Жеги в Западна Европа, рекордни температури в Париж

Необичайните жеги в Париж доведоха до температурни рекорди, измерената температура е била 39,7 градуса.

Обратно в новината

Коментари - Жеги в Западна Европа, рекордни температури в Париж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ми тя Западна Европа се напълни с африканци. Те си обичат горещото.

Цял юни - студ. Хората избягаха от плажовете.

Господ наказва масоните за това, че тормозят православния гръцки народ.

е па много хубаво наказание им е намерил !

Глобално затопляне. Западняците вече ще го усетят. До сега все им сев разминаваше. по рано таз година беше калифорния сега и западна европа. Спрете изсичнато на дърветата. Спрете паровите централи. Спрете автомобилите които замърсяват земята с парникови газове и тогава нещаТА ще се подобрат

другия път по- малко грешки ще направя с правописа.

По-лоши са грешките в мисленето. Що не говори за "затопляне" до като беше студ? 2 месеца ще е жега и така става всяка година, ако не си забелязал.

Ако си мислите че критерият за постъпване на служба е мотивираност и психична годност, то горчиво се лъжете. Критерият е ПОСЛУШАНИЕ, РОБСКА ДУШЕВНОСТ И НИСЪК КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ. Същият критерий се използва и когато се наемат хора незавършили Симеоновската школа. Ето защо кадрите се търсят сред бивши спористи: гюлетласкачи ,борци, щангисти и други признати светли умове.

аре пак вместо да пием вода от източника ни дават кенефната вода на ТАСС. Явно само от руски могат да превеждат ДИР-аджиите. Къде е Русия, къде е Франция....

Кое е невярното в новината? Вземи отвори кой да е френски новинарски сайт и ще прочетеш същото. Ако не разбираш френски - западна медия на английски е същата работа.

ако тепературите сигнат до 50, след една седмица ще оцелеят само африканците.

Много си прост.

много ти е богат речника ! но това ти е достатъчно , нали ?