В Гърция гласуват по споразумението с кредиторите

Право на участие в референдума имат около 8,5 милиона граждани на Гърция. Вотът ще бъде действителен, ако в него участват не по-малко от 40% от регистрираните.

Обратно в новината

Коментари - В Гърция гласуват по споразумението с кредиторите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

се е о..рл..ал и то не соросоидите, каквото и да значи. Подразбирам, че за комунетата това е обидна дума, но знам, че Сергей със соросова стипендия беше в Лондон да повишава знания. Ние сме гледали този филм пак при комуниста-социалист Жан Виденов - преживнява се - сега сме в застой Не и аз - отдавна мен ме няма.

Засега: 60% - НЕ 40% - да Кво стана бе соросоиди, ос*рахте ли се ?

И питаш още.... Те се омазаха тотално....трети път се бършат:)

то по миризмата ще се разбере кой какво е сторил.

Референдум по фискални и финансови въпроси е глупост. Искаш ли чужди пари без да ги връщаш- да. И тези комунистически лицемери похарчиха 110 млн. за тази дивотия. Но европейските данъкоплатци не желаят да дават подаръци на Гърция. И полит. лидер, който им се противопостави, ще си отиде.

Заемите ги теглеха предишните капиталистически правителства. Те заробиха страната. Сегашното правителство на Ципрас е против загробването на страната с заеми.

Само не разбрах от твойта тирада....А какво ще им направят на гърците?....Цибуки,кавали...., или Дедовия...калпак ще им накривят? :)

cipras ne e tikwa

и при "не", и при "да", едно е сигурно.на гърците им трябват пари.много, и спешно.ако гласуват с да, може и да получат .ако гласуват с не, то нищо не може да бъде предвидено.

Има ли вече някакви прогнозни резултати?

Едно или друго подставени от червените бандити правителства рушат и грабят, мамят и лъжат, но понеже са организирани и нагли, комунистите продължават да държат в лапите си бедната и оглозгана държавица България. Манипулират всички, защото медиите са тяхно законно притежание, държат в мизерия и подчинение работещите срещу унизително заплащане кротки българи, раздават блага на циганите, за да си осигурят гласове на изборите и така, докато затрият всичко.

Едно или друго подставени от червените бандити правителства рушат и грабят, мамят и лъжат, но понеже са организирани и нагли, комунистите продължават да държат в лапите си бедната и оглозгана държавица България. Манипулират всички, защото медиите са тяхно законно притежание, държат в мизерия и подчинение работещите срещу унизително заплащане кротки българи, раздават блага на циганите, за да си осигурят гласове на изборите и така, докато затрият всичко.

По-малката част от българите, запазили обичта към земята и родината, трудещи се за унизително ниски заплати, при неподходящи условия, четящи и пишещи братя и сестри, използвани от управляващите банди, за приход на средства от глоби, данъци и всевъзможна ангария. По-голямата част от читавите българи е в чужбина, там работят и се грижат за останалите в разхайтения тукашен бардак свои роднини. Тук се опитват да реагират от време на време, чрез мирни демонстрации, стачки и дори самозапалване, отчаяните, низвергнати от държавата българи. Полза обаче няма! Враговете на държавата са повече, от нейните поддръжници.

До 1938 гърците са идвали на работа в България. После постоихме соц. мизерията и 45 години завиждахме на гърците... Сега пак гърците ще идват на работа у нас...

ха ха щели да идват като паднат на коча мъ*дете. я кажи как ги набра тия 73 плюса, модератор ли си, къв си ?

Даже, ако може да се махат и от ЕС! Циреи! Ква файда от тях? Имаме неразработени пазари в Румъния и Полша!

Ще се иизпият.Нали това искат комунистите от сериза - фалит, извънредна обстановка, гражданска. Честито на авантаджиите. Култът към авантата ще си го платят с кръв и мизерия. Охи!!!

Гръцката Алфа ТВ предрича победа на OXI - НЕ (бг)

Вън уродите! Тия сами се изкараха. Нещо което Европа не можеше да мечтае. Сега пълна ненамеса от уважение към свободата и суверинтета на градския народ , както той иска . като се изтрепят козарите,, хуманитарна помощ в ограничени размери , за да не се засегне достойнството им.

очакваме първите резултати ! OXI !

Супер , Гърция отива на дъното!!

ти гледай първо самия да излезеш от дъното, пък после давай съвети на другите.

баннете идиота по IP, а продължавате да го търпите? Сигурно е прекрасно темата да се напълни с около хиляда изтрити мнения?

Някой всъшност особено тия дето потриват злорадо ръчички, как сега ще видят те крадливите, мързеливи и лъжливи гърци, запитал ли се е като как така около 380 милиарда дълг е натрупан? Как става така, че до 2006 дълга е в рамките на 60-80 милиарда, а в 2010-та е около 150 милиарда, преди намесата на МВФ и ЕЦБ, които всъшност се намесват не да спасяват тогава не Гърция, а заради паниката на фондовите борси и нагълталите се с гръцки дългови книжа френски, немски, английски и американски "инвеститори"? Как така сега след 5 години реформи и предписания на МВФ и Европа гръцкия дълг е 380 милиарда, а икономиката не е излизала от рецесията?

Разбира се. Гърците нямат нищо общо. Насила са им давали пари и са казвали - яжте, пийте, лежете, лъжете.

че Гърция теглела заеми от ЕЦБ през Германия, като последната ги взимала на по-ниска лихва и после облагала гърчетата. Чудно нас кой ни налихви по заемите?

Абе това не е сигурно. Лафчис много му разбира главата.

че с кредитите Гърция моментално закупи стари изтребители от Франция и Германия. После падаха като круши.

много е елементарно, няма как да е било така. Германия не е България, и си личи!

точно така? Взимаш пари с лихва един процент и ги даваш срещу 5. Много е просто даже.

При добра, гарантирана от ЕЦБ и Гаранционния фонд печалбица от 4-5 процента, а при нас числата са доста по-големки желащи ще се намерят много. Дори и да трябва да заделят нещичко за хората с писалките, дето ще подпишат "налихвяването".

Праведният гняв на съдран Ганьо срещу гръцките веселяци се дължи на факта, че гърците си поживяха доволно, а сега ще се измъкнат и да не плащат. Съдран Ганьо друго освен икономии не знае. И при комунизма завиждаше на гърците и при демокрацията а сигурно и марсианци да дойдат пак ще кацнат в Гърция. Съдран Ганьо не разбира, че гърците са силни защото се държат като народ а не като завистници вечно гледащи, че комшиите имат повече.

Много разделение...сред нас, не сред гърците. Те ще го отнесат заслужено заради слепотата си но след 20-25 г. ще догонят Европа реформирани. Ние? Като гледам какво се изписа тук, кой ГЕРБери, кои БСПари, вечно разделени и мразещи се...както преди 20-25г. така и в следващите.

че сега няма такова партийно разделение, и затова изкуствено вкараха оста русофили-русофоби/ без да се знае какво означава точно/! Абе , по всякакъв начин народа трябва да е разединен, да се води по-лесно стадото! Иначе ако са единни вземат пък тръгнат срещу властта?Знаеш ли?