САЩ: Русия е слаба, за да използва гръцката криза

САЩ смятат, че Русия сега е твърде слаба икономически, за да използва кризата в Гърция за засилване на своето влияние в тази страна и в Югоизточна Европа.

Обратно в новината

Коментари - САЩ: Русия е слаба, за да използва гръцката криза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Макалите ще хванат Путин за ''тръбата''...да видя как се яде с мечка мед, ние 45 години години си патихме -сега е ред и на ''умните '' гърци

има коментари ,че не познаваме руснаците ! Познаваме ги много добре, яли сме болшевишката попара .Сега ако искат гърците да я сърбат ,да им е сладко! Васалното поведение на България ,ПРИКЛЮЧИ ОКОНЧАТЕЛНО !Горките мужици голи и гладни ,НО с ЧИФТЕ ПИЩОВИ

Е как е американската попара сравнена с руската ? ''Васалното поведение на България ,ПРИКЛЮЧИ ОКОНЧАТЕЛНО'' -напротив , само смени етикета . Но остави това ,сега отношението е още по-безцеремонно , по-безпардонно и нагло , а поведението на върхушката произлизаща от предишния актив най-вече от слугинажа му има още по васално и сервилно отношение спрямо сега вече USA. А ти си невероятно тъпо парче , също от слугинажа.

Поне един ник нейм да беше сложил,че да има кого да напсуваме... :)))

Дори и след тежката дългова и икон. криза, гърците ще бъдат доста по-богати от руснаците. Всъщност и икон. проблеми на Русия не са леки - влошаване на външнотърг. условия, спад на БВП, силна инфлация, обедняване и пр.

Необразованите и нискоинтелигентните индивиди /руснаци и рубладжии/ казват - да ама Б-я е икон. слаба, а Китай е много силен. И това с какво подобрява положението на Русия?

МИЛИ ХОРА ОТ БЕЛИЯ ДОМ,НЯМАТЕ ПРЕДСТАВА С КОГО СЕ ЗАЯЖДАТЕ.ЛОШОТО Е ЧЕ ПРОДАЖНИТЕ НИ ПОЛИТИЦИ РЕШИХА ДА СЕ ИЗПАРИМ ПРЕДИ ВАС.

Ще задам елементарен въпрос.Въпрос за малоумници.Та, кой е по-богат?Човек, който получава 10 хил на месец, дължи 10200 на месец и непрекъснато ролва дълга си или някой, който получава 2000 на месец с 25 лв задължение.Елементарен въпрос за елементарни хора с елементарен отговор.

Пояснение за икон. неграмотен човек. Най-нисък външен дълг имат Еритрея, Джибути, Бурунди, Центр. Африка, Сев. Корея, Куба... Икон. силните и богати страни имат висок дълг - ЕС, САЩ, Япония, Швейцария и т.н.. Всеки дава кредит на държави с мощна икономика, защото те инвестират, произвеждат, поддържат висок стандарт на населението и връщат без проблем дълговете. Икономиката е сложна наука и изисква образование и години практика. Няма елементарни отговори и не е за всеки.

Toя умник да не плаче на чужди гробища ,ами да си види демографската кочина в която грухти - узакониха гей-браковете, дрогата е легална в някои щатове, цветнокожите се въдят в геометрична прогресия ! Хомопрактиките са инкриминирани в Русия и нетолерантността към тях все повече нараства , възможно е да има инерционен момент по отношение на СПИН и наркозависимостта от Елциновото безвремие, за жалост тези тенденции бързо набират скорост ,но много трудно се парират. Русия прилича на асансьор със срязано въже, но с работещ блокиращ механизъм ,малко преди да се разбие в дъното на шахтата, блокажът влезе в действие ,сега яко дере по стените,но асансьорът вече е задържан! Горе въжето почти е подменено, тук -таме по протежение на шахтата има гномчета с ножовки опитващи се да режат, ама това е умряла работа, едно по едно гномчетата окапват. Въпрос на близко бъдеще е асансьорът да потегли нагоре. На САЩ въжето изглежда още здраво, но е доста поръждавяло, липсва му бяла смазка, а блокажът му е бая амортизиран, та сурне ли се надолу , нема спиране!!!

