Тайни опити с вируси и отровни газове в Северна Корея

Емигрирали в чужбина от Северна Корея експерт по микробиологични изследвания и военен разказват за политиката на терор и секретна разработка на нови оръжия

Обратно в новината

Коментари - Тайни опити с вируси и отровни газове в Северна Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тайни опити се правят в Гуантанамо и Американския Гулаг. Където седем милиона роби се трудят за благото на корпорациите.

Имало глад в Северна Корея? Колко добре са охранени тези униформени говеда на снимката, като български мутри и милиционери.

За масовите беди на човечеството най-голяма вина имат лакеите. Диктатор без лакеи /слуги/ се превръща в посмешище. За това при търсене на възмездие се ликвидират лакеите/ ликвидират =унищожават, като плевелите/. Това са най-големите манипулатори.

Целта на новината е ВСИЧКИ ДА МРАЗЯТ СЕВЕРНА КОРЕЯ и комунизма там... Какво стана с предишните новини за разстреляните от Ким жени и генерали. Оказва се, че са живи, за ужас на южнокорейската пропаганда.... Френска медия показа разстреляната певица, който говореше на някакъв конгрес с военна униформа. Жива и здрава!!! Разстрелваният генерал също е жив. Плитки лъжи и пропаганда

Махни опитите с газовете и вирусите и виждаш бкп(бсп) след 9ти 1944 г в България.

Да, и в Северна Корея се строи така, че 25 години "демокрация" няма да могат да го заличат!

така е в "свободния"свят,всеки има право да си пише и говори ,каквото си иска. а,и няма никакво значение дали говори истини.нали знаете лафа за ку.вата и сестрата.народ за баламосване много,а и демаготията ,никога не е работила по-добре от сега.не че подкрепям Сеул,но хайде кажете ,къде са ядрените оръжия на Садам, заради който,уж сринахме Ирак. а и всички ,или повечето разумни хора ,прозряха истината за СПИН,разработен и изтърван,може би, аз все си мисля нарочно пуснат, вирус разработен от американски военни в африканска лаборатория. някой може да ме обвини в параноя и провокация ,но хайде кажете ,моля ,когато някой си взриви сам двете кули ,защо в същия ден не е имало нито 1 евреин на работа.само не казвойте че е съвпадение

Комунярска му работа! Разни феодалници тровят живота на хората, ама хората сами са си виновни, явно си харесват хомота. Аз съм свободолюбив човек и ако живеех там, вече да съм два метра под земята.

ме учудва нищо отннасящо се за комунисти. Те винаги отричат всичко лошо -"мълчал като комунист, не човек, а желязо" Защо се учудвате - той и сега Путин заплашва с натискане на копчето, а и няшите деменсирани комуняги - ама той ще натисне комчето. Абе изверги.

"Емигрирали в чужбина от Северна Корея експерт по микробиологични изследвания и военен... успял да изнесе от страната 15 гигабайта документи, в това число и видеозаписи" Пак глупости за масовия американец дъвчещ хамбургер. Тези имат ли компютри или са били компоти? :))))

Всъщност, има доста голям брой компютри в Северна Корея. По-големия проблем там е липсата на достъп до интернет и съответно до материали по различни теми. Неслучайно в последните години зачестяват случаите да им пускат балони и дронове от Южна Корея натоварени с флашки с филми, музика и т.н. - а флашките трябва да се включат някъде, нали?

китайците ги снабдяват с всичко, което не могат сами да произведат. За сметка на това най-тежкото и опасно машиностроене и металургия са изнесени там.. Китайците не са чак толкова прости.

Шило

А бе, статията не е ли за КНДР? Де пак намесихте Русия? КНДР е по-скоро китайски протекторат.

Северна Корея е била окупационна зона на СССР след края на ВСВ, така че комунистическият режим там е наседен по същия начин, по който беше насаден навсякъде, където имаше съветски окупационни войски. По-късно, комунистическото правителство на С. Корея под давлението на СССР и с тяхна помощ и участие, започва войната срещу Южна Корея... СССР (днешна РФ) е в основата на всичко, случващо се днес в С. Корея.

