Атентатът в Тунис пренасочи туристическия поток

Атентатът в Тунис засили опасенията за сигурността и доведе до масиран отлив на туристи и пренасочване към други страни, включително и България.

Обратно в новината

Коментари - Атентатът в Тунис пренасочи туристическия поток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошото е че с туристите идват и терористите.

Търчат. През глава...

ЗАщо сте написали "ДОРИ" Гърция? Там има 100 по добро обслужване от останалите, дето не са дори. Отделно "кризата им" всичко е пълно с туристи.

Гладна кокошка просо сънува.

Никой няма да дойде в България, ако не се махне данък сянка (чадър и шезлонг 30 лв). Когато нощувката е 15, 20, или 30 лв. На плажа във Варна буквално няма хора под чадърите, то и по принцип хора много не се виждат. Много тъпо звучи оправданието на Лили Павлова, че били заложили в бюджете 10 мил. приходи, когато заради тези 10 ще загубим поне 1 милиард.

И Лили Павлова и министъра ни на туризма-девойка чието име дори не се сещам в момента са много изостанали в способноста да управляват ресорите си! Просто са едни "калинки"! Приказват но нищо смисленно не казват!Самопиарят се постоянно. Имитират дълбока държавническа дейность... А "Кадры решают все ". И пак най неподходящите са на най топлите но и отговорни позиции...Но жалко за държавата...

Точно сега след този атентат положението в Тунис е по-сигурно от всякога...след 3-4 месеца може и да не е, така че ако някой си е направил резервации не бива да ги отменя!

А може и в маджарско да ходят полуприматите на море...нали орбан е руско мекере

уй в гз...с това ниво на обслужване, неграмотност и злоба може да поеме само месото!

Туристическият поток се насочвал към Гърция и България !!! Да му мислят Италианците и Французите , никой няма да им стъпи !!!!!

Теката трябваше да е-пренасочи кьм Гьрция Испания и дори Бьлгария и още нещо който е бил в Тунис знае кви са им плажовет и инфраструктурата на хотелите и изобщо няма да прави сравнения с нас!

Нот- стоп, да я караме, Двустъпковата* Да е млат и опитен, като ... Дървосекача!

Що не ходят в Сочи, а идват в европейска България?

Аве ЩЕРЬО ГОРИВНИЯ ти ли си ЕВРОПЕЙСКА България? Само като погледнеш София и ти става ясно за к'ва Европа става въпрос.!. Мангалеросите снова насам натам с каруците, глутници кучетия и стада клошари.!.};-)))) Голем си МИНИЕВРОПЕЕЦ .!.ха..ха..ха

Какво правиш тук, щом не ти харесва. И ние не те харесваме.

По-кротко с омразата ;)

дори Гърция ? Сериозно, не мога да повярвам, та там е по-опасно и от курортите на ИДИЛ. Какви смели хора.

ХА ХА Трай коньо за зелена трева ! Ще го поемем на бедните английски и ирландски алкохолици. Друг няма дза дойде по бетонираното ни чалгаджийско Черноморие.

Да , ще дойдат в България да видат перфектните роби.Тук са парите .Това е бъдещето на България

А терористи!?

Съмнявам се, че туристите от тази класа, която почива в Тунис, ще дойде в България.

Може, що. Ако никога не е ходил в България и ако никой от познантите му също не се ходили в България и ако не ползва интернет и бе гледа TV може и да дойде.

АКО НЕ ПОЛЗВАТ И КАНАЛИЗАЦИЯ! Миналата година имахме и тази проблема - говоря за Бургаско, Равда и гъсто населени места наблизо.

Коккото и да е неприятно да си го признаем си прав, защото България си е таргет само на проста и нагла сволач от изток и алкохолизирани боклучета от запад!

Големи "експерти", на Златните си има хора не малко, който от 20г. всяко лято са там не за 10 дена а цяло лято. Шведи, норвежци, финладци.

абе. нашите пишман тур оператори отново се размечтаха. кой нормален човек от нормална европейска държава ще хукне насам. за да го лъжат, крадат и тровят с менте храна и фалшив алкохол.

Я елате пиленца при баткоооооооо..

E намерихте ли си персонал, че мечтаете за туристи?