Созе ,обръщам се специално към теб.Да, сигурно Русия се клати и ще падне.Ще ти кажа, че и на коча мъдете се клатят и аха да паднат, ама питай овчиците!!!

Слаба Русия или не, не е толкова съществено в момента. По-важното е, че гърците показват, че не може да им се вярва и не искат да връщат дълговете си. Както сега се усукват и измъкват от ЕС, така утре ще се усукват и измъкват и от всеки друг, който днес би им помогнал. При това положение кой и защо би им наливал пари?!?!

"...гърците показват, че не може да им се вярва" - да, прав си - и не случайно още римляните са казали "Jimeo Danafs et done ferentes"!

Преди година когато от запада наложиха санкции на Русия,очакваха тя да фалира. Да ама не, сега взеха да говорят че Русия започнала да произведа това което влизаше в санкциите, и това не било от полза на световната търговска организация СТО. Какво искат Русия да вдигне ръце и да каже яж ме мечко.Това значи че не познават психологията на руския човек

Интересно дали ФАЩ един ден няма да се събудят и да установят, че Русия е използвала ситуацията в Гърция в своя полза, така както с дълбоко учудване и закъснение установиха, че Крим е "анексиран".

ДА САЩ СМЯТАТ ТАКА,НО ДРУГИ НЕ СМЯТАТ ТАКА!

Как силна разбира се, че слаба:) хаха, я вижте силанта българска велика държава :) САЩ супер силата, дето на един човек се пада дълг колкото на цяла софия ))) смях и смешки ни разказват, не могат да ги лашнат вече две години близо , санкции не бяха , какво ли не бе. Я си гледат собственият живот и да оставят др да решават своите съдби. Ама не могат , като скакалци са, такъв е манталитета, така и се е създала САЩ, със заграбване, убийства, робства , атомни бомби и тн кретенщини

За размерите на американската икономика въпросния дълг е нищо. Руската икономика обаче се знае, че се крепи изключително на нефт и газ, а е ударена точно там и то много силно.

Обръщам се специално към живеещите в САЩ българи-те отдавна са направили своя избор и тяхното мнение грам не ме интересува.Къде са САЩ, къде са другите е въпрос на друг разговор.Да, все още доминират и ще направят и правят всичко статуквото да се запази.Но пък другите, които живеем в изостанала Европа имаме интерес ЕС да стане водещ, доминантен в света и, каквото и да си говорим, интересите на българите от двете страни на океана се разминават.

САЩ е столицата, ЕС добрата провинция. Няма разминаване Нещо като София и останалата част на страната.

По тази логика ако "добрата провинция" престане да храни "столицата", нали си сещаш какво ще стане? А исторически погледнато, империята САЩ е обречена - защото в историята на човечеството всички без изключение империи са рухнали с гръм и трясък - при това повечето от тях - разядени отвътре. Така че за империята САЩ (или която и да е друга) въпросът не е "дали", а "кога"!

Нямаш ник, но ще ти кажа, че нескопосното ти чувство за хумор издава скудоумие, от което спасение няма.

Ами за путинската империя нещо да кажеш?Тя се крепи на САЩ ианският долар.Или ти искаш да ти повярваме,че се крепи на рубъла?

янките пак са сложили тъпанар за говорител! Русия може и да не е достатъчно силна , но пък Китай е достатъчно силен - те добре го знаят но се правят на ударени пък Русия че е слаба, слаба е, все пак Путин управлява едва 15-16 години, след толкова неолиберални изродщини и грабежи Русия й трябва малко време но тя ще се възстанови и това плаши американците до смърт и страхът им се усеща. какво все говорят за Русия? нали Обама каза че била регионална държава? хахаха!!!