Шило

За някои неща е така, за други - не. Да, била е в съветската сфера по време и непосредствено след ВСВ. Да, във войната са участвали руснаци, като по-скоро са били инструктори, но с реална военна сила е участвал Китай. Впоследствие след обтягане на отношенията между СССР и Китай, нещата значително се променят. СССР се отдръпва, тъй като Китай има влияние върху Сев. Корея. Не казвам- изоставя, но не и подкрепя особено. Що не погледнеш, с кои държави КНДР има самолетни линии?

Мануел

ооооо професора от изгорялата гимназия намери ли дисертацията на Тиквуня Нали ти му беше научен ръководител

Мануел

Бърже у лево. Бегом в коневръза

А Хан Аспарух е виновен за всичко дето става днес в България.

Между български и бушменски трол!

Майка ви бошевишка, ако 3 пъти по-малка Германия, беше минала още 30 километра! Нямаше да ви гледам мръсните казашки мусори! Ама язък че нашите българи не са решили да я покрепят, а не скапаните румънци и италиянчета!

Найде, стига си спамил. Омръзна ни от твоите клишета. Тъп си беше, глупак стана.

добре че се считаш за умен, поне лично, друг едва ли ще те те счита!

Шило

Ами не мина! За щастие! И твоят идол увря сам. Едно куче без история си отива по-достойно от него. Залят и запален с газ като прокажен.

каква квалификация се самоопределяш за не тъп- научна степен, квалификация, образование.. ами нищо- тъп трол с написан лист! Например Сталин не е избил 20 млн. руснаци- това е американска пропаганда, той е възкресил 30 млн .!Важен е ефекта!

предаде България и Сърбия за 20 години! Сега се мъчат да ни изкарат предатели и неблагодарници, а те къде бяха? ,,Вървете , оправяйте се! Не ни трябвате!" Сетиха се чак сега! Такава статия написа и руски политически анализатор!Като се считат за братя , няма да ни оставят!Не са ни братя, гледаха си интереса!

Ако си бяха гледали интереса, положението в света нямаше да е такова, каквото е днес. Лошото е, че една шайка мързеливи партийни функционери, нямащи нищо общо с идеите на комунизма, продаде и предаде едно велико дело (имащо естествено своите грешки), за да си топи тлъстите задници в хлорираните басейни по хотелите на англосаксонците.

Вярно е, бяха ни зарязали. И много глупости направиха в собствената си страна. Но от 1-2 години като че ли се осъзнаха, рязко се промениха. Най-малкото разгониха 5-тата колона. Как ли ще действат, когато започнат да поправят грешката си към България. Ще видим.

Путин: Ние не мпжем дa сме първa силa в сверa, но можем дa нaпрaвим Китaй тaкaвa.

Путин е абсолютно неизвестен функционер, съветник на кмета на Петербург и третостепенен чиновник от КГБ/ подполковникот Дрезден/! Издигнат е за мин.-председател и впоследствие кандидат-президент, лично от Ельцин! Няма никакви лични качества, командва го руския военно-промишлен комплекс!

Революцията 1917 е направена от евреи.Путин(майка му Шеломова) и Медведев също са евреи...може би случайно????

вече са направени и резултатите са ги пратили тук като тролове!

Колкото и да се спекулира сега, факт е, че вследствие на Корейската и Виетнамската войни, както и на някои други "конфликти", дивашкият комунизъм не успя да плъзне по Азия и света. Ако СССР освободиха Европа от фашистката чума, то САЩ освободиха Азия от комунистическата.

Само тебе няма кой да те освободи от малоумието ти

В условия на реална демокрация, в държава с 640 USD СРЗ, при по -високи от средноевропейски цени/ по ниска от Румъния/, 90% гласуват 7 пъти за един човек? ,, Умом Россий не понять..." Ф. Тютчев. И много е интересно как портрета на Путин е винаги на всички снимки в рамка на фона на руския флаг? Това нов култ , ли е? Путин по-голям от Русия , ли е?

В САЩ, ако биеха още негрите, нямаше да изберат тая шматка Обама! При говеда като Клинтън и Буш, Путин се завираше в миша дупка!

