросът с лобирането не е ясен на българина. един закон не успяхме да напишем а хората по света въртят милиарди на година даже данъци им плащат...

Цялата шпионска завера срещу Блатер е да се удари световното първенство в Москва. На всички се изясни отдавна.

Доста...как да кажа..."демократичен" подход за справяне с каквото и да било.

на всяко нещо му идва времето. Колко време търпяна наследените от СССР членове на ФИФА, докато не дадоха знак че такива лица се неуместни в ръководството. Търпя ли са и корумпираните членове от разни страни, докато му дойде времето да го кажат. Когато империалистическа русия заграби Крим и прати оръжие на руските бандити от Източна Украйна.

идва от Русия и Сеп Блатер си е чист руснак, нали умнико?

za vsichko ti e vinovna rusia ako ne beshe rusia steshe da pasesh patkite na mustafa mishka neblagodarna

За 2018 за домакин е обявена Русия, а не Катар. Катар е 2022 ,а не както е написано. А това ,че в държава в която няма футбол е обявена за домакин е ясно,че стоят икономически интереси. И затова именно някои западни представители са виновни. Все пак Катар са съюзник не само на Германия,Франция ,а и на САЩ.

На всеки е ясно, че това са недоказуеми неща, а и може да е удар срещу Саркози, който има огромни шансове пак да стане президент на Франция, а неговата позиция по санкциите за Русия я знаем много добре!

ФИФА е слаба ракия, по-скоро ще използват това кото му се случи миналата година когато Френски съдии са подслушвали телефонните разговори на бившия френски държавен глава Никола Саркози в рамките на разследване по подозрения, че Муамар Кадафи е стоял зад финансирането на предизборната му кампания през 2007 г.

сеп блатер е един достоен и честен мъж...не случайно бяха приятели с батето! Като чета новините днес оставам с впечатлението че нещо не е наред и то доста не е наред с демокрацията... Време е да се обърнем на изток...

и батето ли е достоен

В политиката интересът клати феса.

Така е, всеки който подкрепя някак ки Русия и Путин - го нарочват и го преследват "като империалист"! )))