Ще видите как в неделя ще пристигнат зелените човечета в Гърция и гръцкия народ ще гласува 99% против тройката. Ако това не се случи, отново ще се завра под масата и ще си скъсам жълтата и червената книжка.:)

раша е в агония. Инфлация, курс на рубла, санкции, контра-санкции от страна на путеф, които още повече съсипват ежедневието на раша, лъжовна пропаганда, смазване на каквато и да било вътрешна опозиция на властта... дори и сега да промени рязко курса си, да върне Крим и да се либерализира, ще й трябват поне 15 години да се върне на нормалния път, при това е много зависима от цените на петрола... а новите технологии навлизат вече, скоро петрол няма да е толкова нужен, колкото е днес...

Ку-ку...обнови си информацията, нещо е много obsolete - иди до Русия да видиш, че са бая по-добре от нас въпреки санкциите... Ама едва ли ще стане, щото руснаците не пускат боклуци през границата!

и с кого сравняваш? ние не сме ли в агония? защо се налага руснаците да ни спасяват туристическия сезон а не обратното??? заради такива промити като тебе сме на тоя хал - България умират пък те само за Русия злобеят

САЩ ще ви издуха, чебурашки недорасли. Даже не знаете да говорите английски - тръгнали да се мерят със световния лидер. Тъпото е, че България никога няма да се оправи докато има хора като вас, които обичат Рашата.

Гърция поиска помощ от САЩ. Тези ще прехвърлят топката на Русия, като са толкова силни?

Хващам се на бас , че има повече руснаци , които знаят чужд език , отколкото американци . латиносите не се броят . те 75% нямат паспорт , какво остава за чужд език .

много сте тъпи да ми пишете толкова минуси сякаш не съм казал нещо което да е истина истината най-много ви боли затова пишете минуси живейте си в мизерийка както досега путиноидчета аз ще живея в благоденствие в нато и ес :)

един минус от мен

Странни представи имаш за благоденствието с тоя ограничен ум и 200 евро заплата, и под американски управление. Ама щом ти харесва така - живей си, не ни пречиш.

Ей, русофоби, аз съм твърдо за ЕС,на ЕС независим в решенията си нито от Русия, нито от Китай,и най-вече от окупатора си-САЩ.В решенията си винаги да изхожда от интересите на Европа, а не да върви против собствените си интереси.И да не крещи като свиня по коледа, когато става въпрос за Крим и да става съучастник тогава, когато от една суверенна държава се отделя територия, узурпира се и се установява някаква форма на държавност.За промитите-визирам Косово.

САЩ са на светлинни години пред Русия и еврогейския съюз.

Така е. Не се подлъгвайте по руската пропаганда. САЩ са супер силата още. Само се огледайте как им върви играта в различни токи на света.

Патрик Бюканън е известен американски консервативен политик, коментатор и автор. Бил е съветник на президентите Ричард Никсън, Джералд Форд и Роналд Рейгън. Пат Бюканън: "Свалят ли САЩ правителства чрез НПО-та " "Самоубийството на свръхсилата: ще оцелее ли Америка до 2025?" Прочете тези статии много са интересни и образователни !

От затвора ли е писал тази статия?

В САЩ има свобода на словото. Това да не ти е Русия, че да го вкарат в затвора, ако не хвали Путя.:)

Преди 70 години, един мустакат чичко разсъждавал по абсолютно същия начин.Русия е слаба, блицкрига ще смаже колоса на глинени крака за 2 месеца, още повече, че противопоставянето не е това от времето на Наполеон, а във високотехнологична война.Резултата знаем всички.Знам, че хрантутниците ще гракнат-ако не бяха САЩ и Великобритания, Русия щеше да падне.Нека същите тези апалогети направят справка за годишното производство на техника през 43,44 и 45 години и ще разберат, че нещата не са били такива, каквито са изглеждали отвън.Самите германски генерали го признават.Русофоби, повярвайте, че ако и за момент световната демократична общност почувства, че е в състояние да се справи с голямата държава, то тя не би се поколебала нито за секунда и то без да подбира средствата.