Вече окончателно се убедих, че Северна Корея е най-напредналата и свободолюбива страна на света, а всичко са гадни американски инсинуации! Поради което животът в Северна Корея е многократно по-добър от американския във валутно измерение!Освен това искат да освободят света!И имат ценности, е не знам точно какви, но.....карай.

Как се нарича вожда на корейския народ-Офчар. А как се нарича вожда на на Русия-Свинар.А как се нарича вожда на путеноидите в България-пе....ал!

Само един "вожд на путеноидите" (пе....ал) може да напише такъв идиотиZъм ... чрез който да провокира желанието на толкова много народ ... да му разбридат продължението на гърба ;)

винаги и навсякъде комунистите са убийци и да не се срамуват нашите помним белене и прасетата

Защо има "минуси" на този пост?! Човекът казва право! Да не ги помним ли?! Да ги забравим ли?! Ето такива хора, аз не мога да разбера! Достойни са за някои племена!

Но да помним и това, че всички тези лагери са създадени ПРЕДИ 09.09.1944г. И запазени и с подписа на Никола Петков, чиято цел е била отстраняването на Г. М. Димитров и привържениците му за да може да застане на върха на БЗНС.

Мисля, че на всеки здравомислещ, непредубеден човек е ясно, че това са партенки, чиято единствен цел е да намали натиска върху социалните системи в КНДР, тъй като прекалено много хора искат да се заселят там. Силната охрана на границите й се дължи на желанието да спира напиращите навътре, а не напиращите отвътре. Ясно? :) п.п. Също, като английската програма да ни откажат да ходим в Англия, ама много по-добре направена и много по-добре изпълнена, разбира се. :)

bira_more

Тъй де. И всички знаем колко много БОВ имаше Садам. Помните ли? Цели танкери - достатъчно да ликвидира живота в цялата вселена!

Понеже ЦРУ НИКОГА не е правил такива опити.

И си бият негрите!

американския шофьор, попитал руския- на ,,Чайка", абе пич, тая кола колко гори? Руснакът му отговорил-,, Ами вие , що биете негрите?"

Идва края и на това режимче!!! Слава на Бога!!!

Я, и другаря Ким, чете тук. Писал ти е минус... Имаш късмет, че адреса ти не е в КНДР... :)

материал има при нас за такива опити,я що народ е с висящи дела и продължават да извършват престъпления.Поне да свършат нещо полезно за науката:))

Странни хора са русофилите в България. Ужким са Българи, а почитат всичко руско или по-точно съветско нищо че СССР го няма отдавна. В същото време мразят и отричат всичко идващо от запада, като го заклеймяват като гейско, наркоманско и незнам си кво още, но въпреки това почти никой от тях не кара руски автомобил и не се стреми да емигрира в русия или да прати децата си да учат там. Също така никой от тях не обръща спестяванията си в рубли, а все търсят западна валута....странна е тази ваша обич към русия, държите се доста резервирано и неблагодарно към тази ваша така обична и мечтана държава.

Върни ни гордaтa Бългaрия бе педaл! Ще ми се хвaли с емигрaция! Зaпaдняците кaто ни зaтрихa зaводите,

Някак си странно ми звучи симпатизант на партията, чийто председател до скоро беше серГЕЙ, да нарича другите хора педали....

Имаш предвид да се върне НАВЕДЕНАТА ПОД СЪВЕТСКИТЕ ТАНКОВЕ България, където в училищата ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се изучаваше руски език и хората дори нямаха свободното право да напуснат по СОБСТВЕНА ВОЛЯ, каквато беше държавата ни до 1989г ли ? За щастие ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ ! Или приеми действителноста и живей в мир с нея или се затвори някъде и живей съ с спомени. Все ми е тая. На никой не му пука кво мислиш, просто го приеми. Не си толкова значим колкото ти се иска.

имал горда България , бе мухльо? Като се унижавахме пред Москва, че сме най-роболепния им васал/педал, 16 република/, като се играеше турнир за Купата на Съветската армия и руски се учеше повече от български в училище, ли?Като ни изкарваха клонинги, дето трябва да целуват краката на великите руснаци? И тогава ли имаше национално самочувствие? И накрая СССР фалира и повлече икономиката ни, на 90% свързана с тях! Е ти, русофилия!!