При безработица в България едва ли ще намериш персонала, който иска да работи - работодателите по морето добре го знаят този проблем.

Персонала ако искаш може да те обслужи в Гърция и Кипър ,всеки знаещ езици и можещ е там.

От Тунис към Гърция, ама в Гърция проблеми...та от там в БГ "острова на стабилноста" ;)

Ех мечти мечти

Абе то оставете Всичко - ами Ако Стане и Тръгнат свлачищата Връз туристите ? ...или - туристите Масово ревнат че Е Знаете-какво ? ...или - видимомалцинствените Хептен инфестират курортите-Ни ? ... Знам че вероятно мязам на работохолик с таз Двустъпковата...ама то Е Неминуемо-чакащо Всички-Ни.

Има Нещо такова....поради което Би следвало : - туризмът у Нас - да Знае-и-Може - органите на Реда-и-Сигурността у Нас - да Знаят-и-Могат - транспортните агенции у Нас - да Знаят-и-Могат ...което - Пак-и-Пак Ни адресира към Двустъпковата.

според експерти част от западняците- може би западно европейци?

Бих предположил. ... Всички Оксиденталци - са препотени (туристическите - отн. бизнеса, а Хората - Ясно.) ... Всички Тунизийци/ки - бидейки Също препотени, си Признаха че Имат Сериозен проблем. (И започнаха Гонка на Знаете-кои.) ---- Напоследък станаха немалко Ужасии. Тази - Е най-Ужасната.

Тунис от край време е туристическа дестинация за европейците... И дори на почиващите в Малта и Сицилия организират екскурзии до Картаген.

Някой си пише разбрал недоразбрал.потока се насочи към мароко защото хората ходещи до страни в северна африка са по специални.харесват сукове,магарета,килими,миризма на сафран и други подобни.

добра новина за бг "бизнесмени"

И мъжете, гейове, с потпухналите зъдници? Да не дойдат, с морски пехотинци, ебаси! Краси: Защо не, да се отвори работа и за ромките? На слушалка: майор баба Тодорка

Заради туроператорската и хотелиерска лакомия ще си докараме джихада тук ... За нищо не ставаме, добре че се случват подобни гафове, та да се понапълнет бетоновите бункери по засранто ни море.

Глупости!!!!

Страх те тресе, ще те умори. Колко пъти се умира? По-добре ли ти е всеки ден да се тресеш от страх? Спокойно, по време на война даваме по-малко жертви, отколкото по време на мир. А израза "За нищо не ставаме" си го наври там къде слънце не те огрява. Реално си толкова опулен в провалите, че пропущаш това, за което ни бива, толкова имаш претенции всичко да е "супер-дупер-перфектно" като при тия, чиито реклами ти навират в очите, докато крият ланата им, че не си оставяш дори идеята да допуснеш, че нещата могат да се променят към по-добро. Ако искаш да останеш нормален спри черните медийни станции, дето сеат в главата ти. Да, всички знаем, че дережето ни е кофти. И какво от това, има много, дето са още по-зле - та виж в Сомалия най-малкото. Ако за нищо не ставаш как си още жив? Как имаш около себе си хора, които те обичат и подкрепят? Как имаш хора, които ти дават работа, пари, доверие?

А, нали руснаците спряха да идват в България, защото България била вражеска страна, а те спрели да ходят и в Турция, която е приятелска страна. Бре, какво стана с червените опорни точки сега?

Мисля че това разделение на червени и сини е пълно безумие защото в реалността това е напълно измислен несъществуващ конфликт тип лъжлива мишена. Всъщност конфликта е между създатели на реални блага и паразитиращите. Или по друг начин казано между защитниците на божият порядък и тези които го ненавиждат поради липса на любов и истина в тези хора.

вместо руснаци ще дойдат радиоактивни украинци на санаториум...като едно време

Каква приятелска страна им е Турция, нали е в НАТО? В Турция САЩ имат разположено дори ядрено оръжие и част от тези ракети в Турция са насочени към Русия. Мислене и русофобия май са взаимоизключващи се понятия.

Турски поток бре :D Братя по кръв, брята по религия - 40% от руснаците! :D Освен това Турция последните години силно намали влиянието на САЩ в района и затова те се насочиха към други страни.

Това са опорните точки на "Америка за България" и асангеновците.