Русия наистина е слаба. Заблудил си се от политиката на Путин. Той самия е силен, и прави и невъзможното,за да не се вижда,че Русия е слаба. Няма развита икономика, един суровинен придатък на Германия. Ако беше силна вече щеше да е тук, в Сърбия, нямаше да е обградена от натовски бази, нямаше да се убиват руснаци в Новорусия, нямаше да загуби Украйна. Няма съюзници,които биха я подкрепили при война. САЩ са прави тук.

Според излиза че силна е синоним на кръвожадна...

Русия е слаба, казваш? И сигурно затова измъкна Крим изпод носа на пиндосите, преди да се усетят? След което САЩ нещо загубиха интерес към Украйна, щом няма как да си разположат военните бази в Крим и Източна Украйна. А от сайта на държавния департамент на САЩ изчезнаха обявите за търг с предмет "Преоборудване на съществуващи сгради в Крим за целите на военните"...

Руски троле.Русия анексира Крим.Американците са нямали намерение да строят бази на Крим.Там омаше и още има руски такива.Това са оправдания на аутист предназначени за олигофтени.За да оправдае поредната си глупост.Която от тогава насам съсипва Русия

Абе, то преди година Обама говореше, че Руската икономика е разбита и а-ха да се срути сама след санкциите, пък сега, след тях вече е слаба! Ако си помислят още малко и след още няколко строшени ракети, ще си отворят очите за истинските неща. Ама то къде ли политиците са хора с мозък, та да очакваме това да са именно американските?

А САЩ като са силни защо не им дадоха пари? Ще дадат другия път с тия десетки билиони дъллг към света.

Проблемът на Гърция не са парите, а че не знаят какво да ги правят.

МНОГО МИ СА ИНТЕРЕСНИ ТЕЗИ ЧУГУНЕНИ ГЛАВИ КОИТО ПОДДЪРЖАТ РУСКАТА МАФИОЗИРАНА СТРАНА.НЯМАТ НИЩО ВКЪЩИ РУСКО-НИТО ТЕЛЕВИЗОР КОЛА МЕБЕЛИ МАШИНАРИЯ И Т.Н.НЕ ХОДЯТ В РУСИЯ ДОРИ НА ЕКСКУРЗИЯ НЯМАТ ДОРИ ПРИБОРИ ЗА ХРАНЕНЕ ПРОИЗВЕДЕНО В РУСИЯ НЕ УЧАТ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ ИМ ТАМ.КАКВО ТОГАВА ЧУПИТЕ КРЪСТ.НЯМА ЛОГИКА В ДУМИТЕ ВИ.ТОЛКОВА ЛИ НЕ ПРОУМЯХТЕ ЧЕ СЪВРЕМЕННИЯ СВЯТ СЕ ЦИВИЛИЗОВА ОТ ЗАПАДНИТЕ ДЪРЖАВИ.ЗАЩОТО МИСЛЯТ ЗА ХОРАТА.

Те съвременните западни държави ги видяхме в Близкия изток каква я натвориха за деситилетия напред,че и ние ще сърбаме супата.

Ей тъй съвсем случайно да ми покажеш нещо произведено в САЩ на което да не пише Made in China? Ако намериш нещо произведено в Америка ела ми се обади или си носи много здраве.

Малка грешка, приятелю - всички (или почти) негри в САЩ са "Made in USA" - а за другото си прав!

Така е, Цанко! Мислят за хората! Но за съжаление не те слагат в тая категория! То и нашия ББ, след срещи с тях, повтаря, че сме "лош матр'ял", ама чугинени глави като теб не са в състояние да го проумеят! Щото пък може и да е така за някои като вас.

Все пак остава нотка на съмнение в истинността на това изявление. Няма источници на твърдението, като например една врачка каза или некой институт от тия техните анализаторски.

Да не цъфнат зелени човечета на остров Крит ??

История на Русия-Петър Велики,Екатерина Втора,Чайковски,Пушкин,Толстой идр.История на САЩ-Бъфало Бил,Ал Капоне и Синът на Сам-бандити и психопати..............

и др....Ленин, Сталин, Путин и др.