Дето стъпи Русия, все носи напредък и цивилизация! Малее, колко изостанала е тази Европа, чак не може от нашите помияри да направи ,,честни крадци", а при соца ставаше! Ей, никой не ни е виновен, кавото пипнем ще го осерем! Исторически идиоти, без нито 1 ден нормално съществуване като държава!

Ей тез нецивилизовaните, все зa цивилизaция говорят. Циливилизaсион.

Господа, за съжаление наши журналисти публикуват често непроверени и очевидно невероятни "новини". Наскоро такива писачи съобщиха, че осъден на смърт висш чиновник бил разстрелян със зенитно оръдие. Разбра се, че севернокорейски зевзек се подиграл с противниковата му пропаганда като разпространил в интернет тази "новина". Наши новинари малоумно я публикуваха без проверка на източника и без да осмислят преписаното. Сега пак четем безсмислица - какъвто и да е Севернокорейският режим, едва ли военните му ще правят опити с химическо и бактериологическо оръжие върху деца. По-вероятно е малограмотните ни родни журналисти пак да са станали лесна жертва на севернокорейски зевзек. Когато пропагандата е от тъпаци и тъпа, резултатът й е обратен на желания от същите тези тъпаци. Но... дали само малоумието е причина за успеха на подигравките с журналистите ни? Може някои новинари да целят тъкмо това...

Добре, ама това се публикува във флагманите на руската пропаганда в България- сайтовете Пик и Блиц!?!

Уважаеми ОК, "ама" е хубава българска дума, ама обикновено я няма в главните вместилища и на руски, и на наши или каквито и да са безумни новинари. Разбрал недоразбрал, един такъв без "ама" писал в "Работническо дело" през 70-те години, че около орбитата на Марс две и две не било точно четири. Поради дивак - дописник, Британската енциклопедия цял век та до 2008 г. обясняваше действието на сифона с атмосферното налягане. Поради преписвач на печатна грешка лекарите по цял свят пращаха хората да вдишват край морето йодни пари. Сега "copy - paste" измества мисленето за диваците новинари. И следа от "ама" няма в главните им кухини...

За северна корея негативните новини са промиване на мозъци, а за щатите негативните новини са достоверни? Всеки си избира в какво да вярва. Но като човек преживял соца- ще ми се да вярвам.

за всики рашки дето обичат да забравят: "нормативно-правовом акте 839, подписанном премьер-министром Дмитрием Медведевым 23 сентября" този акт се разрешава да се произвеждат и да се храни руското население с 22 (двадесет и два) вида ГМО продукта. Забравихте ли го това. Говорете ми пак за МОНСАНТО дето правил картофи за произвеждане на хартия и царевица за хранене на животни. аман то нахъсани тъпаци.

Зебелязваш ли какво си написал МОЖЕ! а в Щатите исакш или не друго НЕ МОЖЕ или споменатото от теб Монсанто ще ти скапе фермата с участието на държавата.

А къде има частни ферми в Русия? Не е лошо да видиш какжиявеят селяните в Руия да направиш разликите!

Речь идет о нормативно-правовом акте 839, подписанном премьер-министром Дмитрием Медведевым 23 сентября. Согласно постановлению, с 1 июня 2014 года в России будет необходимо ввести регистрацию продуктов с содержанием генетически модифицированных организмов (ГМО), что, по мнению общественников, является разрешением на ее массовое производство. Государственную регистрацию трансгенных продуктов будут осуществлять Минздрав, Росздравнадзор, Роспотребнадзор и Россельхознадзор. При этом месяцем ранее президент России Владимир Путин поручил правительству не только разработать поправки в законодательство по ужесточению контроля за оборотом генно-модифицированных продуктов, но и продумать вопрос о запрете на их импорт. Соответствующее поручение было подписано еще 22 августа текущего года.

Паисий

с две думи - ВСЯКО ГМО преди да се засажда трябва да се регистрира, тоест да получи разрешение от .... и са изброени 4-5 инстанции... Самият Путин е кавал, че е против ГМО и ще ожесточи режима не само за отглеждане, но и за внос в Русия от Запад. А сега кажи колко ГМО неща се произвеждат и ядат в САЩ, която е тяхната родина.

