Започна основен ремонт на част от бул. ”Сливница”

Проектът за ремонт на бул. “Сливница“ се финансира с европейски средства и е част от цялостна програма за ремонт и рехабилитация на основни улици в столицата.

Обратно в новината

Коментари - Започна основен ремонт на част от бул. ”Сливница” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и тук ще усвоим няколко милиона. Когато няма повече милиони за усвояване какво ще видим- кварталите, където живее населението, мръсни, неподредени, центъра, където не живеят толкова хора, грее.

А, за кадъръма Цар Бирис 3 кога ще се сетите, смотаняци недъгави?! Витошка пет пъти я рементирахте! Основно!

толкова некачествено се асфалтира, че по добре да не бяхте го почвали,,,,,

тази тема я има веднъж като основен ремонт ,веднъж като започнал основен ремонт ,просто съм впечатлен на продуктувността на работа

Има улици в София в много по-тежко състояние. Това да се вложат 6 милиона за този ремонт е пълен абсурд! Между К.Величков и моста няма нито една дупка, която налага толкова пари. По това трасе има по-скоро вдлъбнатани, които са почти нищо пред други далеч по-опасни дупки в София. Крадци долни, мръсни! Източват средства и отбиват номера!

За 2 киломера ремонт, 6 милиона?!?! Ами това е много повече от ново сроителство. Крадът пари на поразия!

1 км магистрала е около 1 млн долара. Браво Бойко!

АЗ ПРИВЕТСТВАМ ОБЩИНАТА ЗА ТЕЗИ РЕМОНТИ ТАКА СТАВА МОЖЕ СЕГА ДА ИМА ТРУДНОСТИ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО НО ТРЯБВА ДА СЕ ИЗТЪРПИ.ПОСЛЕ ЩЕ ХВАЛИМ РАБОТАТА.МНОГО ХОРА НЕГОДУВАТ НО ТО СИ Е ЗАЛЕГНАЛО У ТЯХ ВЕЧНО МРЪНКАЩИ.АЗ ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ГОСПОДИН ХРИСТОВ КОГА ЩЕ СЛОЖАТ НАВЕСИ НА ИЗХОДИТЕ НА МЕТРОТО НА ЛЪВОВ МОСТ.СТАНА ТРЕПАЧ ТОЗИ РАЙОН.

А бул. "Първа Българска Армия"? Кога?

Кога ще бъде разширена ул.Тодор Каблешков от бул.Братя Бъкстон до бул.Цар Борис 3????

А кога ще пуснете нормални автобуси по линия 204 ??? Ужаса с бусчетата на Столарски продължава от години и никаква реакция от ваша страна !!! ДО КОГА ??? Идва есен

Не забравяй че той е спонсор на ГЕРБ

пишете бул. Сливница в Шопландия.

Може да ремонтират и Американски паметник, плюс Кремиковци ))))))

Сутринта минах от там , моста на захарна фабрика и като лунапарк . От понеделник там ще е ад под небето . Преди две сенмици имаше подобен ремонт на същият булевард само че в отсечката от Орион до разклона за обелско шосе . И много странно изрязаха асфалта , положиха нов и си заминаха . Но забравиха една отсечко от около 200 метра , която още си седи с изровена настилка , без предупредителни знаци и без жив работник точно от две седмици насам . Явно толкова пари е имало , но поне да върнат колчета . Безхаберието може да струва и човешки живод .

90% от пътищата в София са АД!!!

Преди два дни със скорост около 60 км попаднах на изрязаните но неасфалтирани дупки. Никакъв знак. Натиснах рязко спирачка и се създаде опасна ситуация за следващата ме кола. Ако изрязаните дупки бяха по норматива от около 8-10 см щях да си срежа гумите.