Има и друга американска история...на Х. Форд,Джордж Гершуин, Скот Джоплин, Луис Амстронг, Хемингуей, Елвис Пресли(чието творчество носи 10 000$ на час) Холивуд,Майкрософт Ейпъл....

Много си зле чесно! Иди спешно на лекар, за твое добро го казвам, не че много ме интересува психичното ти здраве.

аaa гръцкия воденичен камък си е за европа , че и още няколко чакат наи големия е укроландия е те там колко пара може да потъне гърците ще ви се видят като пеленачета

Русия не е длъжна да подава спасителна ръка на тези,които със силата на банковите машинации искат да колонизират Гърция!Вижте исландската революция във филма-"Тенджери,тигани и други решения"!Този разумен и спасителен модел ще стане заразителен за много държави,които са в смъртоносен капан,заложен от фашизираните и заробващи САЩ-и!Усещам неглижирането на моята теза,която пропагандата на злото ще игнорира с минуси!

Г-да американски политици стига плюли, какво ви влиза в работата коя държава каква е гледайте си вашите неща. НАТО не е ли военен съюз между партньори, защо го приватизирахте. Гледате да разхвърлите войниците си и въоръжението, защото е много скъпо да си приберет в Америка и затова разпалвате конфликти. Помислете за друга база на икономиката си освен военната и така няма да има нужда да организирате смърт на земята за да сте добре вие.

Превъзходството на САЩ е такова, че си позволява неин говорител да говори за Русия като вотростеппенна държава, каквато е, без да използва обтекаеми изречения и разкрасяващи истината фрази. Нещо, което Русия не може да си позволи.

ТОВА НЕ Е ПРЕВЪЗХОДСТВО,ТОВА СЕ НАРИЧА НАГЛОСТ,КАКВАТО ИМА В ИЗОБИЛИЕ ПРИ ЯНКИТЕ! РУСИЯ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ ПОДОБЕН ТОН ,НО НЕ ГО ПРАВИ,ЗАЩОТО ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА ВЪЗПИТАНИЕ,КОРЕКТНОСТ,НЕЩА КОИТО СА НЕПОЗНАТИ ЗА АМЕРИКАНЦИТЕ! ТЕ СА СВИКНАЛИ ДА СЕ ПРАВЯТ НА КАУБОИ,НА ГОСПОДАРИ НА СВЕТА,И СИ МИСЛЯТ ЧЕ НАВСЯКЪДЕ ВСИЧКО ИМ Е ПОЗВОЛЕНО.ЗАТОВА СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА ГОВОРЯТ ПО ПОДОБЕН НАЧИН

Ало, путараците, кога тръгват доларите от Русия за Гърция? На Връбница в сряда?

да си ги храни европа гърците , като се сетя че и укрите чакат и те милиарди , после и грузинците и молдовците

Чакаме да направиш първата вноска от нЕколко милиона, а след това може и да се включим...евентуално...

Най-важното е, че отговаря на интересите на САЩ Гърция да си остане в еврозоната и затова няма да я оставят да напусне, а гърците си знаят интереса и добре си изиграват козовете. Нашите политици трябва да се учат от тях.

Русия лесно може да предостави част от щатските T-Bonds като гаранция за бъдещи заеми на Гърция (от към BRICS). Щото T-Bonds без туй са осигурени единствено с военна сила и празни обещания. А Гърция е нещо реално.

И САЩ и Русия си имат проблеми. Проблемът на САЩ е, че вследствие на политиката си е притегателен център за умовете от цял свят. Проблемът на Русия е, че вследствие на политиката си и нейните умове я напускат.:))))ха ха ха

За Русия това не е проблем. Но за САЩ е наистина голям проблем. Представи си, че това се случи с България?! Проблемът на бай Ганьо ще е огромен. Конкуренцията ще го смаже.

Ако Гръция продаде на Русия само военната база в Крит, ще си покрие борчовете! ама Нато не два!

Казаха го в прав текст милион пъти: Гърция не продава, не пести и нищо няма да прави. Всички са виновни, че не плащат преди дори да им се поиска! Пък и нагло си искат обратно парите в последствие. Абсолютно недопустимо според всяка домакиня в Гърция! Та в този смисъл никой не иска да се занимава с Гърция - факт. А Щатите и Русия дгд и да се оправят както си искат...ние сме в ЕС и си имаме наши проблеми, интереси, стандарти и разбирания. Колкото и да не им харесва на някои партийни централки.

Колко века са необходими на Русия, за да заличи технологичната си изостаналост, да достигне американската производителност на труда, да постигне икомическите резултати на САЩ? Въобще да достигне развитието на САЩ и от страна от четвъртия свят да се нареди сред белите страни?

И това теб какво те интересува? Не е ли по-важно кога България ще излезе от 4-тия свят и догони европейските си партньори или това за теб е без значение? Важно е да дрънкаме глупости за други държави! А между другото защо ракетите носители на "великата индустриална сила" падат, като круши и са принудени да ползват помощ от ..... "изостанала" Русия?! Ти да видиш!

Ти за Русия ли се вълнуваш илритака изглежда само?

Сталин преодоля 200 години изоставане за 15.Ти ми кажи.

Сталин преодоля 20 милиона жертви на военния комунизъм и ако не бяха америкнаската техникаи помощ, щеше да има друго място в историята. Не подценявайте икономиката на предвоенна Русия. Не напразно тези човеконенавситни престъпници- комунситите, нападат именно Русия.

Ами като почнат да колонизират и ограбват останалия свят,както щатите!

сащ не са легнали на помощи както гърция :))) сащ пускат ценни книжа русия ги купува както купува злато защото са най-сигурните книжа в света ;)

Това не е вярно. Всички купуваме защото внасяме,а вноса е в долари. просто такива са правилата наложени от супер силата от 90-те.

мътна ви е мътнаааа два са дългови инструменти които сащ продава а русия купува повече китай де щото китай има кеш и не знае кво да прави с него и предпочита да купи щатски книжа

Силната америка и слабата Русия: Русия е кредитор на САЩ, а не обратното. Независими източници - Дал Господ

Това покзва колко по-умни са американците, че са изградили своето благоденствие и с руски пари, руснаците тънат в мизерия, дакато американците градят Америка с тези руски пари.

Кофтито е когато Кредиторите на сащ -Китай и Русия си поискат парите обратно ! И ако в този момент сащ доларът е Загубил статус на международна валута -което се Случва пред очите ни ... то тогава сащ ще плащат със Заднниците си=със Държавата си !!! Или Китай,Русия,Япония,Арабите могат да изпълнят , вече издадената Смъртна Присъда на Долара=сащ ...когато решат !!

ТИ КОГА ХОДИ В РУСИЯ,ЧЕ ДА ВИДИШ КАК ЖИВЕЯТ РУСНАЦИТЕ?

САЩ имат няколко стотин трилиона държавен дълг. Много повече от всички останали страни взети заедно. Те няма ли да обявят фалит, дефолт или каквото трябва там? Защо се занимават с Гърция и Русия, а не си видят собствените авгиеви обори?

всеки зеленчук търси място под слънцето та и ти... един факт няма в поста ти

Има таблица в интернета със дълговете на всички държави към 2013 год.Нали знаеш какво е интернет?А единственият факт е , че ти определено си трол! И то платен!Или нямаш никаква друга работа освен да скачаш на всяко мнение, различно от твоето!А човек без работа е "гледай си работата"!

Видно от всичките ти драсканици е само това, че си недостатъчно образован и възпитан, но за сметка на това си изключително нагъл и се изживяваш в ролята на ментор, именно защото може би си много проЗ.

Само не разбрах какво му влиза в работата на този кравар да коментира две страни, които се намират на няколко хиляди километра от границата му, а не погледне в собствения си краварник.... Нещо бъркат плановете на него и началниците му или какво....

хиляди километри с камили е едно със самолет е друго! ходи си с камилите при берберите в пустинята

За невежите, като теб - хиляди километри са едно и също разстояние, независимо от транспортното средство! И да, защо например не коментира Зимбабве или Бангладеш, а само едно и също.....

Да, Русия е слаба. Сама си го направи от глупост. САЩ също не това,което беше. И те сами си го направиха от алчност, и лошо възпитание. Но Китай може да даде кинти на гърците, така да купи гръцките пристанища,острови и да стъпи в Средиземно море и на Балканите. Китайци,какво чакате?! Пътя на коприната трябва да се реализира.

Само има един проблем, никой не продава пристанищата и островите!!

Ще се наложи да ги продадат. германия и САЩ се облизват за тях. гърците ще трябва да изберат от 2-те злини, по-малката. омразата им към Германия и САЩ ще наклони везните към Китай. Китай оня ден пак предложи помощ.

Атакистите щели да обявяват халифат зад Операта!!

Държавният дълг на краваристан не надхвърля ли й БВП?

Да с 10%. И какво от това? САЩ има икономически растеж, Русия е в икономическа и финансова криза. Чий ълг е по-търсен сопред вас? Руския или американския?

САЩ харча повече от колкото изкарват. Растежа им е нула на фона на консумацията. На гърба на кой живеят? Те са черна дупка, едно дебело черво,което само лапа. Паразити,които носят болести-войни и бедност по света.

Това, че дълга надхвърля БВП означва само, че "растежа" в икономиката се дължи само на печатане на пари. Очевидно само печатницата им работи с пълна пара.

Докаателство за правотата на казаното от този човек са думите на Путин, който заяви на Ципрас, че в руския бюджет няма предвидени пари за Гърция. Това е факт. А няма пари поради огромния дефицит в руската пенсионна ситема, намалените приходи поради ниския пазара на суровините и скъпата непредизивикана война срещу Украйна. Тов налага влошване на социалните плащания и дори намаление на заплащането на държавни служител, между които и военните.

технически погледнато този пост приключва темата но основното е че тук се лее целенасочена пропаганда :) която няма връска с реалностите :)

Обеднели са само наполовина от Крим насам. Може още.:)

Абе доколкото си спомням Ципрас се върна от срещата с Путин с едни 5 милиарда в джоба.

Бихте ли ни казали нещо повече за тези пет милиарда в джоба на Ципрас? Някакви факти? Ще ви дам и джокер. Руснаците обявиха, че в Ленинград са сключили сделки за 5 милиарда, като в тези миларди бе включен и меморандима за Турски поток който не съществуа.

Тази тема мисля да я пропусна, защото Джош Ърнест, коментирайки гръцката криза ми е прочел мислите.:)

"... страната да остане в еврозоната. Това отговаря на интересите на Гърция и на САЩ ..." Аха, ето къде било заровено кучето. С това може да се каже, че входът в ЕС и Еврозоната струва левче, но изходът струва два. Не се влиза много лесно, но затова пък много трудно се излиза. Или поне "развитите демокрации", тоест САЩ не биха допуснали излизане на Гърция от стадото и попадане в орбитата на Русия. Затова каквото и да става Грекзит няма да има.

чети, какво е казала Меркел! Трябва гърците сами да си решат, дали и какво искат. Никой няма да ги зпира гърците, ако решат да си върнат драхмата, ако поискат да си вадят визи за Европа, ако искат да нямат достъп до еврофондове, ако искат да загубят не малка част от европейските туристи или ако искат ЕЦБ и МВФ да пуснат водата... тяхна си воля. НИкой няма да ги спре

аз с човек който сериозно заявява че руската икономика е по-силна от щатската няма как да имам разумен спор мога само да ви мачкам малоумната пропаганда! безгръбначни лъжци!

Я ДА СИ ВИДЯТ АМЕРИКАНЦИТЕ КОЛКО ИМ Е ДИФИЦИТЪТ - А ПОСЛЕ ДА КОМЕНТИРАТ РУСИЯ НЕЩО ДА СТЕ ЧУВАЛИ ЗА КИТАЙ ИНДИЯ И РУСИЯ КОЙ ЛЪЖЕТЕ С ТЗИ ИЗЯВЛЕНИЯ