ВВС снимaт цигaнските мaхaли и разказват на Западняците, че тaкa живеят в Бългaрия. У нас при социализма показваха негърските гета в САЩ за да видим как се живее при капитализма. А Холивуд снимаше само луксозни къщи и семейства с по три коли и 500 кв.м къщи, за да си мисли света че така живеят всички в Америка. Сега е същото и с Кория. ПРОПАГАНДАТА Е ВЕЧНА.

да ама никой не се е засилил да бяга КЪМ корея всички бягат КЪМ щатите

аз нямам проблем руснак и американец да дойдат да ми преглеедат заедно жилишето за такива вещества. А С. Корея дали има?

А еврейо-масонската секта от Краварските Съединени Щати да не би да прави опити с мъртви хора? Вече 25 години сте опитни зайчета в ръцете на ЦРУ, ФБР, НАСА, ООН, МВФ, ЕС., НАТО, МОНСАНТО и други измислени , паразитни, корумпирани организации на сатаните. Питайте ЦРУ и Монсанто какво ядете, с какви храни храните децата си, какво има в саламите ви, в млякото, в картофите, царевицата, сладоледа, кашкавала, сиренето, питайте ги за аерозолите с които ви пръскат техните самолети, за ХААРП, за психотронните генератори на емв, от които чувствате необяснима умора, отпадналост, стрес, депресия, главоболиеи други.... 25 години сте опитни мишки в ръцете на ЦРУ и Монсанто. Седнали сте да промивате мозъците на хората с това, какво правили севернокорейците... Ай, сиктир.

Пропусна за жиците дето още висят из америка брато.

Поредната поръчкова дезинформационна статия за Северна Корея, не съм я чел, няма и да я прочета. Предполагам, че пише как хората в Северна Корея умират от глад и ядат дървесни корени в гората. Същевременно бедните и гладни северокорейци хакват краварските компютри и покриват с ядрените си ракети територия до Денвър. Шубе ли ви е краварчета от малкия Ким?

Яко ги тресе шубето масоните, краварите, илюминатите и мнимите християни. Квадратните им чейнета тракат от страх. Чуят ли за Ким се наси-рат в гащите си на звездички и червено-цини-бели ленти.

и броя на туристите в КНДР се увеличил с 20 %, миналата година били 4, сега 5 !

Защо не поемеш към КНДР да си живееш живота ами се мъчиш с краварския си начин на живот в краварска България?

Гледaли ли сте aмерикaнския филм "Пушек? Гледaйте го!

Пaк се.почнa. Лъжи, измaми. По тaтово време снимaхa цигaнските мaхaли, и кaзвaхa, че тaкa живеят всички бългaри. Кaто пaднa зaвесaтa, лично зaпaдняци с учудвaне ми споделяхa, че сa изумени, че и ние сме хорa кaто тях.

Същото го правеха и нашите медии.

stan_posta@

Същото го правят и сега - всички медии, частни, антибългарски. И "националният" киноцентър. Няма филм в последните 25 г. в който българите да не са представени като крайни идиоти. Това смазва желанието им за търсене на по-добър живот и помпа самочувствието на западняците.

А това да не би да е изолиран случай и да става само в Корея?американците отдавна си правят експерименти с нас хората с ГМО продукти и с това дето ни пръскат от въздуха .ХААРП.Дори има статии по този въпрос.Напишете в Гугал"Светослава Рудолф: България е атакувана от ХААРП ..."или "ХААРП (HAARP) създава катаклизмите на земята" Така,че кой е по-голям садист в случая и защо изобщо някой се изненадва?

Глупости на търкалета, харп - марп, пръскали са ти главата като бебе с отрова за мухи бе момче (мухозол). Ако беше посещавал часовете по физика щеше да ти е ясно от какво са следите в атмосферата, които ги има и вдруги държави, които не са членове на НАТО.

Точно така е, ти си доказателството че пръскат. Бил си точно там където самолета пускал отровата.

А защо снимката, която сте приложили пак няма нищо общо с новината?

тя е от 2013 г. Съдът над Джан Сон Тхек...

Българи разказват, че политици правят опити със живи хора в България. Тровят ги с ГМО, морят ги с глад, отровен въздух, мръсна вода с тежки метали, лишават ги от бърза помощ и здравеопазване, .. и още такива луксове!

Бате, не се хаби с по 20-30 коментара - вече никой не вчрва на комунягите и няма да доживееш да дойдете на власт!!!

Той е длъжен да пише, защото иначе ще го уволнят!:))

За Северна Корея западът разправя какви ли не гадости и всички до една били чиста истина... Пропагандата никога не спи! Май болката от 1953г. и срамът от загубената война не му дават мира и до днес.

Южна Корея е 50 млн. с добри условия за живот, КНДР 17 млн. в условия по-зле и от сталинизма?

Явно Корейската война не ти е от силните страни.

Не имало нито комунизъм, нито демокрация, това са фасадни думи на две общества с различна форма на собственост. Който се приспособи по-добре, живее по- добре, другите кучета ги яли! Иначе си има бедни и богати държави открай време, но Запада е исторически много по-богат и напреднъл от Изтока/ изкл. само Япония и там дето са стъпили англо-америкоси Хонг-Конг и др./! А Аляска можеше и да е още като Камчатка, ако не бяха я продали!

Западът е исторически много по-богат .. щото е крал и експлоатирал Третия свят (колониите си) цели 5 века - от Великите геогр.открития до ден днешен.

че Русия е завладяла половин Азия, Украйна, Белорус и части от Финландия и Полша? Не не се коментира, нали?

Аз пък четох, че такива новини, неподкрепени със снимков материал и други доказателства, се водят ПРОПАГАНДА. Те и за Сталин разправяха, че лично избил 30 милиона Руснаци, а на Тодор Живков му сменяли всеки ден кръвта с бебешка, че да живее по-дълго. Длъжен ли съм да вярвам? 80% от Американците вярват в зомбита и се страхуват от клоуни. Аз не вярвам на нищо, което не съм видял и не е доказано. Поне това, което звучи като пропаганда! Между другото, дали все пак откриха химическо оръжие в Ирак?

химическо оръжие на Ирак се оказа точно една епруветка, и то ген.Колин Пауърс я откраднал още преди войната от там.

Тогава и ИД си имат право на мнение и самоопределение/ е изразявано малко средновековно с рязане на глави/. Как САЩ ще им се меси във вътрешните работи? Терористи такива!

САЩ имат доста собствени грехове.. и то не малко. Който не вярва - да напише в Гугъл: Виетнам, Agent Orange .... .и ако има нерви да изгледа поне едно ВИДЕО за последиците. само че предупреждавам - не е за хора със слаби нерви това, което ще види. ПРОСТО Е УЖАСНО!

Говорим за Севермна Корея, но ти товарищ не забравяш дежурното "Ама американците бият негрите!!!" - Моледиец - давай, че са останали са още малко рубли и може да не дочакаш да си купиш кола от "фашистите"!

Дори и 1% не е толкова тежко в сравнение с това, което са правили СССР и Русия така!

Комунизмът и Простотията винаги са вървели ръка за ръка.По една или друга причина предимно много ограничени и нискоинтелигентни същества мофат да симпатизират на комунистическите секти! Историята го доказа и е факт!

Гледай сегашните ни управленци от ГРОБ всички са бивши комунисти

България не имала други управници освен комунисти от 1944 та досега и резултатите са налице....

Северна Корея е един резерват за показване на отрицателното и идиотското!

северна корея я пазят, за да плашат с нея Южна Корея, и тя да има нужда от защита. и за да плюят срещу Китай.

Абсолютно вярно!

Ето това е явен белег на лудостта и слепотата на днешния човек. Класическа промивка на мозъци и от едната и от другата страна. Как е възможно, хорат от "едната страна на барикадата" да не виждат, че севернокорейците са извратени масови убийци, а от "другата страна на барикадата" да не виждат, че държавата, която се представя за пазител на демокрацията е същия масов убиец??? Учудващото, че тази шизоидна реалност е идентична без значение дали става въпрос за политически партии, идеологии или държави. Извратен, болен свят, който даже не може да види очевидни неща, като например, че мъжката полова система е проектирана за женската (това е "фабричната настройка" на човека). Как можем да говорим за невидимите неща, след като сме слепи за очевидните такива?